Paluumuuttaja tapettu

valitsevapaasti

Nyt on lehdistöllä ja toimittajilla aihetta kirjoitteluun pitkäksi aikaa. Voi syytellä Suomen hirveätä politiikkaa. Mutta mikä on TOTUUS. Sitä emme saa koskaan selville. Piste. Jos joku tapetaan Irakissa, siihen on yleensä aina jokin syy. Harhalaukauksia tietysti on myös, mutta ei tässä tapauksessa. Meille varmasti kerrotaan ne syyt miksi hänet tapettiin. On vain niin, että se kertomus voi olla totta, osittain totta tai täyttä valhetta. Emme voi tietää ja emme saa selville. Eri osapuolilla on omat syynsä kertoa totuus tai kertoa pelkkää valhetta tai siltä väliltä. Valitettava tapaus, mutta maailma on paha.Toinen vaihtoehto on, että uskomme kiltisti kaiken, mitä maahanmuutajat kertovat ja otamme kaikki tänne elätettäväksi, asutettavaksi, hoidettavaksi. Jos näin teemme, joudumme lopettamaan kaikki työttömyyskorvaukset, lapsilisät, kotihoidontuet, lasten ilmaisen päivähoidon, huonontamaan sairaanhoitoa jne. Puoluetusta sentään ei tarvitse luopua. Mikä on Sinun valintasi?

63

1045

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fvgbhjklloiuyt

      Googlatkaa eero mäntymaa niin jo naamasta näkee tämänkin "toimittelijan " agendan.

      • gggggtt

        Tapettu ei tietenkään täyttänyt turvapaikan saannin ehtoja, senhän Suomen Korkein oikeus on todennut.
        Turvapaikkaa koskevat päätökset ovat salaisia, mutta tytär, joka tv:ssä levitteli papereita voisi ennen kotiin lähtöä kertoa rehellisesti ketä he pakenivat, oliko isä raiskaaja, murhaaja, vai mikä ? Maailmalla rikollisia riittää.


      • puhuisivatedestotta

        Niin ja turhaa tuo korkeimman oikeuden käyttö näissä.
        Jos korkeimpaa oikeutta käytetään hylkyihin, niin tasapuolisuuden nimissä sitten pitäisi viedä korkeimpaan oikeuteen myös turvapaikan saaneet, jos kerran evätyt voi sen tehdä.
        Minusta maahanmuutto virasto saa asian päättää.
        Ei siihen mitään oikeuksia tarvita.
        Mutta oikeassa olette.
        Totuuttahan ei meille kerrota valemedian puolelta.
        Harmi että MV ja muut sellaiset mediat on niin pieniä toimituksellisesti, että eivät voi mennä selvittämään todellisuutta.
        Toisaalta minä tiedän jo nykyään, että valemediat valehtelevat kuten tuo toimittajakin tuolla, joka "jutun" keksi.
        Ovat pilanneet jo oman maineensa.
        Eipä enää kiinnosta niiden sadut, kun totuutta ei ole niillä.
        Sitten vielä ihmettelen, että miksei tämä valemedia ole tehnyt näitä juttuja matujen tappamista suomalaisista. Heidän tarinansa ja surunsa ja se vääryys, mitä matut tekivät. Samoin raiskatut jne.
        Kovin on yksipuolista tuo valemedian mielenkiinnon kohteet.


    • kolikollakummatkinpuolet

      Onhan ne siirtolaiset tappaneet ja raiskanneet myös isäntämaansa kansalaisia. Tasoissa siis ollaan. Eikä moista voinut ennustaa, eli politiikka ei ole tapauksesta vastuussa. Yhtä hyvin voisi sanoa että maahanmuuttovirasto antoi tappajalla tai raiskaajalle turvapaikan tapauksen jälkeen ja sitten syytellä maahanmuuttovirastoa. Sama logiikka. Mutta eipä suvakit halua tajuta sitä logiikkaa.

    • MariaEL

      Mikäli tämä mies oli tappouhan alainen niin Irakinhan se pitäisi suojella häntä.Aivan niinkuin Suomessakin tehdään vastaavassa tilanteessa oleville.Annetaan kokonaan uusi identiteetti ja ohjataan uuteen paikkaan asumaan.Suomi ynnä EU voisivat ohjeistaa ja neuvoa näitä maita joista lähdetään muualle uhan alla.Ja pientä rahallistakin apua mielummin sinne kuin täällä ikuisesti elättämiseen.Eihän Suomestakaan lähdetä täysihoitoon johonkin muuhun maahan jos on uhkailun alla.No joku lähtee muualle mutta omin varoin.

    • mrMouses

      Irak on maanpäällinen helvetti, jonka ovat luoneet paikalliset ihmiset itse. Ei kiitos samaa tännekin.

      • fuckusa

        Helvetin sinne loi USA tuhoamalla yhteiskunnan rakenteet ja murhaamalla järjestystä ylläpitäneen Saddam Husseinin.
        Lakkautetun armeijan sotilaista muodostettiin uusi rikollisarmeija joka tunnetaan nimellä ISIS.


      • dfsdsfsdf
        fuckusa kirjoitti:

        Helvetin sinne loi USA tuhoamalla yhteiskunnan rakenteet ja murhaamalla järjestystä ylläpitäneen Saddam Husseinin.
        Lakkautetun armeijan sotilaista muodostettiin uusi rikollisarmeija joka tunnetaan nimellä ISIS.

        Ja isiksen jälkeen tulee uusia taistelevia uskonnollisia firmoja.. siellä ei näköjään muu kuin rautainen käsi saa rauhaa aikaiseksi. Ei kovin inspiroivaa.


      • Pahuusz
        fuckusa kirjoitti:

        Helvetin sinne loi USA tuhoamalla yhteiskunnan rakenteet ja murhaamalla järjestystä ylläpitäneen Saddam Husseinin.
        Lakkautetun armeijan sotilaista muodostettiin uusi rikollisarmeija joka tunnetaan nimellä ISIS.

        Ennen USA:n hyökkäystä rauhannobelisti Saddam siellä vain vähän kaasutteli kurdeja, shiioja ja iranilaisia 80-luvun sodassa. Kuolonuhreja tuli enemmän kuin Saddamin jälkeen. Jos nyt jotain hyvää haluaa Saddamin ajasta etsiä, niin tappaminen oli järjestelmällisempää kuin sittemmin olleessa monimutkaisemmassa tilanteessa.

        USA:n nostaminen jopa ainoaksi syylliseksi on lapsellista marxismia. Ei USA:takaan kiittää tarvitse, varsinkaan kun olivat 80-luvulla Saddamin tukena, mutta naurettavaa silti uskoa, että monikulttuurinen muslimivaltainen maa rauhassa elelisi ilman pahan valkoisen miehen vaikutusta. Siellä on aina eletty unelmaa ja tullaan elämään ainakin niin kauan kuin maassa on enemmän kuin yksi uskonlahko.


    • tosio

      Suomessakin teloitettiin sotilaskarkureita aikoinaan, eikä niistä kukaan tullut poraamaan.

    • ihantavallinenmummo

      niin ja ihan syyttömiä ihmisiä putos lentokoneen mukana ja kuoli.... ei voi tietää...

    • mitä.se.meille.kuuluu

      Nyt riittää muutamaksi viikoksi vihreillä huutamista ja vouhotusta. Onhan siinäkin tapa viettää kallispalkkaista aikaansa.
      Valtion pitäisi lopettaa palkanmaksu vouhottajilta kokonaan. Palkka vain tehdystä työstä.

      • Halohaloo

        Miksei Venäjällä tapetuista ihmisistä tehdä samanlaisia haloo-juttuja. Jaa niin, kun eivät ole olleet turvapaikanhakijoina Suomessa. Ihmisiä valitettavasti kuolee ja jopa ihan oikeuslaitoksen teloittaminakin sellaisessakin oikeusvaltiossa kuin USA. Kamalaa. Vai pitäisikö meidän muuttaa jonnekin ja antaa Suomi ihannevaltioksi kaikille lähteneille? Kuinkahan kauan tämä sen jälkeen olisi ihannevaltio vai muuttaisivatko myös ongelmat tänne? Mykkäsellä näkyy olevan terveitä ajatuksia päässään, vaikka onkin kokoomuslainen.


      • miteoon

        entäs jos tehtiin mittatyönä että saataisiin viestiä että tänne ei voi palauttaa jolloin kaikki tulleet pääsevät oleskeluun määräämättömäksi ajaksi!? kukas tuonkaan tietää.


    • Vuoristo.Muistaa

      Mikäs parku ja seli-seli täällä taas puhkesi?

      "Irak on maanpäällinen helvetti..."
      Juurihan te äskettäin kirjoititte tänne aivan sivukaupalla, että sota on loppu ja ihan itse pääministeri kutsuu kansalaisiaan jälleenrakennustyöhön.

      Äkkiä ne jutut muuttuvat. ;)))

      • ei.islamillee

        Ei ole mikään suomen velvollisuus siirtää irakin helvettiä tänne - ja helvettihän taas on täkäläisittäin suhteellinen käsite. Takaisin kaikki loputkin mistä ovat tulleetkin nyt kun isis on kukistettu.


      • Pahuusz

        Helvetti se on ihan normaalitilassa, koska islam, unelma ja monikulttuuri. Ei voi olla mikään turvapaikkaperuste, että asuu monikulttuurissa, tai tulijoita on miljardi eri persläpimaista ja siinä samalla se monikulttuuri tulee meillekin ja mihin me sitten pakenemme?


      • Musta.syylä

        Vastuu kenekään irakilaisen hengestä ja elämästä ei voi siirtyä Suomelle vain sen vuoksi että irakilainen poistuu kotimaastaan. Äärettömän naivi ajatus että suomi Oy joutuisi vastaamaan kaikkien Suomessa käyneiden irakilaisten elämästä. Suomi ei ole minkään sopimuksen nojalla koko maailman sosiaalitoimistso. Irakissa on omansa, tai jos ei ole, niin voivoi. Suomessakäyminen ei ole Haluatko miljoonäriksi -tyyppinen saavitettu etu, joka takaa ikuisen elatuksen viidenteen polveen.


    • Ryynäistäjä

      Ja nythän on kaikki palautukset vedettävä takas toimittajien mielestä. Mistäs tästäkään tietää onko tapettu vahingossa vai tarkotuksella. Maailmassa nyt tapetaan joka puolella oli pakolainen tai ei. Jenkithän kävi rauhottamassa maan ja panivat husseinin hengiltä taitaa vaan olla viellä hurjenpi meininki nyt. Jenkithän ei saa muuta aikaan kuun kaaoksen. Ensiks menään rintarotingilla ja sit jätetään kun koira paskansa kaikki hujan hajan. Ne kun ei ajattelw kun omaa etua ja sitä mitä jenkit hyötyy siitä.

    • OotteAivotontaSakkia

      Koko ketju tuntuu olevan täynnä sitä kuinka vihreät ja kommarit ja muut suvakit saavat nyt aiheen huutaa vääryydestä.
      Mutta, mutta, miksi ketjusta ei sitten näytä löytyvän montaakaan em. ryhmien kommentteja?
      Koko ketju on vain suomalaisten natsihenkisten rasseapinoiden mölinää.

      • Saatpa.nähdä

        Ja sinun lahjasi riittävät siihen, että mielestäsi tämä ketju on vihervasemmistosuvakkien ainoa paikka vääryyksistä huutelemiseen.


      • Pahuusz

        No koska ei kiinnosta käydä penkomassa sen paskasakin foorumeja, mutta kiitos nyt kuitenkin kun toimitit näytteen tänne ihan itse.


      • hyvää.settiä

        Suvakkipuoli on hiljaa varmaan siksi ettei sillä ole mitään asiallista argumentoitavaa?
        Sinäkin vain natsittelet halpahintaisesti, suorastaan öykkäröit.


      • MikäSittenOnTotuus

        Joka tuutistahan tuota uutista nyt tulee...jatkuvasti ja koko ajan.


      • pelastustamarkallapumpum

        Siksi ei heidän kommenttejaan näy, koska he kommentoivat valtamedioissa ja poliitikot alkavat huutaa, johan emmakari on jo suu isona vaatinut sitä ja tätä. Samoin aateveljensä ville.

        Edelleen ihmettelen mihin puolueeseen ovat ankkuroituneet entiset stalinistit, ne sinipaitaiset ääriajattelijat 70-luvulta. Mielenkiinnolla näkisi, onko mieli muuttunut, vai tuleeko raaputtamalla taas esiin taistolaisuus. Yksi ainakin oli jo presidenttiehdokkaanakin.


      • qåaäzm
        pelastustamarkallapumpum kirjoitti:

        Siksi ei heidän kommenttejaan näy, koska he kommentoivat valtamedioissa ja poliitikot alkavat huutaa, johan emmakari on jo suu isona vaatinut sitä ja tätä. Samoin aateveljensä ville.

        Edelleen ihmettelen mihin puolueeseen ovat ankkuroituneet entiset stalinistit, ne sinipaitaiset ääriajattelijat 70-luvulta. Mielenkiinnolla näkisi, onko mieli muuttunut, vai tuleeko raaputtamalla taas esiin taistolaisuus. Yksi ainakin oli jo presidenttiehdokkaanakin.

        Siellä se piirre alla on, kunhan vähän rapsuttaa. Stallariominaisuus nimittäin.


    • seihantavallinen

      Katsoin uutisen monta kertaa televisiosta: kovin on nuoren näköinen tytär ja lapsia hänellä kerrottiin olevan. Naisen käsistä voi päätellä hänen olevan alle -vuotias. Missä on surmatun vaimo, poika, vävy ym. Mistä täällä suomessa tiedetään että on surmattu? Maailssa surmataan paljon ihmisiä, mutta pitääkö suomalaisten pelastaa kaikki. Oma auttamistahto on mennyt väärinkäytösten vuoksi. Ja autollakaan ei uskalla enää pysähtyä auttamaa-saa nyrkistä tai oma auto varastetaan!

    • poisapumeiltä

      Matut ovat saaneet aikaiseksi sen, että en ja emme halua enää auttaa heitä, heidän ensisijainen auttajansa on heidän kotimaa, eli täytyy elää niin, ettei joudu ongelmiin.

    • kemikaaialiko

      Jokos se yksi Somppulaan väkisin palautettu lasten raiskaaja ja Tuuli-tytön murhaaja on lahdattu Somppulassa? Vai joko on palannut Suomeen uusilla papereilla tai paperittomana?

      Tosiasia on, että esimerkiksi Somalia ja Irak ovat läpeensä mätiä kehitysmaamuslimivaltioita, joissa mitä vaan voi tapahtua kelle vaan. Mutta ratkaisu ongelmaan ei voi olla, että otetaan näitä laumoittain tänne meille. Kukaan, tuskin migrikään, voi tarkasti tietää, mikä oli miehiään Irakissa tapettu Ali. Oliko joku rikollisten lahjoma poliisi, oliko joku mafian jäsen, oliko Saddamin aikainen pyöveli jne? Joka tapauksessa Suomi totesi, ettei kuulu meidän päänvaivoihimme.

    • jlnjnkj

      Paskakulttuurin hedelmät(arvot, uskomukset, yhteiskunta, kulttuuri) eivät parane sillä että ne siirretään tänne.

    • juippöo

      Jos tp:n saanut kuolee Suomessa, niin huutaako sumakit, että ois pitäny palauttaa Irakiin?

    • Manaaja

      Harmin paikka. Toisaalta kuka vaan eurooppalainenkin voi päästä päästään eroon näinä päiviinä, joten sikäli ei hetkauta.
      En itke.

    • käteinen

      kyseessä on vain yksittäistapaus
      ei mulla muuta

    • taasyksihuijaus

      Konstit on monet näillä partalapsilla. Muistelkaa vain tätä lelusalakuljettaja Rami Adhamia, jota suvakit piti lähes jumalana ja sitä ihannoitiin oikein televisiossa. Sitten se mukamas haavoittui Syyriassa pahoin, mutta sekin osoittautui valheeksi ja nyt se on syytettynä Syyrian lapsille tarkoitettujen keräysrahojen vohkimisesta, pahoinpitelystä, dopingrikoksesta jne. Eiköhän tämä Irakilaisen "tappaminen" kuulu samaan sarjaan. Ihan oma lukunsa on tietenkin nämä heterosta homoiksi ja muslimista kristityksi pikaisesti vaihtaneet Irakin partalapset. Nämä jutut ei uppoa todellakaan tolkun ihmisiin, mutta suvakit nielee ne kyllä töydestä niin kuin ennenkin.

    • laskelmointia

      Tytär on saanut kaksi lasta Suomessa kahden vuoden täysihoitonsa aikana. Turvapaikanhakijat laskevat, että lapset ovat prosessissa etu. Suomessa on viisastuttu. Tämäkään nainen ei ole saanut turvapaikkaa.

