Rasvansiirto kyyneluriin

Silmäpussit

Kaipaisin kokemuksia kyyneluriin tehdystä rasvansiirrosta. Kertokaa toimiiko!

Itsellä kyseessä perinnölliset urat ja mikään konsti ei niihin auta. Lisäksi on hieman raskaat yläluomet mutta ei vielä haittaa periaatteessa muuten ole kuin ulkonäöllisesti. Nämäkin perintöä ja ikää vasta vähän alle 40v. Tekisi mieli korjata nekin jo tässä vaiheessa. Onko kokemusta nuorella iällä tehdystä ko. toimenpiteestä?

13

3541

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Exol

      Jos alaluomi ei ole pullea, silmäkuopan rasva ei pullista luomen muotoa, vaan ainoastaan ns. kyynelura on ulkonäön haittana, voi sen saada korjatuksi nanorasvansiirrolla. 'Nano' siksi, että ohuen ihon alta tavallinen rasvansiirto voi voimakkaassa valossa näkyä epätasaisuutena. Ohuella neulalla ihon sisään laitettu nanorasva myös vaalentaa ihon väriä, joka, 'tummat silmänalukset' usein on tällä alueella ongelma. Usein kannattaa lisäksi tehdä rasvansiitoa myös syvemmälle poskialueelle.
      Jos myös alaluomet ovat pulleat, voi korjaus olla pelkkä sidekalvon kautta, alaluomen sisäpuolelta tehty toimenpide, jossa pullistuva silmäkuopan rasva vapautetaan silmäkuopan reunan yli posken puolelle. Se täyttää silloin kyyneluraa ja voi korvata muun rasvansiirron ja samalla korjaa alaluomen.

    • Silmäpussit

      Yhdeltä plastikolta olen kysellyt tästä asiasta ja hän puhui ihan tavallisesta rasvansiirrosta eikä nanosta vaikka nimenomaan mainitsin että itselläni on todella ohut iho silmien alla. Lisäksi kaipaisin alaluomelle juonteisiin rasvansiirtoa mutta sitä ei kuulema yleensä tehdä ? Toisaalta hän on yllä kokenut työssään. Että mitenhän tuo nyt on..

    • Maria689

      Kävin Susanna Hanhineva klinikassa laittamassa täytettä kyneluriin . 3 viikkoa olin ihmisten ilmoilta piilossa . Kauheat pussit ja näytän ihan Aa ihmiseltä . Kuuluko olla näin ? Pussit paisuu entistä pahemmin ..

      • Nainen44

        toivottavasti voit jo paremmin! Täyteaineet on aina ns. vierasta ainetta kehossa. olkaa varovaisia näiden kanssa! oma rasvakudos on aina turvallisempi.


      • Ei kuulu olla sellaisia. Nähtävästi liian vahvaa hyaluronihappoa laitettua ja väärin.


    • Nainen44

      Voin kertoa kun olen käynyt toimenpiteessä.

      • Kysyvä

        Kerro ihmeessä, harkitsen itsekin kyseistä toimenpidettä. Missä/kuka sinulle tekee?


      • Nainen44

        Kai Lassila Ihoakatemia.


      • Kyselevä
        Nainen44 kirjoitti:

        Kai Lassila Ihoakatemia.

        Millainen operaatio sinulle on tulossa? Haluaisitko jo etukäteen kertoa siitä jotain? Tekeekö Lassila kyyneluriin nano- tai mikrorasvansiirtoa? Vai siirtääkö hän ”tavallista” rasvaa?


      • nainen44
        Kyselevä kirjoitti:

        Millainen operaatio sinulle on tulossa? Haluaisitko jo etukäteen kertoa siitä jotain? Tekeekö Lassila kyyneluriin nano- tai mikrorasvansiirtoa? Vai siirtääkö hän ”tavallista” rasvaa?

        täytetään keskikasvoilla, posket, poskipäät rasvalla, josta volyymi lähtenyt ja siitä syystä silmänaluset roikkuu ja on tummat. nanoa käytetään hyvin pinnalliseen rasvansiirtoon ja pienten muutosten korjailuun. eli alaluomille ei tarvitse laittaa nanosysteemillä välttämättä, jos ei pelkästään sinne tarvitse siirtää.


    • Tutuna

      Kävin jokunen vuosi sitten Lassilalla. Alkuun näytti ihan hirveältä. Rasvasta suurin osa suli pois ja nyt näyttää siltä kuin olisivat entisellään. En tiedä manisinkö uudestaan.. Ehkä tullut jo joku uusi keino tähän, mutta rasvansiirto oli rahan hukkaa

      • Nainen44

        Harmi kuulla! Rasvahan lähtee pois jos laihtunut. Mistä sulla otettiin rasva? Silläkin voi olla merkitystä


    • Nainen44

      Kävin tänään ja rasvansiirto tehtiin poskipäille ja kyyneluraan. Silmien alle ei rasvaa siirretty koska se näkyisi ihon alta läpi. Ihoakatemialla ei ole nanorasvansiirtoon mahdollisuutta, mutta sentrifugi laite, jolla erotellaan rasva puuduteaineesta ym nesteestä. Toimenpide kesti pari tuntia ja Lassila teki rauhallisesti ja hyvin työnsä . Tämän perusteella menisin toistekin. Nyt odottelen rauhassa lopputulosta:)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      54
      1911
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      177
      1617
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1163
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1140
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      149
      1094
    6. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      48
      849
    7. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      39
      828
    8. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      57
      694
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      54
      682
    10. Oletko joskus pieni ja haavoittuva

      vai oletko aina vahva, miltä aina vaikutat? Nainen, oletko koskaan väsynyt ja haavoilla? Yritätkö silti pitää julkisivua
      Ikävä
      51
      648
    Aihe