Onko äänestäjällä oikeuksia ja valitulla vastuuta

ÄänestysAivanTurhaa

Jari Lindström hyvä esimerkki siitä että äänestäjillä ei ole mitään turvaa ja mahdollisuutta saada takeita siitä että äänestämänsä ehdokas toimii siten miten on kertonut ja miten hän on saanut äänensä. Lindströmin kohdalla tämä on tullut esille kaikista räikeimmällä ja laaimmalla tavalla ja vienyt pohjan pois siltä että äänestämmällä voi vaikuttaa. Tapaus Lindström voisi olla olla kaikessa härskiydessään tutkinnan ja pohdinnan paikka jopa rikosoikeudellisesti.

Mikään ei taida enää Lindströmin mielessä olla siten miten kertoi ennen viime vaaleja ja siksihän sai lähdöt Persuista. Paikalliset toimittajat jopa kirjoittivat Lindströmistä negatiiviseen sävyvn kun hän edusti Perussuomalaisia, mutta nyt on toimittajienkin mukaan oikealla asialla kun vaihtoi puoluetta vaikkei vaalien jälkeisiä ajatuksiaan

Tulee vaan mieleen onko äänestäjillä mitään mahdollisuuttta asettaa äänestämäänsä ehdokasta vastuuseen teoistaan ja onko valitulla mitään vastuuta puheistaan. Nyt olisi pohdinnan paikka, ei taida ihan tällaista ja näin härskiä tapausta ainakaan tällä seudulla aikaisemmin ollut.

Omalta kohdalta ainakin tapaus Lindström johti siihen etten enää tulevaisuudessa äänestä vaikka juuri Lindströmiä tukevat tahdot sitä ovat juuri halunneetkin että pois kaltaiseni äänestäjät äänstyskopeista jotka ovat uhka Sipilän ja Kokoomuksen politiikalle.

19

286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HuijariKoijariOmaEtu

      Pitäisi olla joku systeemi joka näin räikeissä tapauksissa puuttuisi tavalla tai toisella toimntaan. Lindströmin kohdallahan tietysti kaikki on jo ihan poikkeuksellista kaikkiaan. Hänen toiminta saa päivittäin keskusteluja aikaiseksi kun muistetaan miten kaveri puhui aikoinaan.

      Enää ei ole pitkään aikaan mennyt kenellekkään läpi ettei yksi ihminen näitä päätä. Normaali ihminen olisi jo jättänyt nuo porukat aikoja sitten kun varmasti olisi ymmärtänyt hallituksen linjan ja tavoitteet.

      Lindströmin listaan kun vielä lisää kaikki tapahtumat Perussuomalaisissa valtakunnallisesti ja paikallisesti niin tuntuu jo tuon lisäki hirveältä edes kirjoittaa sairaalapalveluiden Kotkaan ajamisesta.

    • orvon-linja-vie-tuhoon

      Jari Lindström on joutunut korjailemaan demari työ ministerien jälkiä. Siellä olleet Filatofit. Ihanaiset ja muutkin sössöt eivät saaneet mitään aikaan. Heidän aikana työttömyys sen kuin kasvoi. Suomen johdossa Mauno Koiviston ajasta alkaen on Demari presidentti ja demari vetoiset hallitukset. He kaikki epäonnistuivat, kunnes kansa halusi muutosta ja äänestivät Perus-Suomalaisia niin muodostettiin Sipilän hallitus, jonka hajotti Sauli Niinistö puuttumalla epä isänmaallisesti puolue politikointiin.
      Muistutan, että Suomen talous ei noussut Kokoomus Orvon ansiosta, eikä Sipilänkään vaan kyllä se on juuri Perus-Suomalaisten ansiosta. Toisin sanoen Jari Lindströmin kaltaisten ministerit ovat tämän ihmeen takana.

      • Lyhyt_kommentti

        Voi persu parka siun juttujais.


