Pikavippiongelma

ewgfewgweg

Hei! Olen ottanut pikavippiä noin 3500 eurolla yhteensä, mutta varani eivät riitä takaisinmaksun jälkeen enään muihin menoihin. Erät ovat n 300 euroa kuukaudessa. Tuloni ovat n. 800 euroa kuukaudessa. Olen tiedustellut maksusta, josko voisin maksaa pienemmissä erissä lainan, mutta tästä sain ilmoituksen ettei se ole mahdollista. Mitä teen?

35

2650

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ttwtwt2g3gw

      Oman kunnan sosiaalinen luotto, jos tulosi ovat pienet ja vakaat (esim. palkka tai eläke, mutta ei tyött.korvaus).. Takaisinmaksukykysi tutkitaan tarkoin, eli et voi saada kunnaltasi lahjarahaa sosiaalisen luoton muodossa.

    • tietoa346

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15123057/eurolimitin-perinta tästä keskustelusta luin seuraavaa:

      "Neuvon päästämään perintään. Saa tehtyä sopimuksen 30 erään. Näin pääset lainasta eroon ja melko kohtuu ajassa. Kuluja toki tulee, itsellä erä eurolimiitin perinnän kanssa tehty 192€/kk. Maksusuunnitelman saa tehtyä verkkopalvelun kautta itse. Tästä kovin vähän tietoa keskustelusta löytyy, toivottavasti tästä on apua. Odottele siis rauhassa että menee perintään ja teet maksusopimuksen. Ei tule merkintää luottotietoihin vaikka tuo perintään siirtyminen viekin jonkin aikaa. "

      Eli siis jos lainan päästää perintään, on se mahdollista maksaa pienemmissä erissä?

      • KySyMystä

        Mistä aloittajan lainat on?


      • ewgfewgweg
        KySyMystä kirjoitti:

        Mistä aloittajan lainat on?

        Ferratumilta sekä credit24:lta


      • VipstaakiOG
        ewgfewgweg kirjoitti:

        Ferratumilta sekä credit24:lta

        Ferratum on alan pahin rosvo, anna mennä se perintään ilman muuta ja sitten teet OK-perinnän kanssa maksusuunnitelman jota noudatat, muuten ei ferratumin laina lopu ikinä kun maksat minimilyhennyksellä pelkkää korkoa ja kuluja mutta pääoma jatkaa eloaan maailman tappiin. Ferratum vetkuttelee 75 päivää ennen kuin laskee lainan perintään jotta se saisi kiskurikoron juoksutusta pitkitettyä mutta mitään merkintää EI TULE jos sitten noudatat ok-perinnän kanssa tekemääsi sopimusta.

        Credit 24 on ystävällisempi firma eikä noin kallis, sen kanssa pääset pikkuerillä eteenpäin kun sovit perintätoimiston kanssa myös sen!

        Jos yrität väkisin hoitaa "normaalitavalla" niin ei siitä sun tuloilla tule mitään, sen voin sanoa ja varsinkin kun sulla on toi ferratum, se on pahimpia mitä löytyy ellei kaikkein pahin jopa.


      • wcwcwcgggr

        Kyllä. Perintätoimistojen kanssa on paljon helpompi tehdä asiallisia maksusuunnitelmia kuin alkuperäisen velkojan kanssa. Yleensä alkuperäiset velkojat eivät suostu minkäänlaisiin maksusuunnitelmiin.


    • ristofertaxfree

      Otat äkkiä KAIKISTA mahdollisista pikavippifirmoista rahat mitä irtoo ja lähdet thaikkuun ransuja naimaan...sitten joskus kun palaat suomeen niin siinähän perivät, itse tein aikoinaan 15t/e kuprun nykyään olen velkasaneerauksessa nollasopparilla eli en maksa centtiäkään ja pyöritän pientä filunkia siellä/täällä.

    • Rahataihenki

      Pieniä on silakat joulukaloiksia. On köyhillä murheet......

    • syvä-huokaus

      Tuli väkisin mieleen Pikavippien kultaiset ajat, vippejä otettiin ja iloisen laulun ääni kuului iltaisella siellä täällä kylällä. Nyt on pikavipit vain tahroja paperilla älä siis suutu ei siitä asiat miksikään muutu, oi, sillä meillä oli retkemme, oi, meillä oli hetkemme

    • nopropleemaa

      Hanki luottokortti 4000€ luottorajalla ja maksa sillä koko velka. Kuukausierä tippuu 230€. Luottokortissa kuukausierä 3500 kohdalla on sunnilleen tasan satanen kuussa.

    • noupropleemaa

      Tai hae kaksi korttia 2000 limiitillä. Suunnilleen sama lopputulos.

    • Töihin_vaan

      Jospa koettaisit alkaa tienaamaan enemmän kuin 800, eli menisit töihin ja jos nyt satut olemaan töissä alle minimipalkan jostain syystä, niin hanki vaikka toinen työpaikka.

    • No tietysti maksamalla lainatut rahat takaisin.

      Jos kukaan ei suostu maksusopimukseen, maksat ne pienet ja kalliit pois tai sitten toinen vaihtoehtoinen tapa: kun ensiksi elät minimikuluilla niin maksat kaikkia lainamaksuja ja perintäkirjeitä aina erääntymisjärjestyksessä. Eli ensimmäinen eräpäivä ensin ja jatkat tätä rallia tästä iäisyyteen.

      Homman juju kun on se, että sitten kun noita alkaa putoilla ulosottoon niin näiden saatavien summa helposti tuplaantuu kaikkine kuluineen joten haluat siis kutistaa lainapääomaa mahdollismman paljon ennen tätä ja tuota veivausta voi jatkaa yllättävän pitkään.

      Keskitä siis energiasi siihen, että saat tuloja lisää että voit maksaa lainoja pois enemmän etteivät mene kalliiksi. Velan vanheneminen kestää kuitenkin sen 15v tietysti maksat nuo pois tänä vuonna tai edes ensivunna etkä kitkuttele kurjuudessa 15v elämästäsi.

      Voit myös toki myydä omaisuuttasi. Bluraykokoelmaa tai läjä vaatteita kirpparille niin äkkiä on satoja euroja kasassa. Mitä nopeammin hoidat, sitä halvemmaksi tulee.

    • eihätää

      Kyllä kannattaa järjestää ne vipit maksuun mahdollisimman nopeasti https://goo.gl/XYfuqP , sillä korot kohoaa muuten liian korkealle.

    • VippiHippi

      Kannattaa päästää kaikki uuoohon vaan suosiolla ja sitä ennen vipata lisää niin paljon kuin saa. Ei noista pääse irti sun tuloilla ikinä vaan kitkutellessa menee loputkin vähät mitä sulla on. Joskus käy niin että lähtee homma lapasesta ja täytyy sitten kokea uo mutta ei se oo maailmanloppu varsinkin kun sun 800 euron kk-tuloista ei voida viedä kuin jotain 80-90 euroa.
      Teet sitten vähän viraabelia ym tohon päälle niin kyllä sä pärjäät.

      • aldjfjkadngkjds

        Idiootilta idioottineuvo. Ihan kuin alle 4000 euron luottojen takia (joista voi sopia maksusopparit) kannattais ottaa lisää velkaa 50 000 euroa eikä päästä niiden kanssa kuiville seuraavaan 15-20 vuoteen. Huomaa ettei päässä kyllä liiku mitään Vippihipillä ja siksipä onkin tuossa jamassa.


    • Kai.Vari68

      Maksat aivan liikaa lainastasi. Neuvon, miten saat saman lainasumman paljon halvemmalla. Hae lainaa tuo 3500 euroa esim. 5 verkon lainanvälittäjältä, joista jokainen kilpailuttaa hakemuksesi 10-20 pankilla ilmaiseksi ja sitoumuksetta.
      Kukin pankki lähettää lainatarjouksen, jonka korko on laskettu antamiesi taloustietojen perusteella. Jokainen pankki siis arvioi tietosi omalla tavallaan. Siksi tarjouksissa tulee olemaan eroja.
      Valitse tarjouksista se, jonka todellinen vuosikorko on pienin, hyväksy tarjous pankkitunnuksillasi, nosta rahat tilille ja maksa rahoilla pois nykyinen kallis lainasi. Voit halutessasi ottaa jopa 15 vuoden maksuajan ja saada myös maksuvapaita.
      Näin saat kuukausieräsi laskettua n. 40 euroon kuukaudessa. Katso: kingrahoitus.fi

    • Nuukaerkki

      Tulosi riittävät nippa nappa tuon vipin ottamiseen, lainaa et pysy takasin maksamaan, pieni vippi suuri velkanaru, kun näitä kertyy luottoyhtiölle paljon, niin tulee korkoa korolle ja firma rikastuu. Jos kaverisi tai vanhempasi lainaisivat, jos heiltä et lainaa saa, niin luottosi on mennyt myös läheisiisi. Kannattaa otaa työtä vastaan ihan mitä vaan ja myydä omaisuuttasi netissä ja muuttaa johonkin asumaan, vaikka telttaan kesän ajaksi ja kännykkä auto ja muut kulut minimiin ja syömässä kannattaa käydä ystävien luona. 3500 euroa ei ole suuri summa, mutta jättämällä sen maksamatta summa tuplaantuu nopeasti.

    • Ferratonta

      Summa on vielä verrattaen kohtuu pieni joten yritä olla tekemättä tyhmiä paniikki ratkaisuja. Etenkin Ferratumiin sotkeutuminen on kuitenkin sen tason virhe että jotain sun on keksittävä.. joten oisiko mahollista tunnustaa perheelle homma ja saada heiltä kitukuukausiksi ruoka-apua että voisit pistää omat tulosi vippien maksuun? Jos ei, niin sitten luottotiedot kun sulla on vielä tallessa niin hae luottokorttia op:lta, nordeasta tai mikä pankki sulla onkaan ja kuittaa sillä helkuttiin noi ryöstöpuljut. Tsemppii ja ota tästä opiksi ;) t:samassa lietealtaassa uinut

    • Ei_toimi_ei

      Ihmettelen että miksi näitten pikavippipaikkojen perään ei kattella hieman tarkemmin? Antavat persaukisille useampia tonneja lainaa, joita eivät todellakaan pysty maksamaan edes minimisuorituksella takaisin.

      Ei tunnu ketään kiinnostavan että Suomessa on joku 300 000 maksuhäiriöistä henkilöä ja suurin osa niistä on kaiken maailman vippien takia. Jotain vihapuhetta jaksetaan valvoa, mutta vippipaikkojen kusetukset ei kiinnosta ketään.

      • PieniKorjausEdelliseen

        Ihmettelen että miksi näitten persaukisten perään ei kattella hieman tarkemmin? Ottavat pikavippifirmoilta useampia tonneja lainaa, joita eivät todellakaan pysty maksamaan edes minimisuorituksella takaisin.

        Ei tunnu ketään kiinnostavan että Suomessa on joku 300 000 maksuhäiriöistä henkilöä ja suurin osa niistä on kaiken maailman vippien takia. Jotain vihapuhetta jaksetaan valvoa, mutta ihmisten tyhmyys ei kiinnosta ketään.


      • hahauhhhqab

      • juurikinäinkuulkaa
        PieniKorjausEdelliseen kirjoitti:

        Ihmettelen että miksi näitten persaukisten perään ei kattella hieman tarkemmin? Ottavat pikavippifirmoilta useampia tonneja lainaa, joita eivät todellakaan pysty maksamaan edes minimisuorituksella takaisin.

        Ei tunnu ketään kiinnostavan että Suomessa on joku 300 000 maksuhäiriöistä henkilöä ja suurin osa niistä on kaiken maailman vippien takia. Jotain vihapuhetta jaksetaan valvoa, mutta ihmisten tyhmyys ei kiinnosta ketään.

        Huippu :D
        Nimenomaan. Luotonmyöntämistä säädellään jo sen kymmenellä lailla ja sitä valvoo ties mitkä viranomaiset kuluttajaviranomaisesta markkinaoikeuden kautta käräjäoikeuteen, mutta silti tarvittaisiin lisää paapomista kuulemma.


      • Ei_toimi_ei
        juurikinäinkuulkaa kirjoitti:

        Huippu :D
        Nimenomaan. Luotonmyöntämistä säädellään jo sen kymmenellä lailla ja sitä valvoo ties mitkä viranomaiset kuluttajaviranomaisesta markkinaoikeuden kautta käräjäoikeuteen, mutta silti tarvittaisiin lisää paapomista kuulemma.

        Noh Suomessa on nyt paapottu alkoholisteja ja nistejä sekä mamuja. Mamujen paapomiseen menee yli miljardi vuodessa, mutta pikavippeihin ei saada järkeviä korkokattoja. Osa pikavippifirmoista lainaa myös rahaa ilman luottolupaa. Ei vaan ketään näytä kiinnostavan.

        Olen vaan sitä mieltä että kun kerta paapoa pitää, niin paapotaan nyt sitten edes oman maan kansalaisia, eikä raiskaajamamuja.


      • jaaaataasmennääään
        Ei_toimi_ei kirjoitti:

        Noh Suomessa on nyt paapottu alkoholisteja ja nistejä sekä mamuja. Mamujen paapomiseen menee yli miljardi vuodessa, mutta pikavippeihin ei saada järkeviä korkokattoja. Osa pikavippifirmoista lainaa myös rahaa ilman luottolupaa. Ei vaan ketään näytä kiinnostavan.

        Olen vaan sitä mieltä että kun kerta paapoa pitää, niin paapotaan nyt sitten edes oman maan kansalaisia, eikä raiskaajamamuja.

        Huoh, ihme että tämäkin keskustelu piti vääntää mamuraiteille. Ootte te kyllä mahdottomia..
        Ootkos seurannut minkälainen laki on valmistelukierroksella parhaillaan? Vai kommentoitko vain mutuilemalla yleensäkin kaikkeen mistään mitään tietämättä tai selvittämättä?


    • NMB65D

      "Jotain vihapuhetta jaksetaan valvoa, mutta vippipaikkojen kusetukset ei kiinnosta ketään."

      Täh? Mistä lähtien lainanantaja on ollut vastuussa lainan ottajan maksukyvystä? Jokainen tietysti ITSE päättää paljonko lainaa ottaa ja pystyy takaisin maksamaan. Ihminen on ITSE vastuussa tekemisistään, ei kukaan muu niistä vastaa.

      • bigrwohgwhg

        "Täh? Mistä lähtien lainanantaja on ollut vastuussa lainan ottajan maksukyvystä? "

        En osaa sanoa päivämäärää, mutta Kuluttajansuojalain 7 luvun 14 $ kieltää lainaamasta takaisinmaksukyvyttömälle rahaa. En laita enää linkkiä kyseiseen lainkohtaan, koska ylläpito poisti jo kertaalleen samansuuntaisen viestini, jossa tuo linkki oli.


      • NMB65D

        "En osaa sanoa päivämäärää, mutta Kuluttajansuojalain 7 luvun 14 $ kieltää lainaamasta takaisinmaksukyvyttömälle rahaa. "

        Tjaah... Kaikkea sitä näkee. Itselläni ei olisi koskaan tullut mieleen lainata mitään maksukykyni ylittävää, joten ei ole tullut seurattua lainsäädäntöä. Kiitos kuitenkin tiedosta. Miten mahtavat ottaa selvää maksukyvyttömyydestä?

        Itse en lainaa tarvitse. Lainailen pankeille, jotka maksavat parhaita korkoja. Suomalaiset pankit eivät tässä kisassa pärjää lainkaan.


      • Ei_toimi_ei

        Kylmä tosiasia on se että veronmaksajat nämä vippaajien maksut suurimmaksi osaksi tälläkin hetkellä maksaa. Ei persaukinen työtön lusmu ikinä maksa parikytätonnia ulosottomaksuja takas, joten yhteiskunta maksaa ne.

        Eikö olis helpompi jos näille lusmuille ei vain saatana lainattais alunperinkään niitä vitun rahoja?


      • uuwuwwhhwhwhw

        Työtön ei voi saada lainaa, olipa hän lusmu tai ei. Takavuosina saattoi olla toisin, mutta laki ja pikavippifirmojen käytännöt ovat muuttuneet.


      • Ei_toimi_ei
        uuwuwwhhwhwhw kirjoitti:

        Työtön ei voi saada lainaa, olipa hän lusmu tai ei. Takavuosina saattoi olla toisin, mutta laki ja pikavippifirmojen käytännöt ovat muuttuneet.

        Onko näin? Hyvä jos on, koska työttömäthän näitä eniten käytti.

        Nykyäänhän työttömilläkin pitää olla iphöönit ja autot vaikkei varaa niihin oliskaan.


      • uuwuwwhhwhwhw

        Useimmilla näkemistäni pitkäaikaistyöttömistä on kyllä ihan peruskännykkä tai alemman hintaluokan älypuhelin. Suurin osa myös tupakoi.


    • eihätää

      Jos on useita vippejä, ne on yhdisteltävä, sillä ovat muuten liian kalliita.

    • wrehehtrh

      Nää pika paskat sitä vihapuhettahan juurikin lietsovat, mitäs oli tyhmä ja otti vippiä, jos ei ole töitä niin tukia hakemaan. Sitä varten ne siellä on kun minun järjen mukaan työttömlle ei edes pitäisi lainata mitään.

      • hhahqhqhhbbq

        Ei työttömälle varmasti lainatakaan mitään, jos hän jo lainaa hakiessa kertoo rehellisesti olevansa peruspäivärahalla oleva työtön. Miksi lainattaisiin, kun hakijalla ei ole ollenkaan takaisnmaksukykyä eikä häneltä edes ulosmittauksen yhteydessä saisi mitään, ellei hänellä olisi sattumalta omaisuutta?


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      28
      1387
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe