Herra Kavanderille tiedoksi

oikaisuaodotellessa

SPA ei ole uimahalli.

52

1110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naikkonen

      Minusta Spa on kivempi kuin pelkkä uimahalli!

    • Hallli

      Halli kun halli, jos uidaan on uimahalli, jos on kalaa on kalahalli, jos on jäätä on jäähalli jne.

    • hallookommentteihinne

      Naikkonen ja Halllli edustavat parempiosaisia. Lapsiperheet, työttömät, monet eläkeläiset, kaikki sosiaaliturvan varassa olevat ovat vailla uimahallin iloja Hangossa. Monelle kunnallinen uimahalli voi olla ainut paikka päästä saunaan ja peseytymään kunnolla. Uimahallin sisäänpääsymaksu, joka on vähemmän kuin tupakka-askin hinta on aivan eri asia kuin 20 euroa. Kaksilapsinen perhe maksaa Hangon SPA:ssa 60 euroa, mikä voi olla perheen viikon ruokabudjetti. Jos perheessä syödään taloudelisista syistä puuroa kaksi kertaa viikossa ja keittoa kolme, niin SPA ei ole vaihtoehto. Allas, jonka syvyys on 140 cm ei myöskään sovellu lapsille. Halloo kommentteihinne. Jos olette hyväosainen, niin ei kannata sillä kehuskella! Sosiaalidemokraatit Kavanderin johdolla ajoivat Hankoon SPA:n. Luulisi, että ko. puolueella olisi jotain sympatioita vähäosaisille. Ei näytä olevan. Aloittaja on aivan oikeassa, että SPA ei ole uimahalli. SPA on SPA, mistä voi olla iloa joillekin ja onkin, mutta uimahallin roolia se ei täytä.

      • tekari

        Odota vain, kohtahan se röökiaski on 20 euroa. Haittaveroa, eli köyhien verotusta.


      • mietipäsitä

        Kannattaisi sinunkin lopettaa röökaaminen. Ei ole enää edes muodikasta.


      • SPA_on_kiva

        Kai nyt meillä parempiosaisillakin saa olla omat juttumme? Onko aina pakko ajatella köyhiä ja huono-osaisia ja potea huonoa omaatuntoa siitä että on ikänsä tehnyt lujasti töitä, hoitanut asiansa ja ansainnut oman hyvän elämänsä ilman yhteiskunnan tukia?

        Emme me vie leipää kenenkään suusta, päin vastoin, tuemme veroillamme juuri niitä heikompiosaisia mutta jotain joutaa sentään jäädä itsellekin.

        Lika barn leka bäst!


      • ihanaSPA

        Samaa mieltä! Spa on ihana ja saa nauttia uimisesta omien seurassa.


      • dåre-åke
        SPA_on_kiva kirjoitti:

        Kai nyt meillä parempiosaisillakin saa olla omat juttumme? Onko aina pakko ajatella köyhiä ja huono-osaisia ja potea huonoa omaatuntoa siitä että on ikänsä tehnyt lujasti töitä, hoitanut asiansa ja ansainnut oman hyvän elämänsä ilman yhteiskunnan tukia?

        Emme me vie leipää kenenkään suusta, päin vastoin, tuemme veroillamme juuri niitä heikompiosaisia mutta jotain joutaa sentään jäädä itsellekin.

        Lika barn leka bäst!

        Borta bra och hemma häst.


    • koheltakaamitäkohellatte

      Hulluja nuo roomalaiset, kun luulevat, että vain yksi ratkaisu riittää. Meitä on moneksi ja monneen junnaan. Useat ovat jo ostaneet menolipun sinne, missä välitetään. Jokainen katsoo kohdaltaan ommaa nappaa, jos sen mahaltaan näkkee. Peilistä näkkee ainakin, mutta jotkut eivät uskalla sinnekään katsoa, kun sieltä katsoo pönttö.

    • kansanasialla

      SPA ei ole uimahalli. Hangossa on kaksi SPA:ta. Päivä-SPA on Vuorikadulla yhdessä liikkeessä.
      Ei taida Hangossa kansan asialla olla muut kuin vasemmistoliitto, kristilliset ja persut. Muiden toilailut on oman navan ympärillä oman egonsa kiillottamista.

    • karhukama

      Kawa ei vissiin osaa uida.

      • turtapalli

        ei sen eikä demareiden tartte osata puupäät kelluu luonnostaan


    • UiKesäksiKuntoon

      Hetkenkään en jaksa uskoa siihen, että tietty valittajaporukka alkaisi käymään uimahallissa, jos sellainen Hankoon rakennettaisiinkin. Kyse on vain purnuttamisesta, ei todellakaan uimahallista!

      • väkilukulaskee

        Väkiluku laskee. Totta. Onko Hangossa uimahalli? Ei ole. Totta.
        Kuten sanotaan: kaikki kivet ja kannot pitäisi kääntää.
        Turtapalli on taas niin oikeassa. UiKesäksiKuntoon edustaa menolipun myyjiä. Moi, moi...


    • vantaakehittyy

      Vantaalla keskustellaan aktiivisesti uusien uimahallien rakentamisesta. Siellä kokemukset ovat osoittaneet, että käyttäjät tulevat alle 10 km etäisyydeltä. Virkamiehet korostavat, että kysymys on lähipalvelusta. Aiemmat tutkimukset Suomessa ovat osoittaneet, että palvelujen halutaan olevan alle 4 km etäisyydellä. Hangon kantakaupunkialueella alle 4 km etäisyys toteutuu hyvin. Minnekään ei ole pitkä matka. Jos Hanko liitetään Raaseporiin, niin kaupunginosa Hangon lähipalveluihin tarvitaan uimahalli. Kuntaliitos ei asiaa hoida. Uimahalli on kunnan lähipalvelu.

      • politiikkajaoikeatasiat

        Kaupunginosa Hangon kyläyhdistys saa päättää, istutetaanko Casinonpuistoon Atsaleoja vai krysanteemeja. Siinä sitten rkp ja sdp pitävät ryhmäkokouksia.


    • eiolematkastakiinni
    • Voitottaonpi

      Ovat jo hoitaneet, kyllä. Kysy, tutki ja lue, älä huuda!

      • kertokaasehänelle

        Milloin ja miten? Uimataidottomia ei saa SPA:n altaaseen Tukesin sääntöjen mukaan viedä, kun niin syvä. Onko ollut kuljetukset Tammisaareen, missä kaikki Raaseporin koulut käyvät.


      • otaselvääsoita
        kertokaasehänelle kirjoitti:

        Milloin ja miten? Uimataidottomia ei saa SPA:n altaaseen Tukesin sääntöjen mukaan viedä, kun niin syvä. Onko ollut kuljetukset Tammisaareen, missä kaikki Raaseporin koulut käyvät.

        Jos et tiedä, soita kolutoimistoon ja kysy. Tämä ei ole mikään kaupungin kyselyfoorumi. Huhut ja paskapuheet vähenisivät jos ihmiset ottaisi yhteyttä oikeisiin kanaviin eikä uskoisi kaiken maailman valheisiin mitä täällä esitetään.


      • EiVälitetä

        Kuten jo aikaismmin on todettu, tämä Suomi24 ei ole fiksujen foorumi. Tällä palstalla yritetään lähinnä muokata mielipiteitä tiettyyn suuntaan. Kuten on monesti todettu, hyvä tarina, vaikka olisi valhe, voittaa aina faktat.


      • Turtapalli

        Kuten demari faktat huoneistohotellista..muahahaha


      • kertokaasehänelle
        otaselvääsoita kirjoitti:

        Jos et tiedä, soita kolutoimistoon ja kysy. Tämä ei ole mikään kaupungin kyselyfoorumi. Huhut ja paskapuheet vähenisivät jos ihmiset ottaisi yhteyttä oikeisiin kanaviin eikä uskoisi kaiken maailman valheisiin mitä täällä esitetään.

        Kysymys oli esitetty Voittottaonpi-kirjoittajalle, joka väitti, että asiat hoidossa. Taisi olla vale, Ei pidä ladella valheita, kuten turtapallin muistuttama huoneistohotelli, melkoinen demaripolitiikkojen kusetus aikanaan. Samoin silloin demarit väitti, että kaavoista oli jo päätetty, vaikka olivat vasta valmistelussa. Siis he olivat päättäneet peräkamarissa, mutta... Sekin meni hallinto-oikeuteen. Ja vielä ihmetellään, miksi päätösprosesseista valitetaan. Ottakaa selvää asioista poliitikot, ettette puhu läpiä päähän. Asioiden hoitaminen ei ole mitään frisbeen heittoa.


    • Suotakoonkezkustelu

      Tämä on keskustelu- ja mielipidepalsta, siinä ei ole mitään hullua tai väärää! Jotkut tiemmä täällä yrittävät tukahduttaa Hankolaisten mielipiteiden vaihdon, siinä pelossa että saataisiin jopa vaikutuksia aikaan!

