Miksi EX maakuntajohtaja erotettiin?

HyttisPentti

Mitä hän siis Pentti Hyttinen teki tai jätti tekemättä jotta erotettiin?

Missä Pentti on nyt? Syyttikö häntä alaiset? Oliko aihetta? Olitko onnellinen kun Pentti erotettiin? Olitko paikalla? Kerro!

35

2580

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • johtajapentti

      eikö tule vastausta, näinkö paljon karjalassa penttiä pelätään?

    • metoo-

      Ei vahinkoa. Kepullahan riittää suojatyöpaikkoja kaikille.

    • härkki-erkit

      Mikähän näille joensuulaisille herroille nousee päähän niin että alkavat uhoomaan ja rettelöimään alaistensa kanssa?- Ettei vaan olisi liian helppo ja hyväpalkkainen työ kun jää aikaa ja paukkuja kähnätä joutavia? tekemisen puutetta?

    • muakunnanmies

      Kyseessä olivat pitkäaikaiset ja vakavat johtamistyyliin ja itsekeskeiseen toimintatapaan liittyvät ongelmat. Löytyy julkisista päätöspykälistä.

      Lisää aiheesta vaikkapa hyttispenan itseään jalustalle nostavasta organisaation juhlakirjasta nimeltä "Ilon apostoli", löytyy googlaamalla. Kaikesta hulluinta että tämä henkilö on nykyisin Metsähallituksen, Suomen kruununjalokiven, pääjohtaja. Minä, minä, minä eikä kukaan muu.

    • ilotonepiskopaali

      Kutsuttiinko häntä ilon apostoliksi.? Raakaa ironiaako?

      • Karjalanukkeli

        Kutsui itse itseään. Ihmeellistä mutta totta. YouTubesta löytyy muuten jaksoja hänen omaa TV-showtakin nimeltä Pentin tentti. Kaameaa katsottavaa. Kumpi pääosassa: haastattelija vai vieras!?


    • Justiinsajoo

      Kyllä näitä narsistijohtajia riittää, koulupuolellakin kutsuvat rehtorit itseään Suomen tärkeimmiksi johtajiksi. Mikä vitsi, eivät edes työpaikallaan viihdy kun pitää olla siellä sun täällä reissussa oman mielen mukaan.

    • luomu

      Pentti osasi ainakin huolehtia ulkoisesta olemuksestaan. Ihailin aina hänen ulkoista tyylikkyyttään ja kenkiään. Todella kelvollinen vaikka mihin, missä julkiasu vaikuttaa asioiden sisältöjen menestymiseen.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        "Mihinkäpä koira kirpuistaan pääsee"!


    • Anonyymi

      Me ollaan Penasta huolissamme niin ...

    • Anonyymi

      älkää nyt, vika on luonnollisesti metsähallituksen noin tuhannessa työntekijässä. suuri johtaja on aina oikeassa.

    • Anonyymi

      Mikä tässä viimeisessä esiin nostamisessa ihmetyttää, on se, ettei aloite tullut alaisilta, vaan joltain muulta epämääräiseltä taholta.

      Sopivasti oliko viikkoa aikaisemmin Metsähallitus ilmoitti perustavansa kolme 5000 hehtaarin jatkuvan kasvatuksen koealuetta Suomeen.

      Rankaistiinko Hyttistä nyt tästä vähäisestäkin poikkeamasta keskustapoliiitkkonen kiihkeästi ajamaa Sellu-Suomea vastaan?

    • Anonyymi

      Kyllä siellä se pärjää .... Eiku, ei pärjääkkään.

    • Anonyymi

      On kyllä huono tuuri suurella johtajalla. Paskoja alaisia kaikkialla, jotka eivät ymmärrä suurta johtajaa ja hänen erinomaisuuttaan.

      • Anonyymi

        Narsissit kukkii keväällä - narsistit vuoden ympäri.


    • Anonyymi

      Onneksi pena saa 200 000 euroo erorahhaa ja bonukset päälle. Oli taas halapa mies meille veronmaksajille. Veronmaksajathan tämänkin hepun palkat ja bonukset viime kädessä maksaa. Pitäis tehdä myös psykologiset testit näille johtajan paikkoja hamuaville veronmaksajien eläteille.

    • Anonyymi

      Pidän mahdollisena että kyseessä oli keskustalaisista piireistä juonittu juttu, jolla haluttiin syrjäytttää maltillisempi Hyttinen ja saada tilalla kovan linjan (Lue: kaikki metsät jättisellutehtaan kattiloihin) mies.

      Suomen ympäristövihamielisin puolue keskusta halusi alun perin kovan linjan miehen Esa Härmälän Metsähallituksen toimitusjohtajaksi, mutta Hyttinen livautettiin ikään kuin kyökin kautta virkaan, ja tätä ilmeisesti halutaan nyt paikata.

      Uskon myös että Hyttisen aikana tehty päätös kolmesta 5000 hehtaarin suuruisesta jakuvankasvatuksen koealasta oli jättisellutehtaita kuin kärmestä pyssyyn ajaville kepupoliitikoille liikaa.

      Höttöisen paskapuun kasvatus tehometsissä apulannoilla ja kunnon sahapuun kasvatus jatkuvan kasvatuksen metsissä ovat toisilleen vastakkaisia asioita.

      Mutta kepu haluaa kasvattaa juuri sitä höttöpuuta sellukattiloihin ja jatkuvakasvatus koetaan siksi tälle kehitykselle uhkaksi:

      • Anonyymi

        Elä Pentti ite kirjota perusteluja irtisanomisellesi. Kyllä kansa tietää.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei mennyt niin kuin haluttiin, joku puri

    • Anonyymi

      Tiilikainen & Hyttinen ovat nyt saaneet ansioittensa mukaan, mutta selusta on molemmilla herroilla turvattu. Tiilikainen pääsi ministerin avustajaksi, vaikka kansa nimenomaan halusi hänet pois eduskunnasta. Hyttinen taas saa yli 200 000 euron erorahat, vaikka on näyttänyt osaamattomuutensa kahteen kertaan. Aika velikultia !

    • Anonyymi

      Mikä on koko ajan nousseen urakehityksen seuraava vaihe? Mihin firmaan Pentti pääsee näyttämään henkilöstön kuranseeraamista?
      Vai joko valitsijat uskovat että...

      Tämän tyyppisissä tapauksissa potkut saanut perustaa konsulttiyhtiön. Vanhat hyvissä asemissa olevat kaverit kuten Tiilikainen &knit varmaan antavat hyvähintaisia toimeksiantoja.

      • Anonyymi

        Presidentiksi, veikkaan.


    • Anonyymi

      Variksenpelättimenä toimis varmaan hyvin. Ei ainakaan alaiset vallittas (?)

    • Anonyymi

      Työoikeuden emeritusprofessori kommentoi että "Pentti Hyttisen saama korvaus, noin 204 000 euroa, on poikkeuksellisen antelias. Etenkin kun pena irtisanoutui itse".
      "Sopimus on erityisen hyvä itse irtisanoutuneelle pentti-pääjohtajalle".

      Nämä hyväveli -sankarit näyttää rahvaalle esimerkkiä teoillaan, ei puheillaan.

      • Anonyymi

        Järkyttävää verovarojen tuhlausta.


    • Anonyymi

      Minä olen siitä varma että onko johtajia olemassa vai eikö ne oo tavallisia työnmiehiä vaiko johtajia kun minusta on samanarvosia johtaja ja työnmies ja sama palkka pitäsi kaikille tulla työstä ja sen tekemisestä ja työstä työn miehille kunniata annettava nyt eikä vain maakunta johtajille ja muille herroille ja narreille oli vitsi tuo narri kun oon työn mies ite ja tehny jos jotahi työtä ja kaikkea että työn mies on kunnijassa kun kova työ on tehtä työnmiesten kun ei muut tee semmosia ollenkaan ei tee.

      • Anonyymi

        Miksi työmiehen kirjoituksen lopussa on piste ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi työmiehen kirjoituksen lopussa on piste ?

        No kun pilkut on sulla.


    • Anonyymi

      Vastaus alkuperäiseen kysymykseen: Erotettiin kun on kuspiä. Ei hölsky piä, on sitä ihteesä täännä.

    • Anonyymi

      Etelä Karjalassa maakuntajohtajan paikka auki?
      Kouvolan kaupunginjohtaja hakee paikkaa,Toikka.

      Jättää Kouvolan huonoon kuntoon,muuttotappiokunta,velkaa paljon, sote sotkuineen.

    • Anonyymi

      Alun perin, kun Joensuussa oli toimessa, jostain sai lukea. että herra ei kait osannut pitää "näppejään" kurissa, toista sukupuolta kohtaan !? Lieneekö totta, mutta tuskin ainoa tuon kaltainen esimies !?!
      Tiilikainen nimitti sitten virkaan ja siitä jatkossa "kultainen kädenpuristus" rahaa matkaan, "omaishoitajaksi". Näitä juttuja on ollut lehdissä ja mies niiiin...viattoman näköinen !! Höh !?!

      • Anonyymi

        Eipä niistä maakuntaliiton muissakaan työntekijöissä ollu kehumista. Ylipalkkaisia tyhjäntoimittajia. Kaikkitietäviä.....


    • Anonyymi

      Metsähallituksesta eroamiseen, tai paremminkin ajolähtöön, vuorokauden etumatkalla syynä oli vastakkaisen sukupuolen edustajien epäasiallinen kohtelu. Näin minulle kerrottiin, Metsähallituksesta. Meitä on moneen junaan ja varsinkin siihen junaan, jotka eivät pärjää naisten kanssa. Naisia varsinkin. Hyttynen perusteli eroaan perhepiirissä sattuneella vakavalla sairaudella. Jos niin on, jaksamista Pentti sinulle, mutta muista kuitenkin, että "Pietarin portilla ne vasta perseet tervataan", lopunperin!

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1575
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1222
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1056
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe