Onko sinipersu Lindström paras työministeri ikinä?

FSDFFDDSFSDSFD

Ilmeisesti Jari Lindström on kaikkein aikojen tuloksellisin työministeri? Minä en ainakaan muista, että Suomen historiassa kenenkään muun työministerin aikana yhdessä vuodessa työllisten määrä olisi noussut 75 000:lla henkilöllä? Mihin Lindström vielä tämän hallituskauden loppuun mennessä yltääkään?

Taitaa persuja harmittaa, kun menettivät tällaisen kultakimpaleen. Kiäh kiäh!

LINDSTRÖM JATKOON!

30

511

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mielipide-vain

      Lindström on ottanut asiat hallintaansa. Erittäin kunnioitettavaa. Kannatan Sinisiä, heillä on sentään muitakin ajatuksia kuin ero EU:sta.

      Perussuomalaisilla on vain tuo yksi ajatus ja se ei taida johtaa mihinkään.

      • Vfnfnfmfm

        Taas tämän skitson kokkareen yksinkirjoittelua itsensä kanssa. Tälläkö koitetaan kokoomustasta tehdä lumivalkeaa?


    • KovaaAjoa

      Kieltämättä Lindström on pistänyt tuulemaan. Aikaisemmat demarityöministerit Ihalaisen johdolla keskittyivät puuhasteluun ja muuhun näennäispelleilyyn joka ei parantanut työttömyysastetta lainkaan.

      Naapurinikin sai olla 4 vuotta työttömänä ilman ainuttakaan yhteydenottoa työvoimaviranomaisilta. Nyt on otettu vähän enemmän koppia työttömistä, niin se on monille kova pala, varsinkin oppositiodemareille ja vassuille.

      • Eijatkoonsale

        Veivät ainakin sairaanhoitajien lomarahat .
        Eipääse yhäidinperhe kun linnanmäelle syömään jäätelötötterön.

        Vatmasti hoitsutmuistaa ensi vaaleissa ketä äänestää


    • tulosta.sekin

      Tuloksellisin, no totta vieköön. Koko hallitus on tuloksellisin mitä on koskan ollut. Luultavasti ehtivät aiheuttamaan hallituskautenaan vielä enemmän vahinkoa kuin Kataisen hallitus, ja se on melkoinen saavutus, kun ottaa huomioon että Kataisella oli sentään demarit, vihreät ja vasurit apunaan.

      • Milloinhyvätajat

        Voisitkokertoa mikä hallitus sinun mielestäsi sitten on hoitanut Suomen asiat kiitettävästi ?
        Ei kai asioita olesina vain hoidettu huonommim ja huonommin ?
        Itse olen ainakin menneisyydessä kokenut paljon heikompia aikoja kuin mitä nyt elämme. Suomalaisten asiat ovat kohtuullisen hyvin.


    • KaksillaRattailla

      Ex-työminsteri Lauri Ihalainen oli liian tiiviissä suhteessa SAK:n kanssa. Entisenä SAK:n puheenjohtajan hän ei koskaan pystynyt olemaan puolueeton ja aidosti hoitaa työministerin tehtäviä.

      Työllisyysasteen parantaminen olisi vaatinut toimenpiteitä, joita SAK ei olisi hyväksynyt. Siksi Ihalainen oli pelkkä marionetti. Pelkkä puhuva pää, ilman toimenpiteitä.

    • Autotehdas tarvitsi työvoimaa laajentaessa tuotantoaan. Turun telakka tarvitsee koko ajan työvoimaa lisää, johtuen laajasta tilauskannasta. Sandvik Turussa laajentaa toimintaansa, mikä taas johtuu mailman kaivostoiminnan kasvusta. Ei hallitus ole vaikuttanut näihin mitenkään.

    • kurpa

      No tuskin tuolla ns. Työministerillä on ollut osaa eikä arpaa työllisyyteen, muuten kuin pölhöpolitikoinnillaan, saamaltta aikaan muuta kuin rahansiitoja köyhiltä rikkaille. No vaalit on jo ovella ja todennäköisesti Lindstöm itse saa alkaa maistaa omaa aktiivimalliaan, politiikon ura on ohi ja kukaan ei tarvitse tolloa laboranttia. Hyvävelikerhon ei kelpaa, vaikka niin luulee, eli suojatyöpaikkaa ei tule. Eli sitten sitä aktiivimallia , vaikkapa hyllyttämään tuotteita palkatta Prismaan tai opettelemaan työnhakua työnhakukursille

    • YrityksetTyöllistää

      Ministeri ei palkkaa yhtään työtöntä töihin - sen homman tekee yritykset. Tää sininen pölhö ei ole saanut mitään aikaan. No kyykyttänyt köyhiä, no onhan sekin joidenkin mielestä ansio.

    • OhaSeHuikeeta

      kun mielenterveyspotilas istuu aina kun jaksaa ministerinä.

    • Caari.smurf

      Vielä parempaan tulokseen päästään kun kaikkien työttömien paperit tungetaan silppuriin ja voila! 0 työtöntä. Siinä olisi idea jota kannattaisi jalostaa. Onhan se sukua aktiivipallille.