    • minunrahat

      Valehtelu ei ole hyväksyttävää. Varsinkaan kun hoidetaan yhteisiä asioista. Minun ja sinun ja muiden veronmaksajien rahojen väärinkäyttö puoluepoliittisten tavoitteiden saavuttamiseksi on väärin. Sitä puoluesidonnaiset tekevät. Rikollinen kieltää tekosensa lähes poikkeuksitta. Se on selvä. Mutta objektiivinen tarkastelu huomaa läpinäkyvän petoksen. Tahallinen harhaanjohtaminen kuuluu tähän koriin. Huoneistohotellin rakentaminen, melukriteerit, uimakoulujen siirtäminen SPA:han, Merikadun demokratian yliajo, Kadermonkadun tunnelin tyhmät kriteerit, ettei toisin voi tehdä, RKP:n ryhmäpäätös. ettei saatu jäähallia, Kuningatarenvuoren rakennusaloituksen siitäminen hamaan tulevaisuuteen,...

      • hankolaisetbyebye

        ...Itä-Sataman palvelujen osoittaminen HSF:lle ja konttipalvelupisteen rakentaminen, laillisia valitusoikeuksiaan toteuttavien mollaaminen, eri mieltä olevien uhkailu, kauppojen asettaminen boikottiin, yritystoiminnan tukemisen laiminlyönti, 6 miljoonan euron laiturin rakentaminen Koverharin satamaan, ... kohta varmaan aletaan rakentamaan lentokenttää...


    • KukaValvoo

      Koverharin sataman laiturihanke on yhtäkuin rahat kankkulan kaivoon!

      • seonlaskentoa

        Kankkulan kaivo alias musta aukko vai peräti rahasampo? Tätä Koverharin satamahanketta on helppo seurata. Investoinnit ovat tähän mennessä 16 miljoonaa euroa: hankinta 10 miljoonaa laituri 6 miljoonaa kenttien kunnostus .
        Tulopuolella on putkien säilytys ja sementtisiilotulot. Vuosien varrella voi laskea, kuinka hyviä investoinnit ovat olleet; investoinnin tuottoaste, investoinnin takaisinmaksuaika.
        Kantakaupungin satamat ovat tuottaneet sen verran niukasti, ettei lainoja ole voitu maksaa pois vaan lainakanta on kasvanut huomattavan suureksi. Siittähän pääsee, kun realisoi satamaomaisuutta ja lyhentää sillä lainaa. Lainoista maksetaan korkoa vuosittain miljoonan verran. Jos ja kun korot nousevat, niin enemmän, Kannattaako maksaa lainaa pois? Satamien kannattavuus ei ole mielipide, se on "laskentoa". Selvääkin selvempi asia on, että elinkeinon harjoittaminen ei ole kunnan ja kaupungin toimialaa. Vai pitäisikö laajentaa "yrittämistä" ja investoida myös tulevaan Pohjanmaan ydinvoimalaan? Osakkeita lienee myynnissä.


    • isoeijäähallille

      Yksi parhaimmista päätöksistä mitä valtuusto on tehnyt oli kun EIVÄT rakentaneet jäähallia. Ei koskaan kiitos!

      • omanapaparasnapa

        hankolaiset möi, möi...


    • Ihmehommaa

      Mikäpä kuuluisi kunnan toimialaan paremmin kuin satamatoiminta! Siinävaiheessa kun alkuinvestointi on maksettu on jo uutta miljoonainvestointia tulossa . Hangossa tämä on jatkunut jo vuosikymmenet. Duunarit tulee Raaseporista ja verot menee sinne. Voiko joku sanoa mitä hyvää satama on tuonut meille muille veronmaksajille jotka toimimme takuumiehinä tässä karusellissä.

      • toudellakinihmehommaa

        Kuntalaissa sanotaan, että "Kunta edistää asukkaidensa hyvinvointia ja alueensa elinvoimaa sekä järjestää asukkailleen palvelut taloudellisesti, sosiaalisesti ja ympäristöllisesti kestävällä tavalla."
        - edistää asukkaidensa hyvinvointia ... järjestää asukkailleen palvelut -- ASUKKAAT keskiössä
        - edistää alueensa elinvoimaa - EDISTÄÄ, EI HARJOITA elinkeinotoimintaa!

        Edistäminen on kaavoitusta ja eloinkeinoasiamies, joka markkinoi ja houkuttelee yrityksiä.
        Hangon poliitikot ovat luulleet, että veronmaksajien rahat pitää laittaa satamainvestointeihin eikä asukkaiden palveluihin!


      • MieKymenlaaksosta2

        Aika erikoista jos kaupunki omistaa sataman, niin miksi otetaan työntekijät muualta kuin Hangosta ?? Onko joku laki mitä rikotaan jos näin tehtäisiin ?


      • turtapalli

        olen sen jo aikaisemminkin sanonut mikä on se taika siinä että työntekiät otetaan raaseporista ja se vastaus tulee tässä..RKP haluaa työllistää toispaikkakuntalaisia ruotsinkielisiä toivoen että he muuttavat hankoon tämä takaa heille valtikan kaupungin päätöksenteossa koska he äänestävät automaattisesti RKP:tä,vaakakupin toisessapäässä tarkoitusta avittaa kaupungista pois muuttavat työttömäksi jäävät/jääneet suomenkieliset eli 2kärpästä yhdellä iskulla.


      • MieKymenlaaksosta3
        turtapalli kirjoitti:

        olen sen jo aikaisemminkin sanonut mikä on se taika siinä että työntekiät otetaan raaseporista ja se vastaus tulee tässä..RKP haluaa työllistää toispaikkakuntalaisia ruotsinkielisiä toivoen että he muuttavat hankoon tämä takaa heille valtikan kaupungin päätöksenteossa koska he äänestävät automaattisesti RKP:tä,vaakakupin toisessapäässä tarkoitusta avittaa kaupungista pois muuttavat työttömäksi jäävät/jääneet suomenkieliset eli 2kärpästä yhdellä iskulla.

        Miksi he muuttaisivat Hankoon ? Työmatka on kuitenkin niin lyhyt., että näin ei tule käymään. Luulisi, että paikkakuntalaiset olisivat sitoutuneempia kotiseutuunsa eivätkä muuttaisi pois, kun olisi töitäkin. Onpas typerää touhua teillä päin !


      • Turtapalli

        Pointi on siinä että niitä töitä ei ole kun ne jaetaan ulkopaikkakuntalaisille ja se hankoon muutto on toive ja me kaikki tiedämme että toive ei aina toteudu,kun työttömäksi jäänyt suomenkielinen muuttaa pois työnperässä on se jo ns torjuntavoitto.Hanko yritetään kynsin ja hampain pitää petterssonien kylänä.


    • VirpoiVarpoiRahat

      Miksi ihmeessä ei käytetä nyt Koverharin sataman alueita satamatoimintaan ? Miksi Länsisataman toiminta-alue vaan laajenee, nythän Kuningatarvuorta on enää nimeksi jäljellä, pieni kapea kusikaistale! Kuka hullu rakentaisi asuntoja joskus ihan mölyävän sataman viereen?
      Onkohan kukaan koskaan edes leikillään tai jopa vakavasti miettinyt näitä asioita, ihmettempä vaan!

      • ProKoverhar

        Koverharin satama alue on jo käynyt liian pieniksi - lisamaata tarvitaan. Anomus on työn alla. Tämä tieto on ollut mediassa jo. Eli käyttäaste on ihan hyvä.


      • ProHankolainen

        Koverharin tilanpuute on väliaikainen ilmiö. Nyt kentät on ahdettu täyteen kaasuputkia. Ne ei siellä kauan vanhene. Sitten on kentät taas tyhjät. Viime kerralla, kun putket täyttivät Länsisataman, niin autotuonti siirtyi osin Kotkaan ja sinne jäi. Nyt sanotaan, että putket rajoittavat Koverharin käyttöönottoa. Länsisataman laajentaminen on tyhmää monellakin tavalla. Ensiksi jo edellä mainittu asuntoalueen läheisyys ja toiseksi kapsiteetin kasvattamismahdollisuus siirtämällä toimintaa Koverhariin. Raha polttaa poliitikkojen näpeissä ja laitureita rakennetaan hullun lailla jonkinlaisen satamakiihkon vallassa. Samalla kansa saa kärsiä palvelujen puutteessa. Tämä meno on jatkunut ainakin 20 vuotta. rkp-poliitikko ei tätä tunnusta. Jokainen rikollinen selittelee asioita parhain päin. Niinpä muuttoliike pois kaupungista jatkuu eikä kenenkään tarvitse ihmetellä, mistä se johtuu.


      • ProKoverhar

        Minusta saamme olla tyytyväisiä mikäli löytyy Koverhaarin Satamaalueen kunnostamisen rahoittaja !!! Muuttoliikkeestä ei muuta sanottava kun - valikoiva poismuuttaminen olisi hyvä asia. Ilmapiiri ainakin paranisi.


      • turhaavalittamista

        Oikea rahoittaja on eri asia kuin veroilla kerättyjen rahojen kohdistaminen bisnekseen. Kansanäänestys tuskin olisi myöntänyt rahaa Koverharin kunnostukseen. Ymmärtämättömien takia vain poliitikot voivat tehdä näin ja saadaan jotain aikaiseksi.


    • VirpoiVarpoi

      Enpä ole Koverharin konkreettista satamakäyttöä nähnyt muutamaan vuoteen.

    • terkutvaanvaltuusto

      Kavander julistaa, että tuli hyvä tulos. Joko on aloitettu uimahalli suunnittelu, kun nyt on raha? Uimahalli on käytössä koko vuoden, mutta Rukki-arena jalkapallokentät vain osan aika, vaikka niiden ylläpito tulee ainakin yhtä kallis kuin uimahalli. Jalkapallo harrasta muutama sata, uimassa kävisi muutama tuhat. Siinä on vissi ero. SPA on rikkaiden ja aikuisten uima-allas. Siellä käy vain muutama sata. SPA ei ole uimahalli.

      • EiKattoaAjatuksille

        Muutama tuhat ?????????????????? Huhu tämän keskustelun tasoa. Ja rahaasiat tunnetaan samalla tietotasolla. Onneksi tämä ei ole oikea elämä vaan Suomi24.


      • eieieiuimahallille
        EiKattoaAjatuksille kirjoitti:

        Muutama tuhat ?????????????????? Huhu tämän keskustelun tasoa. Ja rahaasiat tunnetaan samalla tietotasolla. Onneksi tämä ei ole oikea elämä vaan Suomi24.

        Olen kanssasi samaa mieltä. Tyhmä saa olla, muttei sitä kaikille tarvitse näyttää!


    • Pääsiäispeikko

      Näille erilaisten hallien tyhjäkäyntiviesteille ei kannata antaa sen kummemmin merkitystä. Nämä ovat lähinnä pienen kielteistä asennetta harjoittavan porukan sanahelinää. Kaikille muille kuitenkin Hyvää Pääsiäistä!

    • HynynenJS

      Herra kavanderille tiedoksi, että epäily siittä, että SPA ei ole hankolaisten uimahalli näyttää vahvistuvan. Hangon lehden 3.5.2018 artikkelin perusteella Regatta SPA:n edustaja sanoo, että viime talvena on joku viikonloppu ollut sellaista ruuhkaa, että kaikki pukkarin kaapit ovat olleet varattuna. Kesä rauhoitetaan osakkaille, joihin kuuluu myös hotelli Regatta. Kun hotellin lisäsiipi valmistuu, niin SPA rauhoitetaan yhä suuremassa määrin osakkaille. SPA:n rahoitusmalli on sellainen. Aivan kuten joku on osuvasti jo suunnitteluvaiheessa sanonut: SPA on tarkoitettu Tehtaanniemen asuintalojen suihku- ja saunatiloiksi ja muille osakkaille. Osake maksaa 12000 euroa vuotuinen vastike.

      Herra kavanderille kolme kysymystä:
      milloin hankolaiset saavat uimahallinsa? milloin herra aikoo ilmoittaa sidosryhmäyhteytensä, kaupungin kotisivulla oleva rekisteri on päivittämättä. Onko sidoksissa jotain peiteltevää, kun ilmoitus viipyy, esim osakkuus Tehtaanniemellä?

      Kaupungilla on huono rahoitusmalli. Ei tällainen peli vetele. Asiat kuntoon!

    • osakkaille

      Kavanderin aikaansaama "uimahalli" Tehtaanniemellä palvelee hankolaisia yhtä paljon kuin homekoulu koululaisia. Se on olemassa, mutta sitä ei voi käyttää. SPA:han pääsy edellyttää kallista osakkeen omistamista. Samaa sarjaa kuin golfin peluu. Ei tavallisten hankolaisten juttu. Hangon demarit eivät ole tavallisen hankolaisen asialla. Yläkvartaali eli ns. "porvarit" kohteena.

    • Anonyymi

      Ei saatu uimahallia eikä hotellia. Niitä ei kumpaakaan RR rakentanut eikä taida rakentaa.

      Milloin ja minne hankolaiset saavat kunnallisen uimahallin ja OIKEAN hotellin?Molemmista on huutava tarve.

    • Anonyymi

      En tiedä, mutta lauantaisin kuuleman mukaan ei pääse enää 16 jälkeen sisään kuin osakkeenomistajat.

      • Anonyymi

        Olisiko se kodittomien Joulusauna sitten klo 15?


    • Anonyymi

      Milloin Hanko saa uimahallin? Milloin valtuutetut ja virkamiehet alkavat ajattelemaan asukkaiden ja vapaa-ajanasukkaiden tarpeita?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe