Voitko olla avuksi?

Lainantarpeessa

Hei,

Olen joutunut ikävään tilanteeseen raha-asioissa itsestä johtumattomista syistä. Tarvitsen kipeästä muutaman tonnin lainan, etten joudu lasteni kanssa häädetyksi asunnostamme. Toivoisin, että joku yksityishenkilö voisi auttaa ongelmassani. Minulla on arvokoruja, jotka voin antaa pantiksi. Ne kattavat varmasti tuon summan. Takaisin voisin maksaa nopealla aikataululla ja tietenkin koron kanssa.

Tähän ketjuun ei kiitos tarvitse tulla kettuilemaan, muutenkin hätä on kova!

Laitathan minulle viestiä osoitteeseen [email protected], jos pystyt edes jotenkin auttamaan.

Kiitos!!

16

1016

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vihjeeksi

      Ei ole rahaa lainata, mutta jos on arvokoruja kannattaa mennä kanikonttofriin ja ottaa lainaa niitä vastaan. Sossu auttaa myös jos on uhka joutua pois asunnosta, ja seurakunnan diakoni.

      • PyydäSipilältä

        Pitkä musta samettihame runsailla sisätaskuilla ei välttämättä näytä luotettavalta mahdollisten lainanantajien silmissä?


    • ihmettelelijää

      Mä voin lainaa, jos kerrot mikä on itsestä johtumaton syy siihen että voi saada häädön.

    • Lainantarpeessa

      Kiitos järkevistä vastauksista. Syynä siis avioero ja exmies, joka sotkenut raha-asiat. Olen nyt saanut omat asiani kuntoon ja tulotasoni vakiintumaan, mutta tämä könttäsumma vuokraa pitäisi hoitaa pikaisesti alta pois. Tämän enempää en valitettavasti tässä halua avata tilannetta.

      Panttilainaamossa saisin parista 1500e arvoisesta korusta noin 300e kpl ja 5000e arvoisesta noin 900e. Valitettavasti tuo ei vielä täysin riitä.

      Sossusta pyysin apua, mutten sitä saanut. Nykyinen tulotasoni on ok, joten ilmeisesti se vaikuttaa?

      • Ehkä--

        Korut ovat vähän huono vakuus sillä niiden realisoiminen on hankalaa. Vaikka joku koru olisi sen 5000 maksanut niin ei siitä myydessä ollenkaan välttämättä ainakaan paljon enempää sitä 900 euroa saa. Panttilainaamot tekevät noita arviointihommia työkseen joten heidän arvionsa ovat varsin tarkkoja, ainakin parempia kuin yksityshenkilön.

        Itse asiassa pysyvä työpaikka on jopa parempi vakuus, sillä se ainakin antaa jonkinlaista turvaa että maksat takaisin sitten vaikka ulosoton kautta.

        Olettaen tieysti että luottotietosi ovat tällä hetkellä puhtaat. Suostutko siihen että lainanantaja ottaa sinusta Asiakastiedosta luottorekisteriotteen, ja myös otteen Ulosottorekisteristä?


      • Semmoisen tempun voi tehdä, että pyytää koruista kirjallisen tarjouksen. Tarjous tietysti sitova, että korut ostetaan sillä hinnalla jos itse suostuu myymään.

        Korkein tarjous on se korujen todellinen arvo. Sillä ei ole väliä mitä olet itse maksanut. Jos vaikka haluaisin korottaa panttilainaamon hintaa eurolla että ostan siihen hintaan niin se on niiden arvo sitten.

        Kiinteistöt, metsät, auto, vene, osakkeet jne. ovat sellaisia joilla on paremmin sitä todellista vakuusarvoa. Esimerkiksi osakkeilla on vakuusarvo tyypillisesti 50% ja kiinteistöllä 70% jos on velaton. Auton arvo taas laskee 16% vuodessa ja vakuusarvo siitä esim. 50% tms.

        Irtaimiston arvo on olennaisesti korkein tarjous, siksihän kaikkea mahdollista korua ja krääsää saa kirpparilta eurolla.


    • äläotapikavippiätähän

      Oletko kysynyt apua diakoniasta?

      • maksukykyinensaaluottoa

        Takuusäätiön pienlaina voisi olla teille sopiva kun sinulla näköjän on maksuvaraa. Max 2000 eur voi saada lainaksi 2 v maksuajalla. Korko vain 4,7%,Onko luottotiedot siis mennyt, muutoinjan olisi runsaasti lainaajia alkaen pankeista . Esim ota credit luottokortti niihin saa helposti parin tonnin luoton.


    • Lainantarpeessa

      En ole edes tajunnut kääntyä diakonian puoleen. Kiitos paljon vinkistä, olen sinne yhteydessä heti huomenna!

      • miten.kävi

        Aloittaja hei! Oletko saanut jo nuo vuokrarahat kasaan?


      • hohhhhoooijjaaa

        Luuletko, että aloittajan sepustus on totta? Höynäytettäviä riittää. Ahne luulee saavansa arvokoruja halvalla ja menee vipuun. Tyhmyydestä saa maksaa.

        Puliveivareita on aina ollut ja tulee aina olemaan niin kauan kuin helposti huijattaviakin.

        Toisaalta tälläinen toiminta on rikollista ja tuomittavaa, mutta toisaalta taas sisäinen pikku piru kuiskii, että jos on noin sinisilmäinen, niin onkin aivan oikein menettää rahansa. Mutta ei!

        Olisi tietysti mukava saada tietää kuinka kannatavaa nyyhkytarinoilla kerjäys ja esim. rihkamakorukauppa sun muu lyö leiville siihen käytettyyn vaivaan nähden. Vai olisiko sittenkin helpompi mennä ansiotyöhön...


    • Lainantarpeessa

      Hei,

      En ole vielä saanut rahoja kasaan, kiitos kun kysyit. Valitettavasti tilanne on täysin todellinen, eikä mikään höynäytys. Toivottavasti kukaan ei edes tällaisilla asioilla viitsi pelleillä. Ainakin itselle tämä on todella suuri stressi ja huolenaihe.

      -aloittaja

    • maksujärjestely

      Luulen että sinun kannattaa sopia vuokrista maksujärjestely vuokranantajan kanssa. Jos on iso yhtiö takana niin varmasti pystyt neuvottelemaan maksujärjestelyistä. Eli sen mitä nyt täällä lyhentäisit velkaa yksityishenkilölle niin käytä se raha maksujärjestelyyn vuokranantajan kanssa ja lyhentelet vuokria sinnepäin suoraan. Yleensä kannattaa olla rehellinen ja rohkaistua vain ottamaan puhelin käteen ja sopimaan asioista.

    • hölmöätouhuamonesti

      Mä en ikinä lainaa kenellekään. Nyt on tilanne päällä ku kaveri ei maksa 300 euron vippiä takaisin ei sitte millään. Ite en ole koskaan lainannut en pankista enkä kavereilta----------------------velka on veli otettaessa veljenpoika maksettaessa................oppikoot ihmiset elämään sen mukaisesti mitä pystyy

    • Jelppiä
    • Kysymyksenesittäjä

      Tarvitse vuokraan muutaman tonnin? Joko sinulla on todella suuri lukaali vuokralla, tai vuokraa on rästissä pitkältä ajalta? Paljonko tämä muutama tonni on?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe