Paras lounas ?

ruokailijaa

Karkkilassa on monta paikkaa , jotka tarjoaa lounasta, mikä näistä on paras ihan ehdottomasti ?
Oma suosikki Vattolan Helmi ja Shell

145

14901

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jaahasjuu

      Masuuni, nyt tosin remontti siellä.

      • Jukkapappa

        Samaa mieltä kanssasi.


      • Anonyymi

        Jos haluat kylmää ja mautonta ruokaa, niin mene syömään ABC :lle syömään


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos haluat kylmää ja mautonta ruokaa, niin mene syömään ABC :lle syömään

        Joo olemme aivan samaa mieltä !!!!!!!!! Shellissä on hyvää, lämmintä ja mausteet kohdallaan Pihvi ja Pulla on hyvä. (Pitäkää tuotteenne laatua/tasoa hyvänä, niin asiakkaat tykkää)


    • hölämä

      Pihvi ja pulla . Karkkilas on aika monta paikkaa josta valita ja uusia aukee kokoajan lisää

    • Kotiruoanystävä

      Se uusi paikka valimo

      • perunapenatoo

        parempaakin on syöty. huono sijainti ,täytyy olla todella hyvää ja halpaa, että sinne viitsii mennä .
        ei ole rinteen voittanutta eikä ismetin


      • eileenmiina

        marko pyöritti ennen työväentalon ravintolaa muutaman kuukauden , alussa ruoka oli syötävää, muttei mitään herkkua, sitten taso romahti ihan kokonaan ja lopulta meni lappu luukulle.
        vähän ikävä kaiku jäi jälkeensä , ihme , että tuli takasin.


      • rasvaaa

        Kaksi kertaa kyseisessä paikassa käyneenä voin kertoa, että niin kävi tässäkin paikassaan, taso alkanut alun jälkeen laskea , kuin lehmän häntä.
        Uteliaisuutta kävin kokeilemassa, kiitos, ei tarvii mennä kolmatta kertaa.


      • sulki

        meni kiinni , tuskin enää aukee


      • Kotiruoanystävä

        Oliko harmi kun aukesi...olivat lomalla


      • kallepertsa

        kyl se yleensä sen merkki on , että paikka alkaa olla loppu, jos ruokalistat puuttuu tai tulee vasta päivien päästä, ketään enää keskiviikkona kiinnosta mitä maanantaina oli ruuaks.
        ruuan taso laskee. alkaa olla makkaraa eri muodoissa .
        yrittäjällä uo-velkoja reippaasti


      • Kotiruoanystävä

        Kyllä jaksatte keskittyä epäolennaiseen...oletteko mahdollisesti kateellisia...


      • simmottii

        Olen kallepertsan kanssa samaa mieltä, että kyllä lounaslista on ihan perusjuttu ja pitää olla ajoissa nähtävillä, että täälläkin hernari torstai-peruspaikkojen keskellä sen oikeen herneen löytää.
        eikä kyllä ole syytä olla kade ,kyllä tänne kaikki mahtuu, mutta fakta on että ihan perseauki ei kannata lähtee perustamaan yhtään mitään eikä kenenkään muun rahoillakaan.
        Enkä nyt siis puhu mistään yksittäisestä paikasta , vaan yleisesti.
        Ja olennainen asia kysymykseen joka aloitti ketjun paras ruoka on kyllä ihan ehdottomasti Bomontissa ja hyvänä siinä seuraavana on Helmi .


      • misselista

        maanantaisin ei lounasta, kun ei listaakaan ... .meen sinne missä lounaslistat on ajoissa näkyvillä. nämä on tärkeitä asioita ja perus juttuja! lounaslista ja sen puute kertoo jo kaiken olennaisen


      • sipulimakkara
        kallepertsa kirjoitti:

        kyl se yleensä sen merkki on , että paikka alkaa olla loppu, jos ruokalistat puuttuu tai tulee vasta päivien päästä, ketään enää keskiviikkona kiinnosta mitä maanantaina oli ruuaks.
        ruuan taso laskee. alkaa olla makkaraa eri muodoissa .
        yrittäjällä uo-velkoja reippaasti

        Makkaraa, nakkia, jauhelihaa eri muodoissa, haloo niitä saa kotonakin! Lounaan pitää olla vaihtelevaa ja maistuvaa.
        Sipatit ja ripatit ja muut saa pitää ihan keskenään kyllä.
        Karkkilassa voi hyvin tarjoo perunamakkaraa , paikkakunnan oma herkku . Vinkkiä näin yrittäjille. Onhan tampereellakin mustamakkara ja hämeessä ohramakkara, miks meillä ei oo perunamakkaraa lounaalla ?


      • protestilistantietoo
        Kotiruoanystävä kirjoitti:

        Kyllä jaksatte keskittyä epäolennaiseen...oletteko mahdollisesti kateellisia...

        Raaka-aineet kannattaa maksaa kans ,muuten alkaa lounaslista oleen vähän tylsä .


      • antaatullavaan
        protestilistantietoo kirjoitti:

        Raaka-aineet kannattaa maksaa kans ,muuten alkaa lounaslista oleen vähän tylsä .

        Uskallatteko mennä kasvotusten kertomaan asioista vai huudatteko täällä vaan...


      • nytriittää
        antaatullavaan kirjoitti:

        Uskallatteko mennä kasvotusten kertomaan asioista vai huudatteko täällä vaan...

        Olen samaa mieltä että jos noin paljon rassaa niin menkää keskustelemaan...mutta ei Karkkilassa kukaan uskalla kasvotusten mitään sanoa...pelkureita kaikki selän takaa huutelevat


      • Valimonyrittäjä
        nytriittää kirjoitti:

        Olen samaa mieltä että jos noin paljon rassaa niin menkää keskustelemaan...mutta ei Karkkilassa kukaan uskalla kasvotusten mitään sanoa...pelkureita kaikki selän takaa huutelevat

        Sain kuulla että minua kaipaillaan hieman täällä foorumilla...rupeaa ottamaan aivoon kaikki pelkurit jotka ei uskalla puhua kasvotusten vaan huutelee nimimerkin takaa.Nyt rohkeasti vaan ottamaan yhteyttä niin keskustellaan vaikka porukalla asioista mitkä Teitä kansalaisia mättää...ei tartte pelätä en lyö ensin...


      • Härkäpapu

        Kyllä Karkkilassa on monta ihan kohtuullista lounas paikkaa.
        Jokaiselle varmasti löytyy mieleinen ja joskus on kiva vaihdella paikkaa,koska tarjontaa on runsaasti,jopa liikaakin näin pienelle paikkakunnalle.
        Se mitä itse kaipaan on vastuullisesti kasvatettua lähiruokaa,puhtaista raaka-aineista ja toki kasvisruokia kuten kauraa ja härkäpapua hyödyntäen.
        Myös erilaiset smoothiet aamulla maistuis, sekä vastapuristettu mehu.
        Salaatteja sais myös olla enemmän tarjolla ja kalaa.


      • anonyymi_AdW
        antaatullavaan kirjoitti:

        Uskallatteko mennä kasvotusten kertomaan asioista vai huudatteko täällä vaan...

        Protestit ja velkomustuomiot on ihan julkista tietoa , löytyy netistäkin ja kauppalehdestä .
        Siellä on mjlcatering, pihvi ja pulla ja monta muutakin yritystä ja yrittäjää.


      • anonyymi_Adw

        ja ei muuta kun nyt hemmetisti vaan käyttään näiden palveluita, että saavat velkomustuomiot maksettua , koska yritys ei toimi ilman maksavia asiakkaita


      • Anonyymi
        Valimonyrittäjä kirjoitti:

        Sain kuulla että minua kaipaillaan hieman täällä foorumilla...rupeaa ottamaan aivoon kaikki pelkurit jotka ei uskalla puhua kasvotusten vaan huutelee nimimerkin takaa.Nyt rohkeasti vaan ottamaan yhteyttä niin keskustellaan vaikka porukalla asioista mitkä Teitä kansalaisia mättää...ei tartte pelätä en lyö ensin...

        Yrittäjältä outo kommentti... Saunan taakse..??? Riitti minulle, en käy enään kyseisessä paikassa... Hakatkoon vaikka pihvejä 😁


      • Anonyymi
        sipulimakkara kirjoitti:

        Makkaraa, nakkia, jauhelihaa eri muodoissa, haloo niitä saa kotonakin! Lounaan pitää olla vaihtelevaa ja maistuvaa.
        Sipatit ja ripatit ja muut saa pitää ihan keskenään kyllä.
        Karkkilassa voi hyvin tarjoo perunamakkaraa , paikkakunnan oma herkku . Vinkkiä näin yrittäjille. Onhan tampereellakin mustamakkara ja hämeessä ohramakkara, miks meillä ei oo perunamakkaraa lounaalla ?

        Valimolla oli ennen pernamakkaraa nyt kun omistaja ite joutu töihin niin ei ole näkynyt


      • Anonyymi
        Valimonyrittäjä kirjoitti:

        Sain kuulla että minua kaipaillaan hieman täällä foorumilla...rupeaa ottamaan aivoon kaikki pelkurit jotka ei uskalla puhua kasvotusten vaan huutelee nimimerkin takaa.Nyt rohkeasti vaan ottamaan yhteyttä niin keskustellaan vaikka porukalla asioista mitkä Teitä kansalaisia mättää...ei tartte pelätä en lyö ensin...

        kyllä kuulemma lyöt ja vielä takaa päin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valimolla oli ennen pernamakkaraa nyt kun omistaja ite joutu töihin niin ei ole näkynyt

        Perunamakkara on Karkkilan oma herkku, ei sitä osaa savolainen valmistaa.
        Saati paistaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kyllä kuulemma lyöt ja vielä takaa päin

        Miksi Valimon yrittäjä kirjoittelee anonyymina Jani Petterinä Hifkin logon takana ?
        Käsittääkseni yrittäjällä ihan toinen nimi.


      • Anonyymi
        sipulimakkara kirjoitti:

        Makkaraa, nakkia, jauhelihaa eri muodoissa, haloo niitä saa kotonakin! Lounaan pitää olla vaihtelevaa ja maistuvaa.
        Sipatit ja ripatit ja muut saa pitää ihan keskenään kyllä.
        Karkkilassa voi hyvin tarjoo perunamakkaraa , paikkakunnan oma herkku . Vinkkiä näin yrittäjille. Onhan tampereellakin mustamakkara ja hämeessä ohramakkara, miks meillä ei oo perunamakkaraa lounaalla ?

        Karkkila ja Perunamakkara kuuluvat yhteen. Isä oli seiltä kotoisin ja opin sitä saamaan jo pienenä sukuloidessa. Vietiin myös kotiin tuomisina.


      • Anonyymi

        Onneksi siellä on nyt 2020 vuodesta ollu uusi työntekijä keittiössä👍🏻 Herkullista ruokaa! Keitot ja pihvit ovat lemppareita tähän saakka.


    • Kunni65

      Tässä omakohtaiseen kokemukseen perustuva arvostelu : se pyhiksen kioski mikä helmi lie ruoka mautonta. Rinteellä sama homma. En tiedä onko enää siinä ekin baarin tilassa mitään eloa, (kun välillä on välillä ei) mutta ei ollut häävit eväät sielläkään. Pihvi pulla on viihtyisä paikka ja ruoka kohdallaan ainakin toistaiseksi.
      Turkin ruokaa tai kiinalaista en ota edes mukaan tähän.
      Shellin ruoka on syötävää masuunin taas täyttä paskaa.

      • lounas

        Samaa mieltä Kunni65 kanssa Rinteen pöperö on syötävää, mutta mautonta.
        Helmi kiva paikka kyllä kaljotella ja brunssi on ok.
        Masuuni kauhee, jopa kahvi välillä pahaa.
        Valimo vai mikä se uus siellä tehtaalla on ei ole käymisen arvoinen, niin hyvin muistissa miten sama yrittäjä veti wanhaa työvistä ja ruoka oli mitä oli ja työhaastattelut oli aika''mielenkiintoisia''
        Mutta Pihvi ja pulla korjaa pisteet täältäkin


      • Ööönä
        lounas kirjoitti:

        Samaa mieltä Kunni65 kanssa Rinteen pöperö on syötävää, mutta mautonta.
        Helmi kiva paikka kyllä kaljotella ja brunssi on ok.
        Masuuni kauhee, jopa kahvi välillä pahaa.
        Valimo vai mikä se uus siellä tehtaalla on ei ole käymisen arvoinen, niin hyvin muistissa miten sama yrittäjä veti wanhaa työvistä ja ruoka oli mitä oli ja työhaastattelut oli aika''mielenkiintoisia''
        Mutta Pihvi ja pulla korjaa pisteet täältäkin

        Miten työhaastattelut vaikuttaa ruoanlaatuun...


      • öönäonäänä
        Ööönä kirjoitti:

        Miten työhaastattelut vaikuttaa ruoanlaatuun...

        vaikuttaa se ällöttävästi, jos alkaa piparia vonkailla haastattelun jälkeen, niin kyä se vaikuttaa koko kokonaisuuteen


      • oskarinleike

        semmonen ,kuultu on monta muutakin ja nähty. mutta ruokapaikoista paras on shell


      • maanteidenteuvo

        kyllä naurattaa nää nus ja pus viestit joita laitto


    • Karkkilalainen

      Karkkilan paras ruokapaikka on ollut jo kauan.kauan. Shell Sen ruuan taso ei ole laskenut vuoien aikana. Masuunin ruoka on tosi huonoa mössöä. Erittäin mautonta. Ei ehdi viedä edes pöytään asti kun on jo ruoka kylmää. Mitähän on kahvi merkki todellisuudessa. Pihvi ja pulla hyvä ruoka. ÄLKÄÄ ANTAKO TASON LASKEA.!!!!

      • tiedänolenollut

        Masuunin niin sanottu mössö ei ole ruokaa. Kaikki niin sanottu ruoka tulee masuuniin jäisenä, annoskokoon pakattuna. Ketju puljuissa ei ole kokkeja töissä vaan lämmittäjiä.


    • Maijaliiz

      Itsekin käyn lähes päivittäin Masuunissa lounaalla, ruoka kyllä maittavaa eikä kyllä ole mitään annos valmispakattua selvästikään. Palvelu vallan mainiota ja a la carte listankin uusittu vastikään. Suosittelen!

      • ABCruokaakomuka

        Etpä ole tainnut koskaa muuta maistaakkaan jos sanot apsin ruokia hyväksi. hyi helvetti mitä sontaa jota en laita suuhuni mistään hinnasta. ja mitähän muutoksia siihen listaan on tullut muuta kuin väri?


    • tiedänolenollut

      Ketjuravintoloissa/Masuunissa on annoksien kasaajia ja lämmittäjiä ei KOKKEJA.
      Mössöt tulevat pakasteena/valmiiksi annoskokoisina. Käy sinä vaan syömässä mössöä kun et ole kokkia nähnytkään etkä kunnon ruokaa.

    • setsuuri

      Kaikissa paikoissa lounastaneena paikkakunnalla ja sen ulkopuolella ,sanon että Shell on tasonsa pitänyt vuosien ajan.
      Masuunin ruoka on juuri tuota ketju safkaa, haaleana pöytään, täyttää vatsan mutta makua ei ole.
      Tehtaan ruokala, ruokien nimet kertovat mitä syöt, ei hääviä.
      Rinne ihan kotiruuan makuista yleensä.
      Oi aikoja , kun Thesler vielä oli olemassa.

    • Orppa82

      Pillissä ja pullassa kauheata valmispaskaa. Kana sitkeää ja kuivaa, pihvi mauton ja kylmä. Paljon käyttävät eineksiä. En mene enää.
      Helmi ja Rinne ok. Muut eivät ole edes mainitsemisen arvoisia.

      • Kaapo73637

        Hassua, itse taas sitä mieltä että Pihvissä ja Pullassa ruoka aina tuoreista aineksista valmistettua, ja ehdottomasti Karkkilan parhaat kanasafkat. Rinteellä mautonta mössöä, Helmessä vaihtelee laatu todella paljon, Shell ok.


      • Maireasti
        Kaapo73637 kirjoitti:

        Hassua, itse taas sitä mieltä että Pihvissä ja Pullassa ruoka aina tuoreista aineksista valmistettua, ja ehdottomasti Karkkilan parhaat kanasafkat. Rinteellä mautonta mössöä, Helmessä vaihtelee laatu todella paljon, Shell ok.

        Tästä tossa alempana kyselinkin, mistä tuo Helmen laadun vaihtelu johtuu. Liikaa kokkeja?


      • Orppa82
        Kaapo73637 kirjoitti:

        Hassua, itse taas sitä mieltä että Pihvissä ja Pullassa ruoka aina tuoreista aineksista valmistettua, ja ehdottomasti Karkkilan parhaat kanasafkat. Rinteellä mautonta mössöä, Helmessä vaihtelee laatu todella paljon, Shell ok.

        Brunssin kana oli ihan hirveetä.


    • parhaistaparas

      No niin Has alkaa tarjota myös lounasta , veikkaan, että nyt taitaa tulla kylän parhaat lounaat , koska muutenkin jo hyvää ruokaa aina saanut sieltä.

    • Punanahka

      Ainut suomen kaupunki missä hampurilaisesta saadaan tehtyä ala cartea hintaa nostamalla 😂 Hyvä juttu että haskin tarjoaa lounasta . Hyvä palvelu siellä eikä mene kanttikset keittiöön asti niin kuin jossain järvenranta kahviloissa.

      • hassinpitsaparas

        Ei ole Hassin pitsan voittanutta! Muutoinkin koko kylän parhaat pöperöt tarjolla.
        Valimon tai mikä se uusi tehtaan paikka nyt onkaan testasn mutta ei oikein ollut suun mukaista . Rasvasta kermakastiketta.


      • ErikII

        HAS ilman muuta; ei parempaa löydy...


    • paikallinenyrittäjä

      Paras lounas ehdottomasti Pihvi ja Pulla. Oman kylän yrittäjiä pitää suosia kyllä nyt tässä tilanteessa ihan joka lähtöön.
      Periaate on, että yrittäjä tuo myös vero eurot Karkkilaan , jolloin se hyödyttää meitä kaikkia.
      Joku muualta tullut lounasyrittäjä pysyköön siellä mistä on tullutkin, turha tulla tänne , kun kilpailu on kovaa muutenkin .
      Niin että suosikaa te muutkin oman kylän yrittäjiä, heitä, jotka myös oikeasti asuvat Karkkilassa, eikä kulje jostain pääkaupunkiseudulta tai savosta täällä viemässä meidän vero ekuja

      • Anonyymi

    • propaganda

      Oman kylän palveluita kannattaa ehdottomasti käyttää. Täältä ääni Pihville ja Pullalle.

      • paikallisuus

        Samma här , oman kylän omat yrittäjät, jotka oikeasti myös asuvat paikkakunnalla ovat kannattamisen arvoisia .
        Jokainen vero sentti on hyvä pitää omassa kaupungissa, että edes jotain palveluja saadaan pitää.
        Has:in, Pihvin ja Pullan sekä Rinteen yrittäjät ainakin asuvat kaikki ihan Karkkilassa , joten siksi parhaat vaihtoehdot omalla kohdalla lounas jne. ruokapaikoiksi
        Masuuni on ketju yritys ja vie eurot ihan muualle, samoin taitaa Shellinkin yrittäjä naapuriin verot maksaa.
        Tehtaan ruokalan yrittäjä taas on lehtijuttujen perusteella joskus asunut karkkilassa, mutta muuttanut muutamia vuosia sitten jo pois kokonaan paikkakunnalta, että eipä tuu latiakaan sieltäkään paikkakunnallemme.


      • propaganda

        Hyvä valinta. Käyttämällä paikallisia palveluja, siis myös muualla asuvien, varmistat, että ne palvelut säilyvät kaupungissamme. Se lienee asiassa tärkeintä. Tyhjiä liikehuoneistoja on katukuvassa liikaa.


      • Verottaja

        Jokainen paikkakunnalla oleva yritys maksaa veroa Karkkilaan vaikka hlökunnasta ei kukaan asuisikaan kaupungissa


      • verotettavaa

        tai sitten ei ... muutama muualla asuva yrittäjä ei maksa veroja eikä tyel eikä yel maksujaankaan.
        Kannattaa katsoa vähän muuallakin julkaistavia uutisia vuosien varrelta


      • Anonyymi
        propaganda kirjoitti:

        Hyvä valinta. Käyttämällä paikallisia palveluja, siis myös muualla asuvien, varmistat, että ne palvelut säilyvät kaupungissamme. Se lienee asiassa tärkeintä. Tyhjiä liikehuoneistoja on katukuvassa liikaa.

        Tämä on mahtava ketju.

        Minkä ihmeen takia käyttäisin surkeita paikallisia palveluita tai maksaisin huonosta ruoasta edes vähän, jos en halua tai ylipäänsä voin olla tekemättä niin? Varmistaakseni sen, että nämä huonot pysyvät katukuvassa?

        Onneksi taas pantiin kiinni yksi, jolla ei mitä ilmeisimmin ollut markkinataloudellisia edellytyksiä pärjätä. Jos mesta vastasi omistajan tuotto-odotuksiin, se olisi vielä auki.

        Todella karkkilalaista ajattelua että tuetaan paikallista vaikka ei palvelusta pidetä. Tai valehdellaan itselleen pitävämme, koska paikallinen yrittäjä.

        Kyllä täältä hyviäkin löytyy, ne tunnistaa usein pitkästä elinkaaresta.


    • Milla44

      Kiinalainen ravintola on ihan ylivoimainen Karkkilassa hinta/laatusuhteeltaan. Lisäksi on kiva käydä ulkona syömässä muuta kuin tavallista kotiruokaa.

      • karkkilasta

        Ja kinkki paikan omistajakin asuu paikkakunnalla .


      • Milla44

        palvelu on huippuluokkaa, aidosti lämmintä ja ystävällistä


      • propaganda

        Ei toki valittamista kiinalaisessa, mutta kiinalaista lounaaksi.... se jakaa kyllä mielipiteet. Lounaspaikkaahan tässä kyseltiin. Siksi Pihvi ja Pulla.

        Illallispaikkana toki mielummin kiinalainen kuin ABC ostoshelvetti.


      • Milla44

        Varmaan jakaa mielipiteet. Omasta mielestäni kiinalainen on erittäin hyvää ruokaa lounaaksi. Hyvää, monipuolista, ravitsevaa, terveellistä ja mieluisaa vaihtelua tavalliseen kotiruokaan ja vieläpä tosi edullisesti.

        Mutta kuten totesit, makuasioitahan nämä. Itse ei viitsi oikein maksaa tavallisesta kotiruoasta ravintolassa. Kotona saa ihan tarpeeksi pihviä, lihapullaa ja makaronilaatikkoa :) Varmasti moni tykkää jostain syystä syödä lounaalla työpäivän lomassakin mahdollisimman arkisesti, olisiko meidän luterilainen kasvatus syynä siihen, ettei elämästä saisi nauttia liikaa, töissä ja työpäivän aikana tulee syyllinen olo, jos on liian mukavaa...


    • sitäsaamitätilaa

      Bojot Hassille ! Paras , nro uno !

    • Nipppee

      Mathias Rex vanhalla työväentalolla

      • mikä2

        What ? Rinne se tähän saakka on ollut


      • Ei.Rinteelle

        Pitäkää huoli että Rinne pysyy kaukana työväentalosta. Muuten vararikko uhkaa tulevia sukupolvia

        Ruokapaikoista Pihvi ja pulla ylivoimainen.


      • Pehmeäleff

        Loistavaa Unkarilaista ruokaa. Tykkään!


      • Anonyymi
        Ei.Rinteelle kirjoitti:

        Pitäkää huoli että Rinne pysyy kaukana työväentalosta. Muuten vararikko uhkaa tulevia sukupolvia

        Ruokapaikoista Pihvi ja pulla ylivoimainen.

        Pilvissä ja Puolassa tarjoiltiin Lindströmin pihvit ilman punajuurta, kysyttäessä sanottiin, että ne oli loppu. Toisella kerralla tilattu lohikeitto oli loppu. Kolmatta kertaa ei mennä.


    • pudotuspeli

      Nyt tuli lähtölaskenta huonoimmalle lounas/aamupala paikalle, Helsingintielle , agrin tiloihin aukee uus mesta . Hyvä porukka vanhoja konkareita alkaa pyörittää.
      Mikä tippuu ekana ? Masuunin kävijät vai Valimo , molemmat tarjoo alle keskitason pöperöitä

    • Bobajannecky

      Karkkilan China Townista saa koko maan parasta kiinalaista ruokaa! Voi kun osaisivat markkinoida ravintolaa.

      • Kanaakanton

        Älä muuta sano. Ihan huippupaikka ja vielä edullinen. Ikävä kyllä karkkilalaiset ei arvosta paikkaa riittävästi. Ruoka on todella herkullista ja annokset reilun kokoisia, uskomatonta että tuohon hintaan saa erinomaista ruokaa. Hinta/laatusuhde ylivoimainen. Monesti tuntuu kun kuuntelee joidenkin narisijoiden juttuja että paikka on ns.helmiä sioille.


    • Selhurst

      Ravintola HAS. Ruoka on erinomaista ja palvelu todella hyvää ja ystävällistä. Sensijaan Pilli ja Pulla ei oikeen iske. Shellillä hyvä ruoka mutta varsinkin salaattipöytä saisi välillä uudistua....

    • Hetki

      Valimossa on ollut hyvät ruuat (sielä joka päivä käyneenä) eli nurisijoilla taitaa vaan olla enemmän valitettavaa itse yrittäjästä kuin paikasta eipä sinne paha mennä ole auton saa oven eteen jos ei jaksa kävellä ja tiedoksi ettei itse yrittäjä ole edes sielä töissä vaan muualla! Työntekijöille kiitos vaan hyvästä palvelusta ja nämäkin" tytöt"ovat olleet edellä mainituissa lounaspaikoissa töissä monia vuosia jo!
      Eräskin lounaspaikan pitäjä haukkuu pitopalvelu asiakkaita ympäri kylää onko siinä järkeä tän kokoises kylässä!
      Totta että on ainakin varaa valita mihin menee syömään... muuta täs kyläs ei sitten olekkaa!

      • jostykkäähiiristä

        On yrittäjästä vaikka mitä sanotavaa. Kaffelissa aikanaan hiiret vaan vilisti .


      • Hiiriä

        Missä Kaffelissa


    • Semmostasit

      Helsingintien bomonti, ihan ehdoton ykkönen !
      Valimosta sen verran,että yrittäjää en tunne,mutta ei siellä kyllä mitään hyvää ruokaa ole saanut. Kaksi ensimmäistä avajais päivää oli kyllä ala-arvoista .Jos kaks kertaa saa mautonta rasva pöperöä,ei siitä kolmatta kertaa enää maksa

      • Kotiruoanystävä

        Jos sanot että se uusi paikka on paras ja esim.valimi rasvapöperöä niin onkohan paikat mennyt väärinpäin


    • burssi

      Ihan suoraan sanottuna namulandiassa ei saa hyvää ruokaa mistään. Lounas on keskitasoa, gourmeeta ei ole missään.
      Mutta jossain on syötävä niin täytyy pitää huoli, että nekin eurot jää paikkakunnalle, käyn siis Helmessä ja tässä uudessa , joka o helsingintiellä , kafe bomonti.
      No pihvissä ja pullerossa välillä myös , ne riittää kaikki muut on turhia

    • javirtaariittää

      Parhaan ja edullisimman lounaan olen saanut hakemalla S- tai K-kaupasta joko saarioisen tai atrian 200 gramman pizzan. Hintaa euron molemmin puolin. Pizzan voi syödä kylmänäkin. Erinomainen ruuan nautintapaikka on torilla hautausmaan portin vieressä olevat penkit. Lyhyt matka hakea ilmaista ruokajuomaa hautausmaan hanasta.

