60 000 e/v

mixmaxan

Hei mikä tää jutska on jota Apsilla puhutaan että kaupunki maksaa tuon rahan vuodessa keliolosuhteiden päivystämisestä kesät - talvet ajalla?
Kertokaa joka tietää..

12

661

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Samallavakavuudella

      Tulee suhtautua kuin siihenki että kaupungille hommataan tiekarhu ja sillä sitte pyyhkäistään päivittäin polanteet pois:D

    • KyläTietäjät

      Kannattaa uskoa kaikki ABC ja essonbaari jutut

      • kaivamuttäläkirjoita

        Essonbaarissa kirjoitti Mies joka puhuu asiaa. Voit soittaa kaupungille ja kysyä itse mutta älä jatkossa kommentoi noin typeriä enää älä ihmeessää Jätä vain aikuisille nämä tärkeät asiat hodettaviksi keskity vaan sinä sen perseesi kaiveluun .


      • ABCtietäjä

        Kuvastaa hyvin aikuisuuttasi tuo perseen kaiveluun kehotus, ehkä kannattaisi joskus sinun itse hieman kaivella sitä persettäsi niin ties mitä kaikkea siltä löytyisikään. Tai jospa sinne on jäänyt jotain esineitä jotka puristavat ikävästi peräsuoltasi ja aiheuttavat mielipahaa


    • VarmaanEnemmänJOOOO

      Nii vai oliko se sittenkin 600 000 € ?

    • päitäputoileenytjatkossa

      "Taas kerran. Katkotaanpa huhuilta siivet. Kaupunginhallituksen puheenjohtajalle on omien sanojensa mukaan kerrottu, että kaupungin keskustan tiet olisivat Keltikankaalla urakkana ja että Veikko Hosionaho olisi hänellä töissä. Paskapuhetta. Olen tarjousten perusteella saanut kaupungin traktorityöt ja talvella siihen kuuluu kevyenliikenteenväylien hoito sekä muutama tienpätkä Tuluutintien ja Kirkkotien varrelta. Veikko Hosionaho auraa keskustan tiet ja me molemmat suoritetaan työt itsenäisinä yrittäjinä tuntitöinä ja KAUPUNGIN TILAUKSESTA. Asuntoalueilla on kolmas urakoitsija samalla periaatteella. Auraus ja polanteen poisto on kaksi täysin eri asiaa. Me suoritamme vain aurausta. Kh:n puh.johtajan mukaan yleisten alueiden päällikkö olisi sanonut että me saadaan lähteä töihin silloin kun itse parhaaksi katsotaan. Paskapuhetta.
      Kaupungilla on olemassa viranhaltijapäivystys. Kh:n puh.johtajan mukaan jos tätä ei olisi ja jotain sattuisi vastuu olisi lautakunnalla nyt se on päivystävällä virkamiehellä. Mikä vastuu??????? Mistä täällä on yksikään virkamies ollut vastuussa sen enempää kuin valtuutetutkaan. Tämä politikkojen hyväksymä päivystys kustantaa alajärveläisille n.60000 euroa vuodessa 5000 euroa kuukaudessa. Vastuunkantamiseen kuuluu korvauksen nostamisen lisäksi muutakin. Täällä se muu tarkoittaa paskan siirtämistä urakoitsijoiden niskaan. Selkärangatonta. Oliko keskustan tiet siinä kunnossa että vastuu olisi kannettu? Kolmekymmentäviisivuotisen työurani, josta kolmekymmentä vuotta yrittäjänä, aikana olen ollut useammankin eri toimeksiantajan leivissä, mutta tälläista selkäänpuukottamista en ole koskaan ennen kokenut. Itse en enää luota muutaman viranhaltijan enkä yhdenkään poliitikon huulten heilutteluun. Hyvää kevään odotusta ja Vastuunkantamisiin."

      Totuus se on joka kirvelee. Ja nuo mustamaalaajat on varmaan sopassa mukana kainaloita myöden ei ne noin hädissään kirjoitteleis!! BUAHAHAANAAA

      • ATKvelho

        Hienoa että olet oppinut käyttämään tietokoneesi copy-paste toimintoa ja saanut liitettyä facebookin kirjoituksen myös tänne.


      • jätäaikuislleasiat
        ATKvelho kirjoitti:

        Hienoa että olet oppinut käyttämään tietokoneesi copy-paste toimintoa ja saanut liitettyä facebookin kirjoituksen myös tänne.

        ? mikä nyt hiersi persettäsi taas? täyttä asiaa koko teksti ja sinä mulkvitsi vittulet jälleen , pysy kaukana konesta noilla henkisillä taidoilla pysy.


      • ÄlykääpiöOot

        oi, myös verbaalinen lahjakkuutesi on mahtava. Aikuisella voisi olla varstossaan muitakin sanoja kuin vittu


    • Ursusontraktori

      60000€ ? Jos heitettäs 10osa tuosta eli 6000€ karhumiehelle niin kyllä monta tuntia teksi karhu töitä. Tuskin olisi tarvetta kirjoitella enää täällä mitään.

      Niin tämmöistä kirjoitusta ei olisi työt tehdään. Tuumikaa sitä .

    • poistetaanvirka

      Viranhaltia päivystys ? ja mitään ei tartte tehdä? mitähän muuta siihen liittyykuin olla olmoittamatta auramiehille että hei sataa lunta ja sitähän ei sitten kerrota kuin kerta kuussa tapaan. Mitä muuta kuuluu tuohon kahden ihmisen vuosipalkkaan ? voisin tehdä tuon puoleen hintaan , viranhaltia päivystys. Tsiisus palkkani nousisi ja voisin jäädä pois varsinaisesta työstäni.
      Onko kaupungilla varaa tosiaan maksaa tämmöisestä tekemättömyydestä?

    • Anonyymi

      Kyllä on varaa. Otetaan kuule sairatemn ja apua tarvitsevien eläkkeet. Vuokrat heiltä maksimissaan, ruokamaksut syksyllä 2019 nousee paljon ja asiakasmaksut niin korkealla kuin lain mukaan voi ottaa. Käteen jää kuukautta kohden 30- 60 euroon. Elä sillä. Osta lääkkeet, vaatteet,

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe