Ksey taas otsikoissa

Härskiä

14

568

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yksimonienpuolesta

      Olet oikeassa. Hallituksessa vuosikymmeniä häärännyt itsevaltias vanharouva ja hänen hiljaiset perässähiihtäjät ovat myrkyttäneet koko hienon yhdistyksen tarkoitusperät.
      Monta viisasta on hallituksessa aikoinaan ollut mutta ovat kyllästyneet salailuun ja kieroiluun. Hyvä yhdistys olisi ja hieno arvokas aihe, kun tekijöinä muut kuin tuollaiset lehden kertomat eläinrääkkääjät.

    • mazoninmasa

      Eikö noit saa kurii mitenkää? Täälläki on kirjotettu monta juttuu samasta paska puljusta ja vieläkö noi samat asiat pyörii.
      Eiks tol o jäsenistöö ollenkaa joka vaihtas johtokunnan.

    • Nappiruusu1

      Itsevaltias vanharouva selittää aina mustan valkoiseksi. Hän on vuosien aikana luonut suhteet muutamaan kymmeneen jäseneen jotka tulevat aina vuosikokoukseen ja äänestävät niitä henkilöitä joita vanharouva on ohjeistanut äänestämään.

      Tällä varmistetaan että hallituksen kokoonpano on aina hänelle mieluisa. Jos jonkun silmät sattuvat avautumaan, hänet vaiennetaan ja painotetaan pois. Moni tällainen on eronnut hallituksesta kesken kauden. Jos ei ole eronnut niin jättäytyy pois kun on itse erovuorossa. Jos tällainen kuitenkin haluaa jatkaa taistelua niin ohjeistettu äänestäjäkunta pitää kyllä huolen että ei tule valituksi.

      Tämä meininki on jatkunut iät ja ajat ja siksi mikään ei muutu.

    • Qqqqq1

      Joku hallituslainen kirjoittaa tästä julkaisusta fb sivuillaan...
      Tähän on tultu 😔
      Useita vuosia yhdistyksessä aktiivisesti toiminneena ja myös hallituksen jäsenenä joudun toteamaan että kyseinen artikkeli on kaikessa karuudessaan täyttä totta.
      Itse vastustan tämänkaltaista "eläinsuojelua" ja olen sen tuonut useasti ilmi. Siksipä olenkin "hankala ja riidanhaluinen kissantappaja" tämän "vallitsevan" linjan kannattajien mielestä.

      Toivon kuitenkin että jäsenistömme ei enää usko sitä pajunköyttä mitä heille on vuodesta toiseen syötetty, vaan lähtevät vaatimaan muutosta. Itse koen omalta osaltani velvollisuudekseni minua äänestäneitä jäseniä kohtaan tuoda tätä asiaa tietoisuuteen, joten siksi tämä päivitykseni on julkinen.

      SAA JAKAA!!!

    • jäsenmaksun_maksanut

      Jos mikä tahansa yhdistys ajautuisi tällaiseen mediakaaokseen kuin nyt on, niin pj:n kuuluisi astua esiin ja puolustaa yhdistyksen linjauksia ja olla esillä. Piti käydä kseyn sivulta etsiskelemässä, kuka hän on, kun eipä ole näkynyt kommentoimassa medialle vastineita ja puolustamassa hyvää eläinsuojelutyötä. :( Ainakaan ei pitäisi tuommoista pj:tä enää valita jatkoon. Missä pj luuraa? Pj myös kantaa vastuun hallituksen töpeksinnöistä normaalissa yhdistystoiminnassa ja jättää itse eronanomuksen tajuttuaan, että nyt tuli tehtyä moka.

      • enmaksakoskaan

        Eihän minkään yhdistyksen pj voi vastata mistään jos hänet suljetaan kaiken ulkopuolelle kuten näillä eläinihmisillä on tapana. Kun pjn selän takana tehdään myyräntöitä ja sitten odotetaan, että pjn pitäisi korjata tapahtumat. Eihän sellainen onnistu, vastatkoot omista sopistaan jotka ne ovat keittäneetkin.


    • Mitähäh

      Pj:n pitäisi olla kokoaikainen, että ehtisi siivota muiden sotkuja. Siellä sotkee kyllä ihan muut ihmiset kuin pj.

    • mäenvaanjaksanutenää

      Jokaisen eläinrakkaan unelma-ammatti on varmasti eläintenhoitaja eläinsuojelussa, myös minun ja pääsin tätä tekemään. Valitettavasti tämä asia muuttui jo parin kuukauden päästä. Rakastin eläinten hoitamista ja auttamista, myös asiakaspalvelu oli mielestäni mukavaa. Meillä oli harjoittelijoiden, sekä työntekijöiden kanssa todella mahtava yhteishenki. Työ oli rankkaa henkisesti ja koko yhteisön tuki oli tarpeen, mutta valitettavasti se jäi pieneksi. Jo parin kuukauden päästä huomasin kuinka minua henkisesti kiusattiin hallituksen toimesta. Agitaattorina toimi hallituksessa ja yhdistyksessä pisimpään toiminut henkilö, joka veti muita mukaansa. Mielipiteilläni ei ollut suurta sanavaltaa ja tuntui että niitä ei kunnioitettu. Päivä päivältä asiat vain paheni. Henkistä kiusaamista, manipulointia, selän takana päätösten tekoa ja jopa ihan syrjintää. Huomasin että jotkut hallituksesta eivät edes tervehtineet minua, vaan antoivat vihaisi katseita. Sain myös kuulla seläntakana pahaa puhumisesta, sekä sen että minua oli haukuttu hallituksessa muille jäsenille. Kaikki tämä johti loppuun palamiseen sekä sairaslomaan. Työterveys ei voinut todeta muuta kuin että vieläkö tämä samanlainen toiminta työntekijöitä kohtaan jatkuu kseyssä.
      Minunkin kohtelu johtui vain siitä, että en halunnut kiusata villejä kissoja pitämällä niitä pienessä boksissa, pelkäämässä ihmistä ja sairaat eläimet halusin päästää mieluummin tuskistaan, kuin katsoa vierestä eläimen hiljalleen kituvan ja kuihtuvan pois.
      En ollut ainut joka koki tämän kaiken saman ollessaan Kseyllä töissä. Siksi haluankin puhua kaikkien heidän äänillä jotka kokivat saman kuin minä. Tämä on loputtava.
      Terveisin yksi monista poisajetuista työntekijöistä.

    • ammattiauttaja2

      Nimimerkille mäenvaanjaksanutenää: Henkisesti on varmasti raskasta olla töissä, jonka arvomaailma ei sovi omaasi. Rekrytoinnissa pitää tuollaisessa yhdistyksessä selkeämmin palkata arvomaailmaltaan yhdistyksen työhön sopivia ihmisiä, valitettavasti kohdallasi on tapahtunut selkeä virhevalinta. Vika ei siis ole sinussa, vaan rekrytoinnissa. Toisilla on vaan toisenlaiset arvot mm. pelastaa myös vähän villiintyneemmät kissat. Erilaisia arvoja vastaan taisteleminen olisi turhaa voimien tuhlausta. Ei muuta kuin nokka eteenpäin ja uusia tuulia haistelemaan ja hakemaan itselle sopivampi työpaikka.

      • Mitähäh

        Rekrytoijan kannattaa jatkossa kertoa myös , että työpaikassa ei arvosteta työntekijöitä, hallituksessa on kaikesta kaiken tietäviä puolijumalia. Tuo on Kseyllä käsittääkseni suurempi ongelma työssä jaksamiseen kuin ne villit kissat.


    • kyllämeniniinmetsään

      Niin kuin kseyn fb sivuillakin oli arvattu niin jälleen kävi kuten aikaisemmin. Hallitus muodostettiin eliitin halun mukaan. Enkä tarkoita jäsenistöä. Ennen kuin joku aivan varman tiedon omistava ehtii sanoa, että se oli demokraattinen enemmistö joka päätti, niin oli. Mutta kun esimerkiksi pöydällinen vanhoja ihmisiä kysyy hallituslaiselta, että "ketä piti äänestää, laita sinä ne ruksit" niin ei oikein tunnu siltä, että olisi ollut jäsenen oma mielipide äänestyspaperissa. Tuo vuorenkokoinen hallituslainen sitten kävi kertomassa miten ruksit piirretään ja mihin. Sanonta jos muhamed ei tule vuoren luo niin vuori tulee muhamedin luo piti tässä myös paikkansa. Niin ja ei paista yhtään läpi kun hallitukseen nousee täydestä tuntemattomuudesta henkilö, joka ei osaa sanoa kuin demokratiaa ja demokraattinen päätös, ja nousee vielä kolmanneksi eniten ääniä saaneena. Myös henkilö joka ei aikaisemmillakaan hallituskausilla ole osallistunut kunnolla hallituksen kokouksiin, joskus jopa 0/9 eikä nytkään vaivautunut paikalle, nousee ihan tuhkasta uuteen hallitukseen. Ei kannata jäsenistön vetää hernepussia sitten nenään kun huomaavat miten otsikot taas lennähtävät ihmisten tietoisuuteen, kun hommat kusee. Tietoa hallituksessa on mutta nyt on puheenjohtajana henkilö, joka ei kanna mistään mitään vastuuta. Lammaslauma juoksee, kun puolijumalta käsky käy. Hänen sanoillaan eräässä tilanteessa, jossa olisi pitänyt silloisen varapuheenjohtajankin näyttää, että henkilökohtaiset suhteet eivät vaikuta asioiden hoitamiseen "en halua sekaantua koko asiaan, en halua vetäytyä mihinkään väliin. En jaksa enää edes kommentoida" Samalla hiekkalaatikolla mutta minä en leiki sun kanssa. Näinkö niitä vaikeita asioita selvitään?

      • Mitähäh

        Minua hämmästyttää että kokouksessa hyviä kysymyksiä ja ideoita esittänyt nuorimies ei päässyt hallitukseen. Sihteeriksi kelpasi kuitenkin. Eikö kahdestatoista hallituslaisesta löytynyt yhtään sellaista joka olisi kyennyt sihteerin töihin? Mentiinkö hallitukseen kun oli jo etukäteen luvattu ettei tarvitse tehdä mitään kunhan vaan tulee, ettei sinne pääse sellainen joka osaa ajatella omilla aivoilla.
        Hämmästelen myös sitä, että paikalla oli hallituksen jäseniä jotka eivät sanoneet sanaakaan. Vaikea tietysti sanoa mitään kun ei ole sanottavaa jos ei kukaan laita sanoja suuhun.


    • Nappiruusu1

      Häntä ei valittu, koska hän ilmoitti ehdokkuudestaan vasta kokouksessa. Siellä äänestettiin niitä joita yhdistyksen taloudenhoitaja oli käskenyt äänestämään.

    • sieltäluetaanenemmän

      Paikkakunnan sivulla myös keskustelua, kymenlaakso,kouvola ja samalla otsikolla

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      93
      4377
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4315
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4026
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2907
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2561
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2128
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2104
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      198
      2044
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1675
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1452
    Aihe