      • Lyhyt_tarkennus
        Lyhyt_kommentti kirjoitti:

        Voi persu parka siun juttujais.

        Ei taida olla Persu, vaan ihan aito kokoomuskommari.


    • PitempiTotuus

      Ilta-Sanomissa oli.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005573379.html

      Jutussa kohta " tai ”vaiteliaisuuden piirin” kuuluvista asioista"

      Lindström kertoi jokin aika sitten sellaista mikä lasketaan diktatuuriksi " Tämä hallitus on päättänyt, että me joka tapauksessa päätämme, mitä viedään eteenpäin ja minkä sisältöisenä". Kiinassa tuo tietysti OK mutta miten Suomessa. Tuollaista ei hyväksytty ennen nykyistä diktatuuria joka eduskunnan päätöksissä nyt näkyy hyvin epämääräisellä ja ei ainakaan kansan valitsemilla ryhmillä tekevän mitä vaan että koyhät saadaan kyykkyyn ja kurjuus huippuunsa..

      Tuota työministerin ulostuloa ei varmasti Sipiläkään katso hyvällä, saa nähdä tuleeko tuomio kun hyväksikäyttö on loppunut. Työministerillä se huono puoli ettei oikein itse pysy kartalla ja ymmärrä missä on mukana ja mitä häneltä vaaditaan Sipilän ja Kokoomuksen puolelta että ei valu hillotolpastaan.

      • ahistaa

        Nuo persut ne vasta loikkareiden mestareita. Ei sellasta kunnanvaltuustoa jossa ei olis puolet loikannut. Kuka mihinkin puolueeseen.


    • AjatuksiaSaaAikaan

      Jos tämä hallitus saa kaikki Kokoomuksen ajatukset läpi kuten näyttää niin Lindström tulee pääsemään historiaan laboranttina joka oli mukana kun Suomen hyvinvointi murskattiin. Tietysti se joskus myöhemmin hienolta laborantista tuntuu muistella kun oli mukana Kokoomus kihojen kanssa päätöksiä junttaamassa.

      Pitäisikö kansanedustajiksi pyrkiville tehdä jonkinlainen älykkyystesti?

    • TiedänEtVastaa

      Kysymyksiä Lindströmille. Kuinka paljon on viimeisen viiden vuoden aikana työnantajia tuettu että tulisi uusia työpaikkoja? Kuinka paljon tuolla summalla on tullut uusia työpaikkoja? Pitääkö paikkansa että tuo kaikki tuki on siirretty heti yrityksissä omiin voittoihin? Pitääkö paikkansa että jos joku työtön on päivän pari lähes ilmaiseksi kuukaudessa jossain töissä niin hän ei ole hallituksen tilastoissa silloin enää työtön? Pitääkö paikkansa että kun ministerin keksimän aktiivimallin mukaiset toimet työtön totetuttaa niin tulee sen perusteella rahallisesti toimeen ilman mitään avustuksia? Oletko sitä mieltä että aktiivimalli on järkevä ja oikeasti työttömän kannalta hyvä? Onko sinulle tullut mieleen että me työssä käyvätkin ymmärretään ettei tämän hallittuksen tavoite ole ihmisten hyvinvointi? Oletko miniterinä sitä mieltä että työstä on saatava sellainen palkka jolla tulee toimeen? Ajattelitko olla itse paikalla eduskunnassa kun aktiivimallin kansalaisaloitetta käsitellään?

      En ole työtön ja koskaan en tule olemaan työtön. Mutta miten edustamasi tahot tulevat puuttumaan eläkeeseeni?

      • nikiehs

        Omassa syvässä uskossa ja vihassa (Jariin) elävien päätä ei käännä edes totuus. Vain yksisilmäiset valemedioihin uskovat voivat väittää hallituksen epäonnistuneen talouden kuntoonsaattamisessa. Kasvunvuosi on vasta alkua. Jaloilleen pääsy vaatii niitä useita. Kuinka ay~liike ulosmittaa kasvun edellytyksiä on ratkaisevaa. Velkaantumiskausi on ollut ennätys pitkä. Näillänäkymin sosiaalitukien saajat voivat tulevaisuudensuhteen olla valoisin mielin. Rahaa riittää myös sinne. Kuralla ollessa heikompiosaiset häviävät aina. Järjestelmästä riippumatta.


      • Muutosta.tarvitaan
        nikiehs kirjoitti:

        Omassa syvässä uskossa ja vihassa (Jariin) elävien päätä ei käännä edes totuus. Vain yksisilmäiset valemedioihin uskovat voivat väittää hallituksen epäonnistuneen talouden kuntoonsaattamisessa. Kasvunvuosi on vasta alkua. Jaloilleen pääsy vaatii niitä useita. Kuinka ay~liike ulosmittaa kasvun edellytyksiä on ratkaisevaa. Velkaantumiskausi on ollut ennätys pitkä. Näillänäkymin sosiaalitukien saajat voivat tulevaisuudensuhteen olla valoisin mielin. Rahaa riittää myös sinne. Kuralla ollessa heikompiosaiset häviävät aina. Järjestelmästä riippumatta.

        Juuri noin. Huonompi osaiset kärsii ja nyt he kärsii todella paljon. Onneksi tulee tuo kasvihuone ilmiö ja pakkaset on tulevaisuudessa historiaa. Mutta eiköhän uskota siihenkin että nykyisen kaltainen politiikka jossain vaiheessa jää historiaan.

        "Kuinka ay~liike ulosmittaa kasvun edellytyksiä on ratkaisevaa"

        Tuo kuulostaa oudolta ja vaati kyllä perusteita? Suomessa on ay-liike ollut jo hiukan liiankin"joustava". Sehän on selvää että työntekijöidenkin etujakin pitää alkaa ajamaan missä on ollut välivaihe,ja kulutus pitää saada nousuun mitä umpikierot porvarit ei tyhmyyttään tajua.

        Mitä tulee Jari Lindströmiin niin ei kuulu tähän keskusteluun koska on mitä on ja hänen ajatukset ei paina Sipilän hallituksen ajatuksissa. Toteuttaa sitä mitä Sipilä ja Orpo häneltä vaatii palkkansa eteen. Muutenhan on täys nolla.


    • Sinisiiii

      Lindström on syönyt kaikki sanansa ja vielä loikkasi johonkin sinisiin,joten tämän ministerin taru loppuu seuraavissa vaaleissa. Ei äänestäjiä voi loputtomiin vedättää. Ukko varmaan loikkaa kokoomukseen ennen vaaleja ja yrittää sieltä päästä eduskuntaan. Törkeää toimintaa näitten sinisten huuhailu. Pelleporukka.

      • AhneilleKäyHuonosti

        Totta puhut ja nyt kun asioita seuraa niin taitaa koko hallituksen taival päättyä ennen kesää. Kaikelle tälle yksi suuri tekijä on tämä hillotolpassa liehuva ryhmä joka on vienyt kaiken uskottaavuden rehellisyydestä ja suoraselkäisyydestä suomalaisessa politiikassa.


    • sointula

      Menkää töihin ja hankkikaa ELÄMÄ. On muutakin ajateltavaa kuin Jari. Ja miten hän taas ketäkin kusettaa. Tai perustakaa ihanneyhteisö. Niistähän tyytymättömät finskit on ollut kuuluisia kautta vuosisatojen. Sielläkin on aina johtajansa. Ja ovat kaatuneet riitoihin. Mutta kannattaa yrittää. Mikä parasta. Vaatii senverran ponnistuksia ettei ehdi ajatella Jaria.

      • PieneksiTilastoAnsiot

        Etpä taida ymmärtää koko asiaa ja sitä mikä hallituksen ajatus tavoitteineen on myös palkansaajia kohtaan. Etkä taida ymmärtää sitäkään mistä kaikesta työttömien osalta on kysymys.


