Walkkis Tori

leinikki87

Onko hyvä paikka myydä huonekaluja ?

6 kommenttia

Vastaukset

 • Makuasia, toiset tykkää toiset ei.

 • Ihmiset yrittää myydä vanhoja huonekalujaan kirppiksillä suurin osa pitäisi viedä suoraan kaatsille!

 • Ostin walkkistorilta sohvan 140€ + kuljetus 30€. Kotona huomasimme sohvan lemuavan mädähtyneeltä vanhalta ihmiseltä eikä hajua saa pois pesussa. Palauttaa ei saa eivätkä tule vastaan hinnassa vaikka joudun vaihtamaan vanut ja otsonoimaan koko p*skan. Valehtelivat päin naamaa! Älkää olko tekemisissä kyseisten myyjien/omistajien kanssa! Eivät ole myötätuntoisia ihmisiä ongelmien ilmetessä. Oli viimeinen kerta kun heillä asioin.
  Myy huonekalusi itse netissä. Myös sieltä löytyy ostajia.

  • Mitä voi odottaa alkkistorilta ostetusta tuotteesta? Sinne on näppärä dumpata kaikki kalmanhajuiset huonekalut kun vielä halevatki ilman. Itse en käytä kuin Kruunukalustetta ja vastaavia huonekaluasioissa.


  • Ihmisiähän me kaikki olemme ja erehdyksiä sattuu jokaiselle. Paras tapa hoitaa erimielisyydet itse liikkeessä, eikä yksipuolisesti syyllistää toista osapuolta keskustelupalstoilla. Asiallisesti myyjien/myyjän kanssa neuvotellen saatte varmasti molempia osapuolia tyydyttävän lopputuloksen. Kyseisen yrityksen eduksi katson kuitenkin, koska toiminta on jatkunut jo vuosia, asiakkaita huijaamalla toiminnan luulisi jo loppuneen kauan sitten.
   Palautesivut yritykselle ovat tärkeät, sitäkautta asiat hoituvat paremmin kuin nettisivuilla kielteisesti kirjoittamalla. Palvelua ja asiakasta ajatteleva yritys laittanee palautesivustot pikimmiten näkyviin.
   Hyvää kesän jatkoa ja toivotaan epäkohtien korjaantuvan. ☺


  • Pitää muistaa, että käytetyn tavaran kaupassa kuten muussakin kaupoissa ostaja itse tekee ostopäätöksen. Tuotteita voi kyllä haistella ja jos tuoksu ei miellytä, jättää ostamatta eikä vaadi myyjää siitä tilille. Käytetty on käytettyä ja monesti niissä joku ominaistuoksu on. Itse ostin verhot, jotka tuoksuvat vanhalle mutta en siitä lähtenyt ketään syyttelemään. Mukava henkilökunta on Walkkistorilla ja kaikki on sujunut sovitun mukaan.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.