Julkilausuma

Kannettuvesi

TULEVAISUUTEMME TURVAAMINEN JA YMPÄRISTÖKATASTROFIN ESTÄMINEN

1. Vastustamme Suomen turvapaikkapolitiikkaa, pakolaisten holtitonta vastaanottamista ja turvapaikan saaneiden pitkäaikaista elättämistä ja oleskelua maassamme!

2. Vastustamme Suomen sosiaaliturvan lahjoittamista ja maamme yritysten myyntiä vaikka hyväänkin hintaan ulkomaalaisille.

3. Suomen sosiaaliturva on vain Suomen kansalaisia varten, eikä kansalaisuutta saa jaella vierasmaalaisille Suomessa oleskelun perusteella!

4. Kaikkien suomalaisten etu on pitää oma kotimaamme, kansallisomaisuutemme ja elintärkeiden toimintojen täysi omistus itsellämme.

5. Jokamiehenoikeudet tulee saattaa koskemaan vain Suomen kansalaisia.

6. Pakolaiset tuovat mukanaan väestöräjähdyksen ja ympäristötuhon (muiden järkyttävien haittojensa ohella), kun nopeasti sikiävät pienen hiilijalanjäljenkehitysmaiden asukkaat siirtyvät suuren hiilijalanjäljen kerskakulutusmaihin. Väestön merkittävä vähentäminen on Suomessa ja koko Euroopassa velvollisuutemme kerskakuluttajina, jos lainkaan välitämme luonnon saastumisen ja ilmastonmuutoksen torjunnasta! Väestöräjähdys on torjuttava!

7. Suomi tarvitsee satojentuhansien ihmisten maastamuuttoa ja oikeat pakolaiset apua koti- ja naapurimaissaan tehokkaasti ja siten, että se vaikuttaa pakolaisuuden syitä poistavasti.

8. Potentiaalisia terroristeja ja rakkaudenuskonnon edustajia ei saa päästää Suomeen ja pesiytymään tänne.

9. Lapsilisät on poistettava kaikilta. Sosiaalituet ja kaikki muutkin Suomen valtion tuet ja palvelut on poistettava vieraiden maiden kansalaisilta.

10. Suomen valtio on olemassa kansalaisia varten eikä päinvastoin.

11. Kansallisomaisuus eli koko maamme maineen ja vesineen, tärkeine infrastruktuureineen ja julkisine palveluineen on turvattava ja annettava yksinomaan suomalaisille "ikuisiksi" ajoiksi, eikä sitä saa edes osittain antaa eikä myydä ulkomaalaisille, sillä mitä meille jää jos annamme omaisuutemme pois! ... Ei mitään.

12. Ministerien tärkein tehtävä on huolehtia suomalaisten turvallisuudesta ja tulevaisuudesta. Maailmanparannus ei heidän tehtäviinsä kuulu. On keskityttävä hoitamaan oman maan asioita ja vähemmän ulkomaiden tai EU:n, ja kaikkea muuta voi sitten harrastella, jos aikaa ja varoja jää yli.

13. Valtion velkaantuminen on lopetettava ja yhä kallimmaksi tulevista lainojen koroista päästävä seuraavien vuosikymmenten kuluessa eroon! Siihen tarvitaan jo nyt monta Nokiaa.

15

209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Polilaakso

      Vähän oli päällekkäisyyksiä, mutta muuten ihan täyttä asiaa. Vironomaiset ja poliitikot pistäköön paremmaksi!

    • äölkjui

      Missä tämän julkilausuman voisi allekirjoittaa?

      • Kannettuvesi

        Vien asiaa eteenpäin Perussuomalaisten kautta. Seuranta: www.suomenuutiset.fi


      • VreedeOfOorlog

        Miksei sitoutuminen EU ja vähintäänkin euro eropyrkimyksiin?


      • VreedeOfOorlog

        Koska lasten hankkiminen kuitenki on pienipalkkaisille erittäin kannattamatonta niin miksei voisi vakka vaihtaa lapsilisät lapsellisten verohelpotuksiin samalla tasolla, progressiivisen kaavan mukaan ja tiettyyn kattoon asti?


      • Tagero

        Lapsia ei pidä hankkia montaa, jos tulot eivät riitä. Mamuille mikään ei ole niin kannattavaa Suomessa kuin mahdollisimman monen lapsen hankkiminen: Jo kymmenellä lapsella pääsee vähintään satatonnia vuodessa ansaitsevien suurituloisten luokkaan ja halvassa kotimaassaan voi elellä herroiksi kenenkään puuttumatta valheeseen. Kun kymmenlapsisten perheiden lapset noudattavat vanhempiensa menestysreseptiä, niin olemme koo-uu-äs-ee-äs-äs-aa!!


      • Voncatt

        Perussuomalaiset ajavat jo sekä euro- että EU-eroa. Ne ovat tällä menolla vain ajan kysymys, koska pään hakkaaminen seinään kannattaa lopettaa aikaisemmin kuin myöhemmin.


    • Kortsut

      Ja loppuun lisäys: keitysapu ja lähetysjärjestöjen tuki voidaan antaa vain kondomeina.

      • Takkutukki

        Kyllä kastraatio ensimmäisen lapsen jälkeen kummallekin osapuolelle on tehokkaampaa Miehelle vietin kokonaan poistava kastraatio on tehtävä myös raiskauksen rangaistuksena, mikä ehkäisee tehokkaasti erityisesti rikoksen uusimista.


    • CusterG

      Perhesuunnittelu ja yhdenlapsenpolitiikka on tehtävä pakolliseksi kaikissa niissä maissa, joissa väestö kasvaa., sillä maailman väestö on saatava reippaaseen laskuun ja kaikkien tulee siihe osallistua, koska sillä ratkaistaan niin ilmastonmuutos, luonnon saastuminen ja hupeneminen, nälänhädät, ympäristöongelmat, juomaveden pilaantuminen, liika-asutus, pakolaisuus kuin maailman energiaongelmat! ... Mainitse vain joku ihmiskunnan aiheuttama ongelma ja tässä on ratkaisu siihenkin.

      • Köpiläs

        Ei, vaan kyllä paljon tärkeämpää on kestäväkehitys, ilmastonmuutoksen torjunta jokaisen suomalaisen pienillä teoilla, vapaa maahanmuutto ja vihapuheenkielto. Onhan!


      • Hoplaax

        Kehitysmaissa, joissa elannon turvaaminen on ainakin menneisyydessä lievästi ilmaistuna ollut haastavaa, lasten tuli pitää huolta vanhemmistaan näiden ikäännyttyä. Korkeasta lapsikuolleisuudesta johtuen lapsia kannatti hankkia mahdollisimman paljon, jotta riittävä määrä elättäjiä jäisi henkiin. Nykyisin olosuhteet ovat parantuneet, mutta tuo lapsien tekeminen näyttää säilyttäneen suosionsa.

        "Pakolaisista" ei koskaan päästä eroon niin kauan, kun kehittyneissä maissa ovet ovat sepposen selällään.


    • YKLLE

      KESTÄVÄKEHITYS EI ONNISTU ILMAN VÄESTÖRÄJÄHDYKSEN TORJUNTAA - YK!!!

    • 1488

      Yhdeksän sanaa!

      • Puuri

        Pannaan paremmaksi: Suomen sote-palvelut ovat vain suomalaisia varten ja ne ovat omien kansalaistemme elämän turva. Ulkomaalaisilla on omat sosiaaliturvansa omissa maissaan. Muiden maiden kansalaisille ei saa maksaa tukia Suomesta ja kaikkien pakolaisten pitää palata omaan kulttuuriinsa tai pakolaisleireille niin pian kuin mahdollista. Heidän asiansa eivät kuulu suomalaisille hätäapua enempää!

        Pakolaistenhan on paljon helpompi palata, kuin heidän oli tulla tänne: Suomialaiset maksavat heidän yksityislentonsa ja antavat vielä toistatonnia kotiutusrahaa käteen. Se että he ovat tulleet Suomeen asti, ei ole mikään syy jäädä tänne: Paluu on vain tuntien kysymys!

        Pakolaisapu on kokonaisuudessaan siirrettävä ongelmaihin ja niiden lähelle, sillä pakolaisuuden ongelmat voidaan ratkaista vain siellä, ei Suomessa!!

        Väestönkasvun torjunta perhesuunnittelun ja yhdenlapsenpolitiikan avulla on nostettava YK:ssa kestävänkehityksen tavoitteiden kärkeen. Tällä hetkellä YK:n 17 kestävänkehityksen tavoitetta eivät edes mainitse väestönkasvua, vaikka kaikki ihmiskunnan aiheuttamat ongelmat johtuvat siitä!

        Väestön vähentäminen on tärkeää tiheään asutuissa kerskakulutusmaissa, kuten Suomessa ja Espoolla on vastuu olla edelläkävijä! Espoon väestöä pitää vähentää, sillä vain se on kestävää kehitystä.

        Kaikkein tärkeintä on väestön vähentäminen murto-osaansa nykyisestä väestöräjähdysmaissa. Se on tehtävä pakolliseksi!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8086
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      39
      2905
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2482
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2213
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      18
      1876
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      13
      1624
    7. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1493
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1456
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1425
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    Aihe