      • Pahuusz

        Ihmeellistä oli vielä ulinansa Suomessa olevasta isästä. Siis miten niin isä on ja jää Suomeen? Onko hänellä maahantulokielto Irakiin? Jos taas isän henki menee Irakissa, niin varmaan elättää sitten perheensä jossain muualla? Moneen maahan kyllä pääsee töihin. Arabimaissa arabiankielisille kova kysyntä, varsinkin kun akavalaisista kyse, kuten muistamme Akavan lehdessä todetun aikoinaan.


      • kukaseonhäh

        Kuka on niiden lasten isä????


    • Pahuusz

      Tästä tapauksesta on vaikea varmaksi sanoa, että onko isä nyt kuollut ja liittyikö kuolema turvapaikkaperusteisiin, mutta päätellen siitä, että suvakit, YLE ja Mäntymaa ovat valehdelleet AIVAN kaikesta maahanmuuttoon liittyvästä jo vuosia, niin todennäköisimpänä pidän isän olemista hengissä. Nauraa partaansa naapurissa, jos Mäntymaa käy haastattelemassa omaisia. Toisaalta saattaa olla kameran takanakin kuvaajan kanssa kaveeraamassa, ei yllättäisi vaikka Mäntymaa valehtelisi tietoisesti, sen verran vahva unelma hänessä on.

    • enpäusko

      Onko mitään todisteita esitetty noiden tarinoiden tueksi. Paskanpuhuminen on noilla alueilla taito laji oltiinpa sitten Betlehemissä tai Mosulissa. Se yksikin vedätti idiootti Sipilää 10-0. Mykkäseltä mielestäni hyvä vastaus.

    • ylevero-huitsin-vittuun

      Valheuutinen valhemedialta confirmed.

    • Matusatu

      Yksittäistapaus, ihan kuin kaikki matujen raakuudet Suomessa.

      Ei pitäisi ylittää uutiskynnystä, mutta suvakkimedia räyhää tästä monta päivää.

      • halohaloo

        Siitä olen kanssasi samaa mieltä.


      • patista.asiaa

        Kiinnostaa yhtä paljon kun patti missin alapäässä. Sekin ylitti uutiskynnyksen.


    • ihmetellätäytyy

      Toimittaja juoksee paluumuuttajien perässä heidän kotimaasssaan, voi,voi syöttävät tuolle mitä juttuja vaan . Luuleehan tuossa nyt ,että olemme vastuussa heidän elämstään ja huolenpidosta elämän loppuun asti.

      • Musta.syylä

        Miksi Haavistot, Ahtisaaret ja muut eivät mene Irakiin ja Somalimaahan suojelemaan kunniakansalaisia? Raukkamaista asua linnoissa lihapatojen ääressä, nauttia verottomia korvauksia ja huutaa veronmaksajien rahoja levitettäviksi maailman tuuliin. Uskottavuus ei edes nollan tasoa. Nyt vaan kaikki suvakit Irakiin ja Afrikkaan edistämään asioitansa paikan päälle. Pitää elää niin kuin opettaa.


    • epäileväinen

      Ylen tietojen mukaan kuollut, uutisoi yle, onko siis kovinkaan luotettavaa tietoa. Veikkaan että kohta tulee paperittomana tai väärillä papereilla hakemaan turvapaikkaa.

      • koraanissa

        Vääräuskoisille saa valehdella.


    • iraktosivaarallinen

      Siellä asujat on irakilaisia

    • kiöljklmnklj

      YLE on jauhanut niin paljon paskaa ja väärää tietoa ettei noita propaganda-uutisia heti usko erkkikään.. odotellaan vähän aikaa niin tämäkin juttu selviää, ja tuskinpa taaskaan YLEn eduksi.

      • juoruämmäkökertoi

        Mistähän yle sai tämän uutisen? Uskotaanko me kaikki?


    • OmaVika

      Miksi ihmisen pitää mennä sinne missä uhka on suurin? Irakiin voi muuttaa alueelle jossa uhka on pieni tai lähes olematon. Tässäkin tapauksessa mies oli muuttanut takaisin Bagdadiin, vanhoille kotikulmilleen jossa hän oli tunnettu. Hän muutti suurimman uhan alueelle vaikka Irakissa olisi ollut hänelle turvallisia paikkoja asua ja elää. Miten ihmeessä se on Migrin vika, että ihminen lähtee kotimaassaan etsimään vaikeuksia?

      • pääseecee

        Luulisi että poliisi tietää miten toimia, missä asua ja pysyä näkymättömänä jonkun aikaa. Aika surkea ammattitaito jos ei osaa päätellä asioita askelta eteenpäin.

        Vanha sanonta: Koirakin on hyvä kuoltuaan.


    • MitäsTuli

      Eilen A-Studiossa pakolaisavun nainen itki sitä kun ensin tullaan Suomeen laittomasti ja saa täältä fudut kotimaahansa jossa menettää henkensä kun joko ampuu sen. Tuntuu siltä että laittoman matun henkin on arvokkaampi kuin suomalaisten henki. Eihän se meille kuuluu pätkääkään jos se muualla on ammuttu.

      • Pahuusz

        Pakolaisavullakin voisi olla uskottavuutta, jos edes joskus pyrkisivät neutraliuteen. Edes yhdessä tapauksessa joskus sanoisivat, että ”emme me tuollaista voi Suomeen ottaa”. Vaan ei, aina sama rajat auki- vaade, aivan tapauksesta riippumatta.


      • turvallinen_suomi

        Ei me olla vastuussa jos muslimit tappaa toisiaan, antaa hullujen mellastaa Lähi-Idässä ja pistetään loputkin ketkut kotimatkalle.


    • Ylen-annan

      Mekin maksamme tämän Ylen toimettajan palkan ja muut kulut YLE-pakkoverolla..

    • pensselitäti

      Tämänkin surullisen jutun yhteydessä pitäisi muistaa muuan seikka: Ei Suomi ole turvallinen siksi, että se sijaitsee täällä niemellään kaukana pohjoisessa, vaan siksi, että siellä asuvat ovat noudattaneet yhteisesti sovittuja järkeviä sääntöjä. Suomi muuttuu turvattomaksi heti, kun tänne saapuu laeista piittaamattomia, tietämättömiä väkivaltarikollisia. Sellaisen aineksen pääsy tänne on estettävä muun muassa siksi, että maailmassa olisi turvallinen paikka, minne paeta - tai syntyä.

    • Kukkistäti

      Ajattelen ihan samalla lailla kuin edellinen kirjoittaja. Mitä enemmän otamme tänne pakolaisia, sitä turvattomampi tästäkin maasta tulee ainakin sillä pakolaispolitiikalla jota nyt maassamme harjoitetaan.
      Jos otamme kaikki traumatisoituneet irakilaisnuorukaiset ja tummahipiäiset merirosvot Suomeen, pitää ainakin kantasuomalaisille koulutytöille antaa aseenkanto-oikeus.

    • voivoivoivoivoi

      Eiköhän siellä ole monta muutakin tapettu. Myös niitä naisia, lapsia ja vanhuksia, jotka vellipersemiehet jättivät pärjäämään omillaan. Joita ei päästetty lähtemään turvaan.

    • kukatietääsen

      Onko siitä vieläkää tietoo, että mikä mies tämä on ollut. Joku entinen poliisi tai virkamies? Joku yrittäjä? Vaiko jotain muuta? Miksi häntä on vainottu?

    • bfgbvfgfgdfdg
    • skjdskjdkj

      Onko kukaan tarkastuttanut tämän todistuksen aitoutta sen väitetyltä toimittajataholta. Nyt jopa antti rinne käyttää tätä omana poliittisena keppihevosenaan. Iltasanomissa vakuutustarkastaja kertoi, että on vaikea todistaa esim. pakistanista toimitettua kuolintodistusta väärennetyksi. Ja näitä tapauksia kuulemma on, vakuutusrahojen takia toimittavat kuolintodistuksen vakuutusyhtiölle, mutta vakuutusyhtiölläkään ei ole tähän keinoja.

    • palatukseenvain

      Siellä sai rikollinen palkkansa. Oli Suomessa paossa rikollis tovereitaan. Ei Suomen kuulu piilotella maassamme rikollisia. Voi vain kysyä, kuinka monta muuta rikollista on maassamme pakoilemassa paikallisen mafian kostoa. Väittääkö joku, että meidän tulee suojella tuota roskasakkia. Jos palautettu ammutaan, niin varmaan ihan syystä. Ei muuta kuin kaikki palautukseen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe