Uganda kohu laajenee! Kok Suvi Lindenin osuus...

Kokoomus-kyky-jälleen

- Patrian "kauppaedustajan" kuolemaan mahdollisessa tutkinnassa!? Kok -sopeutuseläkeläinen Linden kiistää ja peittelee lausumiaan tapauksen johdosta! Linden tietää miehen kuolemasta!
"Linden eduskunnan "pääemäntä" Risikon sukulainen mm. "avaamassa portteja Ugandaan"!

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201802182200753742_ul.shtml
Suvi Lindén poisti tai piilotti Uganda-matkan tarkoitusta selittävän Facebook-julkaisunsa

Sunnuntai 18.2.2018 klo 13.15 (päivitetty klo 14.05)

Ex-ministeri Suvi Lindénin aiemmin julkista Facebook-päivitystä ei enää ole hänen tilillään.
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Uganda-kohun pyörteissä oleva Suvi Lindén on joko poistanut tai piilottanut julkisen Facebook-päivityksensä, jossa hän selittää Uganda-matkansa tarkoitusta. Lindén teki julkaisun perjantaina.

Julkaisussa Lindén oikaisi julkisuudessa ollutta väitettä, jonka mukaan hän olisi kertonut olleensa YK:n erituislähettilään tehtävissä Ugandassa vaikka hän ei ole ollut enää pariin vuoteen erityislähettiläs. Lindén selitti olleensa Ugandassa vapaaehtoisena ja tarkoittaneensa, että oli aiemmin erityislähettiläs ja oli nyt mennyt Ugandaan samantyyppisissä tietoyhteiskunnan edistämisen tehtävissä.

Helsingin Sanomat julkaisi kuitenkin sunnuntaina artikkelin, jonka mukaan Lindén on kertonut Ugandassa poliiseille olleensa siellä liikematkalla. HS:n mukaan poliisit olivat kuitenkin New Vision -lehden toimittajia, jotka esiintyivät Lindénille poliiseina. HS oli saanut ääninauhan, jossa Lindéniä puhutetaan.
- Olimme avaamassa ovia. Tämä oli ensimmäinen matkamme tänne ja meidän oli tarkoitus selvittää, löytyykö täältä bisnesmahdollisuuksia, Lindén sanoo nauhalla.

Sunnuntaina iltapäivällä Lindénin perjantaista päivitystä matkan tarkoituksesta ei enää löydy hänen Facebookistaan. Päivityksen voit lukea kokonaisuudessaan täältä.

Lisäksi Iltalehden tietojen mukaan Lindén on piilottanut Facebookistaan esimerkiksi kaverinsa ja muuttanut tiedoistaan pois sanan "erityislähettiläs". Hän on poistanut tai piilottanut muitakin aiemmin julkisia päivityksiään.

Iltalehti ei ole tavoittanut Lindéniä.

Lindén oli helmikuun alussa Ugandassa suomalaisen 41-vuotiaan liikemiehen kanssa. Liikemies löytyi kuolleena hotellihuoneesta 6. helmikuuta.

Päivityksen poistamisesta tai piilottamisesta kertoi ensin MTV.

ELLI HARJU
[email protected]
MARKO-OSKARI LEHTONEN
[email protected]

33

1295

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Todell.hotellikuolema

      Mitähän sääntöjen vastaista oli (edellä) Ugandan uutislinkissä jossa kerrotaan suomalaismiehen hotellikuolemasta ?

      • Tylypahkassako.ollaan

        Niinpä. Lukekaapa Observer- lehden tämänpäiväinen uutinen: Three women implicated in killing of Finnish business man... Uutisissa nimet, joita täällä niin varotaan lausumasta...
        Ja edelleen ihmettelen tätä suomalaisen lehdistön vaientamista, kun nykyään on niin helppo saada selville kenestä on kyse. Tulee mieleen Harry Potter. Sielläkään ei pääpahan, Woldemortin nimeä millään uskallettu lausua.


    • VIISAINTAolla

      Uskomatta mihinkään tuommosessa sotkussa, kun KAIKKI puhuu Bätskää !

