HS Brother Christmas huijaa??

myävtfh

Tuli öklö olo. Haukkuu kehitysvammaisia yksityissä viesteissä myöntäen että tarkoitus kerätä itselleen rahaa. Isoja epäselvyyksiä rahajutuissa ja tileillä. Nyt sanoo en muista olenko laittanut viestejä!

161

9085

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • patolooogista

      Löytyykö jotain matua geeneistä. Ainakin käytös viittaa siihen.

      • kfndldmdmdmd

        jos juttu pitää paikkansa, kokoomuslaisen geenithän sillä olisi. mutta eipä mies kyllä vaikuta huijarilta yhtään.


      • piåo0i

      • ei.mene.jakeluun

        brother christmas syynissä , isoimmat rosvot kailottaa tästäkin kurkku suorana.


      • kaikkeahyvääkaikille

        En tiedä,
        kuka meistä ihan oikeasti haluaa tehdä pyytettömästi vain hyvää toisille. Saamatta itse mitään?
        Uskon silti, että tämä joulupukki edes yritti. Ehkä kohteet vain olivat vääriä?
        Luulisin, että julkisesti apua kerjäävä ihminen on kuolemanhätää kärsimässä.


      • välittäjäaineet.vähissä

        No, suomalainen kerää rahaa suomalaisilta ja jakaa suomalaisille, joita sitten typerillä yksityisviesteillä ivaa kavereille. Ja nyt heitetty epäily, onko pannut rahaa omaan taskuun Miten ihmeessä tämäkin toiminta onnistutaan kääntämään matujen mollaamiseksi? Paha ajatusten ratautuminen jollakulla.


    • ex.lahjoittaja

      Jaahas. En ole enää pitkän aikaan antanut rahaa keräyksiin kaikenlaisten epäselvyyksien takia mutta nyt pariviikkoa sitten laitoin Brotherille lahjoituksen toistuvana joka kuukausi, täytyypä perua se pois... Olisihan se pitänyt arvata että rehellistä hyväntekijää ei ole olemassakaan. Oli viimeinen kerta kun uskon joulupukkiin

      • Cropsu

        Joo...itsekin mietin, kun laitoin parikymppiä sille Tuusniemen rekka- ja säiliöauto-onnettomuudessa kuolleen nuoren isän perheelle. Ei voinut lähettää suoraan perheen tilille.
        Arvelutti toki, kun taas yksi välikäsi on hoitamassa rahoja, että miten se perillemeno...?
        En tätä Brotheria enää avusta noilla pikkusummillakaan.

        Takavuosina oli Savonlinnassa surmatun nuoren, taksia ajaneen perheenisän omaisille avattu keräystili, jota tiedustelin soittamalla sinne Nordean konttoriin. Sai laittaa suoraan.


    • talvellasutii

      Talvirenkaisiin meni, taisi olla avuntarvijalla polte saada micheliinit alle maasturiin ja kysymällä 1000 euron merkkirengaskierros tuli brother christmasilta . halvimmat talvirengas-sarjat n. 350 euroa alle laitettuna. Lahjoititko sinä keskiluokan talvirenkaisiin rahasi vaiko sairaille lapsille?

    • pesulla.käynnin.aika

      Facebookissa Koponen viestitteli HS:n mukaan kaverilleen ideastaan muun muassa seuraavasti:

      " - Vai sit joku keräys mut siin vähä vaarana se rehellisyys sit ku itelle täs kumminki kouttaa kerätä eikä millekkää separeille ;) (Separi on halventava nimitys cp-vammaisesta). "

      " - Eli vaik toi mistä vähä puhuttii et lavastetusti joku putoo mereen ja pukki hyppää pää edellä pelastamaan et saisko tota leviämään maailmalle, ja jos ei ni vetää vas letkut irti eikä siin montaa satkuu häviä.Pitäs saada vaa aidon näköseks se tilanne. "

      " - Ja sit se tarina et olisko joku just for fun juttu et ”summersantan” maailmankuertue, haluutko nähä hinttaripukin hiihtämäs central parkis tai pattaylla "

      Brother chritmas puolustautuu iltasanomissa 25.2.2018

      Edellämainittuun brother christmas vastasi iltasanomissa:

      " – Ihmisten yksityisviesteissä on aika paljon mustaa huumoria ja kirjavaakin keskustelua. Toivoisin, että ne jäisivät ystävien väliseksi jutuiksi. "


      Hyväntekeväisyyshommissa tuo musta huumori ei varmaan ole se oikein ase käyttää. Lahjakortit ja ihmisten tekemät tavaralahjoitukset ei luultavasti olleet Brother christmasin ja tämän lähipiirin omaan käyttöön tarkoitettuja eikä tuttaville jaettavaksi tarkoitettuja, eihän?:

      Brother christmas toiminnassa mukana ollut Alexandra Procope:

      " Procope kertoo esimerkkejä Koposen toiminnasta, Koponen muun muassa maksoi heidän yhteisiä menojaan yhdistyksen hyväntekeväisyyteen tarkoitetuilla lahjakorteilla, piti yhdistyksen saamia lahjatavaroita itsellään, jakoi niitä lähipiirilleen ja yritti tyrkyttää niitä myös procopelle " -Helsingin sanomat 25.2.2018

      " Helsingin sanomien näkemistä viesteistä käy myös ilmi ,että Koponen on kerännyt rahaa Facebookissa esimerkiksi hautakiveen ja kehitysvammaisen aputuoliin vaikka ne oli jo luvattu hänelle lahjoituksina muualta. Kummassakaan tapauksessa Koponen ei ilmoittanut saamastaan lahjoituksesta seuraajilleen. Lahjoittajat luulivat siis lahjoittavansa rahaa tavaroihin, jotka Koponen oli jo saanut " - Helsingin sanomat 25.2.2018

      LAHJOITATKO SINÄ NÄILLÄ TIEDOILLA PARTASUULLE RAHASI?

      • KokomustaBusiness

        Miksi kaiken hyväntekeväisyyden taustalta paljastuu nykyään jotain p-kaa? Oli tämä lelusalakuljettaja joka vedätti, Haitin maanjäristyksen miljardit katosi ja avustustyöntekijät joi drinksuja loistohotellien altailla, pedofiilit ja naisten hyväksikäyttäjät paljastuivat avustusjärjestöistä, vapaan kaupan kukkia tuotetaan veroparatiisifirmojen kautta eikä työntekijöille jää paljonkaan rahaa. Jättipalkat hyväntekeväisyysjärjestöjen pomoilla. Kaikki on nykyään omaan napaan tuijottavien moraalittomien narsistien käsissä. No on ne aktiivisempia toimimaan, eli etsimään fyffeä eri tavoin omiin taskuihinsa. Se on kai sitä nyky-yrittäjyyttä jota hallituskin kannustaa. Sairas aika.


      • olensurullinen

        Surullista luulisi veljen ymmärtävän ettei tuollaisia voi kirjoitella somessa että rahaa vain itselle kerätään .itsekin lahjoitin tuonne mutta en enää


      • ainakin.pöljä

        No sepä, ainakin kannattaisi olla johdonmukainen puheissaan. Jos jollain foorumilla lipsuu joko asenne- tai rehellisyyspuolella, siitä jää nykyään satavarmasti kiinni. Niin turhaa hölmöilyä, ainakin tuo verbaalinen puoli. Jos on pakko suoltaa jotain alatyylistä, niin miksei sitä voi tehdä suusanallisesti kaverien kanssa kaljalasin ääressä, ei ikinä netissä, johon kaikki jää talteen.


    • Huijattu.tonttu

      Lopulta paska jää käteen huijarille. Oikeuden koura voittaa.

      • autettava

        Samaa mieltä kertoo paljon pukin ajatusmaailmasta nämä varmasti elämään jäävät lohkaisut että itselle kerätään fyffet eikä autettaville yms


      • jouluveljelle.massit

        jou jou jouluveli oon laittakaa massia tulemaan


      • Separipukki

        Selityksiä tämän päivän lehdissä. Ei ota sanallakaan kantaa separi tai itselle keräys puheisiinsa vaan koettaa kääntää huomiota niistä pois


      • veljenjoulu

        Ei hyvä


      • hölömäikkää

        en ole surullinen tämän asian vuoksi. kun hän on tehnyt virheen ja virheitä täällä me ihmettelemme sitten. kuka hän lieneekin ei ole lukenut kirjojaan hyvin.


    • vaikeakeissi
      • mulle_mulle

        Kaikki mikä on liian hyvää ollakseen totta on valetta. SPR on myöntänyt,
        että saaduista varoista menee apuun 10 prosenttia. Eiköhän tässä ole
        sama suhde. Paremmin raha menee perille jos lähettää itse kirjattuna.
        Ainoa joka tekee tätä työtä sydämestään on Hursti. Muut huijaa.


    • tekee_kaltaisekseen

      Eikös heppu ollut heti linnan juhlissa? Siitä porukasta on aika vaikea löytää
      rehellistä veronmaksajaa. Ajatus on ollut hyvä, mutta jos ollaan eliitin
      kanssa tekemisissä, niin silloin täytyy itsekin näyttää siltä.

    • yksi_esimerkki

      Tuli vähän mieleen sotaveteraanien veljesliitto. Johtajat tienaavat yli sata
      tonnia vuodessa. Henkilöstökulut liki kaksi miljoonaa vuodessa. Apua ei
      veteraaneille tyrkytetä, vaan sitä on tajuttava hakea itse. Alkaa ukot
      olla jo siinä iässä, että loppuu pian rahastus.

      • Sammaamieltä

        Juuri näin härskiä peliä


      • Ahneutta

        Meilläkin päin vanha kapiainen akkoineen matkustelee ja syö sotainvalidien piikkiin. Ovat puheenjohtaja ja sihteeri paikallisyhdistyksessä.


    • Uhbjk

      Näyttää "tavallisella" perheen isillä olla vähän epätavallisen prameat harrasteet.

      Varautukaa näissä "pyyteettömissä" liikuttavissa auttamis vimmoissanne siihen että kaikki ei välttämättä ole ihan sitä miltä näyttää. Tai ainakin siihen että jotkut muutkin ottaa almuistanne osansa.

    • eierikoistapaus

      Iänkaiken on nämä ns "hyväntekijät" huijanneet hyväuskoisilta hölmöiltä rahat liiveihinsä.

    • nytriittää

      Ei koskaan enää partajepelle euroakaan härski ukko tämä jouluveli

      • Kgb113

        Aika hyvin uskotte HUUHAASANOMIA. saattaa olla että joudutte sananne syödä.


      • kyräilijä

        ootko varma nyt? hesari vai koponen?


    • SPRon pahinhuijari. Pakolaistenavulla on rahaa siirtyyt järjestn piirissätoimiille yhtiöille hyvä kieiveliperiaatteella. Evitskogissa oli vartioitiliike, jonka toiminta Raaseporissa oli pienimuotoista. Evitskogista kannettiin riihikuivaa rahaa pakettiautolla.

    • joulumielitiessään

      Brother christmas petti tukijat täysin,en ikinä olisi uskonut että omiin liiveihin pistää lahjakortit ja lahjoitustavarat ja käyttäytyy kuin omistaan antaisi

    • olenrikasauttakaaminua

      Facebookissa puolustellaan kovasti veljeä eikö ihmiset ymmärrä lukemaansa? yksikin"autettu" siellä lupasi puolustaa veljeä viimeiseen henkenvetoon . tsekkasin "autetun" vuositulot ja näytti olleen melkein 100k

    • Itsekkyys

      Itse harkitsin lahjoitusta mutta kun ei voinut mihinkään tiettyyn osoittaa rahoja niin jätin väliin. Nyt en enää laittaisi ropoakaan. Raha sokaisee kummasti.

    • erityistilintarkastus

      Toivottavasti yhdistyksen tilikirjat tutkitaan tarkasti läpi. BrotherChristmasin itsensä kirjoittamien viestien perusteella antaa siihen enemmän kuin aihetta, toivottavasti ei ole sitä miltä pahasti näyttää.

    • hauska_harrastus

      Milloin seeppareiden vedätys on tullut kielletyksi?

    • varmastiko

      Onko HS varmasti tarkistanut lähteidensä luotettavuuden? Suomen media on yleensäkin ottaen onnettomassa jamassa.

      • joulupukkijoulupukki

        Luulisi että eivät tee aivan ensimmäistä juttuaan tuolla hesarissa.. Jos omalla nimellään kirjoitellut fasessa niin eiköhän siell ole faktat pöydällä ihan kirjallisessa muodossa oletan, sitten oli tämä rakennusliikkeen hyväntekijä säätiön nainen jota en ihan ensimmäisenä epäilisi koska hehän eivät käsittääkseni kerää julkisuuskuvallaan euroja vaan pukki tekee sitä


      • HS, Iltasanomat ainaiset paskanlevittäjät. Harraste tason retardi toimittajat.


    • Jghd

      Fiksu jätkä keksinyt bisneksen. Netti-aikana näitä keksijöitä on Suomessakin ollut jo useita.

    • TyypillinenKaava

      Viranomaisetkin varoittavat näistä monista keräyskusetuksista.

    • vantaanjokipysähtyi

      Brother Christmas IL:ssä

      - Pyydän anteeksi, jos olen loukannut joitain kehitysvammaisia.

      Lisäksi loukkasi seksuaalivähemmistöjäkin hinttaripukki -puheillaan, mutta mitäs hinteistä

      Osoittaa täydellistä harkintakyvyn puutetta pukilta. Katsoppa tilille parin viikon päästä kun raha virta tyrehtyi kuin seinään

      • välivetopukki

        Ja veti firman lahjakortit liiveihin ja muut hyödykkeetkin HS:n mukaan


    • Jghd

      Varmasti toiminta kammataan nyt huolellisesti rahankeräyslain perusteella.
      Somekommentit kyllä kielivät siitä, että bisneksestä ollut kysymys. Ei kukaan sydämmestään auttaja dissaa ketään.

      • kunnioitus.hukassa

        Juuri niin. "Pukukoppipuheet" paljastavat asenteet. Oli isompi pettymys kuin mahdolliset rahaepäselvyydet. Ihmisen, autettavan ja lahjoittajien, arvostus puuttuu.
        Rahasta muuten, ei olisi ainoa joka on aloittanut vilpittömin mielin, mutta kun alkaa olla isoja summia käsissä, voi joutua kiusaukseen. Tai käydä kuin yhdelle piispalle, että on vain luonteeltaan suurpiirteinen ja antelias, ja tarkkuus kirjanpidossa unohtuu.


    • qwegcxghbnn

      Kateelliset huutelee. Miksi joku uskoo kaiken mitä netissä lukee? Miksi takertua niihin pahoihin asioihin kun niitä huomattavasti vähemmän on kuin niitä hyviä tekoja. BC itse kertoi että 95 prosenttia tuotoista menee hyväntekeväisyyteen. Lukekaa vaikka joskus jostain muualta tätä infoa kuin roska lehdistä. Sama asia että pitäisi seiskaa jonain kunnollisena lehtenä joka jakaa vain oikeaa tietoa. Valoja...

      • Nämä-Selvitetään

        Voi vttu. Onko se vastikkeetonta auttamista, vai oman toimeentuloon perustuvaa toimintaa auttamisen kustanuksella.


      • hei.hyvää.päivää

        Meinaatko että on ok olla 90% ajasta rehellinen ja lopun aikaa haukkua autettavia ja vähemmistöjä ja vedellä firman kamat ja rahat liiveihin? Että se on aivan jees sitten kun suurimman osan ajasta on rehti.. Valoja päälle nyt siellä


      • Nämä-Selvitetään

        Meinaan.


      • Vittunytsaatana
        hei.hyvää.päivää kirjoitti:

        Meinaatko että on ok olla 90% ajasta rehellinen ja lopun aikaa haukkua autettavia ja vähemmistöjä ja vedellä firman kamat ja rahat liiveihin? Että se on aivan jees sitten kun suurimman osan ajasta on rehti.. Valoja päälle nyt siellä

        Kyseinen ihminen on hyvä sydäminen, mutta sitä ei moni huomaa kun osataan vain lukea lehdistä. Jos tuntisit henkilön olisit aivan eri mieltä. Kuten hän itse sanoi; viestit oli 2015 ENNEN kuin mikään BC homma oli aloitettu ja muutenkin viesti oli irroitettu asia yhteydestä. Et tiedä koko asiaa joten älä sano hänen haukkuneen autettaviaan. Olisiko järkeä edes tehdä tälläistä työtä jos ei siitä oikeasti nauti ja ”haukkuu” heitä?


    • hippielugi

      Tällaisissa toiminnoissa tahtoo houkutus pumpata saadut tulot ja edus ns varsinaisen toiminnan kulunimikkeillä itselle tai itseään lähellä oleville tahoille olla kovin suuri. Ei tulisi mieleenkään rahoittaa tämänlaatuista toimintaa juuri tästä syystä. Joku ulkopuolinen yksittäinen voi tietysti jotain hyötyäkin mutta se ei muuta kokonaiskuvaa. En tästä yksittäistapauksesta mitään väitä mutta mediassa esiintyvä kulusuhde on kuitenkin niin hämmästyttävä että jonkinlainen erityistilintarkastus olisi mielestäni paikallaan. jos on puhtaat jauhot niin toiminnan harjoittajan omankin edun vuoksi.

    • IhanKaunistelematta

      On sitä paljon joutorahaa itsellä, jos oikein joka kuukaus laitta avustusrahaa, jonkun huijarin tilille?

    • Haiseeeeee

      HS jutussahan on, että osa rahoista olisi mennyt esim sairaalle lapselle. Mutta iso osa jonnekin muualle. BC taskuun??? Ja teki keräyksiä joissa keräsi esim hautakiveen rahaa vaikka se hautakivi oli jo tullut yritykseltä lahjoituksena! Ihan uskomattoman röyhkeetä touhua. Hyks lastensairaala antoi tälle ukolle porttikiellon. Janoaa julkisuutta ja iso joukko faneja jotka eivät usko idolinsa tekevän mitään rikollista. Hyvin onkin pedannut koska toki osittain auttaa mutta jättää kertomatta että sponsoriyritykset antoi rahat jo. Joten miksi jatkoi yksityiltä ihmisiltä keräämistä???

      • Avunsaaja

        Kyllä työtä tekevä palkkansa ansaitseekin!!!


      • anna.kaikki.rahasi

        Varmasti ansaitsee mutta entäs nämä lohkaisut että keräilee itselleen massia, ei separeille. ja firman hyväntekeväisyyskäyttöön tarkoitettujen omaisuuserien henkilökohtainen hyödyntäminen, onko ok?


    • seliseliseli

      Tuollaisen keräystoiminnan tilit (tulot, menot) on TODELLA helppo pitää järjestyksessä. Kun tulot ovat miljoonaluokkaa niin on todella pikku juttu ottaa tilitoimistosta kirjanpitäjä joka pistää joka euron tulo- tai menosarakkeeseen. Sen jälkeen mikään ei ole epäselvää. Mutta jos sen on jättänyt tekemättä niin se tarkoittaa, että huijauksesta on alunperinkin kysymys.

    • nothingbutthetruth

      Paljastuipas! Tuollaista se on hyväntekeväisyys Suomessa ja muualla. Ja tuodaan vielä joka paikassa itseään esille. Kaikkein törkeintä lähteä ensimmäiseksi selittelemään muiden kateudesta.

    • köhömm

      Pari yleistä faktaa.
      1. Ry eli rekisteröity yhdistys on paras keino vetää tukia ja sirtää niitä itselleen
      2. Vain joulupukki kerää miljoona-avustukset ja nostaa itselle 20 000 (uskotko joulupukkiin )
      3. Joulupukki tai veli Joulu ei puhuisi hinttaripukista tai separeista

      • Jghd

        Ihan selkeä business. Olisi tehnyt omaisuuden, ilman tätä selkkausta.


    • Varmasti.nauraa

      Rahat pois hölmöläisiltä. Kerätty miljoona euroa, omiin taskuihin mennyt satoja tuhansia parissa vuodessa, helvetin hyvä bisnes. Nauraa koko matkan pankkiin!

    • Mattikimi

      Muistakaa että tämä on vastamedian juttu, joten sitä tulee lukea pilke silmäkulmassa.

    • eiropoa

      Sellaista rahankerjääjää ei tule vastaan, että ropoakaan antaisin.
      Ei SPR, ei Plan, ei Brother Christmas ymym -kaikki vaan haisevat tunkkaiselle!

    • HelppoaRahaa

      Minä olen köyhä, alan kerätä rahaa itselleni. Toki väitän että rahat menee köyhille ja niinhän ne menevätkin, ne menevät minulle!

      • saefsfe

        Ehkä tämä on osittain myös Koposen tarina ja monen muun yrittäjän? "Mitä isot ensin, niin pienemmät perässä", tosin vain sillä erolla, että isoveli ei joudu koskaan vastuuseen megaluokan hyväntekeväisyys kusetuksistaan, päinvastoin.


    • dgdgas

      Koponen on varmasti raivoissaan. Tienannut satoja tuhansia verovapaasti, nyt Hesari hänet paljasti. Hyvä bisnes loppuu, mahtaa vituttaa.

      • musculae

        Vankilassa hierojalle hommia monella tasolla.


    • Lahjoitaja

      Jo on totta ei ole helppoa elämä?

    • Realistiko

      Ja kaikki uskoo sinisilmäisestä lehteä jonka toimittajat rikkovat suomenlakia ja tuhoavat vasaralla tietokoneitaan peitelläkseen jälkiä.

    • maailmantapa

      Kaikki auttajat kusettaa, sehän on selvä.

      • pyhimykset.harvassa

        Ehkei ihan kaikki, mutta Äiti Teresat on harvassa ja ne tunnistaa siitäkin ettei ne puhu rumia autettavistaan.


    • näinks
    • Apuaminulle

      Kuinka tyhmä ihmisen oikeasti pitää olla että menee yleensäkkään antamaan rahaa jollekkin toiselle... ensin lahjoitat rahaa pois ja sit itket ku joku on varastanu ne ei päivää kuinka tyhmiä te oikeasti olette. Tehdään niin että minä laitan tilinumeron tänne ja saatte tuupata sinne niin paljon ku löytyy ja annan ne ehkä sit jollekkin apua tarvitsevalle ei huolta sinne mahtuu isojakin summia saldo nimittäin näyttää nollaa. Ei minulla olisi varaa lahjoittaa rahaa pois

      • cappas

        Mutta Spedellä oli joskus niin täysi tili, ettei yhtään enempää rahaa mahtunut tilille....!


    • Psykopaatit_kusettaa

      Tässä on taas ihan sama kaava kuin "lelusalakuljettajan" hommissa, sen joka kaveeras Halosenkin kanssa. Jumankauta äijä vei säkillisen kiinalaisia euron pehmoleluja Syyriaan, otta parit selfiet muksujen kanssa ja jakoi ISI:ksen kanssa lihavan tilin. Oikein nolottaa olla suomalainen!

      Kannattaa muistaa, että apinaa koijataan AINA: https://www.youtube.com/watch?v=fEMfzxNqGN0

    • Odotellaan

      Rahan ahneus kaiken pahan alku ja juuri. Kyllä tämän kaverin tekemiset on tutkittava tarkoin. Milloinkahan saa sen vastineen valmiiksi?

    • Lnbvgyio

      Täytyy olla aikas hölmö joka antaa rahojaan yksityiselle kerääjälle. Näitä hyväuskoisia tuntuu ihme kyllä riittävän. Joskus kun kuulin tälläisestä "hyväntekijästä" luulin että nyt on joku sikarikas it-miljonääri asialla, mutta väärin! Tässä olikin joku pa tyyppi joka kerääkin muiden rahoja, silloin oli kyllä pakko kohotella kulmia.

    • Jokinrotisentaa

      Toivotaan että tämä juttu tutkitaan perinpohjaisesti. Kaikki joille lahjoitettu jotain tutkittava että ovat todella olleet avuntarvitsijoita. Onneksi en ehtiny kuin 25 euroa lahjoittaa. Ja toki lisää lahjoitan jos homma voidaa selkeästi osoittaa puhtaaksi.

    • eihelevetajja

      Hesarin jutusta meni vähän nyt pohja kun tänään julkaisivat lisää viestejä, miksi eivät julkaiseet kerralla kaikkea? Piti antaa vähän "maistiaisia" ja sitten kun kansa on pöllämystynyt ja yllättynyt niin vasta sitten julkaistaan ns. lopullinen niitti arkkuun.

      MUSTAMAALAUSTA!

      • siinäpä.velikulta

        Ari Koponen on luonut henkilöbrändin ja kertonut julkisuudessa Brother Christmasin olevan ”tosi paljon Arin näköinen hahmo”

        ... Just


      • näinks
        siinäpä.velikulta kirjoitti:

        Ari Koponen on luonut henkilöbrändin ja kertonut julkisuudessa Brother Christmasin olevan ”tosi paljon Arin näköinen hahmo”

        ... Just

        Piiloutuuko se tuon pukinparran taakse taktisesti????


    • pettynyt.tukija

      Kyllä meni ukolta uskottavuus lopunkin. Rasistisia , herjaavia ja loukkaavia kommentteja kylvää elämässään vaikka on parta päällä mukamas kaikkien kaveri ja auttaja. Ristiriita on enemmän kuin suuri.. eiköhän se ollut tämän jepen auttamishommat nyt sitten tässä. tarkastakaa tämä brother christmas --yhdistys. Hälläväliä -asenteiselta ihmiseltä vaikuttaa näiden julkaistujen juttujen perusteella.

    • Läpeensämätä

      Viime vuoden tulovirta 963000, josta 5% palkka- ja matkakuluihin. Laskekaapa siitä. Sitten sanoo kuitenkin, että hänen palkan maksaa kokonaan ulkopuolinen taho. Matkakulut = kilometrikorvaukset ja päivärahat ovat vieläpä verotonta tuloa. Lahjakortit, joita on lähteiden mukaan jaettu lähipiirillekin, eivät takuulla löydy kirjanpidosta. Mitä enemmän kuulen sitä enemmän haisee koko juttu.

      • Linnaan.vaan

        Koponen tienannut satoja tuhansia, onko maksanut veroja?! Toivottavasti verottaja ja poliisi tutkii tuon "hyväntekijän" tekemiset!


    • kaakerikaljaasi

      Siltikin ihmettelen mitä nyt tällä uutisella ajetaan takaa tai oikeammin peitellään,patrian asekauppojako?
      jotenkin tästä tuli nyt liian iso juttu,en ole koskasn tykänny tyypistä mutta liiallisuuksiin nyt menee jahtaus yhtä miestä kohtaan.Olen käyttänyt noita kyseisiä sanoja viesteissäni ja olen yli 70v.Nuorten kieltä,so what ja tää n-sana,käyttäkää sitä niin loppuu tää turha vouhotus sen ympärillä,muka rasistinen ja puh pah!Mistä tällasia sääntöjä nyt meille yhtäkkiä on tullut.Sanon sen tästälähtien joka lauseessa,siitäs saatte niuhottajat!

      • Etsilleesti

        Tällä ajetaan takaa sitä, onko kysymys auttamisesta, vai bisneksestä auttamisen kustannuksella. Viesteistä päätellen ei ainakaan mistään laupiaasta samarialaisesta ole kysymys, mut kukin tyylillään.
        Kirjanpidon avaaminen sit antaa vastauksia.


    • veliaktiivi

      Hallituksen esimerkin mukaisesti jokaisella täytyy olla oma henkilökohtainen hillotolppa jota voi sitten nuoleskella. Tällä kaverillahan olisi loistava tulevaisuus politiikassa ainakin sekoomuksen riveissä.

    • haakerin.nenu

      yksityisviestit on yksityisviestejä, vanhasen viestitkin on muistissa. vaikuttaa tarkoituksenmukaiselta, kukahan halusi kostaa.

      • eihyvääpäivää

        Ari Koponen on luonut henkilöbrändin ja kertonut julkisuudessa Brother Christmasin olevan ”tosi paljon Arin näköinen hahmo”

        Vammaisen lapsen äitiä huorittelevan, vammaisia hakkuvan rasistipukinko kautta sinä kanavoit hyväntekeväisyytesi jatkossa?


    • olipa.pettymys

      Voi harmi, olipa pettymys tämä brother christmas. Vaikka keräysrahat menisivätkin osaksi tai kokonaan autettaville, kaverikeskustelut ovat sen tasoiset, että haen kyllä toiset kanavat auttamishalulleni. Tulee mieleen Trumpin "pukukoppipuheet". "Sydämen kyllyydestä suu puhuu".

      • rgergergrgrg

        Sinne vaan spr jatkossa rahasi laitat 5% menee perille onnea vaan tuleville avustuskohteillesi. Spr avustajat jäi myös kiinni suomessa seksi hommista avustettvien kanssa mutta sinne vaan lisää tukea niin hyvä tulee.


      • auttamaan.pääsee

        No auttaa voi ilman välikäsiäkin. Maksa lasku tai käy saattamassa lääkärille joku jonka on vaikea päästä.
        Ja totta on, että isot organisaatiot saavat uppoamaan rahaa organisaation rakenteisiin, mutta työllistävät ihmisiä jotka puolestaan maksavat verot palkastaan. SPR:llä on toimiva organisaatio katastrofitilanteisiin. Saavat nopeasti esim. sairaalat pystyyn maanjäristysalueille, valmiit telttasairaalat ja ammatti-ihmiset hätätöihin ja yhteistyö eri maiden paikallisten toimijoiden kanssa pelaa lähes missä vain. Ihan kunnioitettavaa toimintaa. Tunnen SPR:n töissä maailmalla toimineita sairaanhoitajia ja yhden lääkärin, joka oli mm. Haitissa ja Turkissa. Hatunnosto niille jotka lähtevät vaikeisiin oloihin ja riskeeraavat terveytensä ja mukavuutensa. Aika paljon helpompaa meillä, jotka kotisohvalla teemme tilisiirron, riskeeraamme enintään rahaa.


    • spedee

      Taitaaolla oikea Bluff Brothers?

    • Viestit_osoittavat

      varsin tarkalleen minkälaisella luonteenlaadulla toimintaa on pyöritetty. Sitä vasten nuo kusetukset eivät ole mikään yllätys.

      Onhan niitä, monenlaisia rosvoja liikenteessä. Ottaisivat joka lantinkin, jos antaisi.

    • SeTekisHyvää

      Kuka näitä rahankeräys lupia myöntää? Minäkin voisin harkita sellasen luvan hommaamista itselleni ja sitten saa lähettää minulle rahojaan estoitta.

    • Jussi_jäi_kiinni
    • Asfalttipaikkaaja

      En muusta tiedä mutta ainakin omissa silmissä brother Chrismasin imago nousi kun puhui jostain vitun neekeristä!
      Tyyppi taitaa vielä olla kunnon Suomalainen eikä mikään vitun suvakkiämmä!
      Taidanpa lahjoittaa sen viisikymppiä kun joulupukki onkin kunnon mies!

      • Lahjomattomat

        Näin tekopyhyyden ja noitavainojen aikana melkein kuka tahansa saadaan näyttämään julkisuudessa läpeensä pahalta, jos kohteesta kerätään vain tarpeeksi yksityistä tietoa, myös laittomin keinoin - Sitten tuodaan julki vain ne herkullisimmat palat ja tämän jälkeen onkin koko kansan lynkkaus huvi julistettu alkaneeksi.

        Eihän tästä nyt kauaa ole aikaa, kun Suomen valtamedia hehkutti erästä matua ympäri maailmaa itse hyväntekeväisyyden ilmentymäksi ja mites sitten taannoin kävikään, jopa valtamedian korruptio toimittajia hävetti.


      • arvostus.nolla

        No minulla taas arvostus putosi kympistä nollaan ja sinne jäi. Vilpittömyys ei ole sama kuin sivistymättömyyttä. Jos kaveri on jo ehtinyt nimitellä mustia, kehitysvammaisia ja naisia, niin kertoo kaverin omasta tasosta ihan tarpeeksi.


      • asascfsaf
        arvostus.nolla kirjoitti:

        No minulla taas arvostus putosi kympistä nollaan ja sinne jäi. Vilpittömyys ei ole sama kuin sivistymättömyyttä. Jos kaveri on jo ehtinyt nimitellä mustia, kehitysvammaisia ja naisia, niin kertoo kaverin omasta tasosta ihan tarpeeksi.

        Hyvä, että teillä ns. sivistyneillä ja vilpittömillä ihmisillä ei ole sentään arvostus pudonnut esim. Rami Adham:in kaltaisia hyväntekijöitä kohtaan, vaikka vähän rajummin kolahtaisikin lastenleluineen kiveen.

        Mutta auta armias, jos joku Jouluveljen kaltainen menee tonttuilemaan yhdelläkin väärällä sanalla jossain vajakkien naamakirjassa, niin kyllä sitten on piru irti.


      • JunttilaSuomi

        Ihan uteliaisuuttani kysyn: Tunnetko henkilökohtaisesti yhtään tummaihoista ihmistä? Löytyykö lähipiiristä?


      • sympaattiset.hölmöt

        No Rami Adhamin toiminta oli ihan yhtä tyhmää. Mennä nyt vielä rehvastelemaan sillä että suomalaiset uskoo mitä vain. En silti ymmärrä miten hän tähän BC- tapaukseen liittyy.
        Jollain tapaa kyllä tykkäänkin näistä "hyväuskoisista suomalaisista". Samaa sakkia joilla on kodin avain kynnysmaton alla, ja tervetulleeksi toivotetaan, yösija tarjotaan ja kahavit keitetään kelle vain joka sattuu tulemaan ovelle. Ja luovuttavat pankkikortin jos "tarkastaja" tulee ovelle kyselemään. Venäläiset sanoivat suomalaisia tsuhniksi, vähän tyhmiksi, jotka puhuivat aina totta ja uskoivat mitä niille sanottiin. Valitettavasti eletään nyt eri maailmassa.


    • 7ui4r6

      Ari Koponen näyttää huijarilta. Parta on kuin naamioksi kasvatettu. Vai onko tekoparta ?

    • 6i8564

      Suomessa on usein ennenkin kerätty rahaa huijausmielessä. Hyvään tarkoitukseen kerätyt rahat pidetty itse.

    • yir6yuhr

      Keräyksellä voi nopeasti saada paljon rahaa ja mikään laki ei kiellä pitämästä itse lähes kaikkia rahoja.

      Se houkuttelee huijareita. Niitä on todennäköisesti enemmän kuin uskotaan .

    • 78oi67t

      Keräyksen tuotosta voi aivan laillisesti pitää itse vaikka 90 prosenttia.

      • korjaaautosi

      • 68i464
        korjaaautosi kirjoitti:

        Ei todellakaan voi. Näistä tälläisistä vedätyksistä missä 90 prosenttia jää omiin liiveihin on jo runsaasti oikeuden tuomioita

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/200704266035163_uu.shtml

        Laissa ei kuitenkaan ole tarkasti sanottu kuinka paljon keräyksen tuotosta saa mennä kuluihin ja kuinka paljon keräyksen kohteelle.

        Siinä on se porsaanreikä jota huijarit hyödyntää.


      • tyujrgr
        korjaaautosi kirjoitti:

        Ei todellakaan voi. Näistä tälläisistä vedätyksistä missä 90 prosenttia jää omiin liiveihin on jo runsaasti oikeuden tuomioita

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/200704266035163_uu.shtml

        Kyseisessä tapauksessa kerääjä oli tehnyt virheen lupaamalla etukäteen että keräyksen tuotosta 60 prosenttia menee kohteelle.

        Kerääjä kuitenkin piti pahimmillaan 90 prosenttia itsellään. Sitä voitiin pitää petoksena.


    • uje5rt

      Jos haluaa auttaa köyhiä ja sairaita voi heille lahjoittaa rahaa suoraan. Huijarit eivät pääse vetämään välistä.

      • MitääTuuRoviikkaa

        Ei heru media julkisuutta niin toimien ja ei tule %/%:saa itselle välityspalkkiota.


      • Poliisi_kolkuttaa_ovella

        Syyllistyt rikokseen.

        "Rahankeräys on toimintaa, jossa vedotaan yleisöön rahalahjoitusten saamiseksi. Rahankeräyksessä lahjoittajille ei anneta vastiketta.

        Rahankeräyksen järjestäminen on luvanvaraista. Rahankeräyslupa voidaan myöntää yleishyödyllistä toimintaa harjoittavalle yhteisölle tai säätiölle yleishyödyllisen toiminnan rahoittamiseksi."


    • KaiuskuuleeNiemeennotkoo

      Hesarin paskapökäle jutut voi jättää omaan arvoonsa, paskasuvakkihyysäriläpyskä on matujen asialla!
      Irtisanokaa Hesarin tilaus viipymättä! Päivän hyväteko!

    • KansaleTosiasiaViihdettä

      Eikös se yksi huijjari muutama vuosi sitten juossut jossain ajankohtais ohjelmassa toimittajaa karkuun kun meni liian uteliaasti kyselemään lahjoitettujen rahojen käyttötarkoitusten perään?

      • MuistutusOpintojenÄitee

        Oliko se se lastensairaalan rahankeräys juttu?


      • B.sh
        MuistutusOpintojenÄitee kirjoitti:

        Oliko se se lastensairaalan rahankeräys juttu?

        Mihin sitä rahaa kerättiin? Anne Berner hääri mukana. Moni varmaan luuli, että hän oli jokin varakas yrittäjälahjoittaja tai jotrain siine päin.
        Eikö nyt myöhemmin selvinnytkin, että hän osakkaana siinä sairaalassa. Silloinhan pääsee myös varmaan jakamaan valtion tukiakin, kun sairaala käynnistyy. Eiköhän tukia voi tulla myös käytön aikana. Berener ei varmasti tee mitään hyväntekeväisyyksiä, kaiken pitää tuottaa rahaa.


    • pakkomaksut

      Ei pukki saa syytettä, koska on satuolento. Toisaalta, jos saa, pitää myös
      SPR.n toiminta matubisneksessä tutkia. Rahaa tulee kuin tukin ajosta,
      maksajina veronmaksajat, eivät vapaaehtoiset.

    • menopaluuelämä

      No, tätä se mun uneni ties!
      Sydämen kyllyydestä suu puhuu.
      Ihminen, joka on aidosti hyvänsuopa, EI voi edes leikillään puhua veli pukkisuun lailla.
      Törkeää, todella törkeää ja puistattavaa.
      Hyvä, että tuli selville.
      Onneksi minua eivät nämä kerjääjät muiluta.

    • totuus.komissio

      Natsi mikä natsi.

    • Älä_usko_joulupukkiin

      Me opetettiin jo alakouluikäisille lapsille, että joulupukki on satua.

    • että.sellainen.tapaus

      Paljonko ehti kietaista liiveihinsä? Huh huh ja hölmöt lahjoittaa.

      • fhfgnkbgkhk

        Ei tarvi kuin joka kymmenes suomalainen lahjoittamaan yhden euron niin jo on yli puoli miljoonaa euroa millä mällätä.


    • PoliisijoovellaNamusiari

      Nyt jos verottaja vielä tömäyttää päälle mojovat jälkiverot maksamatta jääneistä palkka- ja muista veroista niin siinä onkin joulupuu rakennettu ja kystä kyllä.

      • kalenterista_luukut_auki

        Joo-O, tätä menoa on kohta Koposelta parta poikki ja silmä puhki...


    • Tyhmiltä.rahat.pois

      Siinäpä toinen Jalovaara. Tilaisuus tekee varkaan.

    • Veljessota

      Tapauksissa missä tämä veli sana esiintyy, niin sillä ei ole välttämättä aina kovin hyvä kaiku.

      Esimerkkinä vaikka ”hyvä veli – verkosto” - Hyvin tuntuu silti porskuttavan ja paremmin kuin pitkään aikaan…

      Pikkuvelien ei pidä silti sekaantua isovelien hyväntekeväisyys leikkeihin, tai muuten voi tulla turpiin.

    • AadolfGotler

      Lahjoita rahasi SPR:lle, tiedät satavarmasti minne ainakin osa rahoistasi päätyy. Ne päätyvät järjestön johtajien valtaviin palkkoihin (200000 euroa vuosi) sekä matkusteluun koti ja ulkomailla sekä työsuhde-etuihin kuten hulppeisiin autoihin.

      • se.perisynti

        Ei aitoa hyväntekeväisyyttä ole, vähiten vielä noiden suurimpien lafkojen kohdalla.

        Kaikki ns. hyväntekeväisyys perustuu lopulta ihmisen ahneuteen ja/tai oman egon kiillottamiseen.


    • Ministeriainesta

      Ehdottomasti poliitikkoainesta! Ei tiedä eikä muista mitä on itse sanonut, ja rahat menevät omiin taskuihin.

    • ArmotonTotuus

      Huijari-Pukki nauraa koko matkan pankkiin. Ei voi kuin ihmetellä miten hyväuskoisia hölmöjä suomalaiset oikein ovat.

    • HuoliHuomisesta

      Tämä on valitettavaa, mut totta. Kaikki mikä tuntuu liian hyvältä ollakseen totta on yleensä aina huijausta. Tätä BC:kin olisin halunnut uskoa, et ottaisi toiminnallaan kohtuu korvauksen itselleen, mut ahneus ja mahdollisuus välistä vetoon houkuttaa liikaa. Itsekin vähän aikaa näissä mukana olleena (huijatuksi tulleena), voin todeta, et ovat suht hyvin hoksattuja, mielikuviin suunnattuja "hyvää tarkoittavia", joihin halutaan uskoa, et pelastaja on syntynyt, kun jokin tarve puuttunut markkinoilta?

      Patologisia valehtelijoita, joita ylimielinen suhtautuminen muita kohtaan yleensä pettää. Ahneella on p....mainen loppu, yleensä. Julki tulleet viestittelyt ym. ei jätä jossitteluille varaa. Selkeä tapaus, osasi hyvin roolittaa tämän casen, kunnes luotto meni toiminnalle. Kauniit sanat ei riitä, jos toiminta ei muuten ole terveellä pohjalla.

    • osui.kultasuoneen

      Huikeat oli veli joulun keräystuotot viime vuonna kun mtv3 kolumnin mukaan suomalaiset lahjoitti noin 900'000 euroa.

      • RahaRatkaisee

        Varmasti omiin ja lähipiirinsä taskuihin ainakin puoli miljoonaa rohmunnut. Tosi hyvä liikeidea, veroja ei joudu maksamaan ollenkaan, kaikki puhtaana käteen!


    • nytrikastumaan

      Jos haluaa rikastua helpolla niin pitää perustaa oma uskonlahko tai keräysyhdistys vaikka keuhkotautisille kissoille. Rahaa alkaa tulla niin ettei laskemaan ehdi.

    • 8o7tt5t

      Partajehu sortui ylimielisyyteen. Hänellä nousi niin sanotusti pissa päähän. Alkoi kuvitella olevansa muiden yläpuolella kun rahaa tuli kaatamalla.

      Alkoi nimitellä ihmisiä rasistisesti ja loukkaavasti.

    • vilipaja

      Kuule ihan samaa mieltä. Muuta Saudi-Arabiaan ja nauti rajoitetusta elämästä siellä. Onnea matkalle. Toivon, että venäläiset ampuvat lentokoneesi alas matkallasi sinne. Lämpimät onnitelut (sydän)

    • venkulaseon

      Yök,minua oksettaa tommoset huijarit. Onneksi en ole lahjoittanut.

    • totuus.esiin

      Miettikääs kuinka suuri huijari SPR on , taitaa siellä mennä vielä pienpi osuus avustettaville ja kukaan ei puutu, miksi HS kiinnostuu pikku tekijästä, eikö uskallus riitä tutkia SPR ?

      • epäilijät.hiljennetään

        Liian iso firma, jonka korruptiolonkerot ulottuvat jokaiseen instanssiin.


    • Mustaamaalitusta

      Voi,voi.
      Hesari kirjoittaa ja mollaa kaikkia jotka hesari on laittanut mustalle listalle.
      Alkaisi sekin lehti jahdata niitä oikeita kovan luokan rosvoja.
      Rikkaat ahnehtii rahoja. Laittavat piiloon veroparatiiseihin.
      Entäs bernerin lastensairaalakeräys?
      http://beta.oikeamedia.com/o1-57300

    • IhminenEiMuutu

      Wau, hyväntekijä osoittautui itsekkääksi. Vuosisadan uutinen.

    • BrotherFuckmass

      Avuntarpeessa ollut läheiseni koki erittäin ikäviä asioita ko. "hyväntekijän" vuoksi. Ihmettelen kyllä, että mikä tuollanen systeemi on, että ihmisiä haukutaan, loukataan ja huijataan. Kunpa Suomen kansa olis vähän reippaampaa ja jämäkämpää väkeä, niin tuollaiset ihmiset löytäisivät itsensä äkkiä torilta....

      • yjytjytjytjyt

        Toivottavasti nyt kun ei saa enään tukea tuolta niin on asiat paremmin läheiselläsi. Kukapa kaivaa hesarin työntekiöiden kaikki ysityis viestit vois olla aikamoista jos ne julkaistaan kanssa tai näiden kiven heitteliöiden yksityis viestit.


    • junttilanantti

      Sellaista se on jos menee sanomaan:Neek*ri.
      Silloin "oikeinkirjoituksen tarkastajat" ampuvat kimppuun,,koska maailman olennaisin ja tärkein asia on pilkku ja piste oikealla paikallaan,tai pienellä kirjoitettu lauseen aloitus..
      Ainiin,,en muistanutkaan,,ettei saa sanoa ketään ne**keriksi,voi hyvänen aika !
      (ja välilyönti VÄÄRÄSSÄ paikassa) Olipa taas jollakin patoutuneita kaunoja,jos yksityisestä keskustelusta asioikseen irroitettiin tuollaiset muita "loukkaavat" sanat..No se kateus,,se kateus..

    • junttilanantti

      Ei taida pärjätä alkuunkaan vaikkapa J Sipilälle tai A Bernerille.Noilla kuitenkin todellinen "Suomalaisen kusetus" huipputiimi.

      Berner kiskoi mm Lastensairaala touhuistaan miljoonia..lahjoitusrahoja..Firmalleen puuhasta 3,5miljoonaa € pelkkiä vuokratuloja,,mutta A Berner ei olekkaan sanonut "yksityisissä" keskusteluissa ketään nee*eriksi,,tai kukaan ei ole asiaa julkisuuteen tuonut..silloinhan ei haittaa jos "ihan vähäsen ottanut kuluihin" ja suvakkia ei haittaa yhtään!

    • Motoristimursu

      Minulla ei niinkään kiinnosta BC:n viestit, vaikka ovatkin ällöttäviä, vaan hänen järjestönsä säännöt.
      Jos säännöissä kerrotaan hallituksen koostuvan 2-8 henkilöstä niin suomalaisena oletan siihen kuuluvan muitakin kuin Ari Koponen, vaimonsa ja (toivottavasti myös kokouksiin osallistuneena) Koposen paras kaveri.
      Tuollainen kokoonpano kuulostaa enemmänkin Koposen pörssitoiminimen hallitukselta.
      Ja miksi missään vaiheessa Koponen ei ole tuonut esiin pörssikauppojaan?
      Ei tuo partasuu ole mikään hyväntekijä, näette sen esim vertaamalla haastattelukäyttäytymistä tällä viikolla ja ennen paljastumista.

      Tässä konkretisoituu sanonta "nauraa partaansa". Mut nyt hymy hyytyy!

    • SipetintintinS

      Suomalaiset on hyvin hölmöjä ku uskoo joulupukkiin. Piste. .

    • AkseliSintti

      Uskomaton Paljastus ! ! ! ! ! !

      Brother Christmas onkin Axl Smith

      Valeparran takana ........

      • no_perkule

        On se aikamoinen pukki.


    • jaresitäjaretätä

      Toivottavasti tämä huijari joutuu maksaan takas jokasen pennin jatkossa. Melkonen kansakunnan loinen tämä Hra Christmas

    • olipa.pettymys

      No joo, ehkä Brother Christmas ei huijaa rahankeruussa, mutta kaiken jälkeen on selvää, että miehen asenne ja sivistystaso on sitä luokkaa, että haen avustushalulleni muut kanavat. Ei ole mikään pakko kanavoida apua härskiä soopaa suoltavan tyypin kautta, kun muunkin laisia reittejä on tarjolla.

      • 54700

        Anna rahasi matuille. Sehän tärkeää että saavat diskorahaa.


    • rytyuiyi7y67i

      Tuntuu, että tämän herra BCn koko elämä on vähän niinku läppää. Kaikki sairaat töppäilyt annetaan anteeksi läppään vedoten....

    • Naamio.rosvo

      Jalovaara ensin ja nyt tämä BC. Härskiä toimintaa, täytyy olla paatunut omatunto hädänalaisia käytetään omaan ahneuteen.

    • tosi.hyväntekeväisyyttä

      Samaa ne spärräapinat jne. tekevät:) Ja apinoiden pomo vetää kovat hillot.

    • B.sh

      Onko vielä minkäänlaisia todisteita rankoista kotiinpäinvedoista tai huijauksista?
      TV:ssä oli Brother Christmas -keskustelussa mukana median edustajia, myös HS:stä yksi hermostuneen oloinen nainen. Onkohan siellä menty lämpimikseen kirjoittelemaan mitä sattuu, jotta saadaan lukijat kiinnostumaan asiasta? HS:n akka oli hieman vaikean ja syyllisen oloinen. Isojen medioiden valtavan koneiston on helppo lytätä pienen toimijan teot. Itse pidän HS:ää oikeasti valemediana, joka myös jättää kertomatta asioita, eli johdattelee kieroutuneeseen näkökulmaan. Muukin ns. valtamedia harrastaa sitä samaa. Suurimmat tietojen pimitykset ja valmiiksi pureskellut totuudet esiintyvät pakolais- ja maahanmuuttokysymyksissä.

      • Ei ole, ja tuskin tuleekaan. Mikä lie lokakampanja.


    • nääker

      Ngrs;

    • bertilperversson

      Tästä pukista tulee melkoinen ääniharava demareille seuraavissa vaaleissa.

    • idea2018

      ei hutkita ennenkuin tutkitaan itse olen entinen yrittäjä ja nyt 17vuotta velka vankina ja kurjuudessa elänyt en diedä mistä löytysi rehti auttaja sama sata tonnia pyörii korkoja ja kuluja lyhene ei vaikka joka kuukausi ulos mittaa enkä ole sossu luukulla käny kohta käy jo terveyden päälle 53vutias poika mies puh0452138583 otapa yhteyttä ja kilauta jos on hyvää neuvoa tarjolla hengen pitimiksi

    • realismi_____

      suomen valemedia vainoaa syytöntä miestä?

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6679
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4320
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2740
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2070
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1613
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1427
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1104
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1061
    Aihe