Selanne lehdessä 16.2.2018 artikkeli

lukekaaNYT

Syytteisiin olisi voitu reagoida aikaisemmin.

"Vastaajien joukossa on muun muassa kaupunginvaltuuston puheenjohtaja ja keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja"

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja on Jukka Tikanmäki
Keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja Paavo Leskinen

Lehti on jaettu joka torppaan.

Kiinnostaa tuo vt. kaupunginjohtajan antama lausunto........ Samoin se, että Kuntaliitto on työstänyt asiaa kaupungin kanssa ja vedättänyt ja pitkittänyt asiaa toista vuotta, yli vaalien.

. Selänne lehden pyyntöön Kuntaliitto ei ole suostunut myöskään lausumaan mitään.



Pyhäjärvi on Kuntaliiton jäsen ja maksaa lähes kaksikymmentätuhatta euroa vuodessa jäsenmaksua.
Mitenkäs Kuntaliitto toimii näin? Eikö saman lausunnon, minkä pitkien tuumauksien jälkeen on anettu kaupungille, miksi samaa lausuntoa ei käytetty lehden pyytäessä kannanottoa.

Kuntalain 85 §:n tulkitseminen vei toista vuotta ...... Hirveää meininkiä Pyhäjärvellä.

Miljoonaeuroa kaupungin varoja on hukassa Rinnevaaran ulosajon vuoksi.

Kimmo Sarkkinen, joka oli valtuuston puheenjohtaja edellisellä kaudella ja kaupunginhallitus eivät tehneet mitään, eikä esittelevät virkamiehet, joiden tulee

hoitaa kaupungin asioita Kuntalain edellyttämällä tavalla.

73

2152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • verhojamakseleva

      "Lopeta jo, jo tuo joutava yksinpuhelusi."

      Laske huviksesi montako avausta olet kirjoittanut käräjistä viim. vuoden aikana ennen kuin kirjoitat taas uusia avauksia samasta aiheesta ja mieti kuka täällä monologeja harrastaa?
      Aina sama kaava. Joka päivä uusia avauksia samasta aiheesta ja kun joku piruparka niihin vastaa käsket pitämään suun kiinni jotta voit jatkaa sairaalloiseksi muodostunutta pakkomiellettäsi kohtaan mikä ilmenee nimenomaan yksinpuheluinasi avauksien muodossa joita olet kirjoittanut satoja eikä loppua näy. Oletko pysynyt laskuissa mukana 4 vai 5 sataa avaustako olet jo kirjoittanut käräjistä ja montako sataa ajattelit samasta aiheesta vielä kirjoittaa. Viittaksena yksinpuheluihin. Piruparka

      • vaellatkopimeydessä

        vieläkö jaksat levitellä tuota mantraasi "verhojamakseleva". Rupea lukemaan Sinäkin asioita asioina.


      • Julkisetasiat

        Näinhän ne ampuvat toisiaan kovilla ja uskottelevat tuota mantraansa meille kuntalaisille.
        Istuvat sitten salaseurassaan kätöset yhdessä. Työn tulokset ovat heppoista.
        Toivon mukaan tuo salaseura saadaan hajalle ja oikeudenmukaista toimintaa tilalle.
        Selänne oli ainoa joka julkaisi asiallisesti "asiaa,"aiheesta. Toivon mukaan nuo Heinolan kirjeet saadaan myös julki. Luulisi niiden olevan melkoisen painavaa asiaa????????????


    • verhojamakseleva

      Kiinnostavaa..sinulla ja minulla on yksinpuhelua. Pitäisikö esimerkkinä lopettaa saman oman tekstin kopioiminen...sillä aloitus on lehdestä, ei näiltä sivuilta.
      Samperin samperi, kun olen hyväuskoinen per***een nuolija, enkä kuuntele muita, kuin sitä yhtä.

      • ei.toivoa

        Jos ihmisen mieli järkkyy niin tekee niin kuin tämä toistaja.


      • HuhhuhMitäSettiä

        Säälikää nyt toimittajaraukkaa. Ihme kiusaajameininkiä.


    • vuohtomäenelmeri

      Namo näkyviin ja kuuluviin seuraavaan valtuustoon.

    • pahapakkomielle

      "Kuntalain 85 §:n tulkitseminen vei toista vuotta ...... Hirveää meininkiä Pyhäjärvellä."

      Voi hirveä voi kamala jne jne. Erikoiseksi päivittäiset itkuvirret uusine avauksineen samasta aiheesta päivittäin jo yli vuoden ajan tekee se, ettei syytettyjen pois potkimista edes käräjien ajaksi ole esittänyt yksikään luottamushenkilö ei edes proon edustajat. Proon rivit jo hajosi kun proon varamiehet varjoineen omiaan mustamaalasi näillä sivuilla samasta aiheesta proot näyttää hajonneen jo kolmeen eri leiriin. Valtuustossa ja hallituksessa istuu kahden leirin proolaisia eikä yksikään edellisistä vieläkään tee asian eteen yhtään mitään (potkut syytetyille ainakin käräjien ajaksi) ja proon kolmas leiri huutaa pää punaisena päivittäin somessa?? Se, että suomi 24:lla pitää joka päivä kirjoittaa samasta aiheesta uusia avauksia kertoo vain sen, ettei näiden sivujen proolaisilla ole välit kunnossa edes valtuustossa istuviin proolaisiin koska kuten todettua edelliset eivät tee yhtään mitään syytettyjen pois potkimiseksi edes käräjien ajaksi. Siinähän meuhkaatte suomi 24:n joutoproot mitään sillä ette ole tähän mennessä saavuttaneet ettekä tule saavuttamaan. Epätervettä pakkomielteistä jankkaamista.

      Lopuksi. Syy miksi itse luulen ettei valtuutetut ole vaatineet syytettyjen eroa johtunee siitä, että aihe mistä käräjöidään, se on jo oikeudessä käsitelty ja tuomio langetettu korvauksineen asianomaisille? Vastine kuntalain 85 §:n mukaan sekin on pelkkä pakon sanelema muodollisuus ilman toimenpiteitä mutta itse vaatisin vastinetta hallitukselta ja valtuustolta miksi he eivät ole asiaan reagoineet millään tavalla? he kun ovat se osapuoli jotka ovat asian painaneet villaisella toimien nyt vasta pakon edessä hirmuisella viiveellä. Vastaavasti edellisten vastine käräjäoikeudelle oli poikkeuksellisen asiallinen perusteluineen. Paljon melua tyhjästä hyvä jos pikku sakot saavat on minun veikkaukseni. Potkut kun on laittomiksi oikeudessa todettu aikaisemmin Rinnevaaran saadessa korvauksena jne. Ei voi välttyä mielikuvalta että ao. yrittää vain rahastaa lisää vaikka otti jo rahana vaikka olisi saanut jatkaa työpaikassaan.

      Paljon isompi uutinen (yhtymäkokous) oli samalla sivulla mitä pyhäjärveen tulee mutta siitä nämä saman jauhajat eivät puhu sanaakaan? Paljon isompi asia pyhäjärvelle mutta jauhetaan vanhoja..??

      • PRO.n_hajottajat

        " Siinähän meuhkaatte suomi 24:n joutoproot mitään sillä ette ole tähän mennessä saavuttaneet ettekä tule saavuttamaan. "

        - Saavutti ne. Saivat PRO:n hajalle


      • Aikajasaanti

        Ja kaupungin sekaisin ja alasjon hyvään vauhtiin. Paljon on saatu aikaiseksi. Jos ei muuta, niin ainakin näitä ovat aikaiseks isaaneet.


      • paatoksella

        Oiskoon kirjoitukset ihan tarmokkaasti kyhättyjä!!

        Lukekaa professorin mielipiteitä, niin totta sen on . Toiminta on juuri sellaista. Tuli mitä tuli, niin vääryydentekijöitä puolustetaan.


      • pro__pelastaa
        paatoksella kirjoitti:

        Oiskoon kirjoitukset ihan tarmokkaasti kyhättyjä!!

        Lukekaa professorin mielipiteitä, niin totta sen on . Toiminta on juuri sellaista. Tuli mitä tuli, niin vääryydentekijöitä puolustetaan.

        Tuli mitä tuli, niin vääryydentekijöitä puolustetaan.

        Ja mitä tekee valtuuston ja hallituksen proot asian eteen? "

        Ei niin yhtään mitään "Pidetään asiaa esillä, se on oikeus ja se on kohtuus" Totuus ennen kaikkea.

        Pro vääryydentekijöiden tuki ja turva.


    • lukekaaNYT

      Huaa haa Päkää Pää huu haa ää äh köö höö

    • v2018.rähjätään.taas

      Minkähän leirin ja tunnuksen suojissa sinä käyt mesoamaan, kohteena AINA proolaiset. Olivat tai eivät, se on ollut sinun päänkivistyksesi, ollut jo vuosikausia, samaa, samaa.Kuin imisäsialla, joka sotkee omaa sotkuansa epätoivoisesti peittääkseen omat jätöksensä muiden katseilta.

      Mitä tulee "valtuutettejun" sisäisiin eri näkemyksiin, niin enpä kehtaisi kovin korkealla istuen osoitella pienempää ryhmää riitelystä tahi heidän toimintaansa arvostellen.
      Ei se ole proolta pois, kun heidän näkymisensä punaisena vaatteensa on vain sinun ajattelussasi.

      Käräjille siis menevät he, joiden sinne kuuluukin mennä.
      Ota kerrankin kantaa siihen, että miksi kulutettiin samojen asioiden nyrkkipyykkiin reilu vaalikausi kokouspalkkioineen, kun jatkona on Suomen ennätys lajissaan, paskapyykki, josta näköjään (oletko yksi heistä?) pitäisi enemmänkin palkita, kuin rangaista?

      Kaiken sen mikä pyrittiin kaikin tavoin taakse jättämään, tuleekin vastaan moninkertaisena.

      Kun tuo lehdissä kerrottu on sinun mielestäsi oli kaikkien pyhäjärvisten kannalta parasta mitä meille voi tapahtua, niin katsotaan nyt toisen leirin ja tunnuksen alla ajattelevien pyhäjärvisten puolesta se toiseksi paras, eli kenellä oli eniten tekemistä laittomuuksissa ja ohjaamisessa tekemään uhmalla yli vaalikauden.
      Taitaa punnukset keikahtaa toiseen asentoon, sillä koskaan eivät valheet ja totuus ole tasapainoisesti toisiaan kannatteleet lain edessä.
      Käräjöinnit ja negatiiviset lehtijutut ovat valaisseet kokeneitten voittokulkua v.2013 alkaen, elikkäs on meillä mestarit.

      Raavi munaskuitasi, maaliskuussa ollaan lähempänä----TOTUUTTA!

      • pahapakkomielle

        per***een nuolemista munaskuitten raapimista yms. siinä sinun sivistystasosi eli sitä ei ole.

        Minä otin kantaa edellä sinä vain jatkat monologiesi massapostauksien parissa sanomatta koskaan yhtään mitään. Aina olet vailla kommenteja ja kun niitä saat, alkaa ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen. Ei riitä että sait proon rivit hajalle sama räkytys vain jatkuu katse peiliin mitä siellä näet? Aina kun suusi avaat pelkkää vahinkoa vain aikaiseksi saat. Ilmankos äänestäjät jätti. Sillat poltettu jopa omiin


      • pahapakkomielle
        pahapakkomielle kirjoitti:

        per***een nuolemista munaskuitten raapimista yms. siinä sinun sivistystasosi eli sitä ei ole.

        Minä otin kantaa edellä sinä vain jatkat monologiesi massapostauksien parissa sanomatta koskaan yhtään mitään. Aina olet vailla kommenteja ja kun niitä saat, alkaa ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen. Ei riitä että sait proon rivit hajalle sama räkytys vain jatkuu katse peiliin mitä siellä näet? Aina kun suusi avaat pelkkää vahinkoa vain aikaiseksi saat. Ilmankos äänestäjät jätti. Sillat poltettu jopa omiin

        tarkoitin, että itselläni on.


      • pro-puskistahuutelijat
        pahapakkomielle kirjoitti:

        tarkoitin, että itselläni on.

        Joo, ei ole "muumit.kanootissa todellakaan ruudinkeksijä.. Se ensimmäisenä kyydistä tipahtava kylläkin,Taidat olla LUKUTAIDOTON!!! Mene alakouluun oppimaan lukemista.YMMÄRSITKÖ? ET tietenkään Tyhmä kun olet!!!Tyhmyytesi suorastaan LOISTAA kirkkaasti,valaisten pimeän yön!Oikea "Nero" on kanssamme.Samperin samperi, hyväuskoinen per***een nuolija,Raavi munaskuitasi, paskapyykki.


      • pro-puskistahuutelijat
        pro-puskistahuutelijat kirjoitti:

        Joo, ei ole "muumit.kanootissa todellakaan ruudinkeksijä.. Se ensimmäisenä kyydistä tipahtava kylläkin,Taidat olla LUKUTAIDOTON!!! Mene alakouluun oppimaan lukemista.YMMÄRSITKÖ? ET tietenkään Tyhmä kun olet!!!Tyhmyytesi suorastaan LOISTAA kirkkaasti,valaisten pimeän yön!Oikea "Nero" on kanssamme.Samperin samperi, hyväuskoinen per***een nuolija,Raavi munaskuitasi, paskapyykki.

        apua, mulla on hihat tulessa ja hermot pähkinöinä. karju kusasee sammuksiin, kun juoksen sikalaan


    • rumasana

      Taasko ne on vaalit tulossa? Kolumnisti tohtori kirjoittaa joka lehdessä milloin jeesustellen milloin korpifilosofina, voi perse. Eipä ole kanttia ottaa kahdeksikon touhuista kantaa lehteen, uimahallin saunanlauteilla varmaan puhetta piisaa? sen yhen pikkujehun toispaikkakuntalaisuuskin on vaiettu aihe, nääs, tällä kynäilijänä kannuksia hankkivalla konitohtorilla.
      Hyi hyi.