    • vegaanivaihtoehto

      Eipä missään. Karkkilassa sais olla yksi pelkästään vege- paikka . Hyvää kasvisruokaa tarjoava. Tuoreita salaatteja, vaihtoehto lounaita ja päivällisiä . Ei teho tuotettua . Oheen ihana suklaapuoti, jossa eri kaakaoita ja suklaita . Anyone koppia tästä ?

    • Uskomatontaporukkaa

      Nyt on alkuperäinen aihe kadonnut kun keskitytään yhteen yrittäjään/paikkaan.Taitaa olla vaan sen takia kun ei ole paikkakuntalainen.Teidän pitää mennä sanomaan sanottavanne vai oletteko niin lapasia että ette uskalla vaan mieluummin huutelette täällä nimimerkin takana.No tämä on normaalia touhua Karkkilassa...

    • eiohiaiheen

      Bomontin lounas ja ihan kaikki muutkin ruuat on vaan ihan ylivoimaisia.
      Vanhaa Valintaloa, K-marketti nykyään, vastapäätä olevassa Valurissa sitten saa kyllä ihan huipputason listaruokaa.
      Ns. huoltsikka ruokaloista Porintien Shell on sitten taas ihan omaa luokkaansa, hyvää ja maistuvaa ruokaa ja hinta-laatu suhteeltaan paras aamupala koko kylässä.
      Leivonnaiset haetaan Puustinnasta tai torilta Armin nisusta, myös Jenna ja Lounasruokala Rinne tarjoaa todella hyviä kakkuja ja muita tilauksena.

    • Ankkaasetsuan

      China kitchen on huippupaikka ja vielä edullinen. Ikävä kyllä karkkilalaiset ei arvosta paikkaa riittävästi. Ruoka on todella herkullista ja annokset reilun kokoisia, uskomatonta että tuohon hintaan saa noin erinomaista ruokaa. Hinta/laatusuhde ylivoimainen. Monesti tuntuu kun kuuntelee joidenkin narisijoiden juttuja että paikka on ns.helmiä sioille.

    • Anonyymi

      En ole asunut Karkkilassa enää yli kuuteen vuoteen, mutta kävin Porintien Shellillä vuosi takaperin ja taso oli pysynyt ihan yhtä hyvänä kuin ennen. Ei mitään kovin ihmeellistä, mutta perushyvää kotiruokaa joka maistuu 10 kertaa paremmalta kuin joku ABC:n noutopöytä. Kohtuuhintaistakin.

      Ilmeisesti China Kitchenkin on vielä ihan hyvä mesta. Ravintola Rinnekin on kuulemma tosi jees. Susannan Pirtti keskustassa oli vielä ainakin parisen vuotta sitten vielä toiminnassa, sielläkin oli hyvä päivän leike

    • Anonyymi

      Onhan noita, ja taso tietenkin vaihtelee jonkin verran. Olennainen huomio tähän aiheeseen liittyen on monien paikallisten ihmisten mielipiteet, jotka ovat harmillisen vääristyneitä, eivätkä perustu faktoihin tai rehellisyyteen.

      Tässä suppea arvostelu paikoista joista itseltäni löytyy kokemusta useamman kattauksen verran:

      - Shell: Vaikkakin huoltoasemaruokaa, on se silti maukasta ja tuoreista raaka-aineista tehtyä. Hinta-/laatutaso on kohdillaan ja ruoka tasalaatuista.
      - ABC: Stereotyyppisempi huoltoasemaruoka, eli raaka-aineet ovat pakasteita, ja mausteita jää kaipaamaan.
      - Helmi: Maukasta, välillä jopa hyvällä tavalla kotitekoisen tuntuista ruokaa. Lounas on edullinen ja laadukas.
      - Pihvi & Pulla: Ylihintaista ja mautonta. En ehtinyt tuolla käydä ihan alkuaikoina, jolloin tuttavat sitä kehuivat, mutta nyt ainakin taso on melko keskinkertainen. Liekö yrityksen kannattamattomuus vaikuttanut laatuun.
      - Rinne: Todella vaihteleva taso, välillä aika surullista katseltavaa. Lopputulokseen heijastuu väkisinkin omistajan raittiusongelmat. Satunnainen kakkubuffet on ollut ok.
      - Ismet: Paikallisten ylistämä "hieno ravintola". Ihan normaali pizza-kebab-paikka, eli kaikki on kebabista lähtien pakastetavaraa. Maut ja laatu on toki ok, mutta hinnat ovat jopa 30% suuremmat kuin muissa täysin identtistä ruokaa tarjoavissa paikoissa.
      - Bomonti: Se oikeasti hyvä pizze-kebab-paikka. Hinnat ovat oikealla tasolla ja laatu ei ailahtele. Lounaspöytä on myös halpa ja kattava.
      - Kiinalainen: Sillointällöin ihan hyvää vaihtelua. Mutta ei toki verrattavissa pk-seudun vastaaviin, sillä tuoreenahan omistaja ei tänne metsän keskelle moniakaan raaka-aineita saa.
      - Torigrilli: Pakollinen känniruoka. Kallista, mutta ei niitä hintoja enää aamulla muistella.
      - Köfte/Katugrilli: Laatu vaihtelee todella paljon (koska kokkeja on useita). Parhaimmillaan erittäin hyvää, mutta huonoimmillaan kaukana toivotusta.
      - Has (jos joskus palaa): Tästä paikasta paikalliset tuntuvat pitävän, ja olen päätynyt siihen lopputulokseen, että asiaan liittyy jonkinlainen tunneside. Has on tyypillinen joka kylän kebab-pizzeria, jossa pyörii useita kokkailijoita. Välillä pitsat ovat hyviä, välillä erittäin rasvaisia. Välillä pizzapohja on paksu, välillä reikäinen. Meh.

      • Anonyymi

        "- Rinne: Todella vaihteleva taso, välillä aika surullista katseltavaa. Lopputulokseen heijastuu väkisinkin omistajan raittiusongelmat. Satunnainen kakkubuffet on ollut ok."

        ...pahemmaksi vain meno mennyt kulkurin kanssa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "- Rinne: Todella vaihteleva taso, välillä aika surullista katseltavaa. Lopputulokseen heijastuu väkisinkin omistajan raittiusongelmat. Satunnainen kakkubuffet on ollut ok."