    • Suvijuhlattj

      Kaupparatsun suvijuhlat keskellä mustinta Afrikkaa.

    • KempeleenPystykorva

      Jutussa on muutama avoin asia.
      1' Kuka maksoi Lindenin matkan ja ketä Linden edusti?
      2' Miksei ministerit ole pyytäneet muilta mainituilta yrityksiltä selvitystä kuin Patrialta? Ugandalaiset ovat maininneet Nammon ja Bittiumin.
      3' Linden on toimittajan haastattelussa maininnut edustavansa televiestintää ja TT gyberturvallisuutta. Kuka seuraavista yrityksistä on tekemissä televiestinnän ja gyberturvallisuuden ja pimeiden verkkojen kanssa; Manno, Bittium vai Patria (SilverSkin)
      4' Miksi Linden valehteli pidätetyn toimittajan olleen TT:n huoneessa? Halusiko Linden että toimittaja poimittaisiin "talteen" levittelemästä tietoja? Oliko Linden huoneessa yhtäaikaa toimittajan kanssa vai kuka löysi TT:een?
      5' Mitä aikaisemmin kuollut Saabin edustaja oli myymässä Ugandaan? Torbeedoja vai gyberturvallisuutta? Onko Ugandalla edes tarvetta hävittäjille tai panssariajoneuvoille?

    • realismi____

      erikoisia ulostuloja eikait lindeeni ole sekaantunut liikemiehen kuolemaan?

      • helvettiin

        aikas sata varmasti tietää enemmän mitä kertoo tulee taatusti saamaan syytteen osallisuudesta,omia etujaan taatusti ajanut kun on kokoomuslainen mitäpä muutakaan kaikkea voi jakaa etujen tavoittelussa ei siinä kaupparatsun henki mitään paina !?


    • MonkeyBusiness

      Suvi pitäisi pidättää nopeasti Syytä epäillä -kynnyksen perusteella.

    • kokola

      Tyypilinen kokoomuslainen ahne huijari varas.

    • kartanonrouva2

      Eläkeläisillä on aikaa suhmuroida.

    • minäminäminä55

      Tuli tästä keissistä mieleen muutama vuosi sitten kokkarien lausunto, jonka mukaan ne ihmettelevät, että joku saa pari viikkoa sairauslomaa kun esim. puoliso tai lapsi kuolee. Tähän piti tulla muutos. No onneksi nyt näytetään mallia, miten toimia kun kaveri delaa. Kuolleena ei tietysti tästä kaverista ole mitään hyötyä.

      • empatia.kyky-puolue

        Psykopaatti on parhaimmillaan kuin hyvä olut,
        kylmänä ja avattuna.


    • Päätellen

      Päätellen hätäisestä kaakatuksesta, on kylmä rinki kalsareissa, kylmää pissatippaa pukkaa häh-häh-hää.

    • Valhe-On-rikoksen-tunnus

      Miksi Linden muuttaa juttujaan koko ajan ja valehtelee?

      • pelkää.henkensä.edestä

        Kai sitä on uhkailtu ja kielletty puhumasta. Ase- ja huumebisnes on vähän sellaista...


    • suu.puhtaaksi

      Suvi Lindenin on käsketty olla hiljaa, koska Patria on liemessä mukana. Juha Sipilä vielä kiirehti sanomaan, että Patrian selvitykset ovat nyt riittävät eikä hän odota Suvi Lindeniltäkään mitään lisää.
      Miksi? Ja miksi yksikään lehti ei saa sanoa kuolleen/tapetun liikemiehen nimeä, vaikka se on jo somen kautta lähes kaikkien tiedossa. Yleensä uhrien nimet julkaistaan kaikenlaisissa kuolemantapauksissa kun omaisille on saatu viesti ensin.
      Salailu onnistuu nykypäivänä niin huonosti, että vähemmän huomiota herättäisi kun vain reilusti kerrottaisiin ainakin pintapuoliset tosiasiat.
      No, ei toki kukaan odotakaan, että hämärämailla tehdyistä asekaupoista
      tai niitä edeltävästä voitelusta eli "ovien avaamisesta", puhumattakaan turvallisuusyrittäjän mahdollisesta omasta oheis-huumebisneksestä kerrottaisiin oikeasti kaikki. Vähän tyhmänä nyt silti Suomen kansaa pidetään, jos luullaan, että tämä jää tähän.

    • dekkari.jää.toiseksi

      Voiko pahempaan liemeen enää joutua? Nyt on sopassa ase- ja huumekauppa, lahjusrahat ja murha, lisäksi ilmeisen kömpelö raittiin miehen lavastus huumekuolemaksi. Tämän romaanin käänteissä Remeksen dekkarit jäävät toiseksi. - sikäli vain huonompi dekkari että Remeksessä rikos yleensä selvitetään ja murhaajat jäävät kiinni.

    • Totuus_esille_Lindenin

      toimista.

    • Ei.rehtiä

      Mitä Suvi Linden tekee sopeutumiseläkkeellä jos hän tekee kaiken aikaa bisnestä? Varkailla on varkaan tavat, puutaanko näihin sopeutumiseläkkeisiin millään tavalla näiden osalta?. Tiedetään kyllä aikaisemmista kytköksistä mitä on yrittänyt.

    • kimuranttia

      "Olimme avaamassa ovia"?

      Lindenhän avasi oven ja löysi tuon liikemiehen kuolleena.

      (Miten mennään noin vain toisen hotellihuoneeseen?)

      • palasi-rikospaikalle

        Vanha ja niin usein todeksi osoitettu sanonta kuuluu; "Rikollinen palaa aina rikospaikalle".


      • HallitusKalastaa

        On se aika kornia, että puoue/hallitus/viranomaiset salaavat asioita. Siis Linden ja T-vuori luultavasti pitivat yhteisen iltapalaverin, johtuen homman menemisestä reisille koska kutsukirje olikin ollut rikollisten ansa. Aamulla, kun piti palaveerata uudelleen ja tehdä lopullinen päätös asiassa etenemisessä, niin Patriakauppias olikin kuollut. Nukuttaakohan Suvia nykyään hyvin? Entä Sipilää?


    • red-rum

      Tuleeko tapaus Lindenistä uusi Anneli Auer keissi?

    • Kokoomus_on

      laittanut Suomen poliisin johtoon omat miehet että Linden voi olla aivan rauhassa ei poliisi välitä Ugandan poliisin vinkistä että kysykää Lindeniltä hän oli paikalla.

    • KYBÄ2

      Poliisijohtokin on kokoomuslaisia täynnä. Supon Pelttari, James Pelttari, tulee pian julkisuuteen pitämään tiedotustilaisuuden jossa käsitellään tulevaa vakavaa maatamme uhkaavaa vaaraa. Nimittäin . MUUTTOLINNUT palajaa. Voivat tuoda tullessaan esim. laittomia juomia (kiljukotka, kiljuhanhi) Epäilee myös sinisuohaukkaa ja sinisorsaa (ääntämystietous Supossa citä cun tätä..)

      En tässä nyt saatana rupea enempiä paljastamaan, sillä sitä voi pian saada supon peräänsä.

      Hyvä kokoomus! Johdatte isänmaamme konkurssiin ja jaatte jaettavissa olevan kavereillenne. Täällä olis teille vanhat tekarit ja kommunistin kainalokeppi , lisäksi tuossa on pienviljelijä-bussikuskin rollaattori ja avannepussi - ne hän lahjoitti teille, koska oli puolueenne jäsen.

    • Linden_heti

      takaisin Ugandaan ilman diplomaattipassia.

      • Anonyymi

        kokoomus on tuhottava.


    • Miksi_Sipilällä

      oli kiire julistaa Linden syyttömäksi ja miksi Orpo on kadonnut julkisuudesta?

      • Anonyymi

        Koska Orpo on osa Patria-korruptiota?

        ja myös rupla-korruptiota?- ei sovi pääministeriksi...


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4856
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3066
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1777
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1591
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1461
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1218
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1203
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1167
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1167
    Aihe