    • lukekaaNYT

      ää löbä ällää söö seeöä pähää öö oo lälä

    • Netti Kaleva 22/6 2015" Rinnevaara palaa töihin KHO katsoi päätöksellään Rinnevaaran olevan edelleen Pyhäjärven kaupunginjohtaja.KHOn päätös on kaupunginhallituksen puheenjohtajan Asko Kaurasen mielestä hyvin selkeä.Rinnevaara on pyhäjärven kaupunginjohtaja"Miksi EI noudatettu KHOn päätöstä? Kuka suhmuroi,sen tietää jokainen joka vähänkin seuraa aikaansa.Verorahoja ei tule käyttää korvausten maksamiseen,koska suhmurointi on tehty tahallisesti!!!!

      • verojamakselleva

        taisi mennä kuppi nurin kuntaisillä luetttuaan titan lausuntoja lehdistölle joiden jälkeen ruusupuska tervetuloa takaisin puheineen muuttui ota rahat ja juokse lopputulemaan?

        Meni tasan tarkkaan noin tita toivotettiin jo tervetulleeksi takaisin virkaansa sitten pari tyhmää tölväisyä asianomaisen puolesta medialle joilla teki selväksi ettei voi jatkaa virassaan haukuttuaan työnantajansa. Nyt yrittää lihottaa pankkitiliään toistamiseen asiasta mistä sai jo korvaukset.

        Joutoproolaisten on ihan tyrha itkeä verovarojen tai lakien perään ainoat saavutukset kun on laiton ero esitys selänteestä ja vaatimus ylimääräisestä tilintarkastuksesta menoineen lopputuloksen ollessa julkinen nolaus. No niin joutoproot huutakaa itkekää ja potkikaa muuhun teistä ei ole kuin puskista huuteluun somessa.


      • riitaan.tarvittiin.27
        verojamakselleva kirjoitti:

        taisi mennä kuppi nurin kuntaisillä luetttuaan titan lausuntoja lehdistölle joiden jälkeen ruusupuska tervetuloa takaisin puheineen muuttui ota rahat ja juokse lopputulemaan?

        Meni tasan tarkkaan noin tita toivotettiin jo tervetulleeksi takaisin virkaansa sitten pari tyhmää tölväisyä asianomaisen puolesta medialle joilla teki selväksi ettei voi jatkaa virassaan haukuttuaan työnantajansa. Nyt yrittää lihottaa pankkitiliään toistamiseen asiasta mistä sai jo korvaukset.

        Joutoproolaisten on ihan tyrha itkeä verovarojen tai lakien perään ainoat saavutukset kun on laiton ero esitys selänteestä ja vaatimus ylimääräisestä tilintarkastuksesta menoineen lopputuloksen ollessa julkinen nolaus. No niin joutoproot huutakaa itkekää ja potkikaa muuhun teistä ei ole kuin puskista huuteluun somessa.

        Hyvä lipsahdusvinkki "miksi tein mitä tein"-puolustukselta...hhehe namusyöttejä tulee ahdinkoon joutuneilta, kyllä käräjät tuon kaltaiset "selitykset syistä ja sepistä" lyö tiiliseinään.


      • s24vihannesosastoPRO
        riitaan.tarvittiin.27 kirjoitti:

        Hyvä lipsahdusvinkki "miksi tein mitä tein"-puolustukselta...hhehe namusyöttejä tulee ahdinkoon joutuneilta, kyllä käräjät tuon kaltaiset "selitykset syistä ja sepistä" lyö tiiliseinään.

        Tuli mitä tuli, niin vääryydentekijöitä puolustetaan.

        Ja mitä tekee valtuuston ja hallituksen proot asian eteen? "

        Ei niin yhtään mitään "Pidetään asiaa esillä, se on oikeus ja se on kohtuus" Totuus ennen kaikkea.

        Pro vääryydentekijöiden tuki ja turva.


      • riitaan.tarvittiin.tita
        riitaan.tarvittiin.27 kirjoitti:

        Hyvä lipsahdusvinkki "miksi tein mitä tein"-puolustukselta...hhehe namusyöttejä tulee ahdinkoon joutuneilta, kyllä käräjät tuon kaltaiset "selitykset syistä ja sepistä" lyö tiiliseinään.

        Esitettiin kysymys mihin minä vastasin sinä taas...no sinä tapojesi mukaan tyydyt arvostelemaan muita kirjoittajia kun eväät ei muuhun riitä.

        Lehtilinkkejä joissa ao. kertoo mm. kuinka on liian fiksu ja vaarallinen työnantajilleen yms. en jaksa linkitellä koska olet ne itsekkin lukenut.

        Viittauksella edellisiin minun vuoro esittää kysymys. Kerro yksi työpaikka mistä tita ei olisi potkuja saanut ja mitä se kertoo asianomaisesta työyhteisön jäsenenä? Vaihtoehdot:
        A) hiukan ongelmia toimia työyhteisössä
        B) paljon ongelmia toimia työyhteisössä
        C) erittäin paljon ongelmia toimia työyhteisössä


      • riitaan.tarvittiin.tita kirjoitti:

        Esitettiin kysymys mihin minä vastasin sinä taas...no sinä tapojesi mukaan tyydyt arvostelemaan muita kirjoittajia kun eväät ei muuhun riitä.

        Lehtilinkkejä joissa ao. kertoo mm. kuinka on liian fiksu ja vaarallinen työnantajilleen yms. en jaksa linkitellä koska olet ne itsekkin lukenut.

        Viittauksella edellisiin minun vuoro esittää kysymys. Kerro yksi työpaikka mistä tita ei olisi potkuja saanut ja mitä se kertoo asianomaisesta työyhteisön jäsenenä? Vaihtoehdot:
        A) hiukan ongelmia toimia työyhteisössä
        B) paljon ongelmia toimia työyhteisössä
        C) erittäin paljon ongelmia toimia työyhteisössä

        Miksi sitten muut kuin Tita on oikeudessa vastaamassa RIKOS syytteisiin.Oletko muuten huomannut,ettei vastapuoli ole tehnyt Titasta rikossyytettä.Eli toisinsanoen näitä 8epäillään VIRKARIKOKSESTA.Ajattele jotkoa! Jos heidät todetaan syyllisiksi niin mikä nöyryytys heitä odottaa!KOko Suomi nauraa heille.Heidät kuvataan edestä ja sivuilta,Rikosrekisteri avataan!


    • pysytäänasiassa

      MITÄ TÄMÄ ON?

      Mitenkäs kaupungin luottamushenkilöiden riskossyytteet kuuluvat PROOLLE. Ihan aikuisen oikeasti koetatteko tapahtunutta vyöryttää Pro Pyhäjärven valtuutettujen, tai kansanliikkeen
      Pro Pyhäjärvi tai muutoin vain pyhäjärvisten syliin. Eihän tässä ole kyseessä kukaan heistä .
      Kyseessähän on keskustan ja persujen/vasuri/demareiden edustajien toiminta kaupungin luottamustehtävissä.

      Kun oikein koetan muistella, ketkä kuuluvat hallituksen päätöksen mukaan joukkoon, niin

      Keskustasta kuuluvat

      - Jukka Tikanmäki
      -Paavo Leskinen
      - Marita Kärkkäinen- Rytkönen

      Demareihin kuuluva

      - Taimi Piippo

      Persujen edustaja/nyt vasuri

      - Jorma Leskinen

      Mitäs näihin kekkereihin Proo kuuluu?? Koettakaahan nyt pysyä liitoksissanne.

      • ropelitaasjumissa

        "Lopeta jo, jo tuo joutava yksinpuhelusi."

        Laske huviksesi montako avausta olet kirjoittanut käräjistä viim. vuoden aikana ennen kuin kirjoitat taas uusia avauksia samasta aiheesta ja mieti kuka täällä monologeja harrastaa?
        Aina sama kaava. Joka päivä uusia avauksia samasta aiheesta ja kun joku piruparka niihin vastaa käsket pitämään suun kiinni jotta voit jatkaa sairaalloiseksi muodostunutta pakkomiellettäsi kohtaan mikä ilmenee nimenomaan yksinpuheluinasi avauksien muodossa joita olet kirjoittanut satoja eikä loppua näy. Oletko pysynyt laskuissa mukana 4 vai 5 sataa avaustako olet jo kirjoittanut käräjistä ja montako sataa ajattelit samasta aiheesta vielä kirjoittaa. Viittaksena yksinpuheluihin. Piruparka

        Ja mitä tekee valtuuston ja hallituksen proot pahimmat hajupesät asian eteen? "syytettynä suotta". Kylläpä jotakin v....taa ja pelottaa nykytilanne

        Ei niin yhtään mitään "Pidetään asiaa esillä, se on oikeus ja se on kohtuus" Totuus ennen kaikkea.


      • Verojamakseleva
        ropelitaasjumissa kirjoitti:

        "Lopeta jo, jo tuo joutava yksinpuhelusi."

        Laske huviksesi montako avausta olet kirjoittanut käräjistä viim. vuoden aikana ennen kuin kirjoitat taas uusia avauksia samasta aiheesta ja mieti kuka täällä monologeja harrastaa?
        Aina sama kaava. Joka päivä uusia avauksia samasta aiheesta ja kun joku piruparka niihin vastaa käsket pitämään suun kiinni jotta voit jatkaa sairaalloiseksi muodostunutta pakkomiellettäsi kohtaan mikä ilmenee nimenomaan yksinpuheluinasi avauksien muodossa joita olet kirjoittanut satoja eikä loppua näy. Oletko pysynyt laskuissa mukana 4 vai 5 sataa avaustako olet jo kirjoittanut käräjistä ja montako sataa ajattelit samasta aiheesta vielä kirjoittaa. Viittaksena yksinpuheluihin. Piruparka

        Ja mitä tekee valtuuston ja hallituksen proot pahimmat hajupesät asian eteen? "syytettynä suotta". Kylläpä jotakin v....taa ja pelottaa nykytilanne

        Ei niin yhtään mitään "Pidetään asiaa esillä, se on oikeus ja se on kohtuus" Totuus ennen kaikkea.

        Sanoo muumikanootin vakiomatkustaja. Voi, voi! Käräjille meno näköjään jännittää kovinkin, kun uutta tutkittavaa asiaa ja suhmurointia pukkaa puntaroitavaksi.


      • tedraikastaja
        Verojamakseleva kirjoitti:

        Sanoo muumikanootin vakiomatkustaja. Voi, voi! Käräjille meno näköjään jännittää kovinkin, kun uutta tutkittavaa asiaa ja suhmurointia pukkaa puntaroitavaksi.

        Oletko sekaisin Kutsu mielenterveysongelmiisi apua Ei tuosta kirjoituksestasi saa mitään tolkkua.Montako pulloa olet tyhjentänyt??????


    • hmm626

      Nyt tähän väliin malaminuamat voi haistaa lokin perseen säätänä!!

    • vuohtomäenelmeri

      Mitä helvettiä Te toisianne sätitte. Sättikää näitä, jotka luottamustehtävässään ovat rikkoneet lakia.
      Kukaan ei antanut ääntään vaaleissa henkilölle, joka toimii luottamustehtävässään lainvastaisesti.
      Eihän sellaisella ihmisellä ole mitään tekemistä yhteisissä asioissa, jos häneen ei voi luottaa.

      • LumijaPyry

        Tätähän se on ollut vuosikymmenet.


      • Ihime.väitöksiä
        LumijaPyry kirjoitti:

        Tätähän se on ollut vuosikymmenet.

        Sanohan elemeri missä kohtaa on rikottu lakia?


      • Ihime.väitöksiä kirjoitti:

        Sanohan elemeri missä kohtaa on rikottu lakia?

        KHO nPäätöksen mukaan Tita Rinnevaara ONPyhäjärven kaupungin johtaja.NettiKaleva 22/62015:Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Asko Kaurasen mielestä asiaon hyvin selkeä !Rinnevaara ON Pyhäjärven kaupunginjohtaja!!!Miksi RIKOTAAN Tässäkin tapauksessa LAKIA! Miksi siis Tita EI ole kaupunginjohtaja!Tätä Ei kukaan ymmärrä!!Tämä asia ratkeaa oikeudenkäynnissä muiden Laittomuuksien lisäksi!!


      • Veto.koukku
        tedraikas kirjoitti:

        KHO nPäätöksen mukaan Tita Rinnevaara ONPyhäjärven kaupungin johtaja.NettiKaleva 22/62015:Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Asko Kaurasen mielestä asiaon hyvin selkeä !Rinnevaara ON Pyhäjärven kaupunginjohtaja!!!Miksi RIKOTAAN Tässäkin tapauksessa LAKIA! Miksi siis Tita EI ole kaupunginjohtaja!Tätä Ei kukaan ymmärrä!!Tämä asia ratkeaa oikeudenkäynnissä muiden Laittomuuksien lisäksi!!

        Tita ei ole sen takia kaupunginjohtaja että hyväksyi sovintosopimuksen ja erosi! Normaaleille tämä ei ole kovin vaikea asia ymmärtää!


      • Veto.koukku kirjoitti:

        Tita ei ole sen takia kaupunginjohtaja että hyväksyi sovintosopimuksen ja erosi! Normaaleille tämä ei ole kovin vaikea asia ymmärtää!

        Miksi tehtiin sovintoesitys?Aikoinaan Tita joutui sanoinkuvaamattoman työpaikkakiusatun kohteeksi!Miksi ?Tämä on vielä pimennosa,mutta eiköhän se oikeudessa selviä.Täältä on muutkin johtajat joutuneet lähtemään,kun eivät ole olleet eräälle henkilölle mieluisia.Miksi muuten kaupunginjohtajan nimen edessä on vt.eli paikka on Titalla.


      • pyhäyksinkertaisuus____
        tedraikas kirjoitti:

        Miksi tehtiin sovintoesitys?Aikoinaan Tita joutui sanoinkuvaamattoman työpaikkakiusatun kohteeksi!Miksi ?Tämä on vielä pimennosa,mutta eiköhän se oikeudessa selviä.Täältä on muutkin johtajat joutuneet lähtemään,kun eivät ole olleet eräälle henkilölle mieluisia.Miksi muuten kaupunginjohtajan nimen edessä on vt.eli paikka on Titalla.

        Milloin sinä vastaat kysymykseen montako kertaa Tita on jo potkut saanut? Sano sinä sitä sitten kiusaamiskesi kun ihminen itse on niin vaikea tapaus että saa potkut jokaisesta työpaikastaan.

        Mm. hallintojohtaja sai tarpeekseen pyhäjärven hallintokulttuurista millä tarkoitti jokaisesta asiasta valittavia proolaisia jotka tulehdutti toiminnallaan kaupunginhallinnon moneksi vuodeksi. Nyt on toisin riidankylväjät tippui valtuustosta suomi 24:lle räkyttämään luottamustoimissa jatkaneet proot nuolee kepua valittamatta siinä missä aikaisemmin valitettiin kaikesta.


      • pyhäyksinkertaisuus____ kirjoitti:

        Milloin sinä vastaat kysymykseen montako kertaa Tita on jo potkut saanut? Sano sinä sitä sitten kiusaamiskesi kun ihminen itse on niin vaikea tapaus että saa potkut jokaisesta työpaikastaan.

        Mm. hallintojohtaja sai tarpeekseen pyhäjärven hallintokulttuurista millä tarkoitti jokaisesta asiasta valittavia proolaisia jotka tulehdutti toiminnallaan kaupunginhallinnon moneksi vuodeksi. Nyt on toisin riidankylväjät tippui valtuustosta suomi 24:lle räkyttämään luottamustoimissa jatkaneet proot nuolee kepua valittamatta siinä missä aikaisemmin valitettiin kaikesta.

        "Tikanmäkeä syytetään siitä,että tämä on estänyt kaupunginjohtajaa palaamasta virkapaikalleen.Hänen toimestaan Rinnevaaralta on otettu virkavapaan päättyessä tietokone ja työpaikalletarvittavat avaimet"Selänne lehti 7/10 2017 Kukahan oli siis riidan aiheuttaja?Herää kysymys kenen vuoksi täällä kaupunginjohtajat viihdy? Tai jos viihtyvät niin pannaan pois! Miten Tita s aattoi tehdä töitäTyökalut vietiin,samoin avaimet työpaikalle! Ja mitä proo asiaan kuuluu?


      • kenensijaisuutta

        Miksi Kiviniemi on vs. kaupungijohtaja?


      • asian.perusta
        tedraikas kirjoitti:

        "Tikanmäkeä syytetään siitä,että tämä on estänyt kaupunginjohtajaa palaamasta virkapaikalleen.Hänen toimestaan Rinnevaaralta on otettu virkavapaan päättyessä tietokone ja työpaikalletarvittavat avaimet"Selänne lehti 7/10 2017 Kukahan oli siis riidan aiheuttaja?Herää kysymys kenen vuoksi täällä kaupunginjohtajat viihdy? Tai jos viihtyvät niin pannaan pois! Miten Tita s aattoi tehdä töitäTyökalut vietiin,samoin avaimet työpaikalle! Ja mitä proo asiaan kuuluu?

        Sanotaan nyt vielä kerran, vaikka turhaahan tämä on! Tita irtisanoutui allekirjoitetulla eroilmoituksella. Tuo eroilmoitus muutettiin vanhan hallinnon toimesta virkavapaudeksi uuden hallinnon mielestä väärillä perusteilla ja muutenkin kyseenalaisesti. Uusi hallinto varsin yksimielisesti oli sitä mieltä, että Tita oli sanoutunut irti ja sen vuoksi toimittiin kuten toimittiin. Korkein hallinto-oikeus tuomitsi virkavapauden kuitenkin lailliseksi ja tämän jälkeen Tita palasi hoitamaan virkaansa kunnes sovintosopimuksella virka purettiin! Kansalaisten mielestä nyt syytetyt toimivat aivan oikein kuten vaalien lopputuloksesta jokainen voi päätellä!


      • asian.perusta kirjoitti:

        Sanotaan nyt vielä kerran, vaikka turhaahan tämä on! Tita irtisanoutui allekirjoitetulla eroilmoituksella. Tuo eroilmoitus muutettiin vanhan hallinnon toimesta virkavapaudeksi uuden hallinnon mielestä väärillä perusteilla ja muutenkin kyseenalaisesti. Uusi hallinto varsin yksimielisesti oli sitä mieltä, että Tita oli sanoutunut irti ja sen vuoksi toimittiin kuten toimittiin. Korkein hallinto-oikeus tuomitsi virkavapauden kuitenkin lailliseksi ja tämän jälkeen Tita palasi hoitamaan virkaansa kunnes sovintosopimuksella virka purettiin! Kansalaisten mielestä nyt syytetyt toimivat aivan oikein kuten vaalien lopputuloksesta jokainen voi päätellä!

        Miksi purettiin? Miksi moinen epäasiallinen käyttäytyminen Jukan taholta?Eikö sivistynyt ihminen voi käyttäytyä sivistyneesti? Mitä tulee vaaleihin niin nämä käyttäytymiset ym ym tulivat ilmi VASTA vaalien jälkeen eli syksyllä.


      • ei.tytöt.näin

        Palstan ehdottomasti viihdyttävin tapaus sivupersoonineen. Parasta viihdettä kun eri sivupersoonien kautta väittelee verisesti itsensä kanssa.

        Loput joutoproot samaa seurakuntaa jokaiselle mielenterveysongelmia ja pahoja. Jokainen istuu aamusta iltaan suolessa jauhamssa yhtä ja samaa paskaa. Paheni kun tippuivat valtuustosta nuppi pehmeni lopullisesti


      • OlenNähnytMaailmaa

        S****u Silvennoinen on vaarallinen ihminen. Varokaa.


      • Taas.yksi
        asian.perusta kirjoitti:

        Sanotaan nyt vielä kerran, vaikka turhaahan tämä on! Tita irtisanoutui allekirjoitetulla eroilmoituksella. Tuo eroilmoitus muutettiin vanhan hallinnon toimesta virkavapaudeksi uuden hallinnon mielestä väärillä perusteilla ja muutenkin kyseenalaisesti. Uusi hallinto varsin yksimielisesti oli sitä mieltä, että Tita oli sanoutunut irti ja sen vuoksi toimittiin kuten toimittiin. Korkein hallinto-oikeus tuomitsi virkavapauden kuitenkin lailliseksi ja tämän jälkeen Tita palasi hoitamaan virkaansa kunnes sovintosopimuksella virka purettiin! Kansalaisten mielestä nyt syytetyt toimivat aivan oikein kuten vaalien lopputuloksesta jokainen voi päätellä!

        Yksi ymmärtämätön, joka ei ymmärrä molempien osapuolien sopimaa.


    • pyhäyksinkertaisuus_

      se Yks xjohtaja taisi olla muutaman parin kolmen syytteessä olevien "sylibuudeli ", väistelijävalehtelija, ehkä kaiken haluamansa saanut itkupotkuraivareilla, ja osoittautui tosipaikkaan joutuessaan varsinaiseksi vääristelijäksi. en väitä. kas, olen lukenut aiheesta.

      • alkiolainen

        Kerroppa mistä olet lukenut,niin saadan mekin lukea,vai oliko tuo sun mielikuvituksen tuotetta niinkuin epäilemme!


      • hyppäsikyytiinvaunuihin

        "pyhäyksinkertaisuus_" tarkoittanee yks exjohtajalla erästä joka on syytettyjen joukossa.
        Istumassa niissä" etuvaunuissa" seitsämän muun veljeksen kera.


    • pyhäyksinkertaisuus_

      Turhaa taustatutkintaa ja käytävillä hutkintaa, isoille pojille selittelyjä ja huonoista fiboista liioittelen kerjättyjä säälittelyjä, siinäpä senkin xjohtajan kaunis tarina oli ja liekkö kotikasvatuksen tulos, raadollinen ihmisen haju jäi. Loppu oli nolo, mutta huippuyksilöstä ei voida siis puhua, eikä mistään menetyksestä hallinnon osaajana, ehei pojat, ei niin.

      • alkiolainen

        Sun juttuihin EI ole luottamista,kun et voinut edes kertoa mistä olet lukenut mistä kirjoitit klo11.59.Samaa sontaa jatkat. Ota tutti käteen ja mee päivälevolle


    • 5v.olympiaadi

      Onko meille enää merkitystä sillä "monestako työpaikasta on lähtenyt, lähettty tai likvitoitu" kesken kaiken? Naurettavaa vatulointia, tämän päivä Suomessa ei ole yhtäkään työpaikkaa pystytty omin toimin pitämään hallussa. Aina on ollut johtopallin pönkittäjiä ja tien tasoittajia, tosin silloin puhutaan "tukiostetusta" avunsaamisesta tukalissa ..eli nuolemallavarmuustukea.

      Pyhäjärvellä on paljastunut röyhkeä pahuuden klikki niin räikeänä, että sen sisällä patsastelevan on oltava johtavien suhteen kiero, kuuro, sokea ja kärkäs tukemaan vaikka aistii, että ollaan joron jäljillä eli ko. johtavan klikin vievän asioita lain sivuraiteelle.

      Meille on merkityksellistä ja suoraan rahanarvoista, minkälaiset ovat käräjien langettavat päätökset. Ovatko ne joko kaikille kahdeksalle sakkoja, ehdollista, joillekin jopa ehdotonta?

      Korvausvelvoitteet seuraavat jatko-oikeudenkäynnistä, jonka kaupunginhallitus on VELVOLLINEN käynnistämään tekemällä tutkintapyynnös hetimiten käräjien jälkeen kaikille niile, jotka TOIVON mukaan joutuvat myöntämään olleensa tarkoitushakuisessa kostoprosessissa mukana ja ovat olleet osallisia omasta tahdostaan.

      Kuivin jaloin tuskin selviää yksikään, kunnan maine-henkisestä hätätilasta ei kärsi kustannuksia edes laskea.
      Korvatillikoita tahi tukkapöllyä eivät tuomarit yleensä tarjoille tahallisesta virkarikoksesta. Sieltä on odotettavissa ykköspallille kovennettua, samaten kakkospallille hölmöilyistä ja omaan vihaan heittäytymisestä nolot tyylipisteet sekä muille jaettaneen pistesijoja sakkorinkeineen.

      • propelipäät

        Milloin sinä vastaat kysymykseen montako kertaa Tita on jo potkut saanut? Sano sinä sitä sitten kiusaamiskesi kun ihminen itse on niin vaikea tapaus että saa potkut jokaisesta työpaikastaan.

        Mm. hallintojohtaja sai tarpeekseen pyhäjärven hallintokulttuurista millä tarkoitti jokaisesta asiasta valittavia proolaisia jotka tulehdutti toiminnallaan kaupunginhallinnon moneksi vuodeksi. Nyt on toisin riidankylväjät tippui valtuustosta suomi 24:lle räkyttämään luottamustoimissa jatkaneet proot nuolee kepua valittamatta siinä missä aikaisemmin valitettiin kaikesta.


      • Tedraiskas

        Tuli mitä tuli, niin vääryydentekijöitä puolustetaan.

        Ja mitä tekee valtuuston ja hallituksen proot asian eteen? "

        Ei niin yhtään mitään "Pidetään asiaa esillä, se on oikeus ja se on kohtuus" Totuus ennen kaikkea.

        Pro vääryydentekijöiden tuki ja turva.


      • Tedraiskas kirjoitti:

        Tuli mitä tuli, niin vääryydentekijöitä puolustetaan.

        Ja mitä tekee valtuuston ja hallituksen proot asian eteen? "

        Ei niin yhtään mitään "Pidetään asiaa esillä, se on oikeus ja se on kohtuus" Totuus ennen kaikkea.

        Pro vääryydentekijöiden tuki ja turva.

        Hallituksessa EI ole yhtään proon edustajaa.Itse vääristelet asioita!


      • pyhäyksinkertaisuus_
        propelipäät kirjoitti:

        Milloin sinä vastaat kysymykseen montako kertaa Tita on jo potkut saanut? Sano sinä sitä sitten kiusaamiskesi kun ihminen itse on niin vaikea tapaus että saa potkut jokaisesta työpaikastaan.

        Mm. hallintojohtaja sai tarpeekseen pyhäjärven hallintokulttuurista millä tarkoitti jokaisesta asiasta valittavia proolaisia jotka tulehdutti toiminnallaan kaupunginhallinnon moneksi vuodeksi. Nyt on toisin riidankylväjät tippui valtuustosta suomi 24:lle räkyttämään luottamustoimissa jatkaneet proot nuolee kepua valittamatta siinä missä aikaisemmin valitettiin kaikesta.

        Minä en oikeasti tiedä potkuista, tuskin yksiäkään? Sinullahan tietoa näköjään on kerro ja todista dokumentein kertomasi, minulla kun ei ole todeksinäyttövelvoitetta..

        """se Yks xjohtaja taisi olla muutaman parin kolmen syytteessä olevien "sylibuudeli ", väistelijävalehtelija, ehkä kaiken haluamansa saanut itkupotkuraivareilla, ja osoittautui tosipaikkaan joutuessaan varsinaiseksi vääristelijäksi. en väitä. kas, olen lukenut aiheesta""""

        jk. kyseessä ei ole...


      • PROONHAJOITTAJAT
        tedraikas kirjoitti:

        Hallituksessa EI ole yhtään proon edustajaa.Itse vääristelet asioita!

        Niin, ei ole enää. Oli mutta ei ole enää kun suoli24n joutoproot hajotti proon rivit. Proolla OLI paikka jopa hallituksessa mutta EI OLE ENÄÄ mistä "kiitos" proon varamiehille ja varjoille suoli 24lla. Mahdatte olla ylpeotä saavutusistanne - proot hajalle


    • PROONHAJOITTAJAT

      Nimen/puolueen vaihdolla nahkaansa ei kokeneinkaan valtuutettu voi luoda, jos yrittää, sisus on silti samaa...kuten uuskeskusta ja Keskusta, vasemmisto tai perussuomalaiset tai kansaliike ja proo, ym ym kun ulkoinen näön vuoksi muutetaan, sisäinen on silti muuttumaton.
      Mitä tulee hajomiseen, niin sen saan pitää poliittisen kartan uskomuksenani, vain kuolemassa ruumis hajoaa....

      • Ted.raikas

        Montako pulloa meni,että pystyit näin viisaita kirjoittamaan??Mitä tulee hajomiseen,mtäs tämä kertoo, ei yhtään proota.Hallituksessa EI ole yhtään proon edustajaa.Itse vääristelet asioita!. ja nyt lupaa syödä hatullisen omia jätöksiäni illaliseksi. Vastuuttomat ja valehtelijat ovat isoja, uhmaikäisiä lapsia...Pro paskatorni, vääryydentekijöiden tuki ja turva. ällöttävintä, mitä Pyhäjärvi on nähnyt mielenterveyspalveluja ja työnohjausta tarvitsevat kipeästi. itsellesi on tarvista hoitoon. Kirjoituksesi on sairasta."Lopeta jo, jo tuo joutava yksinpuhelusi." haisevaa ja iljettävää...talikoivat talikolla omia paskojaan. suoli24n joutoproot hajotti proon rivit. Proolla OLI paikka jopa hallituksessa mutta EI OLE ENÄÄ mistä "kiitos" proon varamiehille ja varjoille suoli 24lla. Mahdatte olla ylpeotä saavutusistanne - proot hajalle


      • Mitätuleehajomiseen

        tedraikas
        20.11.2017 21:35
        Käyttikö Raija Proota vain ponnahduslautana päästääkseen valtuustoon? Erosi tai erotettiin keskustasta ennen vaaleja.Ei ollut poliittiista kotia!

        tedraikas
        21.11.2017 8:09
        Tämä uusi Raijaryhmä on perutettu eilen eli 20/11 2017.

        tedraikas
        21.11.2017 8:59
        Vastaus;Raija,Tyyne ja Eeva eli enemmistö proon valtuutetuista.Nolo loppu proolle.

        eipä.kauan.kestä
        21.11.2017 16:36
        Voi prkle! Jos tämä huhutieto pitää paikkansa, että raija, tyyne ja eeva ovat perustaneet oman ryhmän, niin se on heiltä tyhmyyden huippua.
        Tuliko hyvä olo, kun siirryitte eri laivaan? Kapteeniko käski?
        Kaikesta huolimatta, äänestäjiänne te ainakin kusetitte nyt oikein kyykkypissalla!

        mahotonta.meininkiä
        21.11.2017 17:38
        Mitähän Proon äänestäjät tuumaa nykymenosta? Ihan kauden aluksi hylättiin Pro Pyhäjärven "tahriutunut" nimi. Sitten R.Parkkinen nosti kätensä pystyyn ja jäi eläkkeeltä eläkkeelle. Nyt kolme valtuutettua jätti Proon.


      • Mitätuleehajomiseen

        "tedraikas
        14.2.2018 12:01
        Hallituksessa ei ole ainuttakaan proolaista,Ota asioista selvää ennenkuin latelet tänne valheita.Raija Leppäharju on "Kansanliike Pyhäjärvi" ryhmässä Taitaa näinollen haju pesä löytyä omasta pienestä piiristäsi!

        pro-puskistahuutelijat
        14.2.2018 12:58
        Niin, proon varamiesten ja varjojen mustamaalatessa suomi 24:lla omiaan rivit hajosi edellisten toimesta em:sta syystä. Kiitos muistutuksesta mistä hajupesä löytyy..Proolla OLI edustus hallituksessa mutta "kiitos" suomi 24 joutoproo-osaston ei ole enää.."


      • tyhmyyden_huippua
        Mitätuleehajomiseen kirjoitti:

        "tedraikas
        14.2.2018 12:01
        Hallituksessa ei ole ainuttakaan proolaista,Ota asioista selvää ennenkuin latelet tänne valheita.Raija Leppäharju on "Kansanliike Pyhäjärvi" ryhmässä Taitaa näinollen haju pesä löytyä omasta pienestä piiristäsi!

        pro-puskistahuutelijat
        14.2.2018 12:58
        Niin, proon varamiesten ja varjojen mustamaalatessa suomi 24:lla omiaan rivit hajosi edellisten toimesta em:sta syystä. Kiitos muistutuksesta mistä hajupesä löytyy..Proolla OLI edustus hallituksessa mutta "kiitos" suomi 24 joutoproo-osaston ei ole enää.."

        "tedraikas
        14.2.2018 12:01
        Hallituksessa ei ole ainuttakaan proolaista,Ota asioista selvää ennenkuin latelet tänne valheita."

        Kerroppa tedraikas kuka on Raijan henkilökohtainen varamies ja mitä ryhmää hän edustaa? Ota asioista selvää ennenkuin latelet tänne valheita ("Hallituksessa ei ole ainuttakaan proolaista").


    • 5v.olympiaadi

      Oletpa sinä uuttera proon nakertaja. Lukeudut paikkakunnan parhaaksi rakentajaksi - huolenpitäjänä kait lisäksi itseäsi pidät? Kokosit tuollaisen proon tapahtumista, mallikasta ja viitseliästäkin, kieltämättä. Minä en viitsisi, ja jos viitsisin keräillä , niin kokoaisin kieronpelinvälineitä , eli jotka ovat lähdössä kahdeksan miehen/naisen joukkueen mukana käräjillä käymään.
      On varmaan komeaa katseltavaam, kun jokaisella syytetyllä on oma asianajaja, jollakin saattaa olla kaksi. Siinä he somasti kengänkärkiään kiillottavat katseillaan ja ovat hellanlettas sentään, hyvin syyttömänä syyteytyn näköisiä alkuistunnon ajan, mutta kun tulee oma vuoro, niin hyökkäys tulee heidän johtajansa kautta.
      Älyäisivät kolme katua porukasta ja todistaa, että heidät uskoteltiin mukaan "oikeuden toteuttamiseen".

      • proontapahtumista

        Tuli mitä tuli, niin vääryydentekijöitä puolustetaan. Ja mitä tekee valtuuston ja hallituksen proot asian eteen? "

        Ei niin yhtään mitään "Pidetään asiaa esillä, se on oikeus ja se on kohtuus" Totuus ennen kaikkea.

        Pro vääryydentekijöiden tuki ja turva. On komeaa katseltavaam


      • ehehheheheheh
        proontapahtumista kirjoitti:

        Tuli mitä tuli, niin vääryydentekijöitä puolustetaan. Ja mitä tekee valtuuston ja hallituksen proot asian eteen? "

        Ei niin yhtään mitään "Pidetään asiaa esillä, se on oikeus ja se on kohtuus" Totuus ennen kaikkea.

        Pro vääryydentekijöiden tuki ja turva. On komeaa katseltavaam

        Vain paskat ovat jääneet Pron riveihin.


    • pskanenloppu

      Pyhäjärven on mitä pikimmin pyydettävä saada liittyä Kärsämäkeen, mikäli huolivat?. Onhan tälläinen keskinäinen vääntö-kuka on suurin konnajoukko- kyvyttömien ja älyttömien kanssa sisäpoliittisesti mahdotonta saada ratkaistuksi..miten lie, ottaisivatko velkoineen kaikkineen meidät?
      Kärsämäki-ei Haapajärvi.
      Attendo olisi valmiina terveyspalveluja hoitamaan?

    • påitäkääselkeänä

      Okei, elekää puhuko Proosta.

      Puhukaa vaikkapa näistä päättäjistä, jotka ovat käräjillä.
      Eikös se olekin ihan päivän tärkein uutinen.
      Jos Proo, oli, ja heidän tahtonsa toimia. Se aika oli ja meni, nyt on vastuun päivät ja ne ovat luettelossa mainittujen aikaansaannoksia. Ei Proon.

      • påitäkääselväpäiväPROOT

        Oletpa sinä uuttera pro nakertaja. Lukeudut paikkakunnan parhaaksi rakentajaksi - huolenpitäjänä kait lisäksi itseäsi pidät? hellanlettas sentään,Montako pulloa meni,että pystyit näin viisaita kirjoittamaan??Mitä tulee hajomiseen,mtäs tämä kertoo, ei yhtään proota.Hallituksessa EI ole yhtään proon edustajaa.Itse vääristelet asioita!. ja nyt lupaa syödä hatullisen omia jätöksiäni illaliseksi. Vastuuttomat ja valehtelijat ovat isoja, uhmaikäisiä lapsia...Pro paskatorni, vääryydentekijöiden tuki ja turva. ällöttävintä, mitä Pyhäjärvi on nähnyt mielenterveyspalveluja ja työnohjausta tarvitsevat kipeästi. itsellesi on tarvista hoitoon. Kirjoituksesi on sairasta."Lopeta jo, jo tuo joutava yksinpuhelusi." haisevaa ja iljettävää...talikoivat talikolla omia paskojaan. suoli24n joutoproot hajotti proon rivit. Proolla OLI paikka jopa hallituksessa mutta EI OLE ENÄÄ mistä "kiitos" proon varamiehille ja varjoille suoli 24lla. Mahdatte olla ylpeotä saavutusistanne - proot hajalle

        Tuli mitä tuli, niin vääryydentekijöitä puolustetaan. Ja mitä tekee valtuuston ja hallituksen proot asian eteen? "

        Ei niin yhtään mitään "Pidetään asiaa esillä, se on oikeus ja se on kohtuus" Totuus ennen kaikkea.

        Pro vääryydentekijöiden tuki ja turva. On komeaa katseltavaam


    • påitäkääselväpäiväPROOT

      ..olen mieleltäni sairas, se on päivän saldo, ei ole muuta mahdollisuutt, vai mitä.Senhän te toki jo olette aikaa sitten havainneet. älkää välittäkö minun jaaroneista.

    • asiatetenee

      Ei asiat muutu miksikään proota haukkumalla, proohan on kaiken aikaa pysynyt asioissa oikeuden puolesta toimien. Näkyy varsin selkeästi tilanne. Kaikki tietää varmasti asian oikean tilan. "Mutta kuten lukea saa on osa pysymässä kelkassa vaikka mikä olisi, varsin mielenkiintoista ollaanko valmiit uppoavaan laivaankin vielä valmiita menemään mukaan näin kuvainnollisesti asia esitettynä" Varsin selvää tekstiä oli Selänteessä. Oikein rikosoikeuden professori antaa asiallista tietoa. Pyhäjärven mahtipontinen päättäjäjoukko on tunaroinut piällysmiehineen tallustellen oikeutta ja rehellistä päätöksentekoa uhmamielellä sivuun heitellen useita sisäpiiriläisten kelkkaan haluamattomia eli omilla aivoillaan ajattelevia. Vain uskolliset perässähiihtäjät ovat kyydissä pysyneet osa pitkäänkin.Veikkaan kuitenkin että joskus on mielessä muutamilla käynyt hypätä pois tilanteesta.
      On tullut aika kylvöjen tarkastukseen. Aika näyttää onko kastetta ollut liikaa, onko pakkaset vioittaneet vai onko kenties myrsky repinyt hajoittaen.Taitaa olla kuitenkin että se parasta päivää merkintä on nyt mennyttä.Kevät se kuitenkin tulee tämänkin talven jälkeen ja on niin mukava herätä aamuisin linnunlauluun ja vieläpä varsin varhain aamulla. Juoda kupponen kahvia ja ootella aikaa kun Pyhäjärvi vielä nousee tästä kaikesta.

      • ymmärrystäkehiin

        Lehden mukaan vt. kaupunginjohtaja kertoi, että Kuntalain tulkinta oli niin vaativa tehtävä (§85), että se vei rutosti aikaa, ihan toista vuotta .

        Ehdotus:Tarvitsette oikeusaputoimiston apua. Eikös se aikanaan ollut Pyhäjärvellä. Mm. Eero Louhela taitaa vaikuttaa vieläkin paikakunnalla. Liekö varsinainen meidän oikeusaputoimisto siitynyt Ylivieskaan. Ssieltähän apu löytyy. Ei tarvitse meidän herrojen päätään vaivata, kun kyselee valtiontukea saavalta oikeusaputoimiston tuomarilta. Eikä maksa mitään.


      • aamunaurut
        ymmärrystäkehiin kirjoitti:

        Lehden mukaan vt. kaupunginjohtaja kertoi, että Kuntalain tulkinta oli niin vaativa tehtävä (§85), että se vei rutosti aikaa, ihan toista vuotta .

        Ehdotus:Tarvitsette oikeusaputoimiston apua. Eikös se aikanaan ollut Pyhäjärvellä. Mm. Eero Louhela taitaa vaikuttaa vieläkin paikakunnalla. Liekö varsinainen meidän oikeusaputoimisto siitynyt Ylivieskaan. Ssieltähän apu löytyy. Ei tarvitse meidän herrojen päätään vaivata, kun kyselee valtiontukea saavalta oikeusaputoimiston tuomarilta. Eikä maksa mitään.

        Ei saatana! Mistä näitä tulee?

        Ihanko kaupunki tukeutuu oikeusaputoimistoon jonka palvelut on tarkoitettu kansalaisille (=yksityishenkilöille), sellaisille joilla ei ole varaa lakitoimistoihin!


    • rannankyläinen

      Proot ei ole tehnyt onneksi mitään virhettä.

      • herrajarouvapahin

        teoistaan tunnetaan. Oletko sammoo mieltä ? menköön perässä proot mikäli on syytä, vai mitä?
        Annetaan oikeuden päättää kuka teki ja mitä.

        muutaman valtuustokauden seurattuani pyhäjärven teatteria, niin olen
        sitä mieltä että käräjille on menossa vastaamaan aivan oikeat henkilöt.
        Sen jälkeen tulee katsoa korvausvastuut, syyttäjä on todennut vastaajien aiheuttaneen
        kaupungille/kaupunkilaisille huomattavaa taloudellista vahinkoa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3841
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      593
      3625
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3602
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2271
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2229
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      322
      1972
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1947
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1766
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1433
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1352
    Aihe