        ...pahemmaksi vain meno mennyt kulkurin kanssa...

        Surullista katseltavaa tosiaan on. Kasvot pöhöttyneet ja olemus muutenkin . Näyttää 50-60 vuotiaalta vaikka taitaa olla paljon nuorempi.


    • Anonyymi

      Masuuni on Karkkilan huonoin ruokapaikka. Kun lounaan tuo pöytään. Se on jo ihan kylmää. Ihan mautonta. Oudon " vetistä". Esim pihvit ei ole paikan päällä hakattu. Vaan jongun giljotiinin läpi vedetty,..joskus. Kaikesta näkyy ja maistuu, että on ns. Tehdas ruokaa...Aamupala uudistus meni ihan perseelleen...

    • Anonyymi

      Uudehkona karkkilalaisena luin kaikki viestit mielenkiinnolla, koska tahdon tutustua kaikkiin ruokapaikkoihin täällä. Tein tilaston siitä kuinka monta kehua kukin paikka sai:
      Shell 10
      Pihvi ja Pulla 9
      China kitchen 6
      Bomonti 5
      Has 5
      Helmi 5-
      Rinne 5-
      Masuuni 3-
      Valuri 1
      Valimo 1
      Ismet 1
      Susannan pirtti 1
      Katugrilli 1-
      -merkki perässä tarkoittaa että tuli myös moitteita. Joitakin kirjoituksia oli vähän vaikea tulkita, joten mikään 100% paikkansapitävä tämä listaus ei ole. Kiva listaus kuitenkin siitä mistä kannattaa aloittaa tutustuminen paikallisiin ruokapaikkoihin. Kiitos! :)

    • Anonyymi

      Valimon kokki töissä Shellillä? Onko Valimon lounasruokala lopettanut?

      • Anonyymi

        Ei ainakaan fasen puskiksessa oo enää lounaslistoja.
        Eikä muutenkaan mainosta missään.
        Sijainti on huono alkujaanki ollut


      • Anonyymi

        Kyllä se on niin et huonommat putoo ensin pelistä. Ruokalistalla on tosiaankin oltava muuta kuin makkaraa ja jauhelihaa eri muodossa, sitä varmaan ruuaksi kotona tekee useampikin meistä


      • Anonyymi

        Aika arkisia lounaita....makkarakastike, jauhelihapihvit...katsokaa Helsingin ravintoloiden lounaslistoja ja ottakaa sieltä hieman mallia....käyttäkää yrttejä, mausteita ja ideoikaa. Ei tartte olla kokki et voi väsätä makkarakastiketta...Asiakkaat kyllä näyttää jaloillaan tien missä paras ruoka ja monipuolinen. Pöperöt pois ja tilalle makuja ja uusia reseptejä!


      • Anonyymi

        Ei ole lopettanut


      • Anonyymi

        Mahtaako asiakkaita riittää enää Valimoon kun tuttu "kokki" nainen siirtynyt pois sieltä, Shellille....?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mahtaako asiakkaita riittää enää Valimoon kun tuttu "kokki" nainen siirtynyt pois sieltä, Shellille....?

        Näköjään kesä ohi kun mörököllit heränneet veneiden alta ja sama.tahti jatkuu...yksi paikka otetaan hampaisiin kun oikeesti jokaisessa olisi sanottavaa...


      • Anonyymi

        😂😂😂😂 Viihdyttävää luettavaa 👏👏👏


      • Anonyymi

        No niin on...on järkeä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näköjään kesä ohi kun mörököllit heränneet veneiden alta ja sama.tahti jatkuu...yksi paikka otetaan hampaisiin kun oikeesti jokaisessa olisi sanottavaa...

        Kyllä minä niin mieleni pahotin ... eikai mitään pahaa jos ihmetellään, onko toiminnassa enää kun eihän sitä voi tietää, ja jos paras kokki paikasta lähtee kiitään niin kyllä se herättää kysymyksiä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mahtaako asiakkaita riittää enää Valimoon kun tuttu "kokki" nainen siirtynyt pois sieltä, Shellille....?

        niin siis oliko toi kokki kans yrittäjänä vai sen yrittäjän vaimo ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        niin siis oliko toi kokki kans yrittäjänä vai sen yrittäjän vaimo ?

        ero tuli sitten


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ero tuli sitten

        No ei voinut ero tulla kun ne työntekijät oli vain töissä sielä valimon mestassa eikä ne sen äijän kans naimisis ollut


      • Anonyymi

        ''Lahtinen pyörittää lounasruokalaa Karkkilassa...'' ja ''Sitäpaitsi onhan tämä tunnin lähempänä kotiani, kuin Karkkila Lemillä asuva yrittäjä toteaa''
        Kertoo 29.7 Orimattilan aluelehti


    • Anonyymi

      Keväällä ja kesällä useamman kerran kävin Rinteessä kun sattui työmaa sinne suunnalle. Lounasruoka oli noutopöydästä enimmäkseen mautonta mössöä, kuin sairaalassa seniileille vanhuksille tehtyä. Jopa salaatinkastike oli ohutta ja mautonta. Listalta tilatut burgerit olivat ihan OK. Henkilökunta iloista ja hymyileväistä.

      Vaihdoin lounaspaikkaa kun minua alkoi etomaan jokaikinen päivä paikalla lorviva viinalta haiseva keski-ikäinen parrakas mies. Joskus hän oli paikalla ilman paitaa, joskus Uuno Tuhapuromaisessa verkkopaidassa. Useasti olen tämän jälkeen ajanut ravintolan ohi lounasaikaan ja monesti nähnyt samaisen kaverin oven vieressä tupakalla, hän ilmeisesti asuu samassa kiinteistössä ja kuluttaa aikaa ravintolan tiloissa. Henkilökunnan kannattaisi häätää tuo loinen ettei karkota muitakin asiakkaita, varmaan raskasta myös henkilökunnalle pidemmän päälle.

      Sähkömies Martti L

      • Anonyymi

        Samaa minun silmissä ja nenässä aiheuttu tää kulkuri.Vaihdoin ravintolaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa minun silmissä ja nenässä aiheuttu tää kulkuri.Vaihdoin ravintolaa

        Tämä kulkuri tekee siellä nykyään ruokaa....


      • Anonyymi

        Oon kuullut että tuo verkkopaitainen mies olisi naimisissa omistajan kanssa. Ja valitettavasti ruuan laatu on heikentynyt siitä mitä joskus ollut.


    • Anonyymi

      Valimon kokki nyt Shellillä ja Shellin yksi kokki masuunissa ja toisesta kokista ei tietoa mihin meni ei ainakaan missään Namulan paikassa ole näkynyt. Sääliksi käy masuuniin mennyttä, kun ei saa tehdä vapaasti ruokaa niin kuin Shellillä. kun on iso ketju kyseessä käsittääkseni ruoka samaa kuin muissakin ABC ruokapaikoissa...

      • Anonyymi

        Täydet pisteen muuten Shellille tämän vuotisesta joulubuffetista. Ruoka oli huoltikselle erinomaista. Kiitos siitä ja ensi vuoden kinkereillä nähdään taas.


    • Anonyymi

      parhaat ovat Vattolan helmi ja Shell ja huonoin ABC

    • Anonyymi

      Itse usein Karkkilassa vierailevana ollaan käyty usein Ismetissä ja joka kerta erinomainen palvelu ja hyvää ruokaa. Aiemmin tässä ketjussa haukuttu joten olisiko yrittäjä vaihtunut tai jotain?

      • Anonyymi

        Siihen haukkumiseen lienee ihan muut syyt. Ruoasta samaa mieltä, se on zishmetissä hyvää.


      • Anonyymi

        En kyl nyt tiiä, kävin tänä vuonna kesällä enkä uusiks oo menossa.. Sieltä kippas tulemaan ruokamyrkytys :) ei edes viitsi hymyillä kun asiakkaita palvelevat.


    • Anonyymi

      Lounaskahvila Rinne, pelkkää mautonta ruokaa. Tai sitten liian suolaista. Ja huomaa että omistajapariskunnalle maistuu alkoholi, välillä näyttää kun olis suoraan illanvietosta töihin tultu. Henkilökuntakin kuulemma vaihtuu usein, mistä lie johtuu. Enää en jalkojani tuon oven väliin laita.

      • Anonyymi

        Alkoholisti ei kykene halustaan huolimatta vähentämään tai lopettamaan alkoholin käyttöä huolimatta sen aiheuttamista haitoista. Humalatiloihin voi liittyä sammumista ja muistikatkoksia. Tuloksena voi olla ristiriitoja läheisten kanssa, avioero, vaikeudet työssä tai työstä irtisanominen, taloudelliset vaikeudet, rattijuoppous, rikkeet tai rikokset. Kiinnostus muihin harrastuksiin vähenee, masennus, univaikeudet ja ärtyisyys lisääntyvät.


      • Anonyymi

        Kateellisten juttuja. Eivätkös he omista itse tämän historiallisesti arvokkaan työväentalon. Ja ovat kuulemani mukaan siirtymässä myös kiinteistöbisnekseen. Omistavat myös kalliita premiumluokan autoja. Sopii jokaisen mollaajan yrittää itse ja perustaa pieneen kaupunkiin tuottava ravintolayritys. Lounasravintola Rinteessä ruoka on hyvää ja palvelu erinomaista.
        Onnea ja menestystä yrittäjäpariskunnalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kateellisten juttuja. Eivätkös he omista itse tämän historiallisesti arvokkaan työväentalon. Ja ovat kuulemani mukaan siirtymässä myös kiinteistöbisnekseen. Omistavat myös kalliita premiumluokan autoja. Sopii jokaisen mollaajan yrittää itse ja perustaa pieneen kaupunkiin tuottava ravintolayritys. Lounasravintola Rinteessä ruoka on hyvää ja palvelu erinomaista.
        Onnea ja menestystä yrittäjäpariskunnalle.

        He eivät sitä omista vaan ovat vuokralla. Autotkin ovat varmasti velaksi, ei ravintola-alalla tienaa niin paljon. Ja mitä ruokaan tulee niin on mautonta mössöä. Masuunistakin saa parempaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kateellisten juttuja. Eivätkös he omista itse tämän historiallisesti arvokkaan työväentalon. Ja ovat kuulemani mukaan siirtymässä myös kiinteistöbisnekseen. Omistavat myös kalliita premiumluokan autoja. Sopii jokaisen mollaajan yrittää itse ja perustaa pieneen kaupunkiin tuottava ravintolayritys. Lounasravintola Rinteessä ruoka on hyvää ja palvelu erinomaista.
        Onnea ja menestystä yrittäjäpariskunnalle.

        Tarkoittaako tämä kiinteistöbisnekseen siirtyminen että he ovat jokipuistoon rakentamassa kerrostaloja? Vai onko muita suunnitelmia. Hienoa että uskaltavat yrittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kateellisten juttuja. Eivätkös he omista itse tämän historiallisesti arvokkaan työväentalon. Ja ovat kuulemani mukaan siirtymässä myös kiinteistöbisnekseen. Omistavat myös kalliita premiumluokan autoja. Sopii jokaisen mollaajan yrittää itse ja perustaa pieneen kaupunkiin tuottava ravintolayritys. Lounasravintola Rinteessä ruoka on hyvää ja palvelu erinomaista.
        Onnea ja menestystä yrittäjäpariskunnalle.

        Kiitoksia paljon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kateellisten juttuja. Eivätkös he omista itse tämän historiallisesti arvokkaan työväentalon. Ja ovat kuulemani mukaan siirtymässä myös kiinteistöbisnekseen. Omistavat myös kalliita premiumluokan autoja. Sopii jokaisen mollaajan yrittää itse ja perustaa pieneen kaupunkiin tuottava ravintolayritys. Lounasravintola Rinteessä ruoka on hyvää ja palvelu erinomaista.
        Onnea ja menestystä yrittäjäpariskunnalle.

        Eivät omista työväentaloa. Kiinteistöbisnes=remonttikuntoinen mineriittilinna. Jos premiumluokan ajokeiksi Karkkilassa riittävät Volvo V70 ja mattamusta vanha Mese-SUV niin ok!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eivät omista työväentaloa. Kiinteistöbisnes=remonttikuntoinen mineriittilinna. Jos premiumluokan ajokeiksi Karkkilassa riittävät Volvo V70 ja mattamusta vanha Mese-SUV niin ok!

        Eikös sitä taloa ole paljon remontoitu. Vuokralaisilla tienaa hyvin ja jos talon haluaa myydä tekee sillä ison tilin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eivät omista työväentaloa. Kiinteistöbisnes=remonttikuntoinen mineriittilinna. Jos premiumluokan ajokeiksi Karkkilassa riittävät Volvo V70 ja mattamusta vanha Mese-SUV niin ok!

        Kyllä niistä autoista vielä useamman tonnin saa jos lähtee myymään, siis yhteensä ja talo on ihan uudehkon näköinen maalattuna. Kyllä kuuluvat viidenkymmenen eniten ansaitsevan joukkoon karkkilassa. Varma tieto.


    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-12523447

      "Rakennusalalla käytössä olevan kaltainen työntekijöiden veronumerojärjestelmä olisi toimiva keino harmaan talouden kitkemisessä myös ravintoloissa."

    • Anonyymi

      Kesällä kävimme pari kertaa Kylärafla Kannossa. Meni kyllä omien ravintolakokemusten kärkipäähän ikinä. Ruoka palvelu ja ympäristö lähes täydelliset! Kiitos

    • Anonyymi

      Kanto on ehdottomasti ykkönen. Tunnelmallinen paikka.

    • Anonyymi

      Nyt on kyllä lounaskahvila rinteen taso laskenut ja kovaa, sain ruokamyrkytyksen jokin aikaa sitten heidän ruuastaan. Asia viety eteenpäin. Omistajapariskunta tuoksahti vanhalle alkoholille. Seuraavan kerran kun asioin karkkilassa käyn kyllä jossain muualla syömässä.

    • Anonyymi

      Taisi sitten Nepal Durbar ravintolakin lopettaa. Viime vuoden puolella lopetti
      Lounaskahvila 7-Trees. Muutaman vuoden aikana lopettajia on ollut muitakin.
      Työviksellä sentään menee hyvin. Ruoka ei mitään niin ihmeellistä mutta kuitenkin.
      Mikä tämä kiinteistöbisnekseen siirtyminen on josta edellä kirjoitettiin?

      • Anonyymi

        Mitäpä lottoat, kauanko yleensä on noiden hiekka nekrujen kuppilat pystyssä? vaihtaa nimeä ja "omistavat ristiin " noita paikkoja ja rahat taskuun ja juoksuksi,

        7-trees porukka oli ympäriinsä pystyssä rahaa joka puolelle ja ihme että ovat edes hengissä vielä ja Rintteen rusakko on aina ollut niin paskaa kuin olla ja voi


    • Anonyymi

      Kaipaan sitä vanhaa Lounaspistettä.

      • Anonyymi

        Juu ja pitäjän jälkkärimunkeloita myös.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu ja pitäjän jälkkärimunkeloita myös.

        Juu kyllä munkit oli hyvät


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu kyllä munkit oli hyvät

        En äkkiseltään muista parempaa lounaskokemusga Karkkilasta kuin jälkkärit sohvalla.


    • Anonyymi

      Tämä vasta avattu Lounaskahvila Unelmien Linna vaikuttaa asiallisesta lounaspaikalta. Siisti ja avara tila. Mukava henkilökunta. Ruoka on ollut hyvää.

      • Anonyymi

        Hyi helvetti, ja toisekseen en mene näiden kahden huijarin yhteenkään liikkeeseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyi helvetti, ja toisekseen en mene näiden kahden huijarin yhteenkään liikkeeseen.

        Sama homma, kierrän kaukaa näiden paikat. Kun saat hieman nimeä niin paikkakuntalaiset lipoo näitä henkilöitä oli palvelu tai tuote ihan minkälaista vaan. ja jos totta puhutaan niin ruoka on todella mitään saamatonta mössöä


    • Anonyymi

      Karkkila on pystyyn kuollut paikka. Karkkilalaisille kelpaa puolivalmiit lämmitettävät mössöt.

    • Anonyymi

      Aika vähän on paikkoja

    • Anonyymi

      Paskin on ainakakin tori grilli, vanhaa tavaraa ja esim BBQ burgeri on ihan tavan hamppis mutta siihen tulee Lidlin BBQ-kastike ja se tekee BBQ.burgerin siitä, ja ihme vetsitä sontaa

      No mitäpä voi odottaa karvakäsiltä

      • Anonyymi

        Taitaa nyt mennä grillit sekaisin, Torigrillilä omistaja ja työntekijät ovat kaikki Suomalaisia. Tarkoitatko mahdollisesti Katu Grilliä mikä on puiston laidalla?


    • Anonyymi

      Tuo Karkkilan Shell on vuosikymmenet ollut meidän suosikkipaikka.
      Aivan toisesta ääripäästä se surkein ja huonoin palvelu happamin naamoin löytyy taas Helsingistä Ala-Tikkurilasta, joka ST1 nimellä ilmeisesti toimii.
      Ei mennä enää toista kertaa ja meitä on 4 samaa mieltä.
      Kokeilimme, otammeko siitä vakiokahvipaikan vaikka kun jopa päivä arkipäivisin kokoonnumme 2-5 henkeä. Ei, kaikki samaa mieltä, että tuo asema jäi boikottiin. Uusi omistaja ja henkilökunta vaan. Eipä siellä ollut kuin pari muuta meidän lisäksi, lienee muutkin huomanneet ja ulkolaisten ennen suosiossa, ei ainuttakaan.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aivosyöpää sairastava Olga Temonen TV:ssä - Viimeinen Perjantai-keskusteluohjelma ulos

      Näyttelijä-yrittäjä Olga Temonen sairastaa neljännen asteen glioomaa eli aivosyöpää, jota ei ole mahdollista leikata. Hä
      Maailman menoa
      138
      4350
    2. Pelotelkaa niin paljon kuin sielu sietää.

      Mutta ei mene perille asti. Miksi Venäjä hyökkäisi Suomeen? No, tottahan se tietenkin on jos Suomi joka ei ole edes soda
      Maailman menoa
      338
      2184
    3. Kiitos nainen

      Kuitenkin. Olet sitten ajanmerkkinä. Tuskin enää sinua näen ja huomasitko, että olit siinä viimeisen kerran samassa paik
      Tunteet
      3
      2074
    4. Mikä saa ihmisen tekemään tällaista?

      Onko se huomatuksi tulemisen tarve tosiaan niin iso tarve, että nuoruuttaan ja tietämättömyyttään pilataan loppuelämä?
      Sinkut
      248
      1881
    5. Minkä merkkisellä

      Autolla kaivattusi ajaa? Mies jota kaipaan ajaa Mersulla.
      Ikävä
      107
      1800
    6. IL - VARUSMIEHIÄ lähetetään jatkossa NATO-tehtäviin ulkomaille!

      Suomen puolustuksen uudet linjaukset: Varusmiehiä suunnitellaan Nato-tehtäviin Puolustusministeri Antti Häkkänen esittel
      Maailman menoa
      456
      1770
    7. Nyt kun Pride on ohi 3.0

      Edelliset kaksi ketjua tuli täyteen. Pidetään siis edelleen tämä asia esillä. Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että
      Luterilaisuus
      483
      1621
    8. MTV: Kirkossa saarnan pitänyt Jyrki 69 koki yllätyksen - Paljastaa: "Se mikä oli hyvin erikoista..."

      Jyrki Linnankivi alias Jyrki 69 on rokkari ja kirkonmies. Teologiaa opiskeleva Linnankivi piti elämänsä ensimmäisen saar
      Maailman menoa
      57
      1449
    9. Hyväksytkö sinä sen että päättäjämme ei rakenna rauhaa Venäjän kanssa?

      Vielä kun sota ehkäpä voitaisiin välttää rauhanponnisteluilla niin millä verukkeella voidaan sanoa että on hyvä asia kun
      Maailman menoa
      482
      1343
    10. Esko Eerikäinen tatuoi kasvoihinsa rakkaan nimen - Kärkäs kommentti "Ritvasta" lävähti somessa

      Ohhoh! Esko Eerikäinen on ottanut uuden tatuoinnin. Kyseessä ei ole mikä tahansa kuva minne tahansa, vaan Eerikäisen tat
      Suomalaiset julkkikset
      44
      1316
    Aihe