Sohvaperunat

Sohvaperunainen

Mitä mieltä Sovhvaperunoista?

Minua ärsyttää eniten ne iäkkäät rouvat etenkin Monna (Kamu). Selvästi esittävät rooleja ilmeilemällä, ja heittävät kommentteja, jotka eivät tunnu aidoilta. Miksiköhän heidät on valittu ohjelmaan. Monnahan on tunnettu esiintyjä menneistä ajoilta. Ei siinä mielessä ns. tavis kuten ohjelman muut esiintyjät.

Toinen ärsykki epäaito tyyppi on veljensä seurassa ilmeilevä sisko. Myös tekohauskoja ja ponnisteltuja kommentteja.

Symmpiksiä ovat nuoret blondit ja miespari. Ja tietty Maikki ja Micci sekä pohjoisen pariskunta ja äiti ja tytär myös, ja kyllä ne edellisillä kausilla jo olleet mieskaverukset ovat myös sopivia ja hauskoja.
Uudet miehet Oulusta eivät tuo mitään lisäarvoa ohjelmaan.

16

364

Vastaukset

 • Kun maksetaan yle-veroa niin miten katsojia voidaan aliarvioida näin pahasti että tehdään ohjelma Sohvaperunat??En ole koskaan näin huonoa ohjelmaa nähnyt ja minua huijaa verottaja.Mitä järkeä on katsoa toisten tv.katsomista?

  • No eduskunnan kyselytunti, ja kuka huijaa ketä, hallitus on asettanut yöryhmä.....


 • Mua ärsyttää ne teennäiset nuoret blondit-

 • Pidän elämistä, mutta kaksi kauhean isoa haisevaa ja kuolaavaa koiraa ärsyttää.
  Onneksi Harkimo poikineen vain piipahti.
  Vanhoista rouvista en minäkään pidä. äiti ja tytär mukavia. Rovaniemen rouvan ilmeet sitä samaa,

 • Näin eilen 30 sekuntia ko. ohjelmaa ja sitten vaihdoin kanavaa. Ei voi, kuin ihmetellä näin keski-ikäisenä, että kaikkea paskaa ihmiset katsovatkin!

 • Maailman turhin ohjelma.

 • Onko kamalaa nähdä "itsensä" telkusta? Minusta tähän on otettu hyvä otanta suomalaisista telkkarinkatsoja, etelästä pohojoiseen. Tykkään kaikista.

 • Sohvaperunat on vähän yksinkertaisille suunnattu formaatti! Annetaan heillekin pientä iloa elämään! Tuo ohjelma tosin saisi tulla päivällä tai yöllä, niin saisi illaksi laadukkaampaa ohjelmaa!

 • Mainoksia olen nähnyt, ja kerran yrittänyt katsoakin.
  Mietin vaan, et kukakohan vittu tällaistakin katsoo. Ilmeisesti aika monikin.
  En silti ymmärrä.

  • Kuvataan, kun tyhmät katselee tyhmimpiä telkkarista tulevia ohjelmia.
   Ei oo helppo arvata kuka katsoo.


 • Veli ja sisko ärsyttäviä. Harmi, kun ne kaksi kaverusta, olivatko turkulaisia, jäivät pois. Pohjoisen pariskunta mukavia sekä äiti ja tyttö. Jari ja Sanna myös mukavia.

 • Se sisko ei tee muuta kuin ihailee veljeään. Ei kommentoi tai nauraa rätkytä ellei ensin katso veljeään, joka sit ikään kuin hyväksyy siskon ”vitsikkyyden”.
  Ja eikös tää velikundi ole se tuomion saanut muusikko, joka nimitteli esiintymilavalta mikrofonin välityksellä jotain yleisössä olutta tyyppiä. Arvostelee etenkin musiikkiohjelmia, ja muutenkin ylimielisesti kommentoi ohjelmia. On ehkä varmaan itse niin taiteilija, että on varaa olla leuhka.

 • Ne kaksi paskannaurajaa Jani ja Simo pois sohvaprunoista, ärsyttäviä tyyppejä...mies voi tulla räkänokastakin mutta ei paskannaurajasta...yrittävät keksiä jotain hauskaa ja räkättävät maisterimaisesti omille tyhmille jutuilleen...ei tarvitse sanoa kuin ...Kissa ..niin kyllä naurattaa niin helvetisti kaverin "vitsi".

 • Jani ja Simo ovat ihan ok, tulen hyvälle päälle heidän naurustaan. Varmaan mukavia tyyppejä. Ja tuollaista se tavallisten ihmisten tv katselu yleensä onkin. Nauraa räkätetään ym.

 • Viikon kohokohta kun Simo nauraa Janin vitseille.

 • Simoa suuresti naurattaa.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  165
  6888
 2. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  79
  3862
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  174
  3299
 4. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  163
  1702
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  33
  584