Kauhein video

ögongörande

Luin tällaisen tekstin

MyrrysmieshKaktisMiesh

4.3.2018 15:43

https://www.youtube.com/watch?v=P4Ef0VtGA8Y
Jos katsotte kohdan 7:37 uudestaan niin ensinnäkin tekstitys on päin peetä. Mies sanoo "impossible shit" ja se on käännetty "No, It's ok, boss" tai jotain sinnepäin ja sitten ampuminen päähän on poistettu tai ruutu pimenee.
Tässä sensuroimaton vertio. Don't go beserk when you see it. https://www.youtube.com/watch?v=ZYd_GQh-eRw
Kuka tekee teatteria yrittäessään manipuloida teitä.

10

156

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KuinkaTeitäKiittäisin

      Ei meitä kukaan manipuloi. Manipuloi sää vaa ittees.

    • Hävetkäämme
    • jumajumajeipsan

      Kyä Turun puukotus on totta. Emmää noista muista tiärä, mutta jos Suames jotain tapahtuu ja meria siitä kirijoottaa ni kyä se on totta. Suames ei valehrella jumalauta.

    • DenIntresantasteSpåren

      Palmea ei koskaan murhattu. Siitä on tänne kirjoitettu sivukaupalla.
      https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000001123484.html
      Media vain sekoittaa päitänne erilaisilla teorioilla. Yksikään valtamedia ei ole ottanut sellaista teoriaa käsittelyyn, missä käytäisiin läpi sellaista vaihtoehtoa että Palmea ei koskaan tapettu. Käy sinä päässäsi sellainen vaihtoehto läpi ja ajattele kuinka media on manipuloinut sinut aiemmin ajattelemaan että hänet oltaisiin tapettu. Tappamiselle ei ole vedenpitäviä todisteita. Jos kuvittelet että on niin mainitse yksi. Ihmisten puheet ja sanomiset eivät ole todisteita. Jokainen pystyy valehtelemaan. Palmen vaimo esimerkiksi ja poika. Niin niin. Ne ovat niitä pahimpia valheita. Sen vielä uskoisi valheeksi jos joku sivullinen valehteilisi niin kuin nämä naiset, joita näyttelee tässä kaksi näyttelijää. https://www.youtube.com/watch?v=oi_yaf9ThhA

    • Ääriharava

      Jos lähdemme siitä että Palmea ei tapettu niin lavastuksen takana on jokin tällainen vastaava ryhmittymä kuin Stay Behind ja Palme on mukana tuossa lavastuksessa. Motiivi on kaksi jakoinen, Samalla kun ollaan vastaan sitä, että ihmisiä vakoilaan niin halutaan vakoilu lailliseksi,

      Siviilitiedustelulaki esim. Suomessa on sellainen yritys. Ruotsisshan voidaan lukea kaikki yekstiviestit mitkä menevät sen kautta. Palmehan ei tykännyt henkivartijoista, mikä tarkoittaa sitä, että joku on koko ajan hengittämässä niskaan jos sinulla on henkivartija.
      Mutta tässä Palme jutussa, niin kuin muissakin hämärissä terrori-iskuissa, on kyse moderneista vakoilulaitteista, joista te esim. täällä Suoli 24 foorumissa ette tiedä hevon paskaa. Tiedättekö vaikka siitä kuinka CIA valokuvaa sen kun käyt pissalla ja kuva pillustasi on kaikkien poliisien nähtävillä. Hyi helvetti mitä perverttejä. Hyi helvetti, vaikka kyllähän meikäkin niitä kattelisi.

      9) Stay Behind -liike
      Kylmän sodan alkuvaiheessa perustettu liike levisi moniin länsieurooppalaisiin maihin ja toimi yhteistyössä CIA:n ja MI6:n kanssa. Palmen on sanottu olleen mukana käynnistämässä sitä Ruotsissa. Länsimaiden avulla koulutetut jäsenet olisivat ryhtyneet vastarintaan siinä tapauksessa, että Neuvostoliitto olisi vallannut Ruotsin. Palmen murhatutkintaa arvioineen komitean jäsen, Inga-Britt Ahlenius, olisi halunnut, että liikkeen ja murhan mahdollisia yhteyksiä tutkittaisiin. Sen motiivina olisi ollut Palmen kansainvälinen työ aseistariisunnan puolesta. Todisteita väitteille ei ole löydetty. (motiivi ei ole tuolla vaan Kazanin filmi The Boomerang liittyy siihen)

      Tässä yleisönosastosta poimittua:

      "Kuuminta teoriaa"? Surmasta on jo 30 vuotta ja tässä on ehtinyt sattua monta muuta ratkaisematonta rikosta välissä. Ruotsin poliisilla on käytössään kaikki tieto mikä siitä rikoksesta on, turha sitä murhaa on suomalaisen iltapäivälehden yrittää selvitellä. Ruotsissa oli paljon ihmisiä, jotka eivät pitäneet ministerin äärivasemmistolaisuudesta, muttei tietenkään mikään oikeuta tuollaiseen tekoon. (eihän Palme mikään vasemmistolainen ollut)

      Yleisönosastokin sotkee asioita. Se antaa kuvan että joku hänet tappoi. Kukaan ei tappanut. Koittakaa nyt jo ymmärtää.

    • MokriDelaa

      Sitä saa mitä tiaa 53 (kirjoitti)
      Entä kuninkaan yhteydet alamaailmaan? Palme vastusti kuningaskuntaa. Kuningashuoneella on isot omaisuudet pelissä ja valtaa.
      murtsis 30 (kirjoitti)
      Nyt jo edesmennyt äitini sanoi, että Palmen poika ampui isänsä.
      Jani 4 (kirjoitti)
      Kohtalaisen outo tuo stoorin loppu, jossa vedetään tehtyjen havaintojen pohjalta johtopäätös murhan suunnitelmallisuudesta. Suunnittelu nimenomaan tekee taposta murhan ja tässä tapauksessa ei käytetty erityistä julmuutta. Kuka tietää, pitäisikö tässä tutkia tappoa murhan sijaan.
      cpblts 4 (kirjoitti)
      Mysteeri kuin jfk.
      Voisiko vastausta hakea motivaation kautta.
      Olavin vävy 32 (kirjoitti)
      Lissu tunnisti Krissen ampujaksi, Krisse tunnusti, Krisse vapautettiin... jotain en ymmärrä Ruotsin hovioikeuden ratkaisussa...
      Fabbo 14 (kirjoitti)
      Palmen kimpuun usutettiin samana iltana niin monta tappajaa, että kyse oli siitä, kuka ehtii ensiksi. Ketään ei voi tuomita, vaikka kaikki ovat melkein syyllisiä.
      i-one-sama 16 (kirjoitti)
      Christer Petterssonhan se oli. Laitapuolen pikkurikollinen oli palkattu ampumaan joku rikollisliigan jäsen, ja Pettersson erehtyi henkilöstä, sattumalta se oli Palme. Palmen vaimo näki murhaajan ja tunnisti hänet myöhemmin. Tietenkään ketään ei voi tuomita murhasta yhden silminnäkijän lausunnon perusteella.
      proffa 14 (kirjoitti)
      Ei ole vieläkään pystytty tunnitamaan edes sitä että millaisella aseella tai luodilla "patruunalla" Palmea ammuttiin ? Kerron vinkkinä että asialla oli ammattimies !
      ande naki 11 (kirjoitti)
      Pettersson se oli.
      The word is R. .. 9 (kirjoitti)
      Jostain syystä kukaan ei koskaan katsonut itään. Mitä he olisivat hyötyneet murhasta. Ainakin nykyisin Idästä tulee tumma varjo Ruotsin ylle
      root of all evil 41 (kirjoitti)
      Palme oli maailmanrauhan ja aseistariisunnan mies, kuten King ja Kennedytkin.
      Siksi heidät murhattiin. Period.
      masa 23 (kirjoitti)
      Ruotsalaiset on hyviä kirjoitamaan poliisisarjoja ja nehän toimii teraputtisesti ,kun ei niin monesta silminnäkijästä huolimatta ole kyenneet Palmen murhaa selvittämään. Se on vähän kuin jenkeillä Vietnamin suhteen. Sitä terapoimaan piti keksiä Rambo.
      Joni Maisema 10 (kirjoitti)
      Kyllä se on vaan niin että murha oli tilattu jonkun Palmen oman puolueen sisällä olleista kilpailijoista. Saattaa siinä syynä olla puolueen suosion tavoittelu Palmen kuoleman symppaamisella tai jonkun ei-toivotun henkilön lavastaminen murhaan tämän suosion tuhoamiseksi.
      Palme elää! 19 (kirjoitti)
      Palme oli parhain ruotsalainen ja melkoisen piikikäs puheissaan. Liekö joutunut omiensa vaientamaksi, mutta tuskin vaimoaan epäillään. Entä kuningashuone?
      Salaliittoteoria sekin, mutta kuten nähdään, täydellinen murha on mahdollinen tehdä.
      Uffe Lindstrom 31 (kirjoitti)
      Ihan oikeasti, who cares?? No, ehkä Tuomoija ja jokunen muu kommari!
      Sherlock H. 18 (kirjoitti)
      Oikea vastaus on 1) näyttö, vain ei riittänyt.
      Loput ovat hyviä salaliittoteorioita.
      Jouko58 20 (kirjoitti)
      Asuimme Ruotsissa 1986 ja silloin oli LA- puhelimet kovassa huudossa ja sieltähän sen kuulin ensimmäisenä, että Palme on murhattu. Ja olihan se melkoinen uutinen. Poliisit möhlivät tutkinnan ehkä tarkoituksella (olivat mukana murhassa) tai ammatti taidottomuuttaan jota tuskin epäilen. Ja syyllinen varmaankin loppujen lopuksi olikin Christer Petterson joka itse ei tiennyt, että ampui Olof Palmea vaan luuli, että ampui vihaamaansa huume pomoa. Ja Petterson vapautettiin syytteistä ja korvaukseksi hän sai 300000kr:a riihikuivaa rahaa. Tämä murha ei koskaan selviä kun ampuja on kuollut ja tapauksesta tietävät eivät kerro tietojaan.
      surullinen tosiasia 7 (kirjoitti)
      Ruotsin poliisi nyt ei löydä itseäänkään.
      Hylsyistä ja luodeista saa paljon tietoa irti jos vaan halutaan nähdä vähän vaivaa.
      Minä veikkaan että Säpo ja Pettersson on hyvinkin tiukasti murhan takana,näinollen se ei tule koskaan selviämään.
      Moni taitaa asiasta jotain tietääkkin muttei uskalla kertoa koska muuten pääsee laitoshoitoon.
      Tietotoimisto 10 (kirjoitti)
      12 teoria. Palme on yhä hengissä jossain päin maailmaa. Palme piti vain hoitaa pois Ruotsin päivänpolitiikasta, ennenkuin joku hänet oikeasti tappaa.
      Hylätty tulloo 5 (kirjoitti)
      On se voinu olla myös Lucsy Luke. Sen nälkeen on karauttanut karkuun hevosellaan ,jonka nimi on Jolly Jumper. Tahi jos ois ollu ne Daltonin veljekset Averell.Joe.William tahi Jack.
      Nevala 6 (kirjoitti)
      Kyllä tässä varmaankin niin käy,että tämä tragedia jää ikuiseksi arvoitukseksi.. Mokri Djela 14 (kirjoitti) Luultavimmin murha oli CIA:n, KGB:n, ja Mossadin yhteisprojekti. Palme alkoi olla hankala tapaus, ylidemokraattisine vi måste diskutera mielipiteineen kaikille osapuolille.

    • MokriDjela

      vi måste diskutera yleisönosastossa jatkuu..... Ketä kiinnostaa. Kaukana ovat oikeasta ratkaisusta.
      Outoa! 17 (kirjoitti) Ketkä tiesi, että Palmet on elokuvissa? Murhaaja on perheelle tuttu, Lisbet tuntee murhaajan, mutta suojelee häntä. Minkäs ikäisiä heidän pojat tuolloin olivat ja onko tutkittu poikien toveripiiri, kyseessä voi olla isänmurha. näkijäkö 8 (kirjoitti) Olisiko sittenkin ollut niin, että ruotsin poliisi löysi murhaajan jo aikoja sitten mutta yhteiskuntarauhan nimissä jätti mysteerin auki? Täten myös Palme sai tavallaan marttyyrin kaltaisen statuksen. vaasan veri ei vapise 8 (kirjoitti) Olof Palme ammuttiin tampereella keväällä 1918 kuuluessaan ns. Ruotsalaiseen prikaatiin joka oli avustamassa valkoista armeijaa. Ruotsalaiset kokivat kalevankankaalla kovia tappioita jouduttuaan venäläisten konekiväärien tuleen. Tämä Olof oli pääministerin setä, ja pääministeri on nimetty setänsä mukaan. Olisiko nyt aika tutkia kuka venäläinen ampui tampereella Olofin. Lopputulos olisi varmasti yhtä selvä kuin ruotsin poliisin kolmekymmentä vuotta kestäneet tutkimukset. Vaimo syyllinen? 16 (kirjoitti) Onko Olaf Palmen puolisoa Lisbet Palmea epäilty, Suomessahan tämä olisi tietty 8ääepäilty koska on lähimmäinen ja silminnäkijä. Motiivi voisi olla Palme on pettänyt vaimoaan. Jassoo... 15 (kirjoitti) Murha oli varmasti tilattu sisäpiirikeikka. Olofhan ei itsekään ole ollut puhdas pulmunen ja siitä syystä yhä edelleen ihmettelen miksi Lisbetin osuuttaa murhaan ei olla tehty. Ei olisi ensimmäinen kerta että mustasukkainen vaimo tapattaa miehensä! Ei selviä enää! 13 (kirjoitti) Onhan se outoa, että natsimielinen poliisi lähtee sairaalasta lääkäreiden vastustuksesta huolimatta ja ottaa taksin muutaman sadan metrin päästä Palmen murhapaikasta heti murhan tapahduttua. On täytynyt olla hyvät perustelut retkilleen. - Toisaalta, tutkintaa johtanut poliisi Holménhan sai aika lailla kritiikkiä aikoinaan. Taisivat tutkimukset jumittua paikoilleen. Nipsu 10 (kirjoitti) Kannattaa katson Ruotsalainen sarja Pyhiinvaeltajan kuolema. Aika uskottava tarina Palmen murhasta. AR 12 (kirjoitti) Muistan hyvin tuon kevään 1986 Palmen murhatutkimuksen alun. Vaikutti siltä että Hans Holme'r yritti viedä alusta asti tutkintaa sivuraiteille, niin kummallisia lausuntoja hän antoi tiedoitusvälineille? Veikkaan että murhan teki Christer Pettersson poliisijohtajan suojeluksessa. Murhan tilaaja on mysteeri?

      Tutkimukset on tahallaan viety sivuraiteille, sillä mitään murhaa ei tapahtunut. Laitetaan vielä loputkin tuosta yleisön osaston viesteistä. Aika asiallista keskustelua kumminkin.

    • ShlapiasDarbas

      amatööri dekkari 11 Kirjoitti)

      Ei ollut Christer Pettersson. On aivan varmaa, että ampuja sai tietoa, miten Palmea vartioitiin ja tiesi hänen ohjelmansa. Narkkari ei olisi saanut tietoja. Murha oli suunniteltu ja organsioitu ampujan toimesta loppuun saakka.
      Oletan, että Palmea pidettiin demarina liian vasemmistolaisena. Hänestä tiedettiin tai luultiin asioita, jotka vaaransivat Ruotsin turvallisuutta suhteessa Neuvostoliittoon. SäPo tietänee? Kuka ampui on pienempi kysymys, kuin kuka tilasi murhan?
      On mielestäni 3 merkittävää vaihtoehtoa.
      Tetra-Pakin omistajien vihje, motiivina Rikkaiden omistajien oikeudellinen asema Ruotsissa. Säpolta tuli tiedot?
      2. tekijä kandidaatti on 33 -vