Eutanasia ja homoadoptio

miettikäätätä

Oli tiedossa jo ennen presidentin valintaa, että Niinistö kannattaa noita. Kumma, että jotkut kuitenkin äänestivät häntä.

https://www.is.fi/presidentinvaalit2018/art-2000005471437.html

Siellä Niinistö on eutanasian laillistamisen puolesta osaksi suomalaista terveydenhuoltoa. Ihan varma, että allekirjoittaa lain ja myös myötävaikuttaa sen tulemiseen.

Homojen adoptio- ja avioliitto-oikeudet ovat myöskin Niinistön asialistalla, kannattaa niitä. Tästä vaalivastausketjusta voit tarkistaa asian, kohta 21/30:
https://www.vaalikone.fi/presidentti2018/tulos/0/ehdokas/8

Jotkut siis äänestivät todella väärin. Sodoma ja Gomorra lienee pian Suomessa, nyt jo ainakin osittain.

12

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Kumma, että jotkut kuitenkin äänestivät häntä."

      Selvä enemmistö siis äänesti, ei vain "jotkut".

      "Jotkut siis äänestivät todella väärin"

      Miksi se että äänestää ehdokasta jonka katsoo olevan paras henkilö esim. presidentiksi olisi siiis "todella väärin" äänestetty?

    • Eutanasia ja homoadoptio :D No kyllähän ne varmaan yhteenkuuluu :xd

      Niin ja todellakin Saulia äänesti suurinosa kansasta jotka viitsivät vaaliuurnille. Eli varmaan nyt sitten tulee seuraavaksi "pakkohomous" jota seuraa tietenkin "pakko- adoptio" ja sitten lopulta "pakko-eutanasia"

      Suosittelen hankkimaan elämän. Itse en nimittäin näin pitkässä heteroliitossa jaksa vatkoa mokomia muutaman homon adoptioimaa lasta kun samaan aikaan ihan heterot niitä tekevät ja hoitavat ne noin 15 000 vuosivauhdilla huostaan. Itse olen kahden lapsen onnellinen isä mutta myös tuon pestini hoidin niin, ettei niitä sitten tarvinut homojenkaan adoptoida. Elämä ei siis ole mikään "kadonneiden jäljillä" turha nilletellä jostain naapurin Makesta & Perasta jos ei itsestään ole löytynyt miestä hoitamaan asioita.

      Pyydän anteeksi jos jotakuta loukkaa, mutta sinä aloittaja, kasva sinäkin lopulta mieheksi. Tämmöseksi oikein heteromieheksi ja lakkaa ajattelemasta kaikkea sieltä peffanpuolelta. Katos ei me tavallisetkaan sellaista tehdä.

    • d123d1231d23

      mukavuus abortin rinnalle mukavuus eutanasia jollekkin ärsyttävälle läheiselle.. huhhuh ku on sairasta. jeesus tule ja pelasta ei voi muuta sanoa ja pyytää

      • No, ole huoleti, sinä et voi saada eutanasiaa kenellekään lähesellesi, oli tämä sitten ärsyttävä tai ei, ainakaan sen lakialoitteen myötä mitä Suomessa tullaan käsittelemään.

        :-)


      • YksinkertaistaEiköVain kirjoitti:

        No, ole huoleti, sinä et voi saada eutanasiaa kenellekään lähesellesi, oli tämä sitten ärsyttävä tai ei, ainakaan sen lakialoitteen myötä mitä Suomessa tullaan käsittelemään.

        :-)

        Se taitaa pelätä lähinnä omaa kohtaloaan vittuuntuneiden sukulaisten riesana, vaikka en ymmärräkään mitä pelkäämistä "uskovalla" voi kuolemassa olla. No ehkä se, että jos sittenkin on ymmärtänyt jonkin opinkohdan niin väärin että joutuukin vartaaseen? Noiden Jumalahan on äärettömän pikkumainen.


    • SMsopii

      Äänestin sellaista joka kertoi ettei toivota mitään uskonasioita uuden vuoden puheessa, joten ei ole go morroneita.

    • Minä en millään käsitä tätä uskovaisten vaahtoamista eutanasiasta. Taitaa tämäkin olla kuitenkin vain pienen marginaalijoukon murhe?

      • Näin luulisin. Me kirkossa kävijät kun osaamme myös lukea ja toisinaan jopa kirjoittaaa. Ongelma tuossa lienee se, että esimerkiksi homoja on niin helppo kivittää kun heterona tietää, ettei siihen sitten joudu. Eutanasia sitten taas sopii tuohon kuin nenä päähän koska toisaalta se, että haluaa kuolla nopeasti niin jotakin "munaskuita" sekin vaatii , muutenhan ihminen roikkuu kiinni jopa mahdottomassa.

        Ja kun tuohon lisää, ettei omaa pohdintaa sovi harjoittaa koska joku "ahvio" tietää paremmin , no soppa onkin valmis.


      • Hassuintahan tässä on se, että moni eutanasian ja abortin vastustaja hyväksyisi kuolemanrangaistuksen silmää räpäyttämättä, jos asia nousisi tapetille. Eihän Raamatussa ja muinaisessa Israelissa ollut aborttia eikä eutanasiaa, mutta aktiiviväestöä koskenut kuolemanrangaistus oli ja jopa ilmeisen paljon käytettynä.


      • Sehän siinä käsittämätöntä juuri onkin kun puututtaan muiden ihmisten oikeuteen päättää omista asioistaan.


      • RepeRuutikallo kirjoitti:

        Hassuintahan tässä on se, että moni eutanasian ja abortin vastustaja hyväksyisi kuolemanrangaistuksen silmää räpäyttämättä, jos asia nousisi tapetille. Eihän Raamatussa ja muinaisessa Israelissa ollut aborttia eikä eutanasiaa, mutta aktiiviväestöä koskenut kuolemanrangaistus oli ja jopa ilmeisen paljon käytettynä.

        Aika hyvä pointti , vaikkakin toisaalta lukeudun noihin kannatajiin mutta vain silloin kun ehdottomasti tiedetään, että joku on esimerkiksi tappanut kahdeksan ihmistä sarjamurhaus tyyliin. Tai no toinen vaihtoehto on todellakin varmaan talteen , ettei tuo ihminen vahingossakaan pääse vapaaksi.

        No sitä kuitenkaan, et tarkoittanut, eli ymmärrän pointinttisi. Ehkä ironisintahan tuossa on se, että usein nuo ääripään ihmiset ovat niitä jollakin tavalla elämässään aika epäonnituneita, eli tavallaan jos ihan jaettaisiin niitä tuomioita Mooseksen mukaan , niin tuskinpa olisivat enää täällä meuhkaamassa.

        Tuossa ehkä se suomalaisuuden hienous, olememme tolkun kansa, jopa heille ;)


    • NuikoonnytSaul

      Siinä vanha patu koittaa suojella jälkikasvuaan maailman menolta sitten, että tuolleen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mopomiitissä vakava loukkaantuminen

      IMATRAN mopomiitistä lauantai-iltana sairaalaan joutuneet kuljettajat ovat loukkaantuneet vakavasti, Kaakkois-Suomen pol
      Imatra
      243
      3552
    2. J-miehelle

      Miksi kaikki päättyi näin? Vain sinut olisin halunnut, on ikävä sua. Älä ajaudu väärille teille, olet mulle Rakas.
      Ikävä
      65
      1332
    3. Taasko on ammuskeltu kaupungilla

      Mitä,mitä,mitä??? Tämä ei vetele!
      Kokkola
      38
      1084
    4. Ihmettelen sinua... En koskaan päässyt

      Selvyyteen että minkälainen olet pohjimmiltasi, mitä haluat minusta. Nyt näyttää että olet myös tosi hyvä valehtelija. E
      Ikävä
      67
      1046
    5. Viikonlopun päätteeksi löytäisin

      paikkani sinun kainalossasi. Telkkarissa joku leffa, sarja, ehkä ihan mielenkiintoinenkin tai sitten ei enää jaksaisi ke
      Ikävä
      10
      1031
    6. Rupesin oikeasti odottamaan

      Että toteutuuko se meidän pusu ensiviikolla. Olisin niin onnellinen se merkitsisi paljon.
      Ikävä
      55
      990
    7. Mitä muka hyvää kaivatussasi on?

      Kysymys otsikossa
      Ikävä
      42
      799
    8. Onko kaivattusi

      ressukka? Miten on?
      Ikävä
      37
      768
    9. Vuoden loppuun asti kaipaan

      Enkä katso sinä aikana muihin suuntiin. Jos tämä juttu ei etene mihinkään nykyisestä, niin unohdan sinut. En päätä ystäv
      Ikävä
      68
      755
    10. Koko maailma elää valhetta

      Lähestulkoon koko maailma elää valhetta. Tietomme on valhetta, luulomme arvailuja ja pahuus jokaisessa sydämessä, jos ei
      Uskonnot ja uskomukset
      356
      750
    Aihe