Tissi- Hegulin rahanpoltto.

Niin. Se ei ollut kovin merkittävää. Vaatimaton ja hauska veikko kunhan vain sai yskähtelevän koneensa aamupäivisin käyntiin. Merkittävin piirre hänessä oli että ei kyllä pienitissistä tyttöä sänkyynsä ottanut. Kierteli usein monta tuntia että tarpeeksi isoryntäisen löysi, muilla avuilla ei ollut väliä.

Heguli oli kova Elvis- fani enkä häntä siitä torunut.
Olimme eräässä kakkos tai kolmos- kadun soittoruokalassa jossa paikallinen huono bändi soitteli evergreenejä. Heguli seteleillä soitatti Love Me Tenderiä kai viiteen kertaan kunnes nukahti sohvalle whiskyn tainnuttamana.
Bändi soitteli sitten niitä näitä kunnes Heguli havahtui. Pyöritteli silmiään ja huomasi ettei Elvis soinutkaan. Nousi pystyyn ja käsi taskussa kävi.
Kuiskutteli kitaristille ja taas Love Me Tender ilmoille kajahti.

Heguli painoi jälleen tyytyväisten murahdusten saattelemana päänsä sen päiväisen mahtitissin syliin ja onnensa näytti aivan auvoisalta.....

13

385

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tequila-ja-tytöt

      :)
      Vietettiin joku vuosi sitten iltaa tutussa gogo-baarissa ja ilta oli ollut jo melkoisen kostea, ennenkuin sieltä poistuttuun. Toleranssia piisasi ja tequilat putosi sarjatulituksena naamariin, kun oli kyseessä sen loman joku ilta numero 11 ja joka ilta oltiin treenattu.
      Kaverini oli niin päissään että lähti ovesta ulos astuttuaan kylki edellä walkkaria pitkin kohti etelää, vaikka hotellimme oli toisessa suunnassa. Hänet ohjattiin mopotaksin kyytiin jonka kuljettaja ajoi kävelyvauhtia kaverin huojuessa takana itään ja länteen.

      Mukaani lähti baarista tuttu tyttö ja muutaman muunkin barfine oli armeliaasti maksettuna, joista pari liittyi seuraamme. Isohko musabaari oli silloin siinä walkkarin alussa ja siellä veteli covereita lahjakkaan kuuloinen jenkkiläinen musta bändi joka yhdisteli rappia klassikoihin.

      Musa oli hyvää mutta jengi oli niin juupassa ja drinkit "kalliita" että päätin piristää tunnelmaa tarjoamalla bändille pullon tequilaa ja omalle seurueelle myös. Siitä alkoi tunnelma kirpoamaan sitten kun humaltuva bändi pyysi meidät lavalle ja päästiin osallistumaan esitykseen. Sattumoisin yksi seurassamme olleista tytöistä paljastui karaokestaraksi ja itsekin olen laulaa luritellut covereita hieman keikkanakin Suomessa, niin se osallistuminen ei mennyt aivan reisille vaan baarissa olevat thaitytöt ja farangikundit innostuivat tanssimaan ja maljoja nosteltiin.
      Puolen tunnin päästä keikka oli ohi ja istuttiin gorillan kokoisen mustan räppärin kanssa kaulakkain ja tuhottiin jostakin vielä ilmestynyttä viskipulloa.
      Seurassa olleet gogo-tytöt oli myös melkoisessa overkill humalassa mutta jatkot ja syömingit oli vielä suunnitteilla. Viimeinen muistikuva oli hotellilla kun kaivoin lompakosta rahaa että joku tytöistä lähtee hakemaan streetfoodia.

      Aamulla kun heräsin niin vieressä oli kaksi tyttöä ja yksi vessan lattialla päiväpeitolla peiteltynä. Tytöt oli vielä ostaneet sapuskan lisäksi litran pullon vodkaa, josta oli juotu kolmannes. Ruokaan ei oltu koskettu juuri lainkaan.
      Siitä kun heräilin ensimmäisenä, niin nappasin minibaarista hiljaa oluen ja hiippailin terassille sitä hörppimään kun pelotti siitä humalasta selviäminen sen juomamäärän jälkeen.

      Yksi tytöistä tuli kylpytakissa siihen sitten seuraksi ja kysyi että muistanko mitä sanoin ennen sammumista. Sanoin että en muista. Tyttö sanoi että good. Se jäi ikuiseksi arvoitukseksi.

    • sairasta_tuohua

      Tissi-Heguli oli siis se transu jolle teetätit silarit?

    • Aviomiess

      No onhan nämäkin haavenovellit eräänlaisia matkatarinoita ja tuo oman tyydytyksensä Herralle 2010 eri nimimerkein, siis aloitus 28x ja jonkin ajan kuluttua toinen samaa myötäilevä toisella nimimerkillä, eihän ole ensimmäinen kerta.
      Tässä jokin päivä sitten 2010 itsepintaisesti latas vastaavaa moden poistaen ja taas uudestaan moden lopulta ottaen pidemmän korren.

      Ihan mukavaa luettavaa toki mutta lukijakuntaa taitaisi olla enemmän jossain Anna- tai Jaana- mitä niitä lehtiä nyt siellä junttilassa onkin.

      • 35Numball

        Taas resu veti pohjat, eihän nämä ole kuin naisen kipeitä pikku poikia, säälittävää...


      • KuivallaPakariin
        35Numball kirjoitti:

        Taas resu veti pohjat, eihän nämä ole kuin naisen kipeitä pikku poikia, säälittävää...

        Gogo-Sammumiskänni-Muistikatkonaintia-Krapulakalja.

        Tervetuloa rakkaat Pattayan ystäväni tänne.


    • 35Numball

      Eikö mitään kiihottavia leidarikertomuksia, näin aamuu heti yksi kiiitooos

    • Aviomiess

      No eipä Dillen prinsessatarina taaskaan muutamaa minuuttia kauempaa pysyny julkaisussa.

      Älä anna periksi Poju, muuten sun eöämäs säröilee ja pukkaa paniikkia.

      • Tero_Herttanen

        Hyvä aviomies hyvä! Joo se on kamalaa kun mies ja nainen touhuaa keskenään. Kannattaa poistaa jatkossakin ihmissuhdetarinat, ettei tule surullinen mieli kellekään. Kerran kuulin niin kauhean tarinan että siinä oli tisi ja pimpa.


      • Aviomiess
        Tero_Herttanen kirjoitti:

        Hyvä aviomies hyvä! Joo se on kamalaa kun mies ja nainen touhuaa keskenään. Kannattaa poistaa jatkossakin ihmissuhdetarinat, ettei tule surullinen mieli kellekään. Kerran kuulin niin kauhean tarinan että siinä oli tisi ja pimpa.

        En poistele, laita vielä kerran niin kopsaan sen jos ehdin ennen modea.

        Minä pidän ihmissuhdetarinoista, olet Herttanen rakentanut itsellesi väärän käsityksen minusta, mutta niinhän sinä rakennat kaikista jotka ei sinua miellytä.


      • 35NumBall
        Tero_Herttanen kirjoitti:

        Hyvä aviomies hyvä! Joo se on kamalaa kun mies ja nainen touhuaa keskenään. Kannattaa poistaa jatkossakin ihmissuhdetarinat, ettei tule surullinen mieli kellekään. Kerran kuulin niin kauhean tarinan että siinä oli tisi ja pimpa.

        Taidat olla hieman sosiaalisesti rajoittunut, reppana.


      • velivenalaine

        Kaikesta huolimatta Lerppa on suuri humoristi ja hän hallitsee selvästi myös itseironian, joka käy ilmi siitä kun Lerppa puhuu sosiaalisesti rajoittuneista.
        Milloin oot viimeksi jutellut jonkun muun kuin hoitajan kanssa?


    • 35NumBall

      Ah leidareita pitkin thaivaaseen. Taas

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2713
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2300
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2060
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1797
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1711
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1686
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 92
      1612
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe