Aihe

Isojoen kunnanjohtaja valinta

Hyvävelihoitaahomman

Tarjolla on 12 maisteria ja valitaan puhelinmyyjä. Jatkossa hallintojohtajaa haetaan varmaan kaupan kassalta ja hammaslääkäriä hitsaajapuolelta. Nyt kyllä kepu iski kirveensä kiveen, oli sen verran härski valinta. Ei taida täyttää edes kelpoisuusvaatimuksia, että onko edes laillinen valinta.

17

680

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • suupohjan

   Mikäs ihme tuo valinta on? Kurikkalaiset ihmettelee, miksi maksaa soveltuvuuskokeista, jos niiden tuloksia ei oteta valinnassa huomioon vaan valitaan soveltuvuustestien hännänhuippu kaupunginjohtajaksi.

   • ulkosoveltuusominaisuud

    Mutta jos kyse on vaikeasti määriteltävistä "ulkosoveltuvuusominaisuuksista" (Lue= pitää saada oman puolueen edustaja valituksi)


   • täysinjohtamistaidoton

    Kurikkalaiset tietävät nyt vallan hyvin, miten olisi pitänyt toimia taannoisessa kaupunginjohtaja valinnassa ja katuvat. Kauhavalla maksetaan vieläkin kaksneuvosessa edellisen johtajan virheistä.


  • Vierestäkattoja

   Niin kaipa tuo kaatuis hallinto-oikeudessa mutta onko Isoollajoella sitten sen verta selkärankaasta porukkaa että lähtis oikeutta hakemahan. Vai vieräänkö taas pässiä narussa kuntaliitokseen. Osaamaton johtamahan niin ei oo sanomista eikä kykyä pistää hanttihin. Kuka kertois mikä tässäkin on taas takana.

  • Kas_vaan

   Jo on aikoihin eletty jos ei pelkkä Kepun jäsenkirja enää riitä ainoaksi pätevyysvaatimukseksi.

  • jofdojpafsjopfasjop

   Miten hemmetissä tässä maailmanajassa ja kuntayhdistelmien jälkeen joku Isojoki voi olla "itsenäinen" kunta?

   • JohanNytJotakuta

    Suus kiinni, ei sitä saa ääneen sanoa. Leikitään nyt vaan että se on.


   • Kauhajokiko

    No ei se kauaa tuu olemaan tällä osaamisella.


   • sote-uudistus_tarpeen
    Kauhajokiko kirjoitti:

    No ei se kauaa tuu olemaan tällä osaamisella.

    Tästä valitettavasti jo näkee että sote-uudistus tulee todelliseen tarpeeseen


   • Isojoeltapohjoiseen

    Kun kunnanjohtaja ei saanut myytyä vanhusten palveluja Esperille, niin nyt se myy O2 tuulivoima yhtiölle Rajamäenkylän aluetta välittämättä kuntalaisista yhtään mitään! Taitaa olla vielä paikallinen maanrakennus yrittäjä mukana kaupassa..


   • tuulivoimaa
    Isojoeltapohjoiseen kirjoitti:

    Kun kunnanjohtaja ei saanut myytyä vanhusten palveluja Esperille, niin nyt se myy O2 tuulivoima yhtiölle Rajamäenkylän aluetta välittämättä kuntalaisista yhtään mitään! Taitaa olla vielä paikallinen maanrakennus yrittäjä mukana kaupassa..

    Suurin osa kuntalaisista EI asu Rajamäenkylän alueella, joten suu kiinni siellä. Lisää tuulimyllyjä kuntaan niin saadaan verotuloja edes jostain.


  • Huolestunut

   Isojoella suorastaan "pelätään" valita koulutukseltaan ja työkokemukseltaan päteviä ulkopaikkakuntalaisia ammattihenkilöitä virkoihin ja toimiin. - Jos, niin tehtäisiin, niin silloin tapahtuisi kehitystäkin kunnassa. Vanhat tavat koetaan turvalliseksi toimintatavaksi.

   Muualta tulevat ammattihenkilöt ( ei kunnallispolitiikkojen "lemmikit") koetaan uhkaksi, silloin "piiri pieni pyörii toimintaa" jouduttaisiin muuttamaan ja kehittämään. Vuosia, jopa vuosikymmeniä toimineet , ns. samat naamat joutuisivat miettimään kehittämisen näkökulmasta toimintaansa kunnallispolitiikasssa. Kehittämisen näkökulma Isojoen kunnallispolitiikassa on tuiki tuntematon käsite, sitä Isojoella ei tunneta ja omaksuta. Se koetaan vaaraksi ja uhkaksi. Nuori, epäpätevä henkilö valitaan kunnanjohtajaksi ( valintaa tehdessä hakijalla ei ole edes vielä ammattikorkeakoulututkintoa suoritettuna)
   se on Isojoenkunnan valtuuston ja -hallituksen taholta turvallinen valinta. Kunnanjohtajaksi valittu nuori, epäpätevä henkilö voidaan ns. "koulata" juuri sellaiseksi, kuin halutaan, eli
   samaa vanhaa tuttua toimintatapaa jatkaen.
   Tällainen toimintaperiaate ei muualla onnistuisi. Isojella se on mahdollista.
   Isojoki, joka on totaalisesti "sisäänpäin" lämpenevä paikkakunta!

  • ratsumies88

   eikö te ny ymmärrä etelä-pohjanmaalla ja keskustapuolueen jäsenellä...on etuoikeus vaikka olis apukoulun käyny siinä ei professorikaan aja ohi...valitaan aina oman kylän lehmän nussija

  • Puhelinmyyjästäparas

   Totuus kuitenkin on, että mitkään maisteriopinnot eivät tarkoita automaattisesti sitä, että olisi hyvä kunnanjohtaja. Hyvästä myyjästä taasen voi tulla mitä loistavin kunnanjohtaja, koska kaikki ideat on saatava myytyä muille kuulijoille, jotta ne menevät kunnanhallituksessa läpi.

  • Kauno-Elmeri

   Täytyyhän yksi Herrala saada nytkin"vallan kahvaan" 2010 loppupuolella ja jatkuen hamaan tulevaisuuteen saakka. Väliäkö osaamisesta, pätevyydetä ja kehityksestä. Isojoella ontuu lähes kaikki sote-palvelut, hyvä laatupalvelu on aivan vieras käsite erityisesti ikäihmisten palveluissa ja omaishoitajuudessa.. Sote palveluja siirretään koko ajan Kauhajoelle tai Teuvalle. Soten palveluissa yritetään kaikella mahdollisella tavalla olla myöntämättä ja tukematta ikäihmisten kotonaselviytymistä muutamien senior-ikäisten osalta. Palveluita jaetaan "pärstäkertoimem" tai aiemman aseman tai "virkaatekevien" sukulaisille, tai muille vastaavassa asemassa oleville. Kuntalaiset eivät ole tasapuolisessa asemassa vaikka kriteerit täyttyisivät jonkin palvelun saamiselle. "Sosiaali-tädit" osaavat löytää perusteet hylkypäätöksille. Kunnanjohtajan olisi tärkeää perehtyä myös kys. osa-alueen ongelmiin. - Jotta, kuntalaiset olisivat samanarvoisessa asemassa saamaan palveluita, ettei ne ole vain tiettyjen kuntalaisten erityisetu.

   • Anonyymi

    Lahjoitti se veljelleen kunnanjohtajan pöydän.. ihan lehdessä ilmoitti


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Paikallisen maanrakennusyrittäjän kanssa yrittää saada tuulivoimaa. Hieman korruptiota näkyvästi harrastetaan...


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   226
   14808
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13445
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   290
   9071
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   42
   6485
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   237
   3799