Lämpimät ja sydämmeliset onnitteluni

simniuxz

suomalaisille menestyjille ja menestystä yrittäneille kilpaurheilijoille kuin heidän vanhemilleen. Vanhemmat kun ovat alusta lähtien suurimpia ponsoreita monia vuosia. Tiedän tarkasti mitä kilpaurheilu on mitä se vaatii kaikkineen. Viihdemaailmassa on noita paljon jotka menevät omaan " menestykseensä " kun ovat armollisia itselleen se on nyt uskonnolinen ilmiö ja ihmettelevät kun oma elämä ja ihmis-suhteet on sekaisin jne. Siinä sitä " tulosta " kun on aina itsensä helpommalla päästäminen ja armollisuus itseään kohtaan löhötessä vapaa-aikana sohvalla kun ei kestä todellisuutta, mitä se todellisuus oikeasti on ja minkälaista kieltäytymistä, pitkäkestoista itsekuria ja valintoja vaatii jotta ei päästä itseään helpommalla, siis naamakirjassa sun muissa wittereissä itseään fanittaa tai juutuupi videioita postaten. Poikeukkiakin onneksi löytyy.

Itse en pysty ottamaan minkäänlaista hurmiota kuin kunniaan suomalaisena, suomalaisten menestyksestä olympialaisista. En lukeudu heidän lähipiiriin enkä valmennustiimiin. En ole heidän päivittäisessä elämässään hyvällä enkä varsinkaan pahalla. Minulla ei ole mitään syytä riemuita siitä että suomi sai kultaa kun siellä sai kilpaurheilijat suomalaiset henkilökohtaisen mitalin ei suomi. Minulla ei ole mitään syytä hekumoida toisten raalla itsekurilla, monien vuosien pitkäkestoisella työllä ja periksiantamattomuudella joita on jokainen omassa elämässään joutunut tekemään jne.

Minä myös omassa elämässäni saanut elää kilpaurheilua mitä se kaikkineen on kaiken muun opiskelun ja työni lisäksi. Se kaikki investointi ei harmita yhtään vaan sitä aikaa muistan sydämmelisellä lämmöllä vaikka siinä viisitoistavuotta meni mutta ei hukkaan En tunne tarvetta selventää tarkemmin ( yksityisasiamme ) Eikä ammatilinen menestyskään kuvasta sydämmeni kaipuuta vaikka työnantajani on paljon kiitettäviä työtodistuksia laatineetkin ja arvottaneet minun luontaiset kuonteenpiirteen korkealle vaikka luulin ennen kuin tiesin ja koin kuinka niin ei ollutkaan mm.

Miksi en vietä aikaani naamakirjassa ja postaa selfieitä kuin muutakaan nätsäppejä on minulle itsestään selvyys kun on tarpeeksi saanut kokea hyvin tympeää osanottoa näyttäessäni matkoilta ottamiani laadukkaita kokemuksia joten. Ymmärsin jo varhain äitini, mammani, pappani varoituksen miten yleensä ihmiset eivät ole " onnelisia " puolestasi vaan mielensä turhuudessa kateelisia vaikka se ei ole keneltäkään pois. Pitkän uran tehneenä olen oppinut olla huomaamatta ilkeämielisyyttä lieneekö akateminen valmius myös osaltaan kuin valtavat kirjapinot sekä itsekuri mahdolistaneet pysymään jämptisti vain omassa tekemisessä läsnäoloineen kun ketään toinen ei elänyt ja elä elämääni kuin minä itse toisia tukien ja kannustaen mutta en ihan ketä tahansa, missä tahaansa. ( :) )

47

1992

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dufunxi

      Harmillista kun juuri ennen olympiaturnausta on tarve selventää työnantajieni luoneenpiirteitä korkealle oli kertakaikkiaan yllätys aikoinaan ja vieläkin että ne eivät ole jokaiselle urheilumaailmassa, työyhteisössä, opskeluyhteisöissä ominaista vaan liian paljon itseeään tärkeänä pitävää josta ei sen enenmpää.

      Tässä vielä esimerkki kun söin aamiaisen jos en olisi minä laittaisin tietysti selfien kun valehtelisin itselleni kuinka koko suomen kansa on kiinostunut mitä aamiaisella söin ( :) ) Mutta nyt turnaukseen, minua on vuosien ajan auttanut mm. ainoastaan rakentamalla arvomaailmaani omaa sydäntään varten on voinut muuttaa paineen joustavuudeksi. ( :) )

    • gotexempeloix

      Jääkiekkostudion selostaja Minna Korkka edusti kansainvälistä uutistenlukijaa kuin muitakin jotka ovat selvillä kansainvälisestä stailuksesta. Katsokaa jos kiinostaa ccn, abc, fox yms. Ei voi sanoa että kaunis vaan Upea naisellinen, viehättävä, tyylikäs. ajaton todella täydellinen kokonaisuus kuin konstailematon, hyvällä huumorilla. asiallisuudella. varmuudella eikä mitenkään omaa arvoaan pönkittävä vaan luonteva kokonaisuus kuin täydellinen terve nöyryys joka monille suomalaisille on jopa tuntematon käsitys kuin vaatimattomuuskin milloin se on paikallaan ja milloin on " kissan " hyvä nostaa oma häntänsä pystyyn ns. Kissan pöydälle. Siinä yksi monista tyylinäyte miten ilman rahvaanomaista seksikkyyttä voi nousta korkealle kun seksikkyys ja pornahtavuus näyttää tosi halvalta ja tyylittömältäkin.

      Suomessa näkee harmillisen paljon julkisuudessa työtään tekeviä joiden kelpoisuus on enää heidän kasvot tai se kohta vartalosta jota tuotantoyhtiöiden mielestä enää kehtaa näyttää. Yleensä rinnat rahvaanomaisesti esille tai sitten täysin sopimattomat kireät nahkahousut tunkeneet vaikka kaikki näkee että tuossa ei ole enää mitään järkeä jne.. Ilmeisesti täytyy ymmärtää että suomalaiset tulevat tässäkin muutaman vuoden jälkijunassa ennen kuin älyvät kuinka impivaaralaista on omaa halvannäköistä seksiä kuin kyseessä on pelkästään pornahtavat kokonaisuudet. Siinä sitä vertailtavaa.

      Miten ne naiset joiden pelkät kasvot tai se kohta vartalosta on tuottajatiimin mielestä enää " minkään arvoinen " suhtautuvat heitä määritteleviin ( ? ) Tämä ei koske itseäni eikä painoindekiäni, koskaan lihava ollutkaan ja nyt kun suruissani totesin että uusi uimapukukin pitää ostaa kun olen entisestäänkin laihtunut Niin älysin että ei niin vanha uimapukuni sentäs saanut kiertää maailmaa kanssani mm. hongkong, yhdysvallat, dubai, abudahbi, moskava joten hyvillä mielin katson suomalaista uimapukumallistoa. epäilen että en löydä ostettavaa en ainakaan yhtä viehättävää. naiselista, laadukasta. viehättävän naisellisen konservatiivista suomesta ehkä...

      ystävälisin terveisin huipputavalinenheteronainen ( :) )

    • zcdoix

      Hittolainen kun yksi sana jäi kirjoittamatta : huipputavalinennormaalinainen. Niinjust olen saanut lukea jos ja minkälaista metelöintiä kuin rahvaanomaista tuotosta milloin kenenkin lihavuudesta joten muutaman sanasen tässä ainoastaan tsemppaan. Niinjust et vist hyvin paljon tuotantoyhtiöt ovat täysin impivaaralaisia kun yrittävät mauttomasti, pornahtavasti komensoida tekijöidensä ylilihavuutta piilottaen heidän liikakilonsa jne. Minua ei haittaa keidenkään ylipainoisuus itse kantavat kiusaliset ylipainonsa.

      Minua haittaa että naiset alistavat itsensä työn siis pelkästään rahan takia posliininuken ja pornomallien näköiseksi joka on mitä halvimalla ja mauttomalla tavalla itsensä aliarviomista. se siitä. Voisin tästäkin vaikka kirjan kirjoittaa paitsi se ei olisi omakohtainen elämänkerta. Vaikka en posliininuken näköinen olekkaan silti päivääni mahtuu viimeinkin " arvatkaa " ( :) ) syväpuhdas-siivous. Rakas kärcher on odottanut milloin hän pääsee jälleen näyttämään suorituskyvykkyyttää kun on saanut lepää siivouskomerossani ja vaikka kotini ei ole hollitupa eikä likainen tänään kaiken kirjapinon jotka luettavakseni on tarkoitettu vastapainoksi tuotan iloa kächerilleni että pääsee tuottamaan syväpuhdasta.

      Hej då yrittäkää pärjätä ilman minua, kun kuitenkin pärjäätte mutta miten se on eri juttu tai eriasia.

    • cxzuio

      Kaikenlaista sitä tulee ajateltua kun kärcherillä kylpyhuonetta puhdistaa kuten eräskin: tuttava joka ei kuitenkaan ole profiloinnissa ja tarkassa analyyseissani o sijoittunut niihin joita kotiini kyläilemään pyytäisin. Kertoi todellisuudessa että olivat sukulaistensa kanssa ostaneet yhteisen kärcherin. Voi kuinka pahoillani olin ääneti hänen puolestaan , miten acceptera ett glädjeämne häneltä minimissään siis hyväkymään pakotettu kaikenlaista joka mitätöi elämänilonsa. Toisaalta jos mieheltään täytyy kysyä lupa kaikkeen niin ymmärrän kyllä mutta se ei ole sama kuin hyväksyn mm.

      Kaikenlaista sitä saa elämänsä varella kuulla ja todeta mutta jos kerta iso omakotitalo ja kaksi autoa autotalissa on tärkeämpää kuin ikioma kärcher niin mikä minä olen siihen mitään sanomaan itsenäisenä, omillaan toimeentulevana huippunormaalitavalisenaheteronaisena. Joka ei tarvitse keneltäkään lupaa mitä ostaa mm. ikeastakin ( :) )

      • Anonyymi

        Ärsyttävä nais toimittaja!
        Suu koko ajan korvissa ja SSS- suhisee todella pahasti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ärsyttävä nais toimittaja!
        Suu koko ajan korvissa ja SSS- suhisee todella pahasti

        Älä jaksa hymyillä koko ajan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä jaksa hymyillä koko ajan!

        Ihan samaa mieltä!


    • Anonyymi

      Nuo miestoimittajat ovat asiallisia EI ainakaan ole suu koko ajan korvissa.
      Tuo nykyinen naistoimittaja on todella ärsyttävä, kun koko toimituksen ajan on suu korvissa. Nykyään en jaksa enää katsoa tulosruutua TV-3. Katson urheilutiedot TV-1 siellä, kun on vain asiallisia toimittajia, eikä mitään naurusuuta! Kiitos asiallisille toimittajille!

    • Anonyymi

      Jo ja kovasti SUHISEE!!!!!!!!

    • Anonyymi

      Juuri näin lopeta tuo yli pirteys jo! Näyttää kauheelta ja kuulostaa kauhealta!
      KannattaiSSSSko yrittää kosjata tuota S vikaa? Koska se kuulostaa kauheelta!

    • Anonyymi

      Mies toimittajat ovat parhaita toimittajia naiset sivuun, kun kyseessä on esiintyminen tv-ssä. Urheiluruutu on asia pitoinen toimitus, eikä mikään nauru naamojen esittely.

    • Anonyymi

      Ei pysty katsomaan TV-3 urheiluruutua, paitsi silloin katson kun on miestoimittaja paikalla.

      • Anonyymi

        Sama juttu täällä ja meitä samoin ajattelevia on varmaankin suuri joukko.


    • Anonyymi

      LOPETA JO!

      • Anonyymi

        Tarkoitan, että lopeta jo toimittaja!


    • Anonyymi

      Taas oli suu korvissa lähes koko toimituksen ajan, miksi?

    • Anonyymi

      Toimittaja oli kymppiuutisten lopussa taas kertomassa, että mitä on tulossa Urheiluruudussa. Voi Kristus, että nauroi taas niin, että hampaat oli ulkona koko ajan. Hyi hel…….! Katotaanpa miten taas hampaat ulkona Urheiluruudussa. Selkäpiitä karmivaa nauru naamaria taas tarjolla!

    • Anonyymi

      Pitäis vaan ton naaman ihan peruslukemilla, niin olis paljon paljon
      paljon parempi. Eikä katsojien verenpaine nouse tappiin!!!!!!! Mikseivät laita noita miehiä toimittamaan nuo urheilutoimitukset ja nainen sivuun.

    • Anonyymi

      Justiinsa juu ja jetsulleen.

    • Anonyymi

      Samaa mieltä ja siksi olenkin lopettanut TV-3 tulosruudun kattomisen. Nykyään katon TV- 1 tulosruudun, koska hermo menee tuohon naikkoseen!
      Ottakaa kantaa!

    • Anonyymi

      Olen odottanut, että milloin lähtee asialinjalle?

    • Anonyymi

      Joo räkänokastakin tulee nainen, mutta tyhjän naurajasta ei tule mikään!

    • Anonyymi

      Nyt onkin ollut pitkään noita miestoimittajia ja se on tosi hyvä juttu.
      Kyllä noi miehet ovat todella asiallisia, eikä ole mitään turhia kiemuroita. Kertovat urheilu tulokset kasvot peruslukemilla. Emme kaipaa mitään muuta, kuin pelkkää asia linjaa.

      • Anonyymi

        Meitä on suuri joukko ihmisiä, jotka ovat samaa mieltä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meitä on suuri joukko ihmisiä, jotka ovat samaa mieltä.

        👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻


    • Anonyymi

      Nyt on jäänyt pois tulosruudusta hyvä niin. Miehet ovat asiallisia, eikä mitään tyhjän naurajia!

    • Anonyymi

      Joo nuo hymyilijät kuuluvat aivan muualle, kuin tulosruutuun ja muihin asia ohjelmiin. Ketseihin ja noihin pask… ohjelmiin ne sopii.

    • Anonyymi

      Hyvä, että on jäänyt pois televisiosta! Tulosruudussa on ollut nyt noita hyviä mies toimittajia. Hyvä niin, koska emme halua muuta kuin kasvot peruslukemilla, eikä kaameaa S-vikaa.

    • Anonyymi

      Näkyi äsken olevan kymppiuutisten lopussa taas! Saa nähdä onko suu edelleen korvissa? Nähtäväksi jää nyt juuri, kun alkaa tulosruutu!
      🙈🙈🙈

    • Anonyymi

      Varjele se oli taas ruudussa!

    • Anonyymi

      Sama paska jatkuu vaan!

    • Anonyymi

      Mies toimittajat ovat parhaita, koska eivät ole tyhjän naurajia. Kertovat tulokset kasvot peruslukemilla. Eivät yritä mitään. Tuosta naisesta näkyy, että miten epävarman oloinen onkaan. Kun pitää yrittää olla muuta kuin on. Lopeta jo tuo yrittäminen. Meille riittää kun olet kasvot peruslukemilla ja vain sitä pyydämme! Kiitos!

    • Anonyymi

      Kyll on ilo kassoo ja kuunnel nuita assiallisii miehii. Sielt näkköö kaik assjat ilma mittää konstiloi.

    • Anonyymi

      Nyt kanttaa yrittää näyttää hampaita mahdollisimman vähän ja olisko äsken ollut sitä paitsi ihan lopussa!

    • Anonyymi

      Olisko S parantunut?

    • Anonyymi

      Taas tuossa kymppi uutisten lopussa, kun mainosti tulosruutua, niin oli suu taas niin leviänä? Miksi?

    • Anonyymi

      Tullut taas takas ja yrittää olla ilveilemättä, mutta lopussa taas levähtää Legot näkyviin?
      Kyllä tuo S (ässä) särähtää korvaan!
      Voi, voi ei toi miksikään muutu.

    • Anonyymi

      Eihän noi mies toimittajatkaan näytä noita hampaitaan. Ei me kaivata mitään hymyjä, vaan ihan peruslukemilla ja selkeästi.
      Kiitos ja jäädään odottelemaan muutosta.

    • Anonyymi

      Voi jeesus!

    • Anonyymi

      Eipä muutu miksikään, valitettavasti.

    • Anonyymi

      Voi hel….! ja taas on kiillottanut ton hammaskalustonsa, jota näyttää koko lähetyksen ajan!

    • Anonyymi

      Nyt Stop!
      Ja miehet lähetyksiin, kiitos!

    • Anonyymi

      Laskekaa että miten monta kertaa laittaa kädet yhteen ja avaa?
      Laittakaa niitä miehii kehiin.

    • Anonyymi

      Miehiä hänen tilalleen ja heti!

    • Anonyymi

      Miksi koko lähetyksen läpi kädet yhteen liität ja avaat?

    • Anonyymi

      Samat kehnot jutut vaan jatkuu tällä nais toimittajalla.
      😒😞😔😟

      • Anonyymi

        Miksi tuota minnaa palkataan tulosruutuun virnisteleen?


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2625
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1054
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      923
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe