Tyrväiselle oikeutetusti iso pelikielto

Tyhmää_toimintaa

On aivan ääliömäistä yrittää vahingoittaa toista poikittaisella mailalla ilman, että edes tilanne on tässä kohdassa. Tyrväiselle annettiin kuuden oyttelun pelikielto. Kun ottaa huomioon Tyrväisen likaisen menneidyyden, tuntuu rangaistus melkein pään silittelyltä. Rangaistuksen olisi pitänyt olla oikein tuntuva, mutta hyvä näinkin. juuri nyt pelataan kiekkokauden tärkeimpiä pelejä ja Tyrväinen saa seutata niitä sivusta. Varmaan jokainen pelaaja haluaisin juuri näihin peleihin ottaa osaa, mutta sen evrran tyhmää käyttäytymistä Tyrväinen on esittänyt, että näihin seuraaviin kuuten otteluun nyt ei ole asiaa. Tämä on tietysti oikein.

11

178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VtnSk

      Jonkun pitäis antaa paskapäälle kunnon selkäsauna.
      Ja hifkin päälliköt! Kenkää sikailijalle, turha pelaaja.

    • VtnSk

      Uliuliuli onko peukalo suussa ja toinen perseessä kun noin kitiset? Sellasii paskoi kärppiä vastaa voiko vetää poikkarii. Kärppien pelaajat kitisee ja itkee yhtä paljon kun sinä mutsis tissi suussa. Oli hyvä poikkari ja lisää noita. Sitku kausi päättyy nii kunnon ajelu päähä nii et kypärä tärisee. Hauskaa lukee näitä teidän kitinöitä. Tyrväinen teki oikein. Varmaa vaa teitä vituttaa kun paska kärpät hävis. Juntit :Dadad

      • Pelikielto_tuli

        Voi olla, että Tyrväinen ei enää pääse nauttimaan kiekkokauden huipentumasta omaa tyhmyyttään. Näin parhaat pelit saattavat jäädä sivu suun tai ainakin jäädä vain muutamaan. oikein oli laittaa Tyrväinen pelikieltoon, minä olen JYPin kannattaja en katkera Kärppien fani. Pelikielto olisi saanut olla pitempi nuin törkeästä tempusta.


      • Varatuomari77

        Juujuu tosi törkeä temppu. Pikku kopautus ja teini pallero heti nenällään. Eihä se kärppien junnu osaa ees luistella. Jypiläiset kans tollasii ihme kitisijöitä. Arvaa nauroinko ku finley viime kaudel lossutti puhtaan niiti siihe pellee mikä miklik paska olikaa. Aiaiai sellasia lisää! Sit jyp fanit itkee vollotti :DD lisää poikkareita ja taklauksia :)


      • Ylituomari
        Varatuomari77 kirjoitti:

        Juujuu tosi törkeä temppu. Pikku kopautus ja teini pallero heti nenällään. Eihä se kärppien junnu osaa ees luistella. Jypiläiset kans tollasii ihme kitisijöitä. Arvaa nauroinko ku finley viime kaudel lossutti puhtaan niiti siihe pellee mikä miklik paska olikaa. Aiaiai sellasia lisää! Sit jyp fanit itkee vollotti :DD lisää poikkareita ja taklauksia :)

        Jääkiekossa on säännöt, jos et sattuisi tietämään. Niiden lukemisen jälkeen tiedät, mitä saa mailalla tehdä ja mitä ei. Tuskin siinä on mainittu, tekeekö nyt Tyrän tekemän tempun voimalla tai muuten vaan törkeästi. Vastustajan vahingoittaminen ei ole sallittua ja vastustajaa tulee kunnioittaa. Tyrä ei tätä ymmärrä, liekö hänellä keltaista nestettä päälaki täynnä! Mutta säännöt koskevat joka tapauksessa Tyrääkin ja se ei ole riippuvainen siitä, tunteeko hän säännöt vai ei. Jos hän tekee jotain väärää, hän huomaa sen saatuaan pelikieltoa. Jos pelikielto on pitkä, Tyrä voi päätellä, että ehkä teki aivan liian katalan tempun. Tämän ei tarvitsisi toistua, jos Tyrä ymmärtäisi tehneensä väärin ja ei uusisi vastaavaa törkeää tempua.


    • HAHAHAHAHAHA

      HIFKillä on mestaruuksia paljon Tyrväisen ansiosta. HAHAHAHAHAAHAH

      • Hihihiiii

        Nii on. Mee sinä itkee isäs nänni suussa kun sportti jo putos pelle :DDD voivoivoiiii tuituituiiiii. Pyydä isää silittää sun päätä kun itket niin paljon :)


    • oikeuttauhreille

      kaikkien jotka tukevat rahallisesti jääkiekkoa pitäisi avata sanainen arkkunsa ja lopettaa rahoitusta kyseistä urheilu muotoa kohtaan jos ottelut eivät parane niin että ei kunnioiteta toisen puolen pelaajaa vaan tarkoituksella yritetään tehdä pysyvä vamma, onneksi tämä törky hermon teko ei onnistunut nyt ja yleisön oltava tarkkana ja eteenkin näitten raitapaitojen jotka saa rahaa työstään siellä kaukalossa

      • oikeuttauhreille

        Eikun just tommosia temppuja lisää. Luuta ja verta jäälle! Taklauksia nii että kypärä tärisee. Sillai ku finley taklas miklikii ja se alko itkee kitisee :)


    • hyvähifkit

      HIFKillä on mestaruuksia paljon Tyrväisen ansiosta. HAHAHAHAHAAHAH
      On se kova ukko 18 v veteli Tyrväistä turpaan Hahahahahaha

    • Oooooooooh

      Voi kun pääsis niittaan vastakypärään näitä Tyrväisen puolustelijoita, oijoijoijoijoi, kun kypärä heiluis takaraivolle aiajaiaiajaiajaiajai x 100!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2822
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2412
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      113
      2129
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1399
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1337
    Aihe