    • OrpoANTAAsuikkareita

      Niin tämä Suomen oma Mussolini nuolee rikkaiden ja työnantajien perseet.Kuvittelee pääsevänsä Sipilän ja Orpon himorunkkaus piiriin

    • Kaveri.johon.voi.luottaa

      Lindström on oikeasti aikamme sankari joka itseään ja terveyttään säästämättä tekee työtä suomalaisten eläkeläisten palkansaajien työttömien ja vähävaraisten eteen. Omalla seudullaan teki melkoisia urotekoja Persuissa kun kokosi paikalliset Perussuomalaiset yhteen paikallisyhdityksessä. Siinä on mies joka ei pettänyt äänestäjiään yhdesskään lupauksessa ja puheessan mitä sanoi ennen vaaleja. Siinä on mies jonka sanaa voi luottaa ja aina voinut luottaa. Edessä hänellä loistava tulevaisuus, ehkä seuraava Suomen presitentti.

      • Tiedossa

        Ei ole sinisissä loistavaa tulevaisuutta Lindströmillä. Pitäisi siirtyä keskustaan tai kokoomukseen jos haluaisi poliittista valtaa.


      • TähtikinSyttyyTaivaalle
        Tiedossa kirjoitti:

        Ei ole sinisissä loistavaa tulevaisuutta Lindströmillä. Pitäisi siirtyä keskustaan tai kokoomukseen jos haluaisi poliittista valtaa.

        Ihan sama mitä puoluetta edustaa, on esittänyt jo että sanojensa mittainen ja suosio puolueessa kun puolueessa taattu. mutta ilmeisesti jättää päivän politiikan jää odottamaan omaa pressan vaalien murskavoittoja. Eiköhän olla aktiivisia ja huudateta samantien Suomen kunikaaksi.


    • Pummipoliitikot

      Röyhkein loikkaripummi ministerinä. Hyvä tekemään tilastopetoksia. Sipilän toyboy.

      • Sipilänpoikahelvetistä

        Tippuu eduskunnasta ja saa varmaan työpaikan jostain työnantajapuolelta kiitokseksi duunareitten ja köyhien kyykyttämisestä


      • Ongelmajätettä
        Sipilänpoikahelvetistä kirjoitti:

        Tippuu eduskunnasta ja saa varmaan työpaikan jostain työnantajapuolelta kiitokseksi duunareitten ja köyhien kyykyttämisestä

        Siniperse lindström on roskistavaraa.


    • Huhhh

      On se niin hyvää työtä tehnyt et varmaan EK:n oikeistosiipi hommaa sille jostain sopivan suojatyöpaikan.

    • viikatteelletöitä

      On se työllistänyt parisataa kela-akkaa ja kohta aikoo työllistää ainakin 2000 kela-akkaa lisää kun tutkivat niitä työhakemuksia. Siinä sen saavutukset, ensimmäisenä montun reunalle tuo idioottiäijä. En uskaltaisi sen sijassa liikkua enää misään, voi viikatemies odottaa.

      • demukka.fi

        Tarja Filatov oli paras työministeri, demari kun on. Hän sai paljon aikaan työttömyyden vähentämisessä. Kaikki työttömät ottivat ilolla vastaan sen, mitä Tarja tarjosi.


      • vee2003

        Tarja oli paras työministeri. Hän loi Lipposen hallituksessa 300 000 uutta työpaikkaa osaamatta kertoa, missä työpaikat olivat. Aina yhtä epäluotettava kansa palkitsi sitten SDP:n äänestämällä Anneli Jäättenmäen Keskustaa.


    • Rrff

      Anni Sinnemäki taas on kaikkien aikojen huonoin työministeri. Ydinvoima ei ollut hänelle kynnyskysymys. Sen seurauksena rakennetaan venäläistä Hanhikiveä ilman että tiedetään, minne jätteet laitetaan.

      Siinäpä meillä tosi vihreä! Kannatti palkita kaupunginjohtajan vakanssilla.

      • vihreä-ville

        Anni Sinnemäki on runoilijatyttö, ja eikös koulutus ollut humanististen tieteiden kanditaatti! Just passeli työministeriksi. Työkokemuksena runojen kirjoittelu. Taatusti ymmärsi tehdastyöläisiä ja vuorotyön tekijöitä!


      • 12356

        Pätkiikö muistini kun Sinnemäki ei ole koskaan edes ollut työministeri ja toisekseen mitä väliä kuka siitä ministerin paikasta rahaa nostaa kun se ministeri ei ole luonut eikä tule luomaan ensimmäistäkään työpaikkaa.


      • vihreä-luomutuote
        12356 kirjoitti:

        Pätkiikö muistini kun Sinnemäki ei ole koskaan edes ollut työministeri ja toisekseen mitä väliä kuka siitä ministerin paikasta rahaa nostaa kun se ministeri ei ole luonut eikä tule luomaan ensimmäistäkään työpaikkaa.

        Muistisi pätkii. Sinnemäki oli työministeri vuosina 2009-2011.


    • työmatemaatikko

      Korkeasti pisaoppineen Työministerin joukko-opin taidot ovat ainakin vertaansa vailla. Aivan heppoinen matemaatikko ei päädy millään lukemaan 75 000.

    • Jkyjkknk

      Työttömien ja köyhien puolue ei tykkää jäsenkadosta

    • Paavoshow

      Ainakin Sipilän mielestä, taas jäänut työllisyysmäärärahoja käyttämättä 150 miljoonaa, ideologisista syistä kuntien ei annrya työllistää.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      388
      3783
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      130
      2641
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      128
      1855
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1310
    5. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      51
      1172
    6. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      167
      1169
    7. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      72
      1167
    8. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      63
      1104
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      291
      930
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      50
      922
    Aihe