Kunta tukee Lieran kiinteistön omistajaa

Puutarhuri66

Mikähän ihmeen intressi kunnan on etsiä Aamulehdessä yrittäjää entiseen Ravintola Lieraan? Ravintolakiinteistönhän omistaa yksityinen yrittäjä? Mainos Aamulehdessä tuskin kuuluu kunnan maksaa? Vai onko tämä uusi suunnitelma? Seuraavana on varmaan kunnan maksamana Popon,Katrina Linen,Ruoveden Rantaravintolan mainokset?

24

1006

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MilläLihaksillaVirkaanVa

      Totta. Aika erikoinen veto. Tosin samanlaisia on odotettavissa kun katsoo ilmoituksen yhteyshenkilön nimeä, oli ainakin ilmoituksessa selvästi näkyvissä...

      • Kummeksuu

        Jaa, no kunta tekee tietenkin kaikkensa saadakseen mahdollisimman monipuolisen palvelutarjonnan kyläämme. Mutta mistä tuollainen kummallinen nimimerkki, jotenkin tuntuu ettei se viittaa ainakaan todelliseen ammattiisi? :D


      • ihmetteleee

        Jos kunta lähtee sponsoroimaan yhtä niin silloin myös muut mainostilaa haluavat on huomioitava. Todella yksinkertaista, luulisi uppoavan jopa blondillekkin.


    • lierankirous

      Älkää nyt. Kunnallahan on mahoton pössis päällä. Johtoryhmä saa Ruoveen uuteen nousuun tällä tavalla. Tulihan bussilastillinen! muuttajia katsomaan tonttejakin. Valitettavasti vaan kauniilla luonnolla ei nykyaikana pärjää kilpailussa asukkaista. Yksityinen omistaa Lieran talon kokonaisuudessaan. Kukaan ei tuohon ryhdy, se on varmaa. Kesällä kaikki suuntaa rantaan syömään ja juomaan.

      • MannisenMukanaMutkasta

        Jos lehtikuvia on uskominen niin se porukka mahtui kyllä pikku bussiin, yli puolethan lehtikuvissa olleista oli kunnan virkaihmisiä tai suojatyöpaikoilla olijoita.


      • lierankirous

        Niin olikin, mutta meillehän syötetään mielikuvia kaiken aikaa. Max 10 oli matkassa, heistäkin 3 perheestä joka oli ostanut tontin muualta Ruovedeltä. Ruovesi GoGo!


      • en.tiedä

        Minkä Ruoveen?


    • misäspaskajoseirattailla

      Ruoveen yrittäjät voisivat kerätä keskuudestaan nimilistaa ketkä haluaa kunnan mainostavan palveluitaan, lista sitten tälle lieran mainostajalle. Oli muuten varmaan hänen oma idea, ei kunnanjohtajakaan sentäs ihan tuollaisia sammakoita päästäisi.. Vai päästäisikö?

      • en.tiedä

        Mikä on Ruoveen?


      • vainruovedellä

        Samaan aikaan kunta laittoi Helvetinkolun kioskinpidon vapaaseen hakuun. Se jos mikä on märkä rätti nykyisille yrittäjille jotka paikkaa ovat kehittäneet. Onhan s ehienoa kunnan mainostaa Kolua ykköskohteena ja sitten tehdä noin.


      • sesaajollaonmassia

        Olisiko nykyinen yrittäjä ollut halukas ostamaan kiinteistön ja siksi kunta joutui laittamaan paikan yleiseen myyntiin. Kunnan puolelta ihan oikein toimittu.


      • vainruovedellä

        Pakko ei ole laittaa julkiseen hakuun. Vertaan tapausta elinkeinojohtajan valintaan. Kunnanjohtajan päätöksellä valittiin nykyinen "pestin" haltija. Jolle nyt sitten kunnanhallitus antoi 2 vuotta lisää "pestinhoitoaikaa"


      • kolvetinhelu

        Nyt taitaa olla kyse kiinteän omaisuuden myynnistä eikä kavereiden haalinnasta suojatyöpaikoille.


      • vilenitjatkakoon

        Kyllä, mutta samalla lailla kunnanjohtaja tai kunnanvaltuusto olisi voinut myydä suoraan yrittäjälle. Itse en näe tässä muuta kuin sitä kuuluisaa märkää rättiä naamalle. Kunnan ei ole pakko laittaa julkiseen myyntiin ja kunta voi päättää kenelle myy ja mihin hintaan. Huomenna nähdään kuinka käy.


      • voevoe

        kunta haluaa vaihtaa yrittäjät harmi.kenenkähän idea.


      • Kehittäämitäkehittää
        vainruovedellä kirjoitti:

        Pakko ei ole laittaa julkiseen hakuun. Vertaan tapausta elinkeinojohtajan valintaan. Kunnanjohtajan päätöksellä valittiin nykyinen "pestin" haltija. Jolle nyt sitten kunnanhallitus antoi 2 vuotta lisää "pestinhoitoaikaa"

        Se mikään elinkeinojohtaja oo, kun joku kehitys päällikkö. Vaikka ei sillä kai alaisia ole joten taitaa olla ittensä päällikkö.


      • naperonapero
        Kehittäämitäkehittää kirjoitti:

        Se mikään elinkeinojohtaja oo, kun joku kehitys päällikkö. Vaikka ei sillä kai alaisia ole joten taitaa olla ittensä päällikkö.

        Ihan on mitätön ainakin,hommat ei toimi ei pienemmätkään. Mutta jollain sitä on saatu paikka ja jatkookin heti parivuotta lisää vaikka ensimmäinenkään kunnolla vielä alkanu


      • ruovedelläkuplii

        Sen mitä olen joutunut olemaan tekemisissä niin sopii varmaan sinne mtk:n palvelukseen, siellä voivat kehua toisiaan, mutta ei tietotaitoa kuntatasolle.


    • ihmetyst

      nykyisiä kolun pitäjiä pidetään edelleen löysässä hirressä.se on ollut vuosi kerrallaan vuokralla.nyt jälleen vuotta tarjoo kunta mikä lie optio sopimus. kaikesta kunnan kikkailusta näkyy et haluavat kolun kioskille uudet vetäjät.

      • vitt..mitäpaskaa

        Ihan oikei et kunta etsii uusia yrittäjiä. Nykyisten toiminta ku ei oo millää mittarilla kauas kantoista. Toivottavasti uudet yrittäjät löytyy ennenkuin nykyiset on pilannu paikan maineen lopullisesti.


      • vituiksmän

        Parempi kunnan kannalta että kolun kioski tyhjänä? Tää on Ruovesi!


    • LieravaikoKantakievari

      "Kunnan matkailustrategiassa on,että kuntaan tarvitaan ravintola,joka on auki ympäri vuoden!!!. Eikä tyhjä ravintolarakennus sovi kunnan imagoon!!!" Näillä argumenteilla kunta maksoi muutaman tuhannen euron mainoksen Aamulehteen.

      • muutamatonni

        Kuka sanoo että uusi yrittäjä pitää ympäri vuoden auki. Lounasaikaan auki, veikkaan ma.


    • TaiKimJongPong

      Kannattaisiko kunnan ostaa näitä kehityspalveluita joltain tai jostain? Ehtisikö kukkakupanpitäjä konsultiksi?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4582
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe