Suuri paritusjuttu: Sale, Jaskari, Vanhanen,Kanerva

Anonyymi

"ETUSIVU
SUOMENKUVALEHTI.FI

Rikoskomisario kiinnostui poliitikon vanhasta paritusepäilystä – yhtäkkiä työhuoneen lukko oli vaihdettu ja kulkulupa peruttu
KOTIMAA 5.5.2019 18:00
JARNO LISKI JA SALLA VUORIKOSKI

Kari Lintilä on tehnyt kymmenien vuosien poliisiuran talousrikosten parissa. © YLE

KESÄLLÄ 2017 Helsingin poliisin rikoskomisario Kari Lintilä poikkesi ruokakauppaan kotikulmillaan Laajasalossa ja törmäsi siellä työkaveriinsa.

Tästä kohtaamisesta alkoi erikoinen tapahtumaketju, joka vei poliisit rikossyytteisiin. Samalla päättyi Lintilän 40 vuotta kestänyt virkaura.

Hän oli työskennellyt 1980-luvun lopulta alkaen talousrikosten parissa. Moni juttu oli saanut paljon mediahuomiota, epäiltyinä oli ollut muun muassa suurpankkien johtajia ja suursijoittajia. Vain harva tuli tuomituksi.

Lintilä ei ollut pitänyt näkemyksiään piilossa, vaan oli kertonut myös julkisuudessa, että hänen kokemustensa perusteella laki ei ollut sama eliitille ja tavallisille ihmisille.

Esimiesten kanssa tuli erimielisyyksiä etenkin sen jälkeen, kun Lintilän johtama yksikkö selvitti, että talousrikostorjunnan määrärahoja ei käytetä talousrikostorjuntaan. Vuonna 2015 yksikkö ajettiin alas. Lintilä syytti johtoa kiusaamisesta. Esimiehet tekivät selvityspyyntöjä ja Lintilä kanteluita heistä.

Talousrikosyksikön tutkinnanjohtajaksi palanneen Lintilän tilanne oli tuttu ruokakaupassa vastaan tulleelle työkaverille, vanhemmalle konstaapelille, joka oli aiemmin työskentellyt Helsingin väkivaltarikosyksikössä.

Kollega kysyi vitsaillen rötösherrajahdista, mihin Lintilä vastasi, ”etteivät sellaiset jutut tässä koneistossa etene”.

”Siinähän kävi sitten niin kuin Jaskarin ja Vanhasen jutussa”, kollega vastasi.

”Siinähän kävi sitten niin kuin Jaskarin ja Vanhasen jutussa.”
HEITTO oli erikoinen. Kokoomuksen 2000-luvun alkuvuosien puoluesihteeriin Harri Jaskariin kohdistunut paritusepäily oli ollut laajasti julkisuudessa. Jaskaria epäiltiin ensin parituksesta ja myöhemmin myös naisen pahoinpitelyistä ja uhkailusta.

Syyte nostettiin lopulta vain tappouhkauksesta, jolle oli silminnäkijä. Jaskari tuomittiin laittomasta uhkauksesta sakkoihin. Tuomion mukaan hän oli baari-illan jälkeen jahdannut naisystäväänsä asunnollaan veitsen kanssa uhaten tappaa.

Mutta miten silloinen pääministeri Matti Vanhanen (kesk) liittyi asiaan?

Poliisit kohtasivat pitkin syksyä työn merkeissä. Lintilä kyseli asiasta lisää. Vanhempi konstaapeli kertoi käynnistään Jaskarin työsuhdeasunnolla Helsingin Lapinlahdenkadulla toukokuussa 2006.

Jaskarin entinen virolainen naisystävä myi asunnolla seksiä.

Tämä oli Lintilälle entuudestaan tuttua tietoa. Kollegan kertomus sisälsi kuitenkin väitteen, jota ei ollut julkisuudessa esitetty.

Kollega kertoi naisen antaneen poliisille nipun valokuvia. Hän kertoi, että joukossa oli kuva, jossa oli Jaskarin naisystävä, toinen nainen, Jaskari ja kaksi kokoomuksen huippupoliitikkoa: Ilkka Kanerva ja Sauli Niinistö."

331

6589

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Saavuttuaan Pasilaan rikoskomisario Kari Lintilä huomasi, että hänen kulkulupansa ei enää toiminut. Työhuoneen lukko oli vaihdettu viikonlopun aikana.

      Huone oli sinetöity odottamaan asiakirjojen, muistitikkujen ja tietokoneiden takavarikointia. Lintilä pidätettiin virasta. Seurasi lähes puolentoista vuoden tutkinta.

      Häntä koskeva oikeudenkäynti käynnistyy Helsingin käräjäoikeudessa maanantaina 6. toukokuuta. Syyttäjä Juha-Mikko Hämäläinen katsoo Lintilän luovuttaneen salassapidettävää Jaskari-tutkinnan aineistoa toimittajille ja rikkoneen näin virkasalaisuutta.

      Esitutkinta-aineisto oli tullut olennaisilta osin julkiseksi jo keväällä 2007. Syyttäjä Hämäläisen mukaan Lintilä olisi luovuttanut toimittajille myös pöytäkirjan liitteenä olleen ja salassapidettäväksi määrätyn lääkärintodistuksen.

      Jaskari-jutun syyttäjä oli tosin jo vuonna 2006 päätöksessään julkaissut naisen pahoinpitelyvammoista kertovan todistuksen sisällön. Myös tiedotusvälineissä oli tuolloin kerrottu terveystiedoista.

      Tämä salassapitorikosepäily oli joka tapauksessa keskeinen syy, jonka takia Kari Lintilän työhuoneen lukot vaihdettiin ja hänet pidätettiin virasta. Lisäksi Lintilää epäiltiin virkavelvollisuuden rikkomisesta, koska hän olisi jättänyt vuodetuksi väitetystä esitutkintapöytäkirjasta perimättä kopiomaksun 50 senttiä sivulta.

      Oikeudessa toukokuussa 2019 häntä syytetään edelleen virkavelvollisuuden rikkomisesta. Enää kyse ei kuitenkaan ole kopiomaksun laiminlyönnistä. Syytteen mukaan kollegoiden kanssa jutteleminen ja vanhaan esitutkintapöytäkirjaan tutustuminen olivat poliisirikostutkintaa, johon valtuudet on vain syyttäjällä.

      Oikeuteen joutuu myös Laajasalon K-marketissa Lintilän tapaama vanhempi konstaapeli. Syyttäjä Juha-Mikko Hämäläinen katsoo hänen syyllistyneen Kari Tolvasen kunnian loukkaamiseen ja perättömään lausumaan. Tämä syyte perustuu siihen, mitä vanhempi konstaapeli kertoi Lintilää koskevan virkarikostutkinnan kuulusteluissa."

      • Anonyymi

        Mitäs pikkurouva Jenni on asioista mieltä oliko todistajan aitiossa vai missä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs pikkurouva Jenni on asioista mieltä oliko todistajan aitiossa vai missä?

        HALLA-AHOKIN VAPAAMUURARI-

        UUTTA SAULI NETTO-NIINISTÖ AINESTA?


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      *hyssyn hys!*

      Tyst ny!

    • Anonyymi

      "Vanhempi konstaapeli pysyi kertomuksessaan: hän oli nähnyt poliitikkojen saunakuvan ja televalvontatiedot. Lisäksi hän vahvisti kuulleensa Tolvasen kertoneen ”kävelystään pääministerin kanssa” ja paritustutkinnan lopettamisesta.

      Poliisimies kertoi myös, että tuolloin hänet siirrettiin sivuun tutkinnasta. Vanhempi konstaapeli siis vahvisti kertoneensa, mitä Lintilä on sanonut hänen kertoneen. Siitä huolimatta myös Lintilä sai kunnianloukkaussyytteen kerrottuaan kuulusteluissa, mitä kollega oli hänelle kertonut.

      Lintilä on kertonut, että myös toinen Jaskarin asunnolla käynyt poliisi – Jaskari-jutun päätutkija – vahvisti hänelle syksyllä 2017 tiedot poliitikkojen roolista vuoden 2006 tapahtumissa. Tälle keskustelulle oli Lintilän mukaan myös todistaja eli asunnolla käyneen poliisin nykyinen esimies, joka kuuli keskustelun.

      Jaskarin asunnolla käynyt toinen poliisi on kiistänyt vahvistaneensa tietoja Lintilälle. Esimieskin on kiistänyt kuulleensa vahvistuksia saunavalokuvasta tai muustakaan. Hän on tosin korostanut, ettei kuunnellut keskustelua eikä muista tarkasti.

      Myös vuonna 2006 tutkintaa johtaneet Kari Tolvanen ja Seppo Sillanpää ovat kiistäneet vanhaa Jaskari-tutkintaa koskevat väitteet."

    • Anonyymi

      Ensimmäinen tutkinta käynnistyi toukokuussa 2006 sen jälkeen, kun poliisi oli kirjannut niin sanotun S- eli sekalaisilmoituksen parituksesta. Sellainen tehdään, jos ei ole selvyyttä, onko asiassa syytä epäillä rikosta. Paritustutkinnan aloittamisessa tämä on yleinen menettelytapa.

      • Anonyymi

        Eikö tuo Sauli Niinistöllä ollut joku yhteys Peter Nygårdiinkin- sama tyttöystävä?

        kummallisista yhteyksistä löytyy tämä työväen-presidenttimme?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö tuo Sauli Niinistöllä ollut joku yhteys Peter Nygårdiinkin- sama tyttöystävä?

        kummallisista yhteyksistä löytyy tämä työväen-presidenttimme?

        Sanoman Antti Herlin otti yhteyttä presidentin kansliaan keskellä tietovuotokohua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö tuo Sauli Niinistöllä ollut joku yhteys Peter Nygårdiinkin- sama tyttöystävä?

        kummallisista yhteyksistä löytyy tämä työväen-presidenttimme?

        "Työväen" hyvinkin. Kokkare on aina kokkare.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Työväen" hyvinkin. Kokkare on aina kokkare.

        vapaamuurareita. Sauli ja Stubb ei olisi koskaan pitäny tulla pressoiksi... noiden juttujen takia...?


    • Anonyymi

      Heinäkuussa 2006 tämä tutkinta lopetettiin ja kirjattiin uusi rikosilmoitus eli R-ilmoitus, jolloin tutkinnanjohtajaksi tuli väkivaltarikosyksikön päällikkö Kari Tolvanen.

      Arkisto sisältää alkuperäisestä S-jutusta ainoastaan ilmoituksen, jossa on vain maininta ”paritustutkinta Helsingissä” ilman tietoja siitä, mihin tai keneen asia liittyy.

    • Anonyymi

      Tolvasen mukaan toimintatapa on tavanomainen: tiedot kirjataan varsinaiseen R-jutun pöytäkirjaan. Erikoista on kuitenkin se, että ilmeisesti kaikkea tutkinnan alussa kertynyttä materiaalia ei ole tallennettu kummankaan tutkinnan asiakirjoihin.

      Useat poliisit ovat kertoneet, että paritusepäilyä selvitettiin puhelinten televalvontatiedoilla. Erimielisyyttä on ollut siitä, ilmenikö tiedoista poliitikkojen yhteydenpitoa prostituoituihin. Tähän käytetystä pakkokeinosta tai kertyneistä televalvontatiedoista ei kuitenkaan ole mitään merkintää R-jutun aineistossa.

    • Anonyymi

      Kateissa on myös tieto siitä, miten poliisi ylipäätään sai vihiä seksin myynnistä Jaskarin asunnossa. Pöytäkirjan mukaan asunnolla käytiin toukokuussa 2006 väkivaltarikosyksikön saatua selville, että siellä myytiin seksipalveluja. Pöytäkirjasta ei käy ilmi, milloin ja miten tämä oli saatu selville.

      Tolvanen muistelee, että asiasta luultavasti vinkkasi talousrikosyksikön poliisi, joka oli tavannut Jaskarin naisystävän Tallinnan-laivalla huhtikuussa 2006. Tämä poliisi kuulusteltiin marraskuussa 2006, mutta pöytäkirjan mukaan poliisi kertoi kuulleensa laivalla naiselta häneen kohdistuneista pahoinpitelyistä. Seksin myyntiä ei mainita.

    • Anonyymi

      Useat poliisit ovat myös kertoneet nähneensä valokuvia, joissa Jaskarin naisystävä esiintyy tunnettujen poliitikkojen seurassa. Kertomusten ristiriitaisuudet ovat koskeneet sitä, missä kuvia on otettu ja minkä luonteisia ne ovat. Esitutkinta-aineistossa ei ole tällaisia valokuvia tai merkintöjä siitä, että kuvia olisi saatu.

      Paritusepäily sai siis pöytäkirjan mukaan alkunsa, kun Jaskarin asunnolla käytiin toukokuun alkupuolella 2006. Sen jälkeen ei löydy mitään merkintöjä toimenpiteistä ennen heinäkuun alkua. Tuolloin S-jutun tutkinta lopetettiin, asiasta kirjattiin rikosilmoitus ja Tolvanen tuli tutkinnanjohtajaksi.

    • Anonyymi

      Miksi Tolvanen tuli kesken kaiken tutkinnanjohtajaksi? Hänen mukaansa kyse oli alaisen sijaistamisesta kesäloman aikana. Epäselväksi jää, miksi Jaskari-asiassa ryhdyttiin toimimaan parin kuukauden hiljaiselon jälkeen juuri, kun jutun tutkinnanjohtaja jää lomalle.

      Tolvanen määräsi kesällä 2006 ensi töikseen kotietsinnän Jaskarin työsuhdeasunnolle. Hän muistelee syyksi sitä, että näin olisi pyritty saamaan näyttöä parituksesta – kaksi kuukautta ensimmäisen poliisin käynnin jälkeen.

    • Anonyymi

      Heinäkuun neljäs, Tolvasen ensimmäinen päivä tutkinnanjohtajana, oli monessa suhteessa tärkeä paritustutkinnan kannalta.

      Jaskari lähetti kello 12.31 entiselle naisystävälleen tekstiviestin, jossa kiirehti tätä muuttamaan tavaransa pois asunnosta. Kello 13 asunnolla aloitettiin kotietsintä, ja nainen vietiin kuulusteltavaksi. Kello 14.19 nainen lähetti Pasilan poliisitalolta Jaskarille tekstiviestin, johon Jaskari oli heti vastannut. Näiden viestien sisältö ei ole selvinnyt. Kello 14.52 alkoi kuulustelu.

    • Anonyymi

      Nainen oli alun perin kertonut poliisille, että Jaskari oli kehottanut myymään vaikka seksiä, kunhan velka Jaskarille tulee maksetuksi. Heinäkuun 4. päivänä nainen kertoikin, että ajatus seksin myymisestä oli hänen omansa, mutta Jaskari oli siitä tietoinen.

      Paritusrikoksen kannalta ei ole ratkaisevaa, kenen aloitteesta seksiä myydään. Rikokseen syyllistyy se, joka saa taloudellista hyötyä toisen prostituutiosta. Heinäkuun 5. päivänä nainen kuulusteltiin uudestaan ja hän kertoi, että Jaskari ei tiennyt seksin myynnistä asunnolla.

    • Anonyymi

      Nämä kaksi kuulustelua ovat ainoat pöytäkirjasta ilmenevät toimet Tolvasen toimiessa tutkinnanjohtajana 4.7.–23.8.2006. Sen jälkeen tutkinnanjohtajaksi tuli jälleen Seppo Sillanpää, joka kuulusteli Harri Jaskarin useaan otteeseen. Jaskari kiisti tienneensä asunnossaan tapahtuneesta seksin myymisestä ennen kuulustelua.

      Tietämättömyyttään Jaskari todisti tekstiviestillä, jonka hän oli lähettänyt entiselle naisystävälleen 4. päivänä heinäkuuta. Se oli sama päivä, jolloin Tolvanen oli ottanut jutun tutkinnan haltuunsa. Tekstiviestissä Jaskari pyysi naista muuttamaan pois asunnosta.

    • Anonyymi

      Sama pyyntö sisältyi kirjeeseen, jonka Jaskari esitti todisteena. Kirje oli kirjattu samalle heinäkuun 4. päivälle ja lähetetty naiselle yhdeksän päivää myöhemmin.

      Jaskari katsoi viestien osoittavan, että nainen oleili asunnossa ilman hänen lupaansa eikä hän tiennyt seksin myymisestä. Jaskari vetosi myös siihen, että seksin myynnin aikaan hän itse asui jo yhdessä toisen naisen kanssa. Poliisi ei kuitenkaan kysynyt asiasta Jaskarin uudelta naisystävältä.

      Kun entistä naisystävää kuultiin uudelleen syksyllä 2006, hän kertoi yllättävää tietoa heinäkuun alun tapahtumista. Naisen mukaan hän oli saanut ensimmäisen kuulustelun jälkeen puhelun, jossa hänen henkeään uhattiin, mikäli hän puhuisi poliisille Jaskarista.

    • Anonyymi

      Poliisi hankki televalvontatiedot kahdesta naisen käyttämästä puhelimesta, mutta väitettyä uhkaajaa ei saatu selville. Esitutkinnan mukaan naisen käytössä oli kolmaskin liittymä. Sen tietoja ei haettu, vaikka juuri siihen numeroon Jaskari kertoi lähettäneensä muuttoa kiirehtivän tekstiviestin 4. heinäkuuta.

      Syyttäjä Jouni Peräinen ei nostanut syytettä parituksesta. Hän perusteli joulukuussa 2006 päätöstään näin:

      ”Tämän soiton (nainen) ei kuitenkaan ole kertonut olleen perusteena ensimmäisen kertomuksen muuttamiselle.”

    • Anonyymi

      LOPPUNÄYTÖS (tältä erää)...

      Teksti on ristiriidassa sen kanssa, mitä tutkinnanjohtaja Sillanpää oli esittänyt pari kuukautta aiemmin Helsingin käräjäoikeudelle, kun poliisi haki lupaa hankkia Jaskarin entisen naisystävän televalvontatiedot.

      ”(nainen) muutti pian kertomustaan Jaskarin ja parituksen osalta, mutta myönsi syyskuun lopssa tämän johtuneen siitä, että heinäkuisen kuulustelun jälkeen hän sai … puhelun, missä hänet uhattiin surmata, jos hän puhuisi asioista poliisille.”

    • Anonyymi

      Eikös tuossa Jaskarin tapauksessa bisnespuolue Kokoomus maksanut vuokran tuosta huoneistosta.

    • Anonyymi

      No nyt se selvisi miksi eliitti teki sen NATO-isäntämaasopimuksen eli teki Suomesta lännen eteentyönnetyn tukikohdan Venäjää vastaan. Ja kaikki sen kirotun virolaisen ilotytön takia ja että Ninni, Vanhanen ja Kanerva eivät vielä tuossa iässä olleet kykeneviä hillitsemään himojaan ja hallitsemaan kalujaan.

      • Anonyymi

        Ensitreffit-Ryydman uusi ulottuvuus kokoomuslaisessa eliitti-meiningissä.


    • Nimimerkissä kaikki.

      • Anonyymi

        Suuret typerykset ovat taa liikkeellä!! Mistä noita typeryksiä oikein tänne sikiää. Kaivelevat iänikuiset, vanhat jutut, jotka aikoinaan on käsitelty, mutta nämä pöllöt eivät ole löytäneet uudempia kohujuttuja, niin pitää kaivaa yli 20:n vuoden jutut, jotta saavat oikeistoa panetella

        Typerykset ovat taas liikkeellä. Naurattaa, sillä tuo on pöllökustaitten uusi avaus!! Nauttikaa nyt hölmöyksistänne!


    • Olisi tuhonnut Niinistön presidenttitien.

    • Anonyymi

      Kokoomuksen koko toiminta perustuu prostituutioon jota uusliberalistinen politiikka vain lisää. Kokoomuslainen tuntee iloa ja tyydytystä kun saa alistaa ja sortaa muita ihmisiä.

      Täytyy ihmetellä miksi Kokoomus saa politiikalleen yhä 17% kannatuksen. Onko kansasta 1/6 masokisteja?

      • Anonyymi

        Voi ressukka!! Harmittaako, kun kommunistit eivät pääse lähellekään samoja lukemia!! Mitähän sieltä vasemmiston joukoista mahtaisi löytyäkään, jos alkaisi penkoa. Sivistyneet ihmiset eivät vain viitsi tuollaisia mollaustekstejä kirjoitellakaan.

        Sopii hyvin kommunistien aloitteeksi tuollainen ketju!! Eivät voi oikein päästä yli tuosta tappiostaan viime vaaleissa. Niinpä pitää keksiä kaikenlaisia huu-haa juttuja!

        Jatkakaa pojat!! Itsenne siinä häpäisette ja tyhmyytenne näytätte! HAH.HAH-HAHHAAAAA!


      • Anonyymi

        Eivät kepulaiset ole yhtään parempia! Ällöttävää.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ja kokoomus nuoriso-osaston toimistolta löytyi pyjama-surmaaja? vai löytyikö?
        media vaikenee.... romppainen niinistö sensuuria

        sosialismi-kukoistaa-bolivia-norja-tanska-britit-chile-kuuba-jne-jne

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16138472/sosialismi-kukoistaa-bolivia-norja-tanska-britit-chile-kuuba-jne-jne

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15647717/poliittinen-eliittimme-saunassa-virolaishuorien-kanssa-

        demarit vallassa myös Tanskassa- sielläkn kaunis friidu johtaa maata.

        Kokoomus= korrptio

        NATO= korruptio

        NATO-kokoomus= ... katso alotusta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        demarit vallassa myös Tanskassa- sielläkn kaunis friidu johtaa maata.

        Kokoomus= korrptio

        NATO= korruptio

        NATO-kokoomus= ... katso alotusta

        Demareissa on tyhmyys- laiskuus - hyväksikäyttö ja rikollisuus ominaista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Demareissa on tyhmyys- laiskuus - hyväksikäyttö ja rikollisuus ominaista.

        Nuo Kokoomus-kepu-porvarithan on järjestään ihan mielipuoli-sakkia?...

        Onko niissä yhtäkään järjissään olevaa tavallista suomalaista?


      • Anonyymi

        Kas!! Onko Luoma täällä kirjoittelemassa kumppaniensa kanssa tyhmyyksiä!!Mitähän kaikkea tuolta historiasta löytyisi noitten kommunistien pään menoksi!!

        Oikeistolaiset ovat vain sen verran viisaita, että tuollaista humpuukkia eivät viitsi harrastaa.

        Harrastakaa te vain, teillä tuntuu olevan kova mielenkiinto vanhoihin juttuihin! Ette taida muistaakaan sellaista vanhaa sanontaa, että " Joka vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään!"

        Kommunistit joutaa kaivelemaan vanhoja juttuja, kun he ovat valtakunnan pohjasakkaa!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ja kokoomus nuoriso-osaston toimistolta löytyi pyjama-surmaaja? vai löytyikö?
        media vaikenee.... romppainen niinistö sensuuria

        sosialismi-kukoistaa-bolivia-norja-tanska-britit-chile-kuuba-jne-jne

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/16138472/sosialismi-kukoistaa-bolivia-norja-tanska-britit-chile-kuuba-jne-jne

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15647717/poliittinen-eliittimme-saunassa-virolaishuorien-kanssa-

        Herra Luoma jatkaa samaan tyyliin!! On ollut taas metsästämässä sinisiä lainauksia!!
        Jatka vain samaa puuhaa. Ilta kuluu rattoisasti!! HAH, HAH!!!!!!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        demarit vallassa myös Tanskassa- sielläkn kaunis friidu johtaa maata.

        Kokoomus= korrptio

        NATO= korruptio

        NATO-kokoomus= ... katso alotusta

        IHANAA, kun olemme NATOSSA!! Putin e pääse toteuttamaan valtaussuunnitelmia noille hankkimilleen alueille!!

        Nautitaan siitä oikein kovasti!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nuo Kokoomus-kepu-porvarithan on järjestään ihan mielipuoli-sakkia?...

        Onko niissä yhtäkään järjissään olevaa tavallista suomalaista?

        Ketkähän ne niitä mielipuolista sakkia ovat. Oikeisto koettaa nostaa Suomen tilaa ja päästä velkavankeudesta!! Kommunistit ovat valmiit luovuttamaan Suomen Putinin alaisuuteen!

        Onneksi Olemme NATOSSA ja Putinin kädet ovat sidotut puuttumaan meidän maan asioihin, vaikka kuinka ovat hankkineet maa-alueita tulevaisuutta varten, joitten avulla olisi orjuuttanut Suomen omaan valtapiiriinsä!!

        SIIS ONNEKSI OLEMME NATOSSA!!


    • Anonyymi

      Tämähän natsaa muutenkin oikeuslaitoksen toiminnan kuvaan, mitä se nykyään edustaa, oikeat konnat pääsee päänsilityksillä.

      Eipä ole herättänyt luottamusta Niinistö, enempää kuin Vanhanenkaan, Kanervasta puhumattakaan, joka vuosia sitten selvisi jostain lahjusjupakastakin ilman tuomiota.

      Kokoomusmafia osaa hoitaa seteliselkärankaisten asiat aina. Sitä joutuu ihmettelemään, että millä nämä koijarit pysyy vallankahvassa vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen, onko Suomessa vaalivilppiä, jolla homma hoituu, vai piisaako tyhmiä ,mitään ajattelemattomia äänestäjiä koijarien valtaan pääsyn takaajiksi?

      • Anonyymi

        >> Tämähän natsaa muutenkin oikeuslaitoksen toiminnan kuvaan, mitä se nykyään edustaa,
        >> oikeat konnat pääsee päänsilityksillä.

        OSTETTU "oikeus"-laitos, kuten olen teille useaan otteeseen sanonut. Ja Osto-presidentti, sehän nyt on kaikille täysin selvää.

        Rahalla saa ja hevosilla pääsee

        Terv Haans.seA


      • Anonyymi

        Ja syyttömät laitetaan linnaan, niinhän ovat murhamiehet, huumemiehet ja muut tuomitut aina vannottaneet, että syyttömiä ovat. Voisiko olla niin että he ihan oikeasti olivatkin syyttömiä? Onko Suomen oikeuslaitos tuominnut kymmeniä tuhansia syyttömiä kansalaisiaan linnarumbaan? Ja todelliset rikolliset ovat eliitissä, eduskunnassa, poliisissa ja oikeuslaitoksessa? Tästä reportaasipyyntö MV-lehdelle että saadaan asiasta luotettavaa tietoa.


      • Anonyymi

        Voi ressukat!! Kyllä on naurussa pitelemistä, kun niin hauskaa on todellakin tuo teidän alhaisuutenne!! Voisitteko vielä kauempaa nostaa noita juttuja historian lehdiltä!!!!!

        Kyllähän noita kaikenlaisia juttuja löytyisi historian sivuilta, mutta hullu paljon työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä!!

        Ja kun ajattelee, että joka vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään. En halua tikkua silmääni!!


    • Anonyymi

      Tästä tulee iso poliittinen juttu ja jupakka, kaikkiin suuriin päivälehtiin.

      Hesarit ja YLE kilvan julkistaa tämän uutisen, jossa tasavallan ykköspukki Sale ja entinen tekstittelevä ministeri Illu on käyneet virolaisissa huorissa.

      • Anonyymi

        Illu ja Yrpä asialla.


      • Anonyymi

        Mahtaako tulla, Suomessa eivät illun ja yrvän asiat eivät järkytä ketään, tämä ei ole mikään USA tai tekopyhä maa. Tällähän riettaillaan avoimesti, ja se on normaalia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mahtaako tulla, Suomessa eivät illun ja yrvän asiat eivät järkytä ketään, tämä ei ole mikään USA tai tekopyhä maa. Tällähän riettaillaan avoimesti, ja se on normaalia.

        on siinä valtamediat-

        ei sanaakaan


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen kvalehti tehnyt kyllä vuosikymmenen lehtimies-teon julkaisemalla nämä asiat- on jo kauan luullut että suomessa ei ole puolueetonta ja asiallista mediaa, mutta kiitos tästä.

        palautaa hetkeeksi uskoa suomen mediaan.

        ps.
        alue-vaali, maakunta-vaail, hyvinvointialue- vaali ....

        GENEETTISEN HYVINVOINNIN VIRASTO- VAI MITEN SE OLI?


      • Anonyymi

        Tyhmyys on huipussaan täällä!! Naurattaa jo oikein mojovasti!! Taitaa kavereita suututtaa, kun kommunistipresidenttiehdokas ei pääse loppukilpailuun mukaan ollenkaan, niin pitää oikeisto alkaa mollata!!

        Näytätte pettymyksenne todella hauskasti. NAURATTAA!!! Ja vielä kerran NAURATTAA!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mahtaako tulla, Suomessa eivät illun ja yrvän asiat eivät järkytä ketään, tämä ei ole mikään USA tai tekopyhä maa. Tällähän riettaillaan avoimesti, ja se on normaalia.

        Taidat olla asiantuntija noissa asioissa! Jatka vaan samaan tyyliin, Täällä ei olekaan kovin paljon noita asiantuntijoita!! Sinulta tuntuu luonnistavan!

        Naurattaa tuokin oikein mojovasti!


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Kyllä nyt ymmärrän paremmin Futisfoorumin takavuosien topiccia : "Tässä keskustelussa etsitään Matti Vanhaselle naista."

      Kanerva joka retosteli mieskunnollaan viestitteli Johanna Tukiaiselle siinä määrin että kaatui lopulta sairasvuoteelle. Diagnoosi: exthaust textaris.

    • Anonyymi

      Suomen lain mukaan Jaskari harjoitti paritusta koska sai siitä hyötyä. Hän on myös ollut asiasta Suomen Kuvalehden jutun perusteella myös tietoinen. Mutta kävivätkö silloin myös poikamiehinä olleet Sauli Niinistö, Matti Vanhanen ja Ilkka Kanerva "huorissa" onkin sitten toinen juttu. Jollain konstilla Jaskari eurot kuitenkin keräsi. Samalla tiedustelupalvelut ovat päässeet todella lihavalle apajalle. Miehet eivät ole olleet laittamassa Naton renkisopimukselle kampoihin. Tosin sama koskee myös Nordstream 2:ta joten voi olla että sekä USA että Venäjä lypsyvät näitä tussun perään huokailevia Suomen kolmea tai neljää superurosta.

      • Anonyymi

        Maksoikohan veronmaksajat vai puolue ?


    • Anonyymi

      KARI TOLVASEN mukaan esitetyt väitteet ovat ”törkeää mustamaalaamista”. Tolvasen mukaan kyse ei voi olla erehdyksistä tai vääristä muistikuvista.

      ”Yksi erehdys on mahdollinen, mutta tässä on liikaa, yli puolenkymmentä asiaa, jotka eivät pidä alkuunkaan paikkansa.”

      Tolvanen kertoo, että kokoomuksen poliisikansanedustaja Juha Hakolaa ja virka-asioita lukuunottamatta hänellä ei ollut mitään yhteyksiä poliitikkoihin ennen kuin hän lähti kokoomuksen eduskuntavaaliehdokkaaksi vuonna 2010.

      ”Muistaakseni pyytäjä oli puoluesihteeri Taru Tujunen. Jostain sieltä keskuskonttorin virkamiespuolelta se pyyntö tuli.”

    • Anonyymi

      MATTI VANHANEN

      "Entinen pääministeri Matti Vanhanen on todennut Suomen Tietotoimistolle pitävänsä väitteitä absurdeina ja aivan vieraina. ”Tuo STT:lle antamani kommentti on edelleen ajankohtainen ja voimassa”, Vanhanen sanoo Suomen Kuvalehdelle."

      ILKKA KANERVA

      "Ilkka Kanerva kertoo SK:lle, ettei tiedä mitään asiasta, joka on hänelle ”täysin käsittämätön”. Jaskari kieltäytyi kommentoinnista asiaa SK:lle."

    • Anonyymi

      PRESIDENTTI SAULI "NINNI" NIINISTÖ

      "Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vastasi SK:lle sähköpostitse. ”Presidentinvaalien alla kohtasin useita valheellisia törkykampanjoita, viittaatte ilmeisesti erääseen mediallekin tarjoiltuun. Näillä kampanjoilla haluttiin nostaa kohua ja vahingoittaa kohteita. Minulla ei ollut minkäänlaista yhteyttä mainitsemaanne rikosepäilyyn, ei itse tapahtumiin eikä niiden tutkintaprosessiin. Pian alkavassa oikeudenkäynnissä, johon viittaatte ja jossa en ole millään tavalla osallinen, haetaan totuutta. Siinä puidaan valheet ja tutkitaan niiden kehittäjät ja levittäjät. Kohun rippeetkin taitavat kadota.”"

      • Anonyymi

        vanhasella ja kanervalla oli rikollinen jugoslaavi tytteli yhteisenä
        tekstiviestien koohteena mitä työtä tuo tytteli teki ja kenelle


    • Anonyymi

      Jutun toinen kirjoittaja JARNO LISKI on haastettu käräjäoikeuteen todistajaksi.

      Harvinaiseksi tapauksen tekee sekin, että käräjille on haastettu myös toimittajia todistajiksi. Näin syyttäjä pyrkii selvittämään, onko Lintilä antanut toimittajille salassapidettävää tietoa.

      Lintilään kohdistetut toimet ovat olleet kovia ja nopeita.
      RIKOSKOMISARIO Lintilään kohdistetut toimet ovat olleet kovia ja nopeita. Lukkojen vaihdattaminen ja nopea prosessi virasta pidättämiseksi eivät ole tavanomaisia toimia tilanteessa, jossa jonkun epäillään luovuttaneen julkisuudessa jo esillä ollutta, mutta poliisissa salaiseksi leimattua tietoa.

      Lukkojen vaihdattamisen aikaan Helsingin poliisilaitoksen päällikkö Lasse Aapio oli itse rikoksesta epäiltynä niin sanotussa tietolähdejutussa. Siinä poliisijohdon epäillään laiminlyöneen velvollisuutensa puuttua huumepoliisin lainvastaiseen menettelyyn lähteiden käytössä.

      Lintilän virasta pidättäminen käynnistettiin Aapion johdolla välittömästi – perusteena epäily salassapidettävän asiakirjan luovuttamisesta ja kopiomaksun perimättä jättämisestä. Aapio itse sen sijaan pidätettiin virasta vasta tietolähdejutun syytteiden nostamisen jälkeen toukokuussa 2018. Hän toimi poliisipäällikkönä noin vuoden ajan virkarikoksesta epäiltynä.

      Helsingin poliisilaitos on kärsinyt jo vuosia vakavasta uskottavuuskriisistä. Nyt laitoksen epäselvyydet ovat jälleen valokeilassa. Vanhan Jaskari-jutun kysymykset ovat käsittelyssä Helsingin käräjäoikeudessa maanantaina 6. toukokuuta. Oikeus joutuu pohtimaan, kuka puhuu totta vuoden 2006 tapahtumista.

    • Anonyymi

      KARI TOLVASEN mukaan alkuperäistä Harri Jaskari -jutun tutkintaa on tutkittu syyttäjä Jukka Haaviston johdolla – eikä syyttäjä ole nähnyt mitään laiminlyöntejä.

      Suomen Kuvalehti perehtyi Helsingin poliisilaitoksen vanhan Jaskari-jutun tutkinta-aineistoon. Siitä herää useita kysymyksiä muun muassa pöytäkirjojen niukasta aineistosta ja puuttuvista tiedoista.

      Jaskariin liittyviä epäilyjä tutkittiin kahdessa eri tutkinnassa vuonna 2006.

      Ensimmäinen tutkinta käynnistyi toukokuussa 2006 sen jälkeen, kun poliisi oli kirjannut niin sanotun S- eli sekalaisilmoituksen parituksesta. Sellainen tehdään, jos ei ole selvyyttä, onko asiassa syytä epäillä rikosta. Paritustutkinnan aloittamisessa tämä on yleinen menettelytapa.

      Heinäkuussa 2006 tämä tutkinta lopetettiin ja kirjattiin uusi rikosilmoitus eli R-ilmoitus, jolloin tutkinnanjohtajaksi tuli väkivaltarikosyksikön päällikkö Kari Tolvanen.

      Arkisto sisältää alkuperäisestä S-jutusta ainoastaan ilmoituksen, jossa on vain maininta ”paritustutkinta Helsingissä” ilman tietoja siitä, mihin tai keneen asia liittyy.

      Tolvasen mukaan toimintatapa on tavanomainen: tiedot kirjataan varsinaiseen R-jutun pöytäkirjaan. Erikoista on kuitenkin se, että ilmeisesti kaikkea tutkinnan alussa kertynyttä materiaalia ei ole tallennettu kummankaan tutkinnan asiakirjoihin.

      Useat poliisit ovat kertoneet, että paritusepäilyä selvitettiin puhelinten televalvontatiedoilla. Erimielisyyttä on ollut siitä, ilmenikö tiedoista poliitikkojen yhteydenpitoa prostituoituihin. Tähän käytetystä pakkokeinosta tai kertyneistä televalvontatiedoista ei kuitenkaan ole mitään merkintää R-jutun aineistossa.

    • Anonyymi

      Kateissa on myös tieto siitä, miten poliisi ylipäätään sai vihiä seksin myynnistä Jaskarin asunnossa. Pöytäkirjan mukaan asunnolla käytiin toukokuussa 2006 väkivaltarikosyksikön saatua selville, että siellä myytiin seksipalveluja. Pöytäkirjasta ei käy ilmi, milloin ja miten tämä oli saatu selville.

      Tolvanen muistelee, että asiasta luultavasti vinkkasi talousrikosyksikön poliisi, joka oli tavannut Jaskarin naisystävän Tallinnan-laivalla huhtikuussa 2006. Tämä poliisi kuulusteltiin marraskuussa 2006, mutta pöytäkirjan mukaan poliisi kertoi kuulleensa laivalla naiselta häneen kohdistuneista pahoinpitelyistä. Seksin myyntiä ei mainita.

    • Anonyymi

      Useat poliisit ovat myös kertoneet nähneensä valokuvia, joissa Jaskarin naisystävä esiintyy tunnettujen poliitikkojen seurassa. Kertomusten ristiriitaisuudet ovat koskeneet sitä, missä kuvia on otettu ja minkä luonteisia ne ovat. Esitutkinta-aineistossa ei ole tällaisia valokuvia tai merkintöjä siitä, että kuvia olisi saatu.

      • Anonyymi

        Tämä on hyvä juttu. Vaikka se on jo 13-vuotta vanha ja Tallinnan risteilyllä havaittu, niin kyllä tämä prostituutio-ongelma päihittää Aarniot ja Hussein Al-ta Taeen (?) rötökset!


      • Anonyymi

        Juttu voi olla vanha mutta se on nostettu nyt uudelleen käsiteltäväksi oikeudessa.


      • Anonyymi

        Mitä sitten? Jaskari vei tyttöystävää tilaisuuksiin, joissa oli poliitikkoja. Kuvat eivät todista yhtään mitään. Minusta on kuvia satojen ihmisten kanssa, joita en sen kummemmin tunne. Niinistö oli vuosina 2003-2007 Brysselissä EKP:n johtajana. Tuskin pyöri naisissa Suomessa.


    • Anonyymi

      Puolivallaton poikamieskin mukana? Onpas ollut namu neiti kun kaikki liehakoivat...

      https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/rikoskomisario-kiinnostui-poliitikon-vanhasta-paritusepailysta-yhtakkia-tyohuoneen-lukko-oli-vaihdettu-ja-kulkulupa-peruttu/?shared=1075673-47a660d7-4

      • Anonyymi

        Siinä taas tämä sinikirjoittaja on päässyt vauhtiin. On mainiota, miten vasemmisto on päästänyt uusimaan noita vanhoja juttuja, kun oikeistolainen presidenttiehdokas on etunenässä tuossa joukossa!½

        On melko halpamaista aloittaa tuollaisia iänikuisia juttuja juuri nyt vaalien kynnyksellä!!
        Siis täysin tarkoituksenmukaista mollaamista ja tuon lehtijutun ylös nostamisesta pitäisi nostaa syytteet tuon alkuunpanijoille!!

        Se on halpamaista. Asiat ivat aikoinaan käsitelty ja on aivan selvää, miksi ne ovat juuri nyt nostettu jälleen julkisuuteen. Siis ainoa tarkoitus on mollata oikeistoa, koska oikeistolaiset
        ovat johdossa tuossa presidenttikilvassa!!

        On vastuutonta lehdelle ottaa tuo juttu esille tällaisena aikana!!


    • Anonyymi

      Jaa-a, jos politiikoilla on valtaa Poliisissa näin paljon, niin miten sitten Supossa vrt Ali-Tee. Miksi demareihin ujuttautuneet ovat voineet toimia niin avoimesti, aivan kuin tietäen, että ovat suojeluksessa.

    • Anonyymi

      Varsin herkullinen tilaisuus ollut tiedustelupalveluille kiristää Niinistöä, Kanervaa ja Vanhasta. Jaskari puolestaan on sen verran tympeä tapaus ettei edes CIA ja FSB viitsisi liata käsiään moiseen olioon.

      • Anonyymi

        Viro on natomaa. Oliko viron huora muuten venäläinen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viro on natomaa. Oliko viron huora muuten venäläinen?

        Suomen NATO-liittyminen päätettiin tuolla kokoomuksen virolaisessa 'monitoimitalossa'?


      • Anonyymi

        Typeryys on huipussaan!! Näissä kirjoituksissa!!


    • Anonyymi

      Ei tarvi kuin saada poliitikko samaan kuvaan löyhän naisen kanssa, mahdollisuus kiristää. Ansa?

      Tuo kyllä pitää paikkansa, että laki ei ole sama kaikille.

      • Anonyymi

        olen jo vuosia funtsinut että pekan caruna-kauppojen takana oli jonkinlainen kiristys


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kokoomus-Katainenhan sen Carunan, Destian ja Kittilästä maailman suurimman kultakaivoksen tuotot lahjoitti ulkomaanfirmoille?

        ps.

        lisätään tämäkin nytten kokoomuksen historiankirjoihin:

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/17303516/kokoomuksen-tsuhna-tappoi-itsensa-ja-horonsa-tallinnassa

        On todella naurussa pitelemistä!! Kokoomuksen presidenttiehdokas on etusijoilla noissa vaaleissa ja on tullut vasemmistolle kiire kaivella vanhoja juttuja, jotta pääsevät mustamaalaamaan oikeistoa!!

        Melko lapsellista, kun ei kestä vasemmisto kilpailua rehellisesti ja rehdisti. Pitää alkaa keksiä kaiken aikaa maailman vanhoja juttuja, joita nyt pitää kerätä historian uumenista ja vain sen tähden, kun oikeistolainen on kilvassa voittajien joukossa!!

        Raukkamaista touhua lehdeltäkin ottaa tuollainen juttu esille. Jo Niinistönkin kannalta, kun hän on jättämässä virkansa. On halpamaista nostaa tuollaisia juttuja esille ja vielä valheellisia!!

        Sanoisin että tuolle lehdelle, joka nuo jutut laski liikkeelle juuri nyt presidenttivaihdoksen aikaan, on tosi halpamaisellaasialla ja saisi kyllä hävetä!


    • Anonyymi

      Lautakasan suojissa.

      • Anonyymi

        Kiristystäkö lautakasan suojissa?
        Tuntuu vähän kaukaa haetulta.
        Mutta toisaalta tiivistyminen eli tihentyminen oli ilmiselvää vuonna 2006.


    • Anonyymi

      Näen jo uutiset, joissa kerrotaan Sauli Niinistön sairastuneen vakavasti..

      Vakavasti ottaen. Ei se ole mikään mahdottoman iso uutinen, jos tuheronnälkäinen äijä huorissa käy. Mutta ne toimenpiteet joita on käytetty muutaman äijän panohommien peittelyyn, purevat melkoisen palan poliisijohdon uskottavuudesta. Siitä jo ennestään reikäisestä ja horjuvasta.

      • Anonyymi

        Panohommien peittelyyn? Pitääkö nykyään kansanedustajan tai ministerin ilmoittaa, milloin on petipuuhissa ollut? Kymmenen vuoden päästä vielä tarkistetaan, pitikö naimailmoitus paikkansa vai ei!
        Eipä ole yhmekään, että jotkut polisien tekemät tutkimukset kestää ja kestää eikä koskaan ratkea, jos poliisien aika menee siihen, kun selvitellää ikuisesti muutaman äijän naisseikkailuja. Ja kun se nainenkin on jo häipynyt Viron hämärään!


      • Anonyymi

        Ninni-etunimi on todella naiivi. Vanhemmat vaihtakaa tyttärienne nimet ennen kuin liian myöhäistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Panohommien peittelyyn? Pitääkö nykyään kansanedustajan tai ministerin ilmoittaa, milloin on petipuuhissa ollut? Kymmenen vuoden päästä vielä tarkistetaan, pitikö naimailmoitus paikkansa vai ei!
        Eipä ole yhmekään, että jotkut polisien tekemät tutkimukset kestää ja kestää eikä koskaan ratkea, jos poliisien aika menee siihen, kun selvitellää ikuisesti muutaman äijän naisseikkailuja. Ja kun se nainenkin on jo häipynyt Viron hämärään!

        Lapsellisuus on huipussaan, kun täytyy alkaa kaivella ikivanhoja juttuja ja vain sen tähden, että vaaleissa näyttäisi oikeiston edustaja vetää pitemmän korren!

        Sanoisin, että halpamaisuus on huipussaan! Mutta sehän on hyvin ominaista vasemmistolle!! Huono häviämään!

        Ja kun alkaa häviö häämöttää, aletaan kaivella moska kirjoituksia kymmenien vuosien takaa.
        Jos tuo nyt teidät voitonpuolelle saa, niin melko katkera on voitto, koska se on saatu toisia halventamalla ja mollaamalla! Saisitte hävetä koko tuon artikkelin esiin nostama porukka!!
        OSOITTAA SUURTA SIVISTYMÄTTÖMYYTTÄ!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lapsellisuus on huipussaan, kun täytyy alkaa kaivella ikivanhoja juttuja ja vain sen tähden, että vaaleissa näyttäisi oikeiston edustaja vetää pitemmän korren!

        Sanoisin, että halpamaisuus on huipussaan! Mutta sehän on hyvin ominaista vasemmistolle!! Huono häviämään!

        Ja kun alkaa häviö häämöttää, aletaan kaivella moska kirjoituksia kymmenien vuosien takaa.
        Jos tuo nyt teidät voitonpuolelle saa, niin melko katkera on voitto, koska se on saatu toisia halventamalla ja mollaamalla! Saisitte hävetä koko tuon artikkelin esiin nostama porukka!!
        OSOITTAA SUURTA SIVISTYMÄTTÖMYYTTÄ!

        Kuka täällä oikeastaan pystyy sanomaan mitään tähän asiaan , kukaan teistä ei ole ollut mitenkään näissä asioissa mukana
        Joten se sama mitä kukin luulee , ette voi asioihin vaikuttaa mitenkään. Turhaa sanan helinää .
        Sitten on niinkin että aina liikkuu kaikenmaailman juttuja politiikoista oli puolue mikä hyvänsä ja ihmiset on kun hyeenoita heti puolesta ja vastaan eikä asiat muutu sen kummemmaksi jos jauhatte suomi24 palstalla jotain mistä teillä ei ole tietoa edes .


    • Anonyymi

      >> kyllä tämä prostituutio-ongelma päihittää Aarniot ja Hussein Al-ta Taeen (?) rötökset!

      Heti kun joku ulkovaltio puuttuu näihin panojuttuihin, niin silloin alan uskoa että kyse on Suomelel merkittävästä asiasta.

      Jos Israel, Usa ja kaikki muutkin on ihan hipi hiljaa, niin ei ole iso juttu Saukin panoilla käynnit.

      Se al-Taeen juutu on edelleen paljon, paljon merkittävämpi, ihan trans-atlanttisten suhteidenkin kannalta.

    • Anonyymi

      Ei tämä kyllä mikään pikkujuttu ole ollut ja tässä on ollut muitakin vaikuttajia mukana kuin vain Jaskari. Se on aivan selvää.

      ”(nainen) muutti pian kertomustaan Jaskarin ja parituksen osalta, mutta myönsi syyskuun lopussa tämän johtuneen siitä, että heinäkuisen kuulustelun jälkeen hän sai … puhelun, missä hänet uhattiin surmata, jos hän puhuisi asioista poliisille.”

      Kuka oli se joka halusi suojelle ja keitä?

    • Anonyymi

      "Jaskarin entinen virolainen naisystävä myi asunnolla seksiä.

      Tämä oli Lintilälle entuudestaan tuttua tietoa. Kollegan kertomus sisälsi kuitenkin väitteen, jota ei ollut julkisuudessa esitetty.

      Kollega kertoi naisen antaneen poliisille nipun valokuvia. Hän kertoi, että joukossa oli kuva, jossa oli Jaskarin naisystävä, toinen nainen, Jaskari ja kaksi kokoomuksen huippupoliitikkoa: Ilkka Kanerva ja Sauli Niinistö.""


      ----

      Tällainen mies meillä on siis presidenttinä.

      • Anonyymi

        Kaikkihan sen tietää, että pressa käy ulkomailla vähän hommissa, viime
        vuonna Harkimon kanssa Dubaissa. Jos joku toimittaja alkaa näitä
        liikaa penkoa, potkut tulee. Hyvätveljet suojelee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikkihan sen tietää, että pressa käy ulkomailla vähän hommissa, viime
        vuonna Harkimon kanssa Dubaissa. Jos joku toimittaja alkaa näitä
        liikaa penkoa, potkut tulee. Hyvätveljet suojelee.

        Kaikki ei kyllä tiedä tuollaisesta. Onko ruskeakielisyys laajeneva ongelma? Toki tutkia saa ja pitää mutta faktat täytyy pysyä kasassa, mielikuvitus on surkea faktantarkastaja. Enkä usko edes Aron kykyihin faktantarkastajana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikkihan sen tietää, että pressa käy ulkomailla vähän hommissa, viime
        vuonna Harkimon kanssa Dubaissa. Jos joku toimittaja alkaa näitä
        liikaa penkoa, potkut tulee. Hyvätveljet suojelee.

        Aivan, eipä ole kukaan uskaltanut kirjoittaa kummityttö vaimosta.


      • Anonyymi

        Presidentillistä NATO-kokoomustelua


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan, eipä ole kukaan uskaltanut kirjoittaa kummityttö vaimosta.

        Ai!! Sinäkin tänne ilmestyit!! Ressukka!! Mustasukkaisuusko se vain nostaa päätään sieltä historian uumenista! Näetkö sinä, ressukka, yhä unia Jennistä!!!

        Koeta jo unohtaa, menetetty on, sillä suuri rakkaus vei hänet parempiin oloihin kuin sinun kanssasi konsanaan!!


    • Anonyymi

      On tunnettua, että tietyille huippupäättäjille hommataan kaikenmoista pantavaa. Samalla heidät pidetään varsin lyhyessä liekaköydessä. Eräiden panohommien julkisuus kun ei olisi pelkkä poliittinen itsemurha, vaan merkitsisi paria kymmentä vuotta kiven sisässä. Päätelkää siitä.

      • Anonyymi

        Siksi nämä sedät matkustavatkin ulkomaille, koska siellä näitä tekoja ei
        pidetä minään. Taitaa pitää paikkansa, että raha ja valta tuo esiin ihmisen
        todellisen luonteen.


      • Anonyymi

        Joko Karigasniemen pikkutöllin ovien lukot on rasvattu. Kiliseeko avaimet?


    • Anonyymi

      CIA on mittauttanut ne kalut ja todennut ne natoyhteensopiviksi.

    • Anonyymi

      Jos juttu paisuu niin Jaskari ottaa itselleen kaiken vastuun sillä varsinkaan presidenttiä asiaan ei saa missään tapauksessa sotkea. Vanhasesta nyt en mene takuuseen. Onko nainen ja hänen virolainen naistuttavansa (toinen potentiaalinen prostituutiota harrastanut) edes tavoitettavissa?

    • Anonyymi

      Jos koko totuus yritetään selvittää, niin peli voi mennä aika rumaksi. Siellä on sellaisiakin vallankäyttäjiä pelissä mukana, joille muutaman poliisin riviin pistäminen ja kuulan antaminen päihin on pikkuruinen askare jos koko ruma paletti uhkaa paljastua ja sen saisi sillä piiloon.

    • Anonyymi

      Se että mukana on eteenkin kokoomuslaisia politiikan ykkösrinkiläisiä ei yllätä yhtään. Kokoomuslaisten törkeys paljastuu heti kun siloteltua pintaa vähän raaputtaa.

      • Anonyymi

        Suomi24 poistaa hurjaa vauhtia kaikkia Sale-Jenni- keskusteluja-


        poistettu-sivut vaan Suomi24n keskustelua....


    • Anonyymi

      Rikostutkinta kuitenkin keskeytettiin välittömästi sen jälkeen, kun Suomen pääministeri Vanhanen oli vienyt tapausta tutkineen väkivaltarikosyksikön päällikön Kari Tolvasen ”kävelylle”. Nykyään Tolvanen on Kokoomuksen kansanedustaja.

    • Anonyymi

      Kenen luona ja kuinka usein Kokoomus-aktiivit kuten ex-poliisipäällikkö ja "rikostutkija" otsatukka K. Tolvanen käyvät?
      Riittääkö esim. H:gin Kallion hieromalaitokset eli liikkeet näille useille, vai onko esim. ko. kokkarilla oma "thai-lemmitty" jolta saa ilmaisen "hieronnan" vaikka työ-ajalla ja istuntojen välillä kun miestä ei juurikaan istuntosalissa ja äänestyksissä ole tilastojen mukaan näkynyt?

    • Anonyymi

      Helsingin Kauppakorkeakoulu on Kokoomuksen oma bordelli.

      • Anonyymi

        Kauppakorkeakoulu on Kokoomuksen temppeli. Siellä kokoomuslainen harjoittaa markkinafundamentalistista uskontoaan.


    • Anonyymi

      Tämä juttu hoidetaan niin että liian tunnolliset poliisit tuomitaan.

    • Anonyymi

      Hyvä Sauliiii! Arvopohjaaaaah!!

    • Anonyymi

      Viime vaaleissa Niinistö ei edes teeskennellyt olevansa työväenpresidentti. Homo vastaehdokkaana varmisti ääriporvarin valinnan. Vihreiden pitäisi miettiä ketä yrittävät tunkea presidentiksi.

      • Anonyymi

        On kai sekin ollut bordellissa.


      • Anonyymi

        Yli kymmenessä vuodessakaan poliisit ei saa selvitettyä hirveää poliittista draamaa; kuka nai ketä, vai naiko ollenkaan!
        Poliisi Aarnion juttu on sekavaa edelleen ja Anneli Auer istui linnassa, vaikka ei rikoksen tekijää saatu selville! Ihmekös tuo on, eikä edes juorut saaneet poliisitutkijoita hereille!
        Nyt käydään taas poliisivoimin läpi suurta panodraamaa! Hohhoijaa!


      • Anonyymi

        Ei ketään vihreistä Kokoomuksen puistopuolue


      • Anonyymi

        Tunkea ? Mitäs vikaa ihmisessä on , kun puhut noin alentavasti hänestä


    • Anonyymi

      Minun mielestäni Mäntyniemi voisi olla vaikka haaremi tai bordelli ja Saulilla niin paljon naisia kuin vain omasta pussistaan voi kustantaa jos hän todella ajaisi Suomen ja suomalaisten etuja. Mutta kun Niinistö on pelkkä globalistien ja USA:n juoksupoika niin tältä suunnalta ei peukutusta hänelle tule.

    • Anonyymi

      No mutta hyväähän tässä on se että setä kokoomuslaiset saa sen ylös ja ostavat haluamansa!. Että ei turhaan roikoteta jotain kakkosnaisia vaan saa reilusti maksun!. Eiköhän Donald
      T esim tee kanssa noita eräänlaisia kuitenkin kakkosnaisia ja maksaa kanssa. Eiköhän se valta ja loputon rahan tulo kukkaroon saa "sen "tanakaksi, ei kai se ole mikään salaisuus. Kaipa nuo poliitikkojen vaimot tiedä että noita "kakkosia" kyllä riittää miehillään.. tai sitten vaimot ovat vähän heikkolahjaisia. Ei kai nuo asiat poliisillekaan ole mitään vieraita tietoja eli ties vaikka joskus jollekin joku niistä toisikin sinne jonkun yhdistyksen tai instanssin tiloihin niitä "kakkosia.." Tämä nyt on vähän tällainen julkinen salaisuus jonka kaikki taitaa vähän niinkuin tietää. Ehkä kokoomuslaiset ja kenties myös kepulaiset innokkaimpia noissa asioissa. Että huvittavaa heidän puhua jostain arvoista ynnä muista meidän kunnia asioistamme kun omat arvot ja kunnia asiat vähän unohtuneet omasta käyttäytymisestä.. Poliisin riitely kuulostaa samanlaiselta kuin aina nykyään töissä eli parhaimmat ja luotettavammat työntekijät saavat esimiehet aina niskaansa ja mustamaalataan ja savustetaan pois.. Omituiset kätyrit ja mustamaalaajat ilkimykset ovat parhaimpia muka nyky työelämässä?. Maailma on kaksinaamainen paikka jossa paha palkitaan ja hyvä tapetaan pois! Eivätkä ihmiset ole kiinnostuneita totuudesta koska he haluavat sulkea silmänsä todellisilta tapahtumilta ja asioilta eli poliitikkoja ei haluta nähdä sellaisina kun he ovat! Eli kaikki tällaiset asiat näin pienessä maassa kun suomi niin mielellään vaietaan ja hyssytellään koska ei jakseta valita uutta presidenttiä eikä jakseta joitain seksinostajia rangaista eikä jakseta paljastaa mihin vapaamuurareihin ja rotareihin ja lionseihin kuulutaan kun on helppoa niitä veljiä ja sisaria vaan suosia ja hyysytellä ja päästää helpolla esim rikoksista ja muista talouspimityksistä yms vastaavista !

    • Anonyymi

      Niinistöllä ei ole oikein kompetenssia nousta miksikään valtiomieheksi. Hän tulee jäämään sinne heikkojen presidenttien kanstiin yhdessä Relanderin ja Ahtisaaren kanssa.

    • Anonyymi

      Olikohan Ikellä ja Salella kimppa?

      • Anonyymi

        Onkos nyt menossa jokin poliittisesti vaikea, salainen oikeusjuttu meneillään, kun kansan silmille pamautetaan vanha "seksiskandaali"? Peitetäänkä sillä jotakin?
        Ennen eduskuntavaaleja olikin hiljaista, eduskuntaan pyrki vaan kunnon miehet ja hyvät naiset, joukossa tosin joku rasistikin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onkos nyt menossa jokin poliittisesti vaikea, salainen oikeusjuttu meneillään, kun kansan silmille pamautetaan vanha "seksiskandaali"? Peitetäänkä sillä jotakin?
        Ennen eduskuntavaaleja olikin hiljaista, eduskuntaan pyrki vaan kunnon miehet ja hyvät naiset, joukossa tosin joku rasistikin!

        Vihreissä etenkin paljon rasisteja suomalaisia kohtaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onkos nyt menossa jokin poliittisesti vaikea, salainen oikeusjuttu meneillään, kun kansan silmille pamautetaan vanha "seksiskandaali"? Peitetäänkä sillä jotakin?
        Ennen eduskuntavaaleja olikin hiljaista, eduskuntaan pyrki vaan kunnon miehet ja hyvät naiset, joukossa tosin joku rasistikin!

        Ei vaan herrojen metkut paljastuvat 10 vuoden viiveellä ,kun yksi poliisi ei uhkailuista huolimatta pysynyt hiljaa


    • Anonyymi

      Parittaja-Jaskari. Kuulostaa komealta.

    • Anonyymi

      No niin!!!!! Oletteko nyt tyytyväisiä, saadessanne julkaistua törkykirjoittelunne, Nyt voittekin taas nukkua yönne rauhallisin m ielin. Tuli taas jauhettua selvää p-----aa.

      Kuinka voikaan olla ihmisiä, jotka nauttivat vanhojen saastajuttujen kaivelemisesta ja nauttivat siitä.
      Oli ilmeisesti saatava Kokoomus ja Keskusta parjattua vanhoilla törkyjutuilla.
      Nämä varmaan onnistuvat vain vasemmistolaisilta. Siellä muhii nämä kieroutuneet kansalaiset.

      Hyvää Yötä. Nukkukaa hyvin.

      • Anonyymi

        Saulin ei nyt kannata hermostua jutuista, ettei pulssi nouse liikaa, mitä
        se kummityttökin siihen sanoo ja saattaa Aarokin herätä. Kyllä vanhuksilla
        saa seksielämää olla, vaikka sitten maksullistakin. Oliko se viisikymppinen
        muuten eduskunnassa tarkoitettu sille tarjoilijatytölle?


      • Anonyymi

        Kuka lie olet. Mutta näköjään osu ja upposi, kuten tuli nyös selväksi että on ollut täyttä asiaa.


    • Anonyymi

      Eihän Lahnan ja Lusmun puuhissa ole mitään erikoista.

      Pihvi on peittelykoneistossa.

    • Anonyymi

      Toisista naisista puheen olleen Halla-aholla oli sivuvaimo 8 vuotta ja siinä tuloksena Halla-ahon julkisesti kieltämä au-lapsi. Hänen vaimonsa on siis heikkolahjainen, kuten jossain viestissä edellä sanottiin politiikkojen vaimojen olevan, jotka sietävät näitä kakkosvaimoja,

      • Anonyymi

        Ja taas yritetään liittää Halla-ahokin juttuun .Se on ihan hänen ja naistensa välinen juttu


    • Anonyymi

      Niinistö tuskin on sotkenut itseään tapaukseen mutta Vanhasella oli eronsa jälkeen sen verran kiimaa ja Kanerva aina että heidän suhteensa en olisi yhtään varma etteikö tavaranvaihtoa olisi harjoitettu.

    • Anonyymi

      Toimittajilla on käsillä vuosisadan juttu, jos saavat penkoa tämän juurille saakka.

    • Anonyymi

      Aletaankohan tätä tapausta käsitellä myös Ylen uutisissa ja a-talkissa?

      • Anonyymi

        Vaaherkumpu tasi silkkihanskoin käsitellä yber-EU Kataista ja ei kysynyt ollenkaan kaivosbisneksistä ja sen seurauksista tai sähköhinnoista, jotka räjähti nousuun kun Katainen vapautti ne säänöstelystä.

        Toivottavasti Marin pystyisi tuonnkin porvarien rikoksen korjaamaan eli palauttamaan entiseksi kunnoliseksi järjestelyksi....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaaherkumpu tasi silkkihanskoin käsitellä yber-EU Kataista ja ei kysynyt ollenkaan kaivosbisneksistä ja sen seurauksista tai sähköhinnoista, jotka räjähti nousuun kun Katainen vapautti ne säänöstelystä.

        Toivottavasti Marin pystyisi tuonnkin porvarien rikoksen korjaamaan eli palauttamaan entiseksi kunnoliseksi järjestelyksi....

        Jollakin on ollut suuri rahan puute, kun on tuon jutun nostanut tapetille! Mutta ahneella on kakkanen loppu! Luu voi jäädä vetävän käteen ja suuri häpeä jälkeen päin nostaessan tuon jutun esille.

        Mutta toivottavasti rahanpuute häipyi ja hän saa nauttia tekosistaan! Ei kuitenkaan ole kunniaksi moinen temppu! Häpeäksi mieluummin!

        Siis joka vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään!!


    • Anonyymi

      Viron tyttöset käräjille kertoon totuus. Niin ei tarvi arpoo kuka puhuu soopaa. Sitten siitä voitais tehdä elokuvan ja kirjan. Sitten niillä tuloilla maksettaisiin Lintilän oikeusavustus.
      Tsemppiä Niinistölle, Vanhaselle ym. marakateille. Tulette huomaamaan kuinka käy kun kakka pötkö lentää tuulettimen läpi

    • Anonyymi

      Vanhanen ja Niinistö, tottuneet jakamaan yhteistä hyvää. Hotelli Rosendahl huone nro XXX. Avustaja ulos ja Vanhasen punaiset posket kun avustaja palatessaan yllätti heidät.

    • Anonyymi

      Tuo juttu oli arkistoitu Wayback Machine saitille, ja Suomen Kuvalehden uutinen oli siellä kokonaan luettavissa.
      Nyt Wayback Machine on tyhjä 5.5.2019 päivän osalta.

      Saiko SUPO tehtyä pyynnön/määräyksen, jolla arkirtoitu juttu on sieltä poistettu?

    • Anonyymi

      Vanhasen ja Kanervan osalta voi otaksua että "läheltä liippaa". Sen sijaan Niinistö tuskin on millään tavalla sotkeunut juttuun. Paitse että kiusallinen valokuva tapauksesta on jäänyt käyttöön. Liekö tuhottu? Tuskinpa. Monet tahot pitäisivät tuota kuvaa ihan arvokkaana. Seiska-lehti saattaa vielä läväyttää ja kunnolla.

      • Anonyymi

        Mitä? Tarkoitatko, ettei peresitentti pysty panemaan porttoa?


      • Anonyymi

        seiska o eliittin omistama lehti ja halinnoi myos s 24ää

        esim tää viesti pistettii kirjottaessa- seiska ei ala saulia paljastamaan kuten ei muitakaan korkeita piirejä- ainoastaan vaan näitä Suomen super-julkkiksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        seiska o eliittin omistama lehti ja halinnoi myos s 24ää

        esim tää viesti pistettii kirjottaessa- seiska ei ala saulia paljastamaan kuten ei muitakaan korkeita piirejä- ainoastaan vaan näitä Suomen super-julkkiksia.

        Seiska myyny kuvan putinille?

        Sauli kiristetty ptuinin joukkoihin kuten koko kokoomus.


    • Anonyymi

      "Se että mukana on eteenkin kokoomuslaisia politiikan ykkösrinkiläisiä ei yllätä yhtään. Kokoomuslaisten törkeys paljastuu heti kun siloteltua pintaa vähän raaputtaa."

      Näitähän sitä ollaan aina hyssytelty ja paineltu villaisella ...!

    • Varsin kiihkeää tekstiä, mutta yllätys se on vain niille, jotka ovat kuvitelleet, ettei Suomessa ole korruptiota. Toki on, mutta suomalaiset poliitikot, oikeuslaitos ja poliisit vain peittävät sitä taitavammin ja runsaammalla rahalla.

      On mukana myös kommentteja, joilla pyritään moittimaan puolueita, joista kommentoija ei pidä.

      Kaikkiaan pitää edelleen paikkansa myös Suomessa, että valta korruptoi, ja ehdoton valta ehdottomasti. Maailma on paha, eikä Suomi ole turvassa pahalta.

    • Anonyymi

      Suomalainen korruptio on tehokasta sillä se on institutionalisoitu. Taitaa olla ihan perustuslaissa. Varsinkin kun EU on päässyt sitä editoimaan.

    • Anonyymi

      Eipä tässä mitään uutta ole,näinhän kävi myös aikoinaan komisaario Sulo Aittoniemelle kun hän oli pääsemässä todella isoon juttuun kiinni yllättäen hänet siirrettiin syrjään ja tutkinta lopetettiin.

      Huhujen mukaan käsky tutkinnan lopettamisesta olisi tullut silloiselta tasavallan presidentti Mauno Koivistolta.

    • Anonyymi

      Miksei muuten rahanpesu-/veroparatiisibisneksistä puhuta enää mitään? Loppui kuin seinään, kun Nordean pääjohtaja kävi tv:n ajankohtaisohjelmassa ihmettelemässä suunnilleen siihen malliin, että ei hän tiedä koko asiasta. Ovatko nyt sitten yhtäkkiä kaikki tehneet parannuksen?

    • Anonyymi

      Sitä minä vaan, että mikä UKK:lle oli ansioksi, on nykypoliitikoille rikokseksi. Ja sitä paitsi, jos minä nyt oikein olen ymmärtänyt, niin Ike on näihin päiviin saakka ollut poikamies ja mitä se kenellekään kuuluu, miten hän tarpeensa tyydyttää. Ja Vanhas-Matti kans. NO, njyt tämä Ike on ilmoittanut menevänsä avioon nuoren ja tuoreen työttöystävänsä kanssa ja Matilta on jo pumppu hajalla. Ja mitä tulee Salen mollaamiseen, se ljienee tjörkeeää trollia.

    • Anonyymi

      Kokoomus on kovasti Viroon kallellaan.

    • Anonyymi

      Identtinen juttu tässä kaksi helsingin poliisilaitoksen poliisia on ruokkinut vanhuudenhöperön puhelinmyyntifirman pomon ahdasta mieltä käsityksellä että yrityksen kallovammainen työntekijä olisi muka vuotanut tietoja puhelinmyyntifirmasta työsuojeluviranomaisille, seurauksena vanhuuden höperö pomo pahoinpiteli kallovammaisen työntekijän. Mahtavinta se että höperö pomo on antanut lausuntonsa videolle missä on nimennyt nämä helsingin poliisilaitoksen poliisit joten kohta on etsimässä uusia töitä kaksi irtisanottua poliisia. Mitä sitten jos kallovammainen olisi lauleskellut työsuojeluviranomaisille sellaiset asiathan täytyykin ilmoittaa ennalta ehkäisevästi.

      Tutustukaa aiheeseen ja laittakaa googleen hakulauseeksi

      vain teatterimeikki puuttuu - totuus BM-mannekiinista

      • Anonyymi

        Tuo oli vuoden paras artikkeli kotkan näköinen pirttihirmu mannekiinina ja taustalla soi Leevi and the Leavingsin poika nimeltä Päivi tuota voisi kutsua jo vittuilun maksinoinniksi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo oli vuoden paras artikkeli kotkan näköinen pirttihirmu mannekiinina ja taustalla soi Leevi and the Leavingsin poika nimeltä Päivi tuota voisi kutsua jo vittuilun maksinoinniksi

        linkki?

        vai oletko tulossa kokoomuksen sauna-illasta?


        onkohan tuo suomen kuvalehti-jutun tehnyt toimittaja erotettu- onko elossakaan enää...?


    • Anonyymi

      Oliko tämä Lintilä se poliisi joka jäi tullissa kiinni ruplasäkin kanssa?

    • Anonyymi

      Vanhas Masa pääsi kuin koira veräjästä, kun "omin" kätösin ja Nourisäätiön rakennustyömaiden jätelavoilta "löydetyillä" hukkapaloilla rakensi unelma villan Nurmijärvelle alta aikayksikön.

      Vanhas Masa oli kuitenkin huolimaton ja jäi kiinni "tuppeensahatuista" laudan pätkistä kirjahyllytarpeiksi. Masan ääänky äääänky äänkytys tys tys selvitykset olivat poliittista viihdettä parahimmillaan !

    • Anonyymi

      Kenestä tehdään Suomen Epstein alkaisiko vaikka ike kiristellä salea ja kumppaneita.Saataisiin hyviä lööppejä kun tuo ilmastohysteria alkaa jo kyllästyttää.

      • Anonyymi

        joku kiristystarkoitus siinä on voinutkin olla takana ja Vanhanen pääministerinä sekaantui siihen naiviuttaan.


    • Anonyymi

      alko kova sekotus kun kirjotin näistä vapaa,uurareista ja kaikki viestit poistettiin-

      ainaski linkkejä ei saa näistä veijareista laittaa?

    • Anonyymi

      palsta kiehuu husu, al-taae, paltsarien yhtätyhjänkanssa-juttuja, jne viesteistä- mutta tätä sakkia ei kiinnosta ketään haukkua-

      surkuhupatonta sta joka poistelee sujuvasti totuuksia paljastavat viestit- ja lietsoo rasismia ja mitä lie propagandallaan ilmeisesti persu-kokoomus-toimistoiltaan?

      https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/rikoskomisario-kiinnostui-poliitikon-vanhasta-paritusepailysta-yhtakkia-tyohuoneen-lukko-oli-vaihdettu-ja-kulkulupa-peruttu/?shared=1075673-47a660d7-4

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16138472/sosialismi-kukoistaa-bolivia-norja-tanska-britit-chile-kuuba-jne-jne

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16138227/kokoomustrollit-jauhavat-muiden-pikku-rikoksista-
      McKinsey Group on se amerikkalainen konsultointiyhtiö, jonka kautta Suomen hyvinvointivaltiota lakkautetaan CIA:n avustuksella.

      Tätä heidän suunnitelmaansa on myös massatyöttömyyden lisääminen täällä Suomessa sekä työttömien sosiaalietuuksien leikkaukset, joihin tämä aktiivimalli laki myös kuuluu.
      http://nwohavaintoja.blogspot.com/2017/12/tyottomien-aktiivimalli-kovassa.html

      tätä
      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/riikkasoyring/250561-propornot-propagandaoperaatioko/

    • Anonyymi

      hallitus ei voi mitään-

      eliitti pisti nalkkiin VTV-misn avulla?

      • Anonyymi

        = VTV-misun, ... tai voisko sanoa VTV-missin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        = VTV-misun, ... tai voisko sanoa VTV-missin?

        ei ihme että alottaja laitettiin eristyksiin kauas pois....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ei ihme että alottaja laitettiin eristyksiin kauas pois....

        Ex-missillä on lähes kaksoisolento, jota käytetään houkutuslintuna paskaduuneihin..


      • Anonyymi

        Typerykset etsivät VTV:hen assistenttia /sihteeriä (selän takana) tällä tavoin, myllyttämällä ja heittämällä joku ulos ja tilalle halvemmalla salaa selän takana suunniteltu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Typerykset etsivät VTV:hen assistenttia /sihteeriä (selän takana) tällä tavoin, myllyttämällä ja heittämällä joku ulos ja tilalle halvemmalla salaa selän takana suunniteltu.

        ”Joku” on aikoinaan (yli 10 vuotta sitten) keksinyt omassa päässä valheen, että ”siitä” tulee sihteeri (ei tule). Täysin jonkun vajakin harhaisessa päässänsä kehittelemä visio. Tätä sitten ovat joukolla lähteenet toteuttamaan selän takana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ex-missillä on lähes kaksoisolento, jota käytetään houkutuslintuna paskaduuneihin..

        * huokaus* ....


    • Anonyymi

      Massiivinen paskapyramidi haisee taivaaseen asti. Se on taitavasti tehty näkymättömäksi piilottamalla jokaiselle sen rikolliselle jäsenelle pieni pala paskaataskuun. Yhteensä näistä nokareista kertyy melkoinen löyhkä ja likatahroja jotka aina silloin tällöin huomataan...

      • Anonyymi

        Paskapyramidi on päänne sisällä. Selittää hajuhaitat.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Venäjällä on sananvapaus niin hyvällä tasolla että siellä voi puhua monista lähihistorian asioista jotka suomessa pantaisiin kassakaappeihin tyyliin Tiitisen lista.
        Pelko se on paras motivaattori niin kauan kuin on jotain menetettävää.
        Suomen pienissä piireissä salaisuudet voi säilyä ja kaikille voidaan näyttää kaapin paikka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Venäjällä on sananvapaus niin hyvällä tasolla että siellä voi puhua monista lähihistorian asioista jotka suomessa pantaisiin kassakaappeihin tyyliin Tiitisen lista.
        Pelko se on paras motivaattori niin kauan kuin on jotain menetettävää.
        Suomen pienissä piireissä salaisuudet voi säilyä ja kaikille voidaan näyttää kaapin paikka.

        Suomessa on niin pienet piirit, että käytännössä kaikki tuntee kaikki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa on niin pienet piirit, että käytännössä kaikki tuntee kaikki.

        Kokoomus-sote viertolan koulu hämärä-homma?

        Kokoomus-psykiatriaa, kokoomus pedofiliaa?


    • Anonyymi

      Kun Aarnio valittiin poliisijohtoon, oli Kokoomuksella valta nimetä poliisijohtajat. Ja kuinka ollakaan, on koko poliisijohto jo pari vuosikymmentä koostunut Kokoomuksen johdolle läheisistä ystävistä ja poliittisten urien tukijoista. Miksi kenenkään edes tarvitsee ihmetellä, kun tietyn Kokoomuseliitin rikosepäilyt eivät koskaan päädy paljastumiseen ja tuomitsemiseen.

      Tämä Niinistön ja kumppaneiden tapaus kuuluu samaan sarjaan Suvi Lindeniin Ugandan murhakohun kanssa. Poliisi kieltäytyi epäilemästä ja tutkimasta Lindenin osuutta matkakumppaninsa murhaan, vaikka tämä jäi kiinni valehtelusta Ugandan poliisille erittäin raskauttavassa asiassa, eli siinä, mikä oli ollut hänen motiivi matkustaa Ugandaan. Poliisi tai mediatkaan, eivät olleet vähääkään kiinnostuneita siitäkään, kauanko surmattu oli Patrian aseita pimeästi maailmalle myynyt, ja ketkä olivat käärineet rahat asekaupoista. Patrian johdon valehtelu asiassa heti kättelyssä, viittaa siihen, että murhattu oli toiminut pidempään pimeiden aseiden kauppiaana maailmalla. Ja taas, kuinka ollakaan, Patrian asetuotannon vastaava valtionohjausministeri on hänkin ollut ennen Ugandan episodia pitkään kokoomuslainen.

      • Anonyymi

        "Poliisi kieltäytyi". Esittivätkö siis Ugandan viranomaiset virka-apu pyynnön Suomen poliisillle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Poliisi kieltäytyi". Esittivätkö siis Ugandan viranomaiset virka-apu pyynnön Suomen poliisillle?

        Ugandan poliisi ei voinut pitää Linden kuin lyhyen hetken pidätettynä valehtelun vuoksi, koska tällä oli diplomaattipassi suojana ja sen avulla tämä pääsi vapaasti lähtemään Egyptiin juhlimaan. Suomen poliisin virkatehtäviin olisi ilman epäilyäkään kuulunut tällaisessa selvittämättömässä murhatapauksessa määrätä Linden jo valehtelunsakin vuoksi välittömästi Suomeen kuulusteltavaksi. Päin vastoin kuin Ugandan poliisi, joka epäili Lindeniä ja yritti tutkia tämän osuutta murhaan, toimi Suomen poliisi päin vastoin ja kieltäytyi edes epäilemästä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Poliisi kieltäytyi". Esittivätkö siis Ugandan viranomaiset virka-apu pyynnön Suomen poliisillle?

        Olisko Ugandan viranomaisten pitänyt käynnistää suomalaisen laittoman asekauppiaan toimien tutkinta Suomessa?
        Esittivätkö sitten Suomen viranomaiset virka-apupyyntöjä tai Ugandan poliisin aineistojen saamista asian tutkimiseksi Suomessa?
        Siis kun ei edes epäillä mitään...


      • Anonyymi

        misähän tää kokoomus-satanisti-aarnio huitelee nytten vapaalla jalalla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisko Ugandan viranomaisten pitänyt käynnistää suomalaisen laittoman asekauppiaan toimien tutkinta Suomessa?
        Esittivätkö sitten Suomen viranomaiset virka-apupyyntöjä tai Ugandan poliisin aineistojen saamista asian tutkimiseksi Suomessa?
        Siis kun ei edes epäillä mitään...

        Kun kokoomuslainen pikkupoliitikko murhattiin Ugandassa, missä kokoomuslainen x-ministeri oli tämän mukana kaupittelemassa valtion asetuotantoa pimeästi jonkun muun kuin Suomen valtion lukuun, ei pitäisi kenellekään olla epäselvää, eikö juuri Suomen poliisin olisi kuulunut aloittaa välittömästi laaja tutkinta niin Patrian johdon sekä Lindenin kohdalla siitä, mikä on ollut Lindenin sekä Patrian johdon osuus pimeissä asekaupoissa. Keiden lukuun sitä on pyöritetty? Kuinka kauan sitä oli jatkunut, sekä jatkuuko yhä?


      • Anonyymi

        Kun oikeuskanslerille tekee valituksen kohtelusta niin oikeuskansleri lukee tahalleen väärin valituksen, tekee siihen tahallisesti vääristyneen vastauksen ja lätkäisee merkin, että ”päätöksestä ei saa valittaa”.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun oikeuskanslerille tekee valituksen kohtelusta niin oikeuskansleri lukee tahalleen väärin valituksen, tekee siihen tahallisesti vääristyneen vastauksen ja lätkäisee merkin, että ”päätöksestä ei saa valittaa”.

        erilaisista kokkoomuksen rikoksista on oma ketjunsa- alkaa jo Valco-Salorasta-

        mutta suomi24 ehkä poistanut sen...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun kokoomuslainen pikkupoliitikko murhattiin Ugandassa, missä kokoomuslainen x-ministeri oli tämän mukana kaupittelemassa valtion asetuotantoa pimeästi jonkun muun kuin Suomen valtion lukuun, ei pitäisi kenellekään olla epäselvää, eikö juuri Suomen poliisin olisi kuulunut aloittaa välittömästi laaja tutkinta niin Patrian johdon sekä Lindenin kohdalla siitä, mikä on ollut Lindenin sekä Patrian johdon osuus pimeissä asekaupoissa. Keiden lukuun sitä on pyöritetty? Kuinka kauan sitä oli jatkunut, sekä jatkuuko yhä?

        Paljonko kehitysapua on päätynyt Ugandaan?


      • Anonyymi

        >>Poliisi kieltäytyi epäilemästä ja tutkimasta Lindenin osuutta matkakumppaninsa murhaan, vaikka tämä jäi kiinni valehtelusta Ugandan poliisille erittäin raskauttavassa asiassa, eli siinä, mikä oli ollut hänen motiivi matkustaa Ugandaan. Poliisi tai mediatkaan, eivät olleet vähääkään kiinnostuneita siitäkään, kauanko surmattu oli Patrian aseita pimeästi maailmalle myynyt, ja ketkä olivat käärineet rahat asekaupoista<<

        Lindenillä tuskin oli mitään osuutta matkakumppaninsa Teräsvuoren kuolemaan. Mutta julkisuudessa olleiden tietojen mukaan Teräsvuoren huoneesta löytyi huumeita ("14 cans of drugs") ja tämä tieto oli HS:ssakin. Televisiossa järjestettiin sitten pressiklubi ilveily nuuska- selityksen puolesta, joka kenties saattoi johtaa toimittajan poislähtöönkin myöhemmin YLE: ltä ja hyvä niin. Ugandan viranomaisten mukaan hotellin turvakameroita oli näpelöity. Se ei onnistu ihan keneltä tahansa. Rikoskumppaneita hotellissa tekijöillä tai asiaan sekaantunut jokin vaikutusvaltainen taho. .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        >>Poliisi kieltäytyi epäilemästä ja tutkimasta Lindenin osuutta matkakumppaninsa murhaan, vaikka tämä jäi kiinni valehtelusta Ugandan poliisille erittäin raskauttavassa asiassa, eli siinä, mikä oli ollut hänen motiivi matkustaa Ugandaan. Poliisi tai mediatkaan, eivät olleet vähääkään kiinnostuneita siitäkään, kauanko surmattu oli Patrian aseita pimeästi maailmalle myynyt, ja ketkä olivat käärineet rahat asekaupoista<<

        Lindenillä tuskin oli mitään osuutta matkakumppaninsa Teräsvuoren kuolemaan. Mutta julkisuudessa olleiden tietojen mukaan Teräsvuoren huoneesta löytyi huumeita ("14 cans of drugs") ja tämä tieto oli HS:ssakin. Televisiossa järjestettiin sitten pressiklubi ilveily nuuska- selityksen puolesta, joka kenties saattoi johtaa toimittajan poislähtöönkin myöhemmin YLE: ltä ja hyvä niin. Ugandan viranomaisten mukaan hotellin turvakameroita oli näpelöity. Se ei onnistu ihan keneltä tahansa. Rikoskumppaneita hotellissa tekijöillä tai asiaan sekaantunut jokin vaikutusvaltainen taho. .

        Afrikassa kai kaikki mahdollista- mutta kyllä viittaisi USA-tahojen korruptioon.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      kokoomusmedia katsoo putken läpi ja näkee vain sanna marinin-

      mutta maailmassa on paljon muutakin kuin yhden henkilön yksityiselämän seuraaminen 24h/7vrk

    • Anonyymi

      Tässä kevennys, kun miehellä on selkärankaa tekojensa suhteen:

      "Joskus, toisin kuin odotettiin, raskauttava materiaali ei vaikuttanut henkilöön, jonka KGB:n agentit halusivat värvätä. Tämä tapahtui Indonesian presidentin Ahmed Sukarnon, joka tunnetaan rakkaudestaan ​​sängyssä leikkiä, vieraillessaan Neuvostoliitossa. Ryhmä nuoria viettelijöitä lähetettiin presidentin luo, jotka tapasivat hänet ensin esiintyen Aeroflotin lentoemäntinä. Hurmaantunut Sukarno kutsui tytöt hotelliin ja järjesti siellä suurenmoisen orgian. Ilot kuvattiin kaikista kuvakulmista tuolloin parhaalla amerikkalaisella elokuvatekniikalla. Näytti siltä, ​​​​että kaikki toimi kuin kello. Mutta kun Sukarnolle näytettiin pornoelokuva jossa hän oli osallisena, hän yllättäen ottikin sen lahjana Neuvostoliiton hallitukselta ja pyysi tekemään elokuvasta useita kopioita.
      Operaatio epäonnistui."

      Lähde: "Ilman ujoutta ja häpeää": mitä erikoistehtäviä naispuoliset KGB-agentit suorittivat - Russian Seven

      • Anonyymi

        Tämä oli kyllä hyvä. Yritys kiristää kääntyi hienoksi eleeksi ja lahjaksi. DDDDDDDDDDDDD


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä oli kyllä hyvä. Yritys kiristää kääntyi hienoksi eleeksi ja lahjaksi. DDDDDDDDDDDDD

        Toi on totta


      • Anonyymi

        Mitä uskontoa tollanen Ahmed Ahne oli?- kun tollanen elostelu kuului herran toimenkuvaan?


    • Anonyymi

      Harkimo on myös asiakas.

    • Anonyymi

      Yhdysvaltojen presidenttien osallistumista pedofiilirinkiin tropiikkisaarella on kauhisteltu. No, turhaa mennä merta edemmäs siinäkään asiassa, vai mitä Sale?

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kuinkaha monta salauseks julistettuu juttua kokoomuskessa?

        Kanerva, Niinistö, rydman, Romppainen,... seur. Aaltola?

        Putin-venäläiset vaikuttaa kokoomuksessa...


    • Anonyymi

      Hyvä että otitte vanhat asiat esille. Mutta ei ne taida nyt peitellä pääministerin touhuja, ne kun on tätä päivää! Sosiaalidemokraatit johtavat nyt maatamma, niin se on, pääministeriä myöten!
      Ilotyttö-juttunnekin on vanhanaikainen. Nyt sen alan ammattilaisia haastatellaan YLEssä ja päivän lehdissä, hehän maksavat verojakin tuloistaan!

      • Anonyymi

        No ainakin istuvan presidentin touhujen osalta edelleen ajankohtaista.
        Ja jotenkin presidentti Koivistonkin ajalta on hyvä muistaa Sulo Aittoniemi ja sen sellaiset.
        Ei tehdyt tule tekemättömiksi vaikka vanhenevat.
        Näitä vain ei koskaan selvitetty.
        Ja pahimpia tunkioita edelleen perkaamatta on kunnon bernstainilaisen sosialistin eli Mauno Koiviston ruumiskasat.


      • Anonyymi

        Kyllähän nuo olivat täysin selkeitä rikoksia tuossa ajassa. Eikä rikollisia koskaan paljastettu tai tuomittu, koska valtamafia suojeli. Ei häpeä Niinistön kohdalla vähääkään pienene siitä, että rikosmäärittely on asiassa muuttunut.


      • Anonyymi

        kokoomuksessa siis metoo onkn jo kaukaista historiaa ja ajastaanjäljerssä...


    • Anonyymi

      S. Niinistön paljastanut aloitus-viestiketju poistettu....

      ps.


      Lukutaidottomille persuille tiedoksi:

      Sanna Marin siis EI ole tekemisissä tällaisten asioiden aknssa ollenkaan- kuten otsikosa sanottiinkin- mutta ette ilmeisesti osaa lukea ilman tavuviivoja?

    • Anonyymi

      onko noilla mitään moraalia? isänmaata?

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        ilmankos sanna marin yritetään kammeta pois....

        sutki-sauli , junkkari-jaskari tai kanki-kanerva tilalle?


    • Anonyymi

      Tälle NATO-neuvottelulle nauraa kyllä ulkomaita myöten . harakatkin.

      • Anonyymi

        NATO ainakin nauraa koko matkan pankkiin 3500 miljoonan suomen euronsa kanssa.

        Suomen kansaa ei pitäis naurattaa riisto, mutta hölmölä kun ollaan niin vaan naureskellaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        NATO ainakin nauraa koko matkan pankkiin 3500 miljoonan suomen euronsa kanssa.

        Suomen kansaa ei pitäis naurattaa riisto, mutta hölmölä kun ollaan niin vaan naureskellaan

        Aidanseipäätkin nauraa gestapo-nato-hakaristi-uniformu porvareitamme -

        ... mutta hymy hyytyy kun NATO-lasku paukahtaa suomalaisille...


    • Anonyymi

      Onko könkkäävällä takapihalla jotain muutakin kuin nuorisosäätiö?

      • Anonyymi

        Kanki ja Kaikkonen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kanki ja Kaikkonen

        Kaikkonen vakuutteli joskus telkkarissa, ettei eduskunnan saunatiloihin ole mitenkään mahdollista tuoda maksullisia naisia. Kanki lunasti noilla puheillaan itselleen ministerinpestin.


    • Anonyymi

      Sää alkaa lauhtua.

    • Anonyymi

      Millsnen tutkimus ja oikeudenkäynti oli pyama-surmasta, ja miten kokoomus kommentoi: " ei muista mitään"?

      Onko yhtä tarkka tutkimus kuin Jokelan kouluammuntan suhteen? Kannatta lukea oikeudenkäynnin tiedot.

      • Anonyymi

        se oli Pyjama-surma- ja Valkoinen raivo.

        kokkare nirhas venakon slummi-alue Laajasalossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        se oli Pyjama-surma- ja Valkoinen raivo.

        kokkare nirhas venakon slummi-alue Laajasalossa.

        kokoomuksen pikku-pomo...


    • Anonyymi

      Vappusatasilla tai niitä lupaamalla voitimme vaalit. Eiköhän seuraaviinkin vaaleihin keksitä jotain vastaavaa...!

    • Anonyymi

      ILLUMINAATIT

      Albero Rivera oli jesuiitta, joka tuli uskoon. Hänen mukaansa illuminaattien, vapaamuurarien, jesuiittojen jne taustalla olisi - Vatikaani!

      Hänen tarinoitaan voi lukea täältä sarjakuvien muodossa:
      http://www.chick.com/reading/comics/0112/albertoindex.asp

      Tässä eräs näkemys roomalaiskatolisuuden historiasta:
      http://firstbible.org/resources/pastorsstudies/The Mystery of Iniquity.pdf

      http://forum.davidicke.com/showthread.php?t=46038&page=1147


      bilderberg- natsit - vapaamuurarit - rkp ?

      http://nwohavaintoja.blogspot.com/2012/03/haarpn-kaytto-aloitettu.html


      Totuus voittaa kuitenkin lopulta,

      HELSINGIN KAUPUNKI HEITTÄNYT JO 100 VUOTTA ASUNNOTTOMAT KADUILLE JA ASUNTOLOIHIN KÄRSIMÄÄN.

      JEESUS RUKOUS AUTA SUOMALAISIA

      "Sote ei paranna asiakkaitten yhdenvertaista terveydenhoitoa, ei pienennä kustannuksia eikä paranna ja helpota ihmisten SOTE-asioiden käsittelyä"

      Tässä vaiheessa on kiinnittänyt HUOMIOTA lähinnä kokoomuslaisten kansanedustajien siirtyminen terveysfirmojen päällikkövirkoihin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15176764/poliittinen-korruptio

      https://oikeamedia.com/o1-54914

      jOKAINEN TIETÄÄ ETTÄ iTALIASSA JA sAKSASSA EI OLE PSYKIATRIAA- KOSKA SAKSAN KESKITYSLEIRIT MUISTUTTI LIIKAA MIELOENTRERVEYSPALVELUJA JA PSYKIATRIAA.

      Jeesus on suurin voima maailmassa- ja voittaa Saatanan, vaikkakin tämä maailma on saatanan vallassa- paitsi jos uskot Jeesukseen.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/10013977/vapaamuurarit-palvovat-lusiferia-eli-saatanaa

    • Anonyymi

      Sale sai toisen kauden, heti poliisi pihalle ja Sihteeriopiston serverit takavarikkoon,

      • Anonyymi

        Hyvin oli kommenttini siivottu pois, Kaikki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvin oli kommenttini siivottu pois, Kaikki.

        sellasta nää persuporvarikokkareet tekee.

        - tämä juttu
        - Lindenin juttu
        -Auerin juttu
        -Pyjamasurmaaja
        -Kanerva ja 16-vuotias tyttö facebokissa
        -Jaskari
        -perheystävät ja presidentti


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Miksi asiaa ei selvitetä?

      • Anonyymi

        Asiaa ei ilmeisesti ole.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      heeehheehhehehhhheeehheeee...

      suomessa kaikki hyvin

      tere sauli

      27 viestiä pouistettu

      • Anonyymi

        Sale sai toisen kauden, heti poliisi pihalle ja Sihteeriopiston serverit takavarikkoon


    • Anonyymi

      Muistan tapauksen,mihin juttu haudattiin.

      • Anonyymi

        Persu-puoleeen salaisiin arkistoihin?


    • Anonyymi

      NATO CIA NSA vakoilu illuminati-valtapolitiikka

      • Anonyymi

        kokoomus-supo, jne ? natsisika, jne?


    • Anonyymi

      on joo hys hys

    • Anonyymi

      ja sitten KAIKEN TÄMÄN Kokoomus-korruptiosekoilun JÄLKEEN jotkut vielä kehtaa arvostella pääministeriämme sosdem-SDP Sanna Marinia...

    • Anonyymi

      Odotellaanko jutun vanhenemista?

      • Anonyymi

        rydmani todetaan syyttömäksi ja kaikki tällaset kohut unohtuu- eliitti suojelee- ja netistä aiheesta löytyy vaan ministeri-rydmanin naama enää?


    • Anonyymi

      kun näitä totuuksia lukee- niin on tyytyväinen että Suomea ei johda joku kokoomus-perverttisekopää, - vaan ihan turvallisesti ja asiallisesti sosdem-SDPn upea Sanna Marin!


      :)

    • Anonyymi

      Minullakin on hyvin muistissa tuo juttu.

      (Media oli ennen media, nyt se ei ole enää sitä).

    • Anonyymi

      Kauhea tapaus. Vaikutti suuresti seuraaviin vaaleihin, ja taas vaikuttaa tuleviin vaaleihin!

      • Anonyymi

        KANSA ei lue Suomen kuvalehteä vaan seiskaa.

        'Pyhä' liitto- ( RKPn alaiset ) Kokoomus , supo, eliittisalaseurat johtaa maatamme?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        KANSA ei lue Suomen kuvalehteä vaan seiskaa.

        'Pyhä' liitto- ( RKPn alaiset ) Kokoomus , supo, eliittisalaseurat johtaa maatamme?

        Hymy.. ei kerro?... omituista... todella suuri teko Suomen kuvalehdeltä.. oliko viimesiä sananvapauden tekoja Suomessa?


      • Anonyymi

        ei vaikuttanu mitään-

        Suomes ei tunnu haittaavan vaikka rikas eliitti tekee mitä vaan


    • Anonyymi

      Kansan palvelijat.fi kokoomuksesta...

      • Anonyymi

        Helsingin kokoomus on terroristi-järjestö?


    • Anonyymi

      Karua kertomaa todellisuudesta kokoomus-Suomessa...

      • Anonyymi

        ja nai kummityttönsä...


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Onko jutun tutkinta lopetettu?

      • Anonyymi

        kokkarit pakotti lopettaan kun niin moni mm. sale ois kärynny


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kokkarit pakotti lopettaan kun niin moni mm. sale ois kärynny

        näin on


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        näin on

        sale on kova pukki


      • Anonyymi

        Tapaus on hyssytelty kuoliaaksi.


    • Anonyymi

      kyllä kok-puoluetuki maksaa rahanaiset saunaan vaikka ed.kunnassa

      • Anonyymi

        Sitä kyllä ihmettelen, että Keskustan Matti Vanhanen, joka taisi olla silloin pääministerikin, haksahti juttuun jollain tavalla mukaan. Itänaapurissa seksiansat kuitenkin tunnetusti hyvin tavallinen keino kiristykseen.


      • Anonyymi

        'Pyhä' liitto- ( RKPn alaiset ) Kokoomus , supo, eliittisalaseurat johtaa maatamme?


    • Anonyymi

      Se on aina tiedetty, että rikkaat varastaa ja riistää ei mikään uutinen.

    • Anonyymi

      Medvejevin lahjakissa oli koulutettu KGB-agentti. Söi presidentti Halosen korvalaitteen

      Anonyymi-ap
      2022-11-01 15:23:31
      Ilmoita
      Tai vakoilu-robotti?

    • Anonyymi

      google chrome estää- kommentit

      ms edge toimii

    • Anonyymi

      Tämä juttu se aina bongahtelee sopivasti esille.

      • Anonyymi

        ja sitten KAIKEN TÄMÄN Kokoomus-korruptiosekoilun JÄLKEEN jotkut vielä kehtaa arvostella pääministeriämme sosdem-SDP Sanna Marinia...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ja sitten KAIKEN TÄMÄN Kokoomus-korruptiosekoilun JÄLKEEN jotkut vielä kehtaa arvostella pääministeriämme sosdem-SDP Sanna Marinia...

        kyllä kok-puoluetuki maksaa rahanaiset saunaan
        vaikka ed.kunnassa


    • Anonyymi

      supolle tuo kuulus että pressa ja ministeri rietastelee pitkin ulkomaita?

      nythän esim on mahdollista että kiristää NATO-jäsenyyksiä, hybridikeskus-rikosjengejä, isäntämaasopimus-natseja , F-35-kauppoja ja EU-tukia, jne ?

      • Anonyymi

        hyvin on toiminut?


    • Anonyymi

      supolle tuo kuulus että pressa ja ministeri rietastelee pitkin ulkomaita?

      nythän esim on mahdollista että kiristää NATO-jäsenyyksiä, hybridikeskus-rikosjengejä, isäntämaasopimus-natseja , F-35-kauppoja ja EU-tukia, jne ?

      • Anonyymi

        RKP- ja karvahattu-osastonsa Kokoomus hallitsee kaikkea...


    • Anonyymi

      onpa paljon poistoja, 45

    • Anonyymi

      Siinä meni presidentin uskottavuus.

      • Anonyymi

        siis tätä ei saa kertoa?

        https://
        nwohavaintojapromo.blogspot.com/2017/07/sauli-niinisto-on-naimisissa.html


      • Anonyymi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      - Putin osti nyt kokoomuksen?

      • Anonyymi

        Oste4ttu aimemin jo.


      • Anonyymi

        Putin osti myös persut- ja kokoomus -supon?


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      NATO pitää pahvikuvaa Suomen johdossa?

      • Anonyymi

        Onpa paljon poistoja.


    • Anonyymi

      eNTÄ SE lEHTI?

    • Anonyymi

      kummasti katosi suvi lindenin uganda-asekauppa-seikkailun linkki keskustelusta NATO-päätöksen tapahtuessa...

      • Anonyymi

        Hesari "kunnostautui" tuossakin jutussa. Ensin paljastettiin, että oli löytynyt "14 tins of drugs", eli 14 purkkia huumeita(noin 5 kiloa), mutta sitten korjattiin, että kyseessä olikin nuuska ja sitä oli lindenin mukaan ollut säkeittäin ja se oli ollut teräsvuorrella mukana kun oli menty ugandaan. Ja ugandassa nuuska on huume ja siksi oli kuulemma maininta "drugs" sikäläisessä sanomalehdessä. ja tuota potaskaa jauhettiin vielä lisää YLEn ajankohtaisohjelmassa ISn setä arkadian naureskellessa hymysssäsuin koko ohjelman ajan.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      aikamoista

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Puputtihan oli mediatietojen mukaan tosiaankin sosiaalityöntekijä. Oliko hänellä siis jotain kytkentöjä pedofiliaan työnsäkin kautta, vai mihin viittaat "pedofiliatutkinnalla"? Hakiko Lahti häneltä apua?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puputtihan oli mediatietojen mukaan tosiaankin sosiaalityöntekijä. Oliko hänellä siis jotain kytkentöjä pedofiliaan työnsäkin kautta, vai mihin viittaat "pedofiliatutkinnalla"? Hakiko Lahti häneltä apua?

        olivat opiskelukavereita- ja tutkivat jotain pedofiliaan liittyvää...

        tiedot ehk'ä poistettu... mutta jos käyt läpi kaikki mitä auer-jutusta on kirjoitettu saattaa tuo tieto jostain löytyä... ulvilan pedofiilijengit, porin pedofiilit, kokoomus-pedofiili-kultti, jne..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        olivat opiskelukavereita- ja tutkivat jotain pedofiliaan liittyvää...

        tiedot ehk'ä poistettu... mutta jos käyt läpi kaikki mitä auer-jutusta on kirjoitettu saattaa tuo tieto jostain löytyä... ulvilan pedofiilijengit, porin pedofiilit, kokoomus-pedofiili-kultti, jne..

        Puputilla oli ilmeisestikin Lahdelta saatua tietoa, jonka takia sitten menetti henkensä. Itsemurha tuskin mahdollinen ja koska oli poistunut yökerhosta vähän ennen puoltayötä, niin tapaaminen lienee sovittu klo.24.00..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puputilla oli ilmeisestikin Lahdelta saatua tietoa, jonka takia sitten menetti henkensä. Itsemurha tuskin mahdollinen ja koska oli poistunut yökerhosta vähän ennen puoltayötä, niin tapaaminen lienee sovittu klo.24.00..

        ja JS Lahti soitteli murhapäivänä monta kertaa porvoon poliisiin- mutta kuka tutkii ne soittotallenteet?- ... muumilaakson vapaamuurarit?
        sarah toisto:
        https://www.
        youtube.com/watch?v=9yLEeqzDeO8


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ja JS Lahti soitteli murhapäivänä monta kertaa porvoon poliisiin- mutta kuka tutkii ne soittotallenteet?- ... muumilaakson vapaamuurarit?
        sarah toisto:
        https://www.
        youtube.com/watch?v=9yLEeqzDeO8

        toimiiko
        https://www.youtube.com/watch?v=9yLEeqzDeO8


    • Anonyymi

      Stubb, persut ...?

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kas, kommunisti on päässyt katkeruuttaan esittämään palstalle. Ai, ai!! Kokoomus jyllää ja sehän kommunistia kiukuttaa! Täytyy päästä purkamaan kiukkuaan parjaamalla kokoomukselaisia ja puhumalla täyttä pötyä!!

        Tulitko hyvälle mielelle, kun sait purettua pahaa oloasi kokoomukselaisiin!! Nukupa nyt hyvin!


    • Anonyymi

      k i ä h

    • Anonyymi

      Alexander Stubb?

    • Anonyymi

      Muistan tuon jutun.

      Muistaako media?

    • Anonyymi

      Ai niin tämä.

      Ei tullut tanja vienosesta maan äitiä, vaikka sale sen esitteli maan äidiksi aikoinaan.

      • Anonyymi

        saulilla salainen kakkosperhe ja tyttövaimo ollut aina?


    • Anonyymi

      Seppo Sillanpää, Sanna Sillanpää?- Helsingin kokoomus?

    • Anonyymi

      nyt kokoomus stubb..

      https://web.archive.org/web/20230206193129/https://keskustelu.suomi24.fi/t/17647480/pride-alexander-stubb-kertoi-olevansa-bi-sexuaali--kokoomus--sensuroi-lehtijutun--miksi


      sama kokoomus sensuuri poistot jatkuvat

    • Anonyymi

      Saulikki Ninni on oikeuden yläpuolella!
      Ei häntä voi syyttää tai edes epäillä!

    • Anonyymi

      Stubbin ympärillä vieläkin pahempaa kuviota...? ... mm. 4 hämärää kuolemaa...?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kanerva on jo poistunut

      Kukaan ei tee mitään ja odotetaan luonnollista poistumaa

    • Anonyymi

      satanisteja.

      Miksi Suomen entiseen pääministeriin (ja nykyiseen valtiovarainministeriin) Aleksanteri Stubbiin ja Imatran valtuuston johtajaan Tiina Wilén-Jäppiseen omistetut "shell-yhtiön" omistamat kuljetusvälineet (veneet/linja-autot/lentokoneet/autot jne.) käytettiin näiden ihmissalakuljettajien käytössä ?

      http://www.whatdoesitmean.com/index2180.htm

      murhainfo....

    • Anonyymi

      satanistit hirteen...?

    • Anonyymi

      Aika hyvä dekkariksi. Uppoaisi kansaan 100 varmasti.

    • Anonyymi

      Pus

    • Anonyymi

      Stubbin masinoinma CIAn EDMO-tietotarkastus näköjään poistelee kaikki nettisivu-osotteet web- internetarchive nettiarkistoista-

      eli keskusteluihin jää vain höpötykset ilman tietosivuja joissa tiedot kerrotaan..-..

    Ketjusta on poistettu 62 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe