millä tavalla halvin känni suhteessa prosentteihin

ironfist777

onko se halvin että ostaa aina tarjouksessa olevan 24 paketin kaljaa vai tuleeko vielä halvemmaksi joku alkon juoma suhteessa paljon on prosentteja juomassa vastaan hinta? tietäskö kukaa täällä?

7

2656

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Pakkauskoko ei saa vaikuttaa alkoholijuoman yksittäishintaan, joten ei ole pakko ostaa koko salkkua kaljaa, ainakaan hinnan vuoksi.

   Ennen, hyvään Wanhaan aikaan pulsut joivat myös halvimpia vahvoja viinejä, mutta tuo aika on kai jäänyt kultaisten muistojen joukkoon. Ei ole enää Sorbusta, Vinettoa ja taitavat niiden vakavat juojatkin olla jo haudassa.

  • Lone.Star

   Hanki viinikitti jaita se kaymaan. Maistuu karmealle, mutta saa kannin halvalla.

   Parempaa saa kun kayttaa oikeita marjoja. Yleensa kotiviinia tehdaankin syksylla. Se on hieno harrastus ja sita voi tarjota myos lahjaksi. Tassa kotiivinin teossa pitaa olla suunnitelmallinen ja sailoa pullot kunnolla viileaan ja valottomaan tiilaan. Ei kannata koskaan ji=uoda koko vuosikertaa pois vaan jattaa joitain pulloja seuraaviin vuosiin. Se on sitten hauskaa nauttia myohemmin.

   En ole seurannut Viron hintakehtitysta, mutta muutta kun viimeksi asuin Suomessa niin halvinta oli hakea viinakset Virosta vaikka asui Keski-Suomessa. Kalleinta oli ajaa Helsinkiin, mutta kun ottaa 3 muuta henkea mukaan ja ottaa jonkun hitaan bilelaivan niin hytin saa halvimmalla.

  • Latvia.liian.kaukana

   Siis niin että puhutaanko Alkon tuotteista, kaikista Suomessa laillisesti saatavista vai myös Virossa myytävistä.

  • Mirhaa

   Marabello pullo ykkösellä nassuun. Sillä pitäis lähteä kovin jano. Maksanee jotain 9e
   Jos on Marabello päässy loppuu, niin Gambinaa.

   Keskikaljan lipittäminen taitais tulla vinkkuhinnaltaan halvemmaksi, mutta hieman on vaikeata vetää ykkösellä 10 pulloa kaljaa, mikäli viinannosteen fiilistä kaipaa.

  • Näääin

   Marabello hinta per pros on halvin. sit tietty kilju.... vettä sokeria ja Pikahiivaa....15pros ja alta euron Litra. Mitä enemmän juot sitä vittumaisempaa elämää saat.

  • Tsepu

   Ostoalkoholeista (Suomessa) halvinta (euroa/alkoholilitra) lienee kuitenkin halvimmat väkevät. On sitten asia erikseen, mikä imeytyy nopeiten tai kolahtaa parhaiten ja siinä parhaiten taitavat pärjätä viinit ja vahvat oluet ellei (huurujen) hengittämistä (esim. skumppa) tai hengenvaarallisia tapoja huomioida.

  • llllllkkkkkkk

   ykkösolut taitaa olla. ainakin veroja vähiten suhteessa etanoliin

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   2137
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   354
   1903
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   1389
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   116
   1139
  5. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   818
  6. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   67
   716
  7. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   693
  8. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   202
   675
  9. Tekis mieli kertoa

   Miten pahalta tää on tuntunut ja mitä mietin mut en uskalla ottaa riskiä että sattuu vaan yhä enemmän. Ei näille tunteille voi mitään. Olisin vaan toi
   Ikävä
   28
   666
  Aihe