    • nikiehs

      Luoja varjelkoon meitä näistä populisteista jotka valtaan päästyään aina joutuvat ottamaan markkinatalouden realiteetit huomioon ja päivittämään ajatteluaan. Jarille on käynyt juuri näin. Siksi sitä kuraa tulee. Oppositiomielisten kannattaa muistaa Suomen luottoluokitus joka on AA Joka kertoo paljon uskosta kykyyn vastata ikääntymisen, velkaantumisen ja vieläkin alhaisen työllistymisen nousuun. Vaikkakin työvoimapulaa podetaan esim. lapissa. Eikä palvelusektori pärjää ilman ulkomaalaisia. AA kertoo myös alhaisesta korosta jonka joudumme maksamaan julkisentalouden velkaantumisesta. Silti taannoin maksoimme 1.8 miljardia lainan korkoja vuodessa. Lienee nyt hieman pienentynyt. Oikealla tiellä ollaan. Velkaa lyhennetään. Hyvinvointivaltio pystyy tarjoamaan palvelutason heikompiosaisillekin. Väliinputoajia on aina ollut ja tulee olemaan. Itsestäkin on suuresti kiinni kuinka palapelin kokoat. Kaikille on täällä annettu mahdollisuus. Eikä kukaan vähänkään yrittävä joudu mieron tielle.. Keskiluokkaa ja rikkaita jotka omalla työllä ja veronmaksukyvyllä suuresti ovat tätä edesauttaneet . Arvostusta heille.

      • Hurraahurraa

        Unohdit sote-uudistuksen. Kaikkien etu kun terveys ja sairaalapalvelut siirrettään kalliisti yksityiselle puolelle jotta saavaat miljardivoitot joilla eivät kierrätyksensä ansiosta rasita Suomen taloutta verotuloilla. Olen täysin samaa mieltä nimimerkki "nikiehs" kanssa että itse pitää yrittää ja sillä tulla toimeen ja jos ei omaa köyhyttään saa ruokaa lääkkeitä tai terveyspalveluita niin se on jokaisen oma ongelma.

        Lopuksi kolminkertainen hurraa huuto Sipilän hallitukselle, Mutta nopeasti, kohta tuota hallitusta ei enää ole, tai ehkä on sittenkin ollaanhan Suomessa. Ollaan kaikki masokistisesti Juha ja Jari faneja.


      • KansaRyöstöTaasMenossa

      • Eikö.tämä.jo.ole.nähty
        KansaRyöstöTaasMenossa kirjoitti:

        ". Oikealla tiellä ollaan. Velkaa lyhennetään"

        Aho /Viinanen hallitus teki merkittävän nousun valtion velkaantumiseen tulonsiirtoineen. Sen jälkeen saatiin taas hommaa hallintaan edes jotenkin ja oikeaan suuntaan. Kataisen ja Sipilän aikana taas alkoi velan nousu ja tuo sama tulonsiirto.

        https://www.veronmaksajat.fi/luvut/Tilastot/Julkinen-talous/Valtion-velka/

        Aho/Viinanen, nyt Katainen ja Sipilä. Aina valtion velka ja työttömyys kasvaa. Puheet ja toteutuma ei koskaan täsmää. Otetaan velkaa ja silti toimitaan että kansalaisten kulutus heikkenee.

        Onko enää ketään niin hölmöä joka ei tätä ymmärrä vaikka nähty jo pari kertaa.


      • nikiehs

        Hyvinvointiamme on pidetty yllä velkarahalla. Finanssikriisistä alkanut taantuma käänsi velkaantumisen jyrkkään nousuun. Nyt velkaantumisen nousu on katkaistu. Kuluttajien luottamus näkyy vilkastuneina kotimarkkinoina. Mikä parasta vienti vetää. Italiasta nousee uhkia. Miten luotottajat reakoi. Miten pankkisektori kestää. Vaalituloksella saattaa olla vaikutuksia suomeenkin


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe