Sukkahousut+kengät

Putsaripoika

80-luvulla työskentelin erään ravintolan keittiössä "apupoikana" ja seurailin tarjoilijoiden sukkisjalkoja päivittäin. Nuori kulli seisoi väljissä pepita-housuissa lähes taukoamatta. Iltaisin jäin aina putsailemaan keittiötä sulkemisajan jälkeen. Koska olin yksin pääsin joka ilta nauttimaan tarjoilijoiden hikisistä työkengistä joihin aromit olivat syntyneet pääosin mustista sukkiksista, käytimme samaa pukuhuonetta koska tuohon aikaan mies/poika oli hiukan outo ilmestys keittiössä.
Tarjoilijat kävivät työvuoronsa aikana tupakalla keittiön ulko-oven vieressä, ja niin minäkin samalla ihaillen sukkisvarpaita ja lakattuja varpaankynsiä jotka näkyivät sukkisten läpi. Usein kun olin tyttöjen kanssa tupakalla seisoi nuori muna kovana löysissä housuissa ja joskun jopa runkkailin munaa taskun kautta. Sulkemisajan jälkeen kun paikat olivat kunnossa, siirryin pukuhuoneeseen ja aloitin noiden kiihottavien kenkien nuuskimisen. Osa kengistä lienee ollut ns.loppuun tanssittuja ja siitä syystä otettu työkäyttöön. Uskomattomat hikiaromit löytyivä kenkien sisältä. Suosikkini olivat kärjestä avonaiset kiilakorkoiset korkkipohjaiset Ullan kengät koko taisi olla 36. Hikiset sukkisvarpaat olivat piirtäneet kuviot kenkien pohjaan ja korkkipohja oli tallentanut ihanat aromit jotka kenkiä nuuskiessa saivat nuoren kullin pään kastumaan kiimasta. Housut riisuttuani etsin suosikkini ja työnsin kullin varvasaukosta kengän sisään, esinahka siirtyi terskan taakse kun liuutin jäykkää kalua kenkään, korkkipohja hankasi terskan alapintaa lisäten nautintoa. Nostin toisen kengän nenäni alle nuuskiakseni tuota ihanaa aromia samalla kielelläni nauttien suolaisesta aromista joka kengän pohjasta löytyi. Paljas terska sukelsi kengän sisään kerta toisensa jälkeen runkkaksen vauhdin kiihtyessä. Kuvittelin samalla miltä Ullan varpaat olivat näyttäneet tupakalla ollessamme ja usein juuri silloin spermat lähtivät liikkeelle syöksyen nuoruuden innolla Ullan hikikengän sisään. Seuraavaksi olikin ohjelmassa kengän sisäpohjan siivous jonka aikana kulli usein nostikin päätään vaatien uutta runkkausta.
Silloin ei auttanut muu kuin valita lattialta seuraava kenkäpari jossa ei siinäkään muistaakseni ollenkaan huonot aromit olleet. Joskus sattui roskiksesta löytymään sukkiksia joissa oli työvuoron aikana ilmaantunut silmäpako ja niihin tuli runkattua useampi kerta. Kullin työnsin sukkiksen kärkiosaan samalla nuuskien toista kärkiosaa. Sukkahousu tuntui mahtavalta paljasta terskaa vasten ja kun samalla katseli työkenkiä lattialla oli spermalaukaus aina vain ajan kysymys.

3

436

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nyloneissa

      Mukavan kiihoittava tarina, voisiko olla totta vai fantasiaa? nimerkillä; Nylonit jalassa!

    • Putsaripoika

      Totta joka sana. Kiinnostus sukkiksiin ja naisten kenkiin, varsinkin hikisiin sellaisiin on säilynyt näihin päiviin asti. Keittiöalalla työskennellessäni olen jopa kerran jäänyt "kiinni" nuuskiessani työkaverin hikisiä työkenkiä. Ymmärtäväinen silloin itseäni n.10 vuotta vanhempi nainen kiinostui fetissistäni ja antoi haistella jalassaan olevia hikisiä sukkiksia.
      Työkaveri kiinnostui "poikkeavuudestani" sen verran että kutsui minut luokseen erään työpäivän jälkeen ja antoi nuo ihanan hikiset sukkisjalat nuuskittavakseni. Muistan kuinka ihanat tuoksut sukkisvarpaista löytyi. Hän naimattomana yksineläjänä pyysi riisumaan vaatteet ja näyttämään kuinka sukkikset minuun vaikuttavat. En tarvinnut kahta komentoa, paita ja housut pois ja nuori kulli jäykkänä naisen edessä, esinahka puoliksi pois terskan päältä, pussit tiukkana munan juuressa. Työkaverini ihaili kulliani ja kuin käskystä terska paljastui kokonaan esinahan vetäytyessä punaisena tykyttävän terskan taakse. Naisen tarttuessa kullini varteen ilmestyi kiimatippa terskan päähän jonka nainen hieroi ihanasti liukastamaan terskaa.
      Asetuin lattialle makaamaan ja pyysin nuo ihanan hikiset sukkisjalat nuuskittavaksi. Uppoutuessani nuuskimaan ja imemään hikisiä sukkisvarpaita nainen alkoi hiljalleen runkata nyt jo räjähdyspisteessä olevaa kulliani, vedellen esinahkaa terskan päälle ja pois kiihtyvällä vauhdilla, samalla kehuen kullini kokoa, pyytäen laukaisemaan spermat nähtäväksi. Olin imenyt sukkiksvarpaat aivan märäksi samalla nähden kuinka naisen käsi vatkasi kulliani. Eikä siinä kauan mennyt kun pakarat vavisten annoin spermaryöpyn lentää ulos naisen ihailevien huudahdusten myötä.
      Uusimme session usein perjantaisin töiden jälkeen kun sukkiksia oli viikon verran hiostettu työkengissä. Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja niin nämäkin sessiot loppuivat paikkakunnan ja työpaikan muutoksen vuoksi. Kaiholla aikaa muistellen.
      Onneksi nykyinen vaimo ymmärtää fetissini ja pitää töissään sukkikset hikiseksi joita sitten komentaa nuuskimaan. Naidessamme sukkikset ovat lähes aina mukana kuvioissa.

    • Väärä-foorumi

      Oletko vahvasti lukihäiriöinen?
      Tämä ei ole Seksinovellit-foorumi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1789
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe