Ujous huolineen

Fkkhhmn

Onko kukaan koskaan miettinyt, että ujous on jopa pilannut koko elämän. Onhan toi ehkä hieman yliampuvaa. Itse koen sen niin, että minulla ujous on eniten aiheuttanut ongelmia ihmissuhteissa. On ollut monia kavereita, jotka ovat pompottaneet minua, liikaa purkaneet huoliani minuun ja käyttäneet hyväkseen. En minä niiden kanssa enää ole juuri lainkaan, mutta on silti vaikeaa luoda ihmissuhteita. Luottamus ihmisiin on häilyvää. Onko kukaan miettinyt, että ujo antaa helposti periksi, itselläni on ollut näin. En taida oikein luottaa itseeni. Viihdyn kyllä paljon yksinäni ja asiat on muutenkin ihan hyvin: vakityö, ei velkoja, harrasteita. Vanhat ihmissuhdehuolet painavat vieläkin. Saisipa vaan paremman henkisen hyvinvoinnin.

2

300

Vastaukset

 • Hei! Ei se pysty ehkä pilata elämää! Ainakin minä ja monet kymmenet tuhannet on päässeet siit eroon!
  Jos sä haluut saada tietää miten pääsisit eroon siitä niin , ottaisitko muhun yhteyttä e-maililla?

  T:Sade
  satu.lehtonen7@gmail.com

 • Olen huomannut. En ole koskaan seurustellut ja vietän kaiken aikani yksin koska kykyä solmia minkäänlaisia suhteita kehenkään ei ole.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  243
  3738
 2. Tunsiko joku HA n ja missä oli töissä

  Myllymäen kaupunginosa liittyi surulliseen kaupunginosien joukkoon missä on tapahtunut kantasuomalaisten murha laittoman maahanmuuttajan toimesta. Pää
  Hämeenlinna
  39
  464