Autoasi Muurala / VagFix, ÄLÄ VIE AUTOASI SINNE!

AudiQ5

Surkea korjaamo, ÄLÄ vie autoasi tänne!

Valitsin korjaamon hinnan (vastaavan hintainen tarjous toiseltakin korjaamolta oli) ja aiempien arvostelujen perusteella.

Jakoketjun vaihdon 900eur tarjouksen sijaan loppuhinnaksi tuli 4500eur, ei pelkkä ketjunvaihto riittänyt. Tämä ei ollut vielä korjaamon vika.

Sovittiin korjauksesta ja valmista piti olla parin viikon päästä maanantaina. Jos jotain ilmenee niin soitto korjaamolta kuten asiaan kuuluu. Menin hakemaan autoa sovitusti ja sain huomata että auto oli aivan levällään. Eipä kukaan ilmoittanut asiasta. Korjaamopäällikkö soitti kun olin lähtenyt takaisin, että vkl oli murtauduttu ja osia viety.

Sovittiin uusi valmistuminen seuraavaksi maanantaiksi. Tajusin soittaa ennen kuin lähdin hakemaan autoa ja eihän sitä oltu alettu kasaamaankaan. Oli kyseinen asentaja (VAG spesialisti) juuri tuolloin lähtenyt talosta. Uusi 'pätevä' asentaja saadaan seuraavalle päivälle. Kasaustyön piti kestää noin päivän. Auton valmistuminen vei seuraavan viikon tiistaille, vaikka jatkuvasti lupailtiin että valmistuu...

Noutoa edeltävänä maanantaina soitettiin korjaamolta ja vakuutettiin että on noudettavissa tiistaina 12.00 aikaan. Menin hakemaan klo. 14.00 ja kuulin että ongelmia valojen säädön kanssa (puskuri ollut siis irti korjauksessa). Kukaan ei tästäkään ilmoittanut. 15.45 sain auton ulos ja valojen säätö 'toimii'. Huomasin heti kun lähdin ajamaan, ettei toimi. Auto oli liikenteessä ja tarkoitus oli palauttaa uudelleen korjattavaksi kun saavat pätevämmän henkilön tekemään.

Seuraavana päivänä auto keitti vedet Länsiväylällä! Auto parkkiin, taksilla kiireessä kotiin ja hinausauto vei samalle korjaamolle. Oli jäänyt alavesiletku kiristämättä ja tuli vedet pihalle!

Hain taas auton korjaamolta seuraavana maanantaina (nyt oli onneksi valotkin korjattu) kun huomasin seuraavana päivänä, että jäähytysneste oli alle minimin. Lisäilin sitä itse kun uskon jo tällä kokemuksella osaavani sen luotettavammin kuin Autoasi Muurala.

Hinnassa ei yllättäen tultu vastaan kuin 150eur joka oli ylitys tuohon alunperin sovittuun hintaan. Ylityksestä ei tietenkään ilmoitettu ennakkoon.

Yksi valintakriteeri itselläni oli myös korjaamon etikoistuminen VAG konsernin autoihin. Miten korjaamo voi edes markkinoida itseään noin? Jos ainoa 'spesialisti' lähtee talosta, niin tilalle tulee toinen joka tekee 1-1,5 päivän työtä 8 päivää. Samoin alkuvaiheessa tuli lisäodotusta kun ei ollut sopivia työkaluja.

Ainoa kiitos siitä, että tarjosivat uudehkoa Qashqaita sijaisautoksi veloituksetta. Toki jälkimmäisellä kerralla kun menin sitä perjantaina hakemaan, olikin lappu luukulla ja korjaamo kiinni. Eipä kukaan siitäkään ilmoittanut. Tuossa vaiheessa kun lähdin taas korjaamolta, asia melkein nauratti enemmän kuin vit...i.

Älä vie autoasi VagFix / Autoasi Muuralaan...

2

2093

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hekotusta

      Jaaha et sillee Q vitosii on sen takia varastossa heti saatavilla, toimitukseen????

    • Petteri59

      Minä yritin soittaa ko. korjaamoon parin päivän ajan, kukaan ei vastaa puhelimeen. Jätin soittopyynnön, ei vastausta. Jätin vielä huoltovarauksen netin kautta, ei vastausta... näyttääpi siltä että näin oli kuitenkin parempi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5118
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      928
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe