Ziwilidieduska tulee! Oletko walmis?

Dieduska

Tiistai 20.2.2018 klo 14.00

Täysistunto. Hallituksen esitysten lähetekeskusteluja (tiedustelulakipaketti HE 198, 199, 202 ja 203/2017 vp). Lakiehdotusten I ja II käsittelyjä.

SataVarma100

15.2.2018 22:17

Ulkomaalaiset mediat julkaisee varmasti kohta etusivulla uutisen ja suomen media on ihmeissään ku uutinen pamahtaa!

KukaHerääEkana

16.2.2018 7:05

Vakava uutinen on vielä tulossa valtamedia on jo paniikissa.

Jotta laki menisi kiireellisenä läpi niin jotain täytyy tapahtua. Turun puukotuksesta on jo niin kauan ja mieshän ei ollutkaan terroristi. Ei ainakaan Isis hyväksynyt miestä riveihinsä ja Isiskin on jo lyöty. Jotta eivät säätäisi turhaan lakia niin joku häppeninki on tultava. Tuolla toisessa ketjussa porukka veikkaili kaikenlaista, mutta eivät suoranaista trrriskua. (trrrrisku = terrori-iskua)

9

427

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • denblänkandepistolen

      Siilitukka oli silloin kova sana. https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/autopommi-rajahti-pasilan-poliisitalolla-1995-krp-avaa-rikoksen-merkillisia-yksityiskohtia/6412512
      https://www.youtube.com/watch?v=BWpwO7eQCsk
      Onko sattumaa että Ohukaisella ja Timoteilla on siilitukka. Tuo kuvilla leikkiminen oli jo tuolloin alkanut kun Haamumiehen kuvaa leviteltiin mediassa miten sattui. Ohukaista ja Haamumiestä ei koskaan esitetty rintarinnan eikä Timoteitakaan ja Ohukaista rinnastettu jonka jokaisen on itse tehtävä mielissään. Ohukainen on tosi humoristinen ja on aivan tuulesta temmattu juttu. Kuka senkin piirsi voitaisiin ottaa kuulusteltavaksi uudessa valossa sillä siilitukka on nyt jatkumo koodi. Sitten menemme Palmen murhaan taas kerran. Katsokaa se elokuva.

      HamiksenKamu

      14.2.2018 11:00

      Uusi

      Olisikohan meidän aika alkaa uskomaan tätä miestä? Hänellä on se vaalea ylähuuli ja hän on joko keksitty tyyppi tai sitten tuo joka puhuu alempana tuolla elokuvasta jonka näki ennen murhaa. https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435
      Kysytään onko Hamis oikea henkilö?
      50 00 000 sek on palkkion suuruus murhan ratkaisusuta.

      Tämä on noinkin kaukaa kuin vuodelta 2011.

      18.10.2011 00:29
      http/www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=53dOjpny99I#t=1476s
      Tämän elokuvan inspiroimana Palme bluffi tehtiin. Jatkumo ihmisien keskustelua keskenään.
      https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc (tämä oli sensuroitu tuolloin)

    • TalmaSirkkana

      Mitä sää kirjotat tollasta. Sun täytyy vaa myötäillä noita kansamme pelastajia, jotka yötäpäivää silmä ja korva tarkkana valvovat terroristeja ja raiskaajia ja puukottajia, etteivät nuo missään vaiheessa pääse puukottamaan selkään.

    • LakiEnnenMua

      Meillä Suomessa on suureen maailmaan nähden aika hepposia olleet nuo terrori-iskut jos Pasilan poliisitalon pommi-isku sellaiseksi luokitellaan. Saivatpahan remontin aikaan. Se kai oli iskun tarkoituskin, sillä lavastettuhan se oli. Syylliset vaan on vielä tuomitsematta. Koska Suomessa aletaan osaamaan näkemään kuka noita iskuja lavastaa. Jos oklahoma tai WTC oli lavastetu tekijöiden suhteen niin kyllä rakennukset kärsivät oikein kunnolla. Se onkin suurta maailmaa. täneen dynamiitti pötkön kanssa ja Pasilan poliisitalo. Tuleeko huomenna joku isompi.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Oklahoma_Cityn_pommi-isku
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Terry_Nichols
      https://en.wikipedia.org/wiki/Terry_Nichols
      He shares a cell block that is commonly referred to as "Bombers Row" with Ramzi Yousef, Eric Rudolph and Ted Kaczynski. Nicolsilla on kovia sellikavereita.
      https://en.wikipedia.org/wiki/Ramzi_Yousef
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Ramzi_Yousef
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Eric_Robert_Rudolph
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Theodore_Kaczynski
      Hän on ns. unabomber joka lausutaan junabomer mikä voisi johtaa harhaan että tuo olisi tehnyt iskunsa junassa. Sillä ei ole samaa kaikua kuin Murah ja Murha. Varmaan Pasilan poliisitalon "terroristit" luulivat että Haamumies on niin kuuluisa että se on Murah buildingin räjähdyksen takana.

      Kyllä siviilitiedustelun ymmärtäisikin jos Suomessa olisi tuollaisia terroristeja kuin Ameriikassa, mutta kun meillä ei ole kuin yksi puukottaja, joka ei sitten loppupeleissä olekaan terrorisi. Onhan meillä kylähulluja kuten Imatran kolmoissurmaaja ja Ylivieskan kirkon polttaja ja paljon muita.
      Miten siviilitiedustelijat estävät heitä.

    • liikaonliikaa

      Tuo edellinen viesti oli pyyhkiytynyt osaksi pois. Tässä mitä piti sanoa.
      Jos Oklahoma tai WTC oli lavastetu tekijöiden suhteen niin kyllä rakennukset kärsivät oikein kunnolla. Se onkin suurta maailmaa. Oli se Oslonkin isku aika mittava,, mutta Norja onkin vauras maa. Meillä ei ole ollut kuin Mikkelin panttivankidraaman yhteydessä autossa räjähtänyt dynamiitti pötkö ja Pasilan poliisitalo.
      Valvooko poliisi ilman siviilitiedustelua landepaukun eiku lantapaukun valmistamisia. Joku Suomessa taisi tehdä jonkun omatekoisen pommin ja räjäytti sen ostoskeskuktsessa (lavastettu). Silloin puhuttiin valvonnasta,sillä jopa netissä oli pomminteko ohjeita. Siviilitiedustelu puuttuisi tietenkin tähän, jos laki menee läpi eduskunnassa, mutta kun nuo alkoivat puhumaan Isiksen tulosta Suomeen, niin siltä (lain tarpeellisuudesta) meni pohja pois. HEI HALOOO! Elleivät nyt tee uutta iskua johonkin ennalta odottamattomaan kohteeseen (nuo lavastajat siis)

      ANFOn valmistuksen helppouden vuoksi sitä on käytetty runsaasti terroritekojen yhteydessä; muun muassa tamilitiikerit (Associaded Pressin mukaan) suosivat sitä. Sitä käytettiin myös Oklahoma Cityn pommi-iskussa vuonna 1995, sekä Oslon pommi-iskussa 2011. Yksittäistaåauksia. Ei jatkumoa. Siksi niitä ei mielletä jatkumoksi kun aikaa on kulunut noin kauan tapahtumien välillä. Minäkin puhun Palmen murhasta ja Ohukaisen kuvasta. Siinä piirretyssä etsintäkuulutuskuvassa oli ylikorostetusti piirretty pitkä nenä. Kuka nyt saakaan pitkän nenän jos sanon että kuvat ratkaisevat Murah eiku murhamysteerin. Jatkumoa nääs.

    • PähkinänsärkijänPihtit

      Olen ilmoittanut pankkiin ja sulkenut tilini mutta varsinaista reklamaatiota en ole vielä tehnyt. Saan kai rahat takaisin. Poliisi varmaan on tietoinen moisesta firmasta.

      Online user who have already subscribed to musikmac.com, are asked to contact their credit card company or bank for help to prevent the fraudulent website from fraudulently charging their credit cards, or refund their money if their cards were already charged.

      Eihän valvonnassa ole mitään haittaa kunhan se ei mene kiusanteoksi. Valvojat kiusaa valvottavia. Poliisi ei pystynyt selvittämään autoni varkautta. Ei sitä kiinnostanut. Luuli että saan vakuutuksesta jotain. Minulla ei ollut vakuutussta moisen varalle. Olisihan se hyvä jos joku kävisi läpi valvontakameroiden otoksia kun varkaus aika tiedetään noin parin tunnin tarkkuudella. Ei kukaan viitsinyt vaivautua. Jos siviilitiedustelulaki auttaisi tavallisia kansalaisia kun he kohtaavat vääryyksiä ja rikoksia heitä kohtaan niin sehän olisi vaan hyvä asia. Mutta ei tuota lakia ole sitä varten kehitelty. Se on kehitelty valvomaan vastapuolen poliitikkoja. Siinä teille lain perinpohjainen tarkoitus ja miksi he haluavat sen kiireellisenä läoi nyt tämän hallituksen aikana on se että seuraava hallitus onkin sitten jo toisista puolueista koostuva. Ei Sipilä ja Orpo & Soini tule voittamaan seuraavia vaaleja. Tuo on ollut Suomen historiassa yksi vittumaisimmista hallitus kokoonpanoista; eikä siinä vielä kaikki. Soini huijasi äänestäjiä ja paljastikin korttinsa kun oli jo hallituksessa.

      Kuka tuo terrorismia ja kuoluammuskelua Suomeen Ruotsista ja Ameriikasta ja muualtakin lännestä? Suomessahan niitä ei ole keksitty. Siviilitiedustelulain voisi hyväksyä, jos se vaikka seuraisi tuollaisia MusikMacin tapaisia firmoja ja estäisi niiden toiminnan. Mutta kun poliisi haluaa vain ajaa takaa joitain mielikuvitus hahmoja kuten Haamumiestä ja Ohukaista. Jos sanon että niillä oli tarkoitus pottuilla minulle, sillä eihän tuollainen mitään positiivista julkisuutta ole. Onhan niissä huumoriakin, mutta huumoriakin on niin monenlaista. Autoni vieminenkin pitäisi katsoa vain leikillään tehdyksi tempaukseksi ja minun pitäisi vain nauraa. Sellaista autoa ei voi myydä mihinkään eikä pitää julkisella paikalla sillä se kiinnittää niin paljon huomiota että varkaat eivät uskalla sillä ajaa. Se on -82 vuosimallin MB 407:sta tehty asuntoauto. Jos joku näkee niin ilmoittakaa poliisille. Siinä on iso maalattu suomenlippu katolla ja se koko autokin on maalattu sinivalkoiseksi.. Sen veivät nuo minua kiusaavat kusipäät bulvaaniensa avulla. Heitä vituttaa kun paljastan Palmen murhan todellisen luonteen, vaikka Palmen motiivit voivat olla olleen vaikka mitkä niin hän ei vaan uskalla tulla kaapista ulos jos vielä elää. Hyvin on piileskellyt vähän niin kuin se Estonian toinen kapteeni Avo Piht. https://keskustelu.suomi24.fi/t/8318631/avo-piht-estonian-kadonnut-kapteeni
      Ruotsissa mysteereitä riittää vai onko tämä Eestin mysteeri. Huijausta sekin.

    • NilsHolgerssonni

      Ei tänne voi kirjoittaa sellaista mikä paljastaisi oikeat terroristit. Ylläpito suojelee heitä poistamalla joko oma-aloitteiseti viestejä tai jonkun pyynnöstä. Mitään sääntöjen vastaista niissä ei ole vaan pelkästään sellaista mitä ei haluta tulevan kansan tietoon.

      Terry Oconnell kirjoitti tuon videon mielipide osastoon.
      Have you noticed that none of these "terrorists" actually attack the so called important people in power, they just attack the poor old public. Something smells fishy to me!
      Oletko huomannut, että mitkään näistä "terroristeistä" ei todellisuudessa hyökkää ns. tärkeitä ihmisiä vastaan, vaan he hyökkäävät köyhien vanhojen ihmisten kimppuun. Jotain tässä on mätää!
      Niin mikähän se mätä tässä on. Mikä on se mätä? Mätä = fishy. Fishy = mätä.
      Palmen murha ei ollut "terroristin" tekemä. Kohta siitä kirjoitetaan taas vuosipäivän kunniaksi.. Vuosipäivä 28.helmikuuta. Demarit menevät haudalle kuvattaviksi. Eivät menisi jos tietäisivät.

      WTC torni ja Oklahoma Murrah building oli ensimmäisiä rakennuksiin kohdistuneita iskuja sota-alueiden ulkopuolella. Oklahoma on noussut jälkeenpäin otsikoihin. Olisi hyvä meilläkin nostaa Pasilan poliisitalon autopommi-isku uusinta käsittelyyn Olihan se terrori-isku vaikka jäikin pian unholaan. Tämä artikkeli vie totuuden harhateille mutta se onkin tarkoitus. Pasila tehtiin matkimalla Oklahomaa joskin siinä on toinenkin ulottuvuus. https://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/autopommi-rajahti-pasilan-poliisitalolla-1995-krp-avaa-rikoksen-merkillisia-yksityiskohtia/6412512 Kohdassa 2:19 on piirroskuvat pommiautossa istuneista miehistä. Tehty tahallaan huvittaviksi, mutta viesti niiden julkaisemisen takaa saattaisi hyvinkin johtaa Tali-Ihantalaan. Mutta se on sisäpiiri tieto. Poliisi tarkisti yhden Tali-ihantala tutkintalinjan mutta se oli täysin keksitty. Se miksi oli keksitty, olisi tutkimisen arvoinen asia. https://www.youtube.com/watch?v=BWpwO7eQCsk Kohdassa 0:39 pommimiesten John Doe n:o 1 ja 2 piirroskuvat. Kuka ne piirsi. John Doe numero kakkosesta (2) on noussut häly. Kuka hän onkaan. Pasilan tekijät ovat minun tuttujani, mutta minua ei kuunnella ainakaan täällä, vaikka tämähän menee poliisinkin tietoon. Minulla on kyllä linkki Suomen poliisiin, mutta ei heillä ole aikaa eikä kiinnostusta tutkia mitään. Ylläpito suojelee terroristeja kun ei anna minun puhua edes täällä.

      Eihän Suomessa mitään tutkita. https://yle.fi/uutiset/3-10082914 Tänään 20.02.2018 on todellakin tiedustelulait uudelleen eduskunnan käsittelyssä.

      SDP panttaa kantaansa kiireellisyyteen.
      Hallituksen peruste lain säätämiseen on kansallisen turvallisuuden lisääminen, etenkin terrorismin torjuminen. Se haluaa lait läpi jo tällä vaalikaudella, mikä tarkoittaa että perustuslain turvaamaa viestin yksityisyyden suojaa pitäisi heikentää nopeasti, poikkeusmenettelyllä.

      http://intermin.fi/ajankohtaista/blogi/-/blogs/laput-pois-silmilta-nykymaailmassa-tiedustelulaeille-on-kipea-tarve
      Kansallista turvallisuutta ja sitä vakavasti uhkaavaa toimintaa on helpompi lähestyä konkreettisen esimerkin kautta.

      Kuvitellaanpa, että ulkomaiselta tiedustelupalvelulta saadun tiedon mukaan Suomeen on saapunut kaksi henkilöllisyydeltään tuntematonta ulkomaista terroristijärjestön jäsentä. Heidän toimintansa tarkoitus on epäselvä, mutta järjestön väitetään ohjaavan henkilöiden toimintaa vaikkapa irakilaisessa tietoverkossa sijaitsevan keskustelufoorumin kautta. Supo saa kansainväliselle tiedustelutiedolle vahvistuksen muista lähteistään. Suomeen lähetettyjä henkilöitä ei kuitenkaan kyetä tunnistamaan eikä heihin voida kohdistaa tiedonhankintaa, koska heidän henkilöllisyytensä ei ole tiedossa.

      Jos ajatellaan jatkumoita niin Pasila tuli pian Oklahoman jälkeen. Ensin oli WTC tornin alakertaan ajettu autopommi vuonna 1993. Se ei saanut paljon aikaan, mutta sitten tuli 9/11 kaikilla mausteilla. Myös Breivik liitetään Oslon pommin kanssa tähän jatkumoketjuun.

      Sanokaa mitä sanotte. Oklahoman rakennuksen nimi on sattumoisin Murrah building. Murah tuo mieleen Murhan. Kenen murhan? Ei kai vaan Palmen huijausmurhan.
      Näin jatkumo ihmiset keskustelevat keskenään ja nyt he haluavat laillistaa tiedustelutoimintansa. Tehdäkseen uusia kouluammuskeluja vai mitä. Katsotaan pamahtaako Suomessa tänään, jotta demarit myöntyvät puoltamaan lain kiireellisyyttä. Minä en näe mitään kiireellisyyttä siinä jos poliisi saa vihjeitä ulkomaalta, että tänne on tulossa pari sekopäätä jotka saattavat puukottaa torilla jotain mummoa tai ajaa varastetulla autolla heidän päällensä. Sellaista ei ole tapahtunut kuin median mielikuvituksessa ja heidän lavastetuissa iskuissaan. Tänään kuullaan myös Ruotsin "terroristia" joka muka ajoi ihmisten päälle Tukholmassa kävelykadulla. Onko siitä mitään konkreettista todistusta muuta kuin stunttivideo ja ihmisten valheet. Se on niin helppoa valehdella. Valhe koostuu vain sanoista ja huonosta näyttelemisen taidosta. Aina kun mediassa joku valehtelee ilman kyyneleitä niin valheen aistii heti. Ainakin minä aistin

    • MikäOnLainYdin

      Kansalliset turvallisuuden uhat eivät lähtökohtaisesti ole rikoksia
      Miksi Supo tarvitsee valtuudet tiedustella ilman konkreettista rikosepäilyä? Jos asiaa pelkistää, niin vastaus on melko yksinkertainen: Rikostorjunta ei ole tiedustelua eikä tiedustelu ole rikostorjuntaa. Supon nykyisin käyttämät tiedonhankintatoimivaltuudet ovat rikostorjuntaan säädettyjä toimivaltuuksia eikä niitä ole tarkoitettu muuhun kuin rikostiedusteluun. Tehokas tiedonhankinta kansallista turvallisuutta vakavasti uhkaavasta toiminnasta ja sen havaitsemisesta riittävän varhaisessa vaiheessa ei ole nykyisen lainsäädännön mukaan mahdollista, koska toimivaltuuksien käyttö on sidottu rikoksen käsitteeseen.
      Kansallisen turvallisuuden uhkat ovat luonteeltaan usein sellaisia, että ne eivät ole Suomen lain mukaan rikoksia. Silloinkin, kun kansallisen turvallisuuden uhassa on jotakin rikokseen viittaavaa, toiminta ei välttämättä ole edennyt niin pitkälle, että siihen voitaisiin kohdistaa konkreettinen ja yksilöity rikosepäily. Siksi, ainakin oikeudellisesta näkökulmasta asiaa tarkastellen, tarvitaan uutta lainsäädäntöä.
      Esimerkki tapauksessa, jossa joku tyyppi alkaa käyttäytymään vaikka alakuloisesti jonkin syyn takia ja jolle ei ole perusteita käyttää rikostorjuntatoimivaltuuksia eikä nykyisillä tiedonhankintatoimivaltuuksilla ei ole mahdollista selvittää esimerkkitapaukseen liittyvien henkilöllisyyttä. Tämä tulee koskemaan ihmisiä jotka ottavat osaa mielenosoituksiin tai jopa liittyvät puolueisiin jotka eivät ole valtapuolueita, sillä se kiinnostaa valtapuolueita ja siksi on vaara että he äänestävät tiedustelulain puolesta. Kaikki mikä poikkeaa massasta joutuu tarkkailun alle. Massa ei joudu, sillä massaa olisi mahdotonta valvoa sillä se vaatisi toisen massan sitä valvomaan. Tuo laki on myrkkyä kaikille jotka ajattelevat toisin kuin valtapuolueet. Pähkinän kuoressa tässä lain perimmäinen idea ja tarkoitus. ”Kyse saattaa siis olla toiminnasta, joka vakavasti uhkaa Suomen kansallista turvallisuutta. Niinpä olisikin välttämätöntä ainakin selvittää kyseisten ihmisten aikeet. Kyseisiä ihmisiä voivat olla kommunistit ja pitemmän päälle kaikki vasemman laitapuolen kulkijat.

    • UghOlenPuhkunut

      Tänään 20.02.2018 keskustellaan eduskunnassa siviilitiedustelulaista. Vai joko äänestetään?

      Kansallisen turvallisuuden uhkat ovat luonteeltaan usein sellaisia, että ne eivät ole Suomen lain mukaan rikoksia. Silloinkin, kun kansallisen turvallisuuden uhassa on jotakin rikokseen viittaavaa, toiminta ei välttämättä ole edennyt niin pitkälle, että siihen voitaisiin kohdistaa konkreettinen ja yksilöity rikosepäily. Siksi, ainakin oikeudellisesta näkökulmasta asiaa tarkastellen, tarvitaan uutta lainsäädäntöä. (meillä oli jo 1930-luvulla kommunistilait)

      Kaikki mikä poikkeaa massasta joutuu tarkkailun alle. Massa ei joudu tarkkailuun, sillä massaa olisi mahdotonta valvoa, siksikin kun se vaatisi toisen massan sitä valvomaan. Tuo laki on myrkkyä kaikille jotka ajattelevat toisin kuin valtapuolueet eli valtaapitävät, joskaan ei sillä hetkellä vallassa (hallituksessa).
      Pähkinän kuoressa tämän lain perimmäinen idea ja tarkoitus on saada tietoa (ihmisistä) toiminnasta, joka (jotka) vakavasti (tulkinnallinen kysymys) uhkaa (uhkaavat) Suomen kansallista turvallisuutta. Niinpä olisikin välttämätöntä ainakin selvittää kyseisten ihmisten (nyt ei enää kyseisen toiminnan) aikeet. Kyseisiä ihmisiä voivat olla kommunistit ja pitemmän päälle kaikki vasemman laitapuolen kulkijat (ainakin oppositiossa ollessaan ja muutenkin). Laki on täysin poliittinen ja on tarkoitus turvata porvarien ja kapitalistien omaisuus ja se kartuttaminen.

      Tämä laki tulisi sallimaan sellaisten vakoilulaitteiden käytön ettei tavallisella tossunkuluttajalla John Doella ole hajuakaan. Siksi palkataan ainakin 100 uutta virkaa supoon ja tarkoitus on myös perustaa jollei ole jo perustettu salainen siviilipoliisi/armeija. Natoon liittyminen on heillemieluinen päämäärä, jotka lain voimaantuloa ajaa. Herätkää! Tämä on vartiotornin sotahuuto "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRGG!!!!!!!!!!"

    • MuistkaaSe

      Olen huomannut että sanallisella tiedonvälityksellä on oma tehonsa. Ensin oli SANA. sehän on se raamtun opetus. Sana voi olla myös valhe,

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      83
      6004
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2546
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2043
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1805
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1259
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe