Autoasi Muurala / VagFix, ÄLÄ VIE AUTOASI SINNE!

AudiQ5

Surkea korjaamo, ÄLÄ vie autoasi tänne!

Valitsin korjaamon hinnan (vastaavan hintainen tarjous toiseltakin korjaamolta oli) ja aiempien arvostelujen perusteella.

Jakoketjun vaihdon 900eur tarjouksen sijaan loppuhinnaksi tuli 4500eur, ei pelkkä ketjunvaihto riittänyt. Tämä ei ollut vielä korjaamon vika.

Sovittiin korjauksesta ja valmista piti olla parin viikon päästä maanantaina. Jos jotain ilmenee niin soitto korjaamolta kuten asiaan kuuluu. Menin hakemaan autoa sovitusti ja sain huomata että auto oli aivan levällään. Eipä kukaan ilmoittanut asiasta. Korjaamopäällikkö soitti kun olin lähtenyt takaisin, että vkl oli murtauduttu ja osia viety.

Sovittiin uusi valmistuminen seuraavaksi maanantaiksi. Tajusin soittaa ennen kuin lähdin hakemaan autoa ja eihän sitä oltu alettu kasaamaankaan. Oli kyseinen asentaja (VAG spesialisti) juuri tuolloin lähtenyt talosta. Uusi 'pätevä' asentaja saadaan seuraavalle päivälle. Kasaustyön piti kestää noin päivän. Auton valmistuminen vei seuraavan viikon tiistaille, vaikka jatkuvasti lupailtiin että valmistuu...

Noutoa edeltävänä maanantaina soitettiin korjaamolta ja vakuutettiin että on noudettavissa tiistaina 12.00 aikaan. Menin hakemaan klo. 14.00 ja kuulin että ongelmia valojen säädön kanssa (puskuri ollut siis irti korjauksessa). Kukaan ei tästäkään ilmoittanut. 15.45 sain auton ulos ja valojen säätö 'toimii'. Huomasin heti kun lähdin ajamaan, ettei toimi. Auto oli liikenteessä ja tarkoitus oli palauttaa uudelleen korjattavaksi kun saavat pätevämmän henkilön tekemään.

Seuraavana päivänä auto keitti vedet Länsiväylällä! Auto parkkiin, taksilla kiireessä kotiin ja hinausauto vei samalle korjaamolle. Oli jäänyt alavesiletku kiristämättä ja tuli vedet pihalle!

Hain taas auton korjaamolta seuraavana maanantaina (nyt oli onneksi valotkin korjattu) kun huomasin seuraavana päivänä, että jäähytysneste oli alle minimin. Lisäilin sitä itse kun uskon jo tällä kokemuksella osaavani sen luotettavammin kuin Autoasi Muurala.

Hinnassa ei yllättäen tultu vastaan kuin 150eur joka oli ylitys tuohon alunperin sovittuun hintaan. Ylityksestä ei tietenkään ilmoitettu ennakkoon.

Yksi valintakriteeri itselläni oli myös korjaamon etikoistuminen VAG konsernin autoihin. Miten korjaamo voi edes markkinoida itseään noin? Jos ainoa 'spesialisti' lähtee talosta, niin tilalle tulee toinen joka tekee 1-1,5 päivän työtä 8 päivää. Samoin alkuvaiheessa tuli lisäodotusta kun ei ollut sopivia työkaluja.

Ainoa kiitos siitä, että tarjosivat uudehkoa Qashqaita sijaisautoksi veloituksetta. Toki jälkimmäisellä kerralla kun menin sitä perjantaina hakemaan, olikin lappu luukulla ja korjaamo kiinni. Eipä kukaan siitäkään ilmoittanut. Tuossa vaiheessa kun lähdin taas korjaamolta, asia melkein nauratti enemmän kuin vit...i.

Älä vie autoasi VagFix / Autoasi Muuralaan...

3

2179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hekotusta

      Jaaha et sillee Q vitosii on sen takia varastossa heti saatavilla, toimitukseen????

    • Petteri59

      Minä yritin soittaa ko. korjaamoon parin päivän ajan, kukaan ei vastaa puhelimeen. Jätin soittopyynnön, ei vastausta. Jätin vielä huoltovarauksen netin kautta, ei vastausta... näyttääpi siltä että näin oli kuitenkin parempi.

    • Anonyymi

      Konkassa koko putka nykypäivänä...ja joku uus muhiksen viriytys tilalla jossain uudessa paikassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2089
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      201
      1773
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1685
    5. 80
      1155
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      272
      1034
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      126
      984
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      885
    Aihe