Pikku prinsessat ja prinssit ja mielikuvitus?

paljonSurua

Älkää hyvät ihmiset uskoko ihan kaikkea, mitä lellitetyt lapsenne teille keksivät kertoa! Ihan hulluksi on tämä maailma mennyt ihmisten kanssakäymisen suhteen. Kohta ei uskalla edes tervehtiä lapsia tai toista sukupuolta, kun jo syytetään lähentelystä! Miten ihmeessä muualla maailmassa vielä voidaan halailla ja tervehtiä pusuilla, kun meillä ei saa enää kohta koskettaa toista ihmistä? Aivan syyttömien ja kilttien ihmisten, ja heidän läheistensä, elämä pilataan aiheettomilla epäilyillä ja syytöksillä!Tietysti, jos selvästi teko on seksuaalinen, asia on tutkittava ja rangaistava! Mikään ei loukkaa ja satuta niin paljon, kuin aiheeton syytös!

18

362

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiuskotasatuja

      Näistä tapauksista saa nykyisin lukea usein. On hyvä, jos lapset kertovat kokemastaan vanhemmilleen ja todelliset lähentelyt ja häirinnät paljastuvat heti. Tiedän myös tapauksia, missä lapsi on itse keksinyt koko jutun, jännitystä tai huomiota hakien. On aivan kamalaa, jos epäilyt kohdistuvat syyttömään. Tiedän tälläisen henkilön, joska masentui vuosiksi ja vaati pitkän kuntoutuksen, ennekuin palasi takaisin työelämään. Lasta on helppo johdatella puhumaan sitä, mitä vanhemmat pelkäävät, tai jopa odottavat. Ammatti-ihmisiä ja tarkkuutta tutkimukisiin!

    • Romeoksisyntynyt

      Ei asia koske ainoastaan lapsia. Esim. Törhösen tapauksessa näyttää vahvasti olevan koston makua.
      Perinteisestihän teatter- ja elokuvamaailmassa etenkin naisten roolit on menneet jotenkin suhteilla. On tultu ohjaajan luokse tissit ja tussut ojossa roolia himoiten ja jos ei ole napannutkaan niin kalvava koston juoni on alkanut kehittyä. Näyttelijäthän ovat tunnetusti hyvin impulsiivista ja eroottisesti latautunutta luonnonlapsiväkeä, joten aina joku on ottanut tarjotun herkun vastaan.
      Erittäin lapsellista sitten jälkeenpäin vuosien kuluttua retostella jos huippurooli ei napsahtanutkaan!

    • tiedäntapauksen

      Pikku tytöillä on kaikenlaisia romanttisia ajatuksia jo hyvin varhaisessa vaiheessa. Yleensä unelmat ja haaveet kohdistuvat poppareihin ja muihin julkkiksiin. Ihastumisen kohteekis joutuu joskus vaikka naapurin setä, ja silloin tyttö herkästi höpöttelee omiaan pusuista ja haleista ym. Kuuljia tarttuu heti juttuihin ja tekee hätiköityjä johtopäätöksiä!Näin syytteeseen saattaa joutua täysin viaton henkilö, jonka loppuelämä näin pilataan.

    • poishellyys

      Hulluksi on mennyt! En isoisänä uskalla viedä parivuotiasta pojantytärtäni enää uimahalliin!!?? Puistossakin pitää nykyisin toppuutella tyttöä, kun iloissaan saa joskus "halihepulin".

      • Seuraava-

        Äitiinsä tullut halihepuleineen.


    • satutätikö

      Oma tyttäreni on kertonut päiväkodissa silmät kirkkaina, miten hän joutuu olemaan joka viikonloppu yksin kotona ilman ruokaa. Tytöllä ikää 4vee, eikä koskaan ole ollut tuntiakaan yksin! Onneksi päiväkodin henkilökunta ei ihan kaikkea usko!

    • otettavaselvää

      Jos lapsi juttelee peikoista ja keijuista, tai muista mielikuvituskavereista, asiaan ei puututa, ja pidetään vaan hyvänä, kun lapsella on mielikuvitusta. Kun juttuihin otetaan mukaan joku ulkopuolinen ihminen, josta kerrotaan tarinoita, sen kummemmin selvittämättä ko henkilö käsitetään rikolliseksi. Tiedän kaksi tapausta, toinen koulusta toinen kotipihalta, missä täysin viaton henkilö on mustamaalattu pedofiiliksi, aivan ilman totuuden pohjaa. On kamalaa seurata syyttömän häpeää ja tuskaa vierestä.

    • Liikavaltaa

      Some ja lehdistö ovat ne pyövelit jotka päättää⚰️⚰️

      • meidänPrinsessa

        Ja ylireakoivat, riidanhaluiset vanhemmat!!!


    • antakaa-apua

      Jos tiedätte, että joku on pikkumaisuuksissaan tai ilkeyttään levittänyt juttuja syyttömästä henkilöstä, menkää ihmeessä tukemaan ja puolustamaan epäilyjen kohteena olevaa henkilöä!! Eräs tuttuni on joutunut tuohon helvettiin ja pelkään todella hänen terveytensä puolesta. Tiedän henkilön täysin syyttömäksi!

    • anteeksiantamatonta

      Kakaroitten mielikuvitusjuttuja uskoo monet ja syytöntä kohdellaan rikollisena usein täysin aiheetta! Jos on aiheeton syyte ja epäily, voi syytetty haastaa tarinan keksijät oikeuteen kunnianloukkauksesta ja perättömästä ilmiannosta.

    • Jumalautaa

      Haulikolla munille saatanan pedot

      • miltätuntuisisinusta

        Tuo on ihan totta, mutta edellä olleissa kirjoituksissa on painotettu sitä, että ensin on tarkkaan selvitettävä, ettei levitellä perättömiä huhuja täysin syyttömästä henkilöstä! Joku voi tehdä sellaista mustasukkaisuudesta tai muuten vain, halutessaan kiusata jotain tiettyä henkilöä. Asiasta puhutaan nykyisin niin paljon, että oikeasti pitkästynyt lapsi saattaa keksiä tarinoita saadakseen vanhempiensa huomion. Monen elämä on pilattu väärillä syytöksillä ja juoruilla!


    • julmaaleikkiä

      Some-kiusaaminen vei mieheltä hengen. Saman voi tehdä perättömien juorujen levittäjä. Tiedän tapauksen, missä lapsirakasta, kilttiä vanhaa miestä mustamaalataan ja kiusataan aivan aiheettomasti. Kyllä ihmiset ovat nykyisin julmia ja ajattelemattomia! Oikeissa tapauksissa lasten ahdistelijoitten paikka on linnassa loppun iän, mutta on todella julmaa syytellä viatonta.

    • paljonSurua

      Toivottavasti pyydät edes anteeksi, ennenkuin lähdet karkuun, sinä joka viattoman, kilttin miehen maineen pilasit!!!Mies on niin kiltti, ettei haasta teitä oikeuteen kunnian loukkauksesta, vaikka monet ovat kehoittaneet sen tekemään. Toivottavasti aiheetta nöyryytetty saa jatkaa rauhassa elämäänsä ja te menette hoitoon, maineenne tunnetaan!

    • tuhansiaekejä

      Aiheeton ilmianto ja maineen menetys on hyvä syy nostaa kanne. Tulisi kakan puhujalle kalliiksi.

    • talonasukas

      Jos ei Rouvasta ole anteeksipyytäjäksi, luulisi miehen siihen pystyvän!!

    • tonnitjakoonvaan

      Olen myös kuullut melko varmasti juuri tästä tapauksesta. Törkeää! Nostaisi vaan syyttömänä syytetty syytteen ja vaatisi kovat korvaukset. Tuollaiset keksityt jutut aiheuttavat suuria kärsimyksiä syytetylle ja hänen läheisilleen, jopa loppuiäksi.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1779
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1575
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      47
      1529
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe