Onko suomen jääkiekon taso romahtanut?

IPKMAN88

Vastaustau tietenkin on, hyvät naiset ja herat, on!! No kaikki jääkiekkoa seuraavat sen tiesivät.
Kanadaa suomi ei pudotuspelivaiheessa pysty voittamaan, se pelkää sitä, se kunnioittaa sitä liikaa ja se on huonompi tulivatpa kanadalaiset sitten nhllästä tai ihan mistä tahansa.
Tänään paremmasta ei ollut epäselvyyttä, Kanada pyyhki takapuolensa leijonapaitaan ja hieroisen sen leijona naamaan.
Mitkä syyt sitten ovat aiheuttaneet maamme jääkiekon romahduksen? Onko syy vain Lauri Marjamäen? Valmentamiensa leijona pelien tulosten perusteella hän on huono valmentaja. Noh, ensi vuonna leijjonissa valmentaa täysin eriluokan jääkiekkovalmentaja.
Eli kyllä, henkilökohtaisesti näen ja tuloksetkinhan sen lopullisesti kertovat, Marjamäen taso valmentaja riittää kärpissä, silloin kun valtavalla rahalla on kasattu joukkue sm kullan Ouluun ostamista varten mutta joukkueessa missä valmentaakkin pitäisi, se ei riitä
Lauri Marjamäki oli väärä valinta leijonien päävalmentajaksi, PISTE

23

718

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wqw

      Marjamäki OLI TÄYSIN VÄÄRÄ valinta alunperinkin
      ehkä seuravalmentajana voi menestyä mutta ei Leijoniin enää koskaan EI

      Tapola vois valmentaa kevään mm-kisat ja sitten hyppää kehiin se ainoa oikea valinta Jukka Jalonen


      Meidän pitää miettiä missä Suomalainen jääkiekko menee, NÄPERTELYN SIJASTA

      - maalinteko
      - aloitukset
      - luistelunopeus

      Toivottavasti Jalonen ottaa nämä seikat erityisteemaksi ja näitä saadaan paremmaksi, pitää keskittyä erikoisyksilöiden kehittämiseen jos halutaan mitaleille nousta sitteki!

    • kuplakaani

      Onko jääkiekon taso romahtanut suomessa, mikä kysymys suomessa on kaiken muunkin urheilun taso romahtanut ja pysyvästi, toimittajat yrittää pitää epätoivoisesti yllä kuplaa aina naurettavuuksiin asti.

      • wqw

        Juuri näin, Taksi vie Taksi tuo

        Suomi ON LIIAN HYVINVOINTIVALTIO ajatellen, että täältä tulis enää esim. yksilö/kestävyyslajeihin jatkossa 70-luvun tyyliin juoksijoita tai kuten hiihdossa Mika, Isometsä olivat

        Doopinki Paskaa on täysin turha jauhaa, kyllä jollei ole Ominaisuuksia, intohimoa, Lahjakkuutta ääretöntä työtä takana, nii vaika söis hevon pas.. nii vauhti ei lisäänny yhtään

        Tietokone aikakausi on vienyt tähän pisteeseen, jääkiekossakin tämä kannttais jo laittaa muistii n ja aleta ennakoimaan, että saadaan pidettyä joistain lahjakkuuksista edes kiinni sitteki!


    • turhaahypetystä

      Nämä pelaajathan on niitä tryoutin helmiä ja siinä selitys onkin, kun ne on niitä valmentajien suosikkipelaajia, jotka tekevät tai ovat tekevinään oheiset aina tunnollisesti ja varsinaiset lahjakkuudet, jotka ei ole niin innokkaita oheisten tekijöitä potkitaan seuroista pihalle jo alle 15-vuotiaina nykyään! Studiossahan vähän siihen suuntaan puhuivatkin eli tiedossa on ettei ne kovimmat harjoittelijat aina ole niitä todellisia pelimiehiä, pitäisi olla luova siellä pelissä..

    • CalleDeCacca

      Kiitos hiihto!!! Pelastitte maamme urheilumaineen olympialaisissa!!! Se että osaa jotain temppuja venäjän liigassa ei vielä tarkoita että olisi hyvä kansainvälisissä kaukaloissa. Eeli Tolvanen ei pahemmin erottunut muista pelaajista, paljon enemmän olisin häneltä odottanut. Mutta mistä jääkiekonpuolellekkin saataisiin oikeita urheilun supertähtiä, Iivoja ja Kristoja jotka olympia mitaleita, jopa kultia pystyvät voittamaan. Jääkiekon puolella meillä vastaavia tähtiä ei ole ja se näkyy tuloksessa. Jääkiekossa Suomi oli olympialaisissa pelkkä vetelä paska!!

    • beethooven

      Valmentajat on ihan huonoja maajoukkueessa juuri nyt.

    • Niinsevaan

      Toivottavasti jääkiekon taso on laskenut pysyvästi ja jatkaa edelleen laskuaan. Saamme taas kohta arvokisoista runsaasti mitaleita, kun jääkiekko häviää pilaamasta urheilevaa nuorisoamme.

      • sepäsekin

        Näin juuri. Totuus ei pala tulessakaan.


    • OikeassaOlet

      Juha Väätäinenkö tänne kirjoittelee? Mut kun ne muut lajit on vaan niin helkkarin tylsiä......

      • NiinSitäPitää

        Tuo on sama kirjoittaja eri nimimerkeillä. Vastaileekin itselleen.


    • q1w2e3

      "supertähtiä, Iivoja ja Kristoja jotka olympia mitaleita, jopa kultia pystyvät voittamaan"
      Voittivat kyllä, mutta eivät supertähtiä kuin SUOMESSA.
      Kaikki kunnia heille ja kaikille suomalaisille mitalisteille.

      • CalleDeCacca

        He ovat talviurheilun supertähtiä maailmassa. Vastaavia ei esimerkiksi jääkiekosta löydy ja se näkyy tuloksissa.
        Seuraavaksi suomi kiekon tila päivitetään kevään MM-kisoissa.


      • TaidatTrollata

        Supertähti.....maailmalla.....hiihdossa!!!!! Tipaton tammikuu on siis loppu.


      • Kuningaslaji
        TaidatTrollata kirjoitti:

        Supertähti.....maailmalla.....hiihdossa!!!!! Tipaton tammikuu on siis loppu.

        Juuri näin. Ei maailmalla ole supertähtiä hiihdossa eikä jääkiekossa. Messit ja monet jalkapalloilijat sitä ovat.


      • VilhoKuusinen

        Kyllä olympia voittajat lasketaan yleensä urheilun supertähtiin! Olipa laji sitten mikä tahansa ja jääkiekossa näitä voittajia ei tiettävästi suomessa ole. Kertonee jotain suomalaisesta jääkiekosta.


    • Dirkkeli

      Q1w2e3 jos yhtään hiihtoa oot seurannu ni sun pitäs tietää et iivo on nyt ja tulevaisuudessa maailman paras hiihtäjä.

    • PariDuobbiaVaad

      No vastaus ei ole että on, vaan että ei ole! Siis on ei ole! Ei ole on, mutta ei ole. Jos vaikuttaa sekavalta, niin jääkiekko toisinaan on sekavaa.
      Jääkiekon tila Suomessa ei ole romahtanut, vaan muualla jääkiekon taso on noussut. Suomessa on vaan jämähdetty 90-luvulle jääkiekon tasossa, kun muualla esimerkiksi Saxassa ollaan hyvin edistytty. Kanada on se tienraivaaja, kuten ollut melkein aina. Vaikka ny olympiafinaaliin eivät päässeet tällä kertaa...

    • Kaukalonpelle

      Minun mielestäni LEIJONAT kannattaisi jättää kotiin ja lähettää jääkiekon arvokisoihin oikeista jääkiekkoilijoista koottu joukkue. Nyt nuo LEIJONAT ovat niin MURSKAAVIA, ainakin jos vastassa on Etelä-Kolea, Latvia tai Norja, että näyttävät parempia vastustajia vastaan pelatessaan murskaavan lähinnä vain itsensä.
      En tiedä, mikä tuossa LEIJONA-nimityksessä tökkii niin pahasti. Ehkäpä se täysin katteeton mahtipontisuus, joka nimityksestä huokuu. Kyllä joukkueelle voi kisoissa tappioita tulla, mutta jos se kutsuu itseään LEIJONAKSI, niin sen pitäisi olla joka ottelussa kentän kunkku tai muuten se on kaukalon pelle.

      • Leijonakuningas.II

        Niin, sehän on se kansallistunnus se Suomen "Leijona". Ollaan todellisia Leijonia ja kunkkuja kaikki - vaikka jotkut jääkiekkoilijat joskus tekevätkin itsestään pellejä, kun häviävät Meitä edustaessaan.


      • Leijonakuningas.II

        ...Turha tässä on hienosta Tanska-tappiosta masentua. Vastustajille buuaava kotiyleisökin sai vähän särvintä varmasti vetisen kaljansa kylkeen jne. Ei muuta kuin uutta matoa suuhun ja kohti uusia kohtaamisia...

        Tuo oma leijonakuningasryhmämme alfavalmentajineen tarvitsee tällaisia vaikeuksia, jotta oppisivat niistä jotain eivätkä ottaisi sitten aikanaan puolivälierässä ihan niin helposti turpaansa joltain kovalta vastustajalta luulemalla, löysäilemällä, jäähyilemällä, siirtelemällä vastuuta ja jakamalla sitä typerästi tärkeissä paikoissa.


      • Leijonakuningas.II

        ...Unohdin mainita, että lisäksi saadaan arvokasta oppia myös siitä, miten vastustajaa ei kannata päästää pariin kertaan per erä läpiajoon ja muutenkin puolustaa aivan paskasti.

        Jos muutamalla jätkällä ei taso kohene, niin ei muuta kuin sivuun tai pieneen rooliin, ja uutta yrittäjää tilalle.

        Päävalmentaja voisi myös alkaa heräillä peluutusten, joukkueen jäykkien hierarkioiden ja tuttujen poikien suosimistensa osilta ennen kuin on myöhäistä. Tuosta hommastahan ei tule jatkossakaan hevon p:täkään sillä, että vastuut on hakattu kiveen ennalta, mihinkään ei reagoida, ja lähinnä vain varotaan pahoittamasta kenenkään täysin pihalla olevien NHL-diivojen mieliä tekemällä ratkaisuja ja johtamalla peliä, eli hoitamalla valmennuksen tehtäviä.


      • Leijonatpoiskentältä

        Suomessa ei ole leijonia muualla kuin eläintarhoissa. Jos kutsuu itseään LEIJONAKSI, niin silloin ei saa tulla tappioita tai nimi pitää muuttaa pellelaumaksi. Jääkiekosta kirjoittavien toimittajien huomioon erityisesti. Vaikka olisi mikä kuva paidassa, niin ei silti tarvitse ryhtyä naurettavaksi.
        Muuten olen sitä mieltä, että kiekkoilijoiden paidassa oleva kuva pitäisi muuttaa vaikkapa tällaiseksi:
        https://naurunappula.com/1192738/hauska-kissakuva-


    • Semmosta.hah.hah

      Silkkaa saatanaa AAAAaaaa vituttaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6749
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4380
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2793
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1653
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe