En pelkää kuolemaa!

Human

Hei kaikille. Minä en pelkää kuolemaa millään tavalla. Kuolema on täysin luonnollinen ja normaali vaihe elämän kiertokulussa. Se osuu jokaisen kohdalle ennemmin tai myöhemmin.

Uskon itse henkilökohtaisesti kuolemanjälkeiseen elämään ja henkimaailmaan. En kuitenkaan usko taivaaseen tai helvettiin, vaan kuolemanjälkeinen elämä on jokaisella omanlaisensa. Tunnemme rauhallisuutta ja lepoa eikä mikään voi enää satuttaa meitä. Minusta olisi mahtavaa kuolemani jälkeen kirmata alasti aurinkoisella kukkapellolla ja riemuita vapaudesta. Haluaisin myös lentää ulottuvuudesta toiseen ja käydä seuraamassa jälkipolvien elämää Telluksella. Toivon, että pystyn myös näkemään toiset kuolleet (sukulaiset, ystävät, toiset ylipäätään) ja keskustelemaan heidän sielujensa kanssa, sillä omat mietteet ja tuntemukset olisi kiva jakaa toisten kanssa enkä jäisi yksin.

Nautitaan kuitenkin vielä tästä maanpäällisestä vaelluksesta, joka nykyisin kestää yhdellä ihmisellä suurin piirtein 80 vuotta. Olen tällä hetkellä 14,5-vuotias, joten minulla on vielä aikaa runsaat 65,5 vuotta. Hyväksyn maalliset ilot (alkoholi, tupakka, kahvi, roskaruoka) kohtuullisesti käytettyinä. Mielestäni ihmisen ei kuulu käyttää yhtä elämäänsä turhien asioiden voivottelemiseen ja märehtimiseen, joille hän ei voi yhtään mitään. Juhlat jatkukoon.

Mitä te ajattelette kuolemasta ja kuolemanjälkeisestä elämästä? Toivon asiallista keskustelua aiheesta. Kiitos! :)

15

1001

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pitkäänuskossa

      En pelkää kuolemaan ja turvani on Jeesuksessa Kristuksessa. Ei tänne synnytä kuin kerran. Ei mitään sielunvaeltelua?

    • Ainut pelättävä asia on pelko. Siis mitään pelättävää ei ole. Hyvä avaus!

      • Jeesuksessa olevat eivät kuole me olemmejo siirytyneet kuolemasta elämään,tämä ruumis jossa vielä olemme muuttu kirkastetuksi ruumiiksi jos olemme elossa kun Jeesus tulee toisenkerra. Jos ehdimme nukku pois meidät hetätetään viimeisenä päivänä.
        Näin Kertoo *Raamattu*


      • pelossa on rangaistus joka on pääsyt Jeesuksen yhteyteen on täysin turvassa kaikesta mitä tässä maailmassa vallitsee pahuudesta.


    • MEläjä

      Maallisen elämän suuria padarokseja on pelon tunne, pelätään lähes kaikkea.
      Yksi syyllinen on jo pienenä juurrutettu Jumal-pelko, 'meidän tulee peljätä ja rakastaa', täysin käsittämätön määritelmä.
      Kuitenkin konkreettinen totuus lienee, mitä vähemmän pelkäät sitä enemmän Rakkauden olemus täyttää tilan, jota aiemmin vaivasi pelko.
      Rakkauden vastakohta on pelko.

      Helpommin sanottu kuin toteutettu.

    • Karmanlakia

      Jälleensyntymiseen uskova ei pelkää kuolemaa. Jännä seikkailuhan se varmaan on ja jändkättää sekin minkälaisiin olosuhteisiin sitä taas syntyy. Ilmeisesti niihin ympyröihin joissa on elänyt aiemminkin. Karmalla on varmaan suuri osuus elämänolosuhteisiimme. Omilla teoillamme, haluillamme ja. taipumuksillamme luomme tulevaisuutemme.

      • MEläjä

        Voisi kuvitella että syntymä valikoituu sellaisten perimien keskelle, jota kyseesä oleva tarvitsee kokemuksilleen.


    • Karmanlakia

      Ja jos joku elämäntehtävä jää kesken niin sitä saa jatkaa seuraavassa elämässä, esim kiihkeä uskovainen on kiihkeä uskovainen myös seuraavassa elämässä. Myös vihamiehet ja rakastavaiset syntyvät ns. Käsikädessä.

    • b2-k

      Ihminen saa 61% henkisestä bioenergiastaan astraalitasolta. Tämä taso sijaitsee 150 000 jalan korkeudella maanpinnasta. Taso koostuu hienoksi jauhaantuneesta kasviaineksesta, eräänlaisesta kompostista mikä on erinomainen bioenergian lähde. Jotta energian saanti ei häiriinny, asuintalossa ei ole suotavaa käyttää lämmitysmuotona kattolämmitystä. Loppu energia 39% tulee avaruuseetteristä.

      • Siis kuoleman jälkeen?


      • MEläjä

        Puhutko kompostoimisesta, jossa maadutetaan kasvisperäisiä juttuja?
        Oletkohan nyt vika palstalla...ajatele?


    • Eikiitosjeesus

      Hyvä aloitus, ainakin ikäiseksesi. Samoja mietin tuolloin itsekin.
      En pelkää kuolemaa. Se tulee kaikille tasapuolisesti kerran. Ei ole pienintäkään merkkiä ns. tuonpuoleisesta eli sellaiseen ei kannata uskoa. Aivot kyllä tekee temppujaan joten rajatilakokemuksia esiintyy. Silti kuoleman kanssa pitää olla sinut. Ei arkkieläin, apila tai antilooppi odota mitään tuonpuoleisesta eikä ihminen poikkea biologisena olentona noista mitenkään.

      • HopealankaX

        Vai ei ole merkkejä tuonpuoleisesta. Joka yöhän me siellä käydään nukkuessamme. Maailma on täynnä kertomuksia jälleensyntymisistä, rajatiedon kokemuksista, karman toiminnasta ym.


      • aivan_oikein

        Kokemus elämästä on aivojen temppu!? Kokemus elämässä on aivojen temppu.
        Olemme unessa?


      • MEläjä
        HopealankaX kirjoitti:

        Vai ei ole merkkejä tuonpuoleisesta. Joka yöhän me siellä käydään nukkuessamme. Maailma on täynnä kertomuksia jälleensyntymisistä, rajatiedon kokemuksista, karman toiminnasta ym.

        Ei sellaista tilannetta pysty mieltämään että olemme täällä muutamia vuosia ja kaikki oleminen päättyy siihen, ei siis mitään mieltä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1605
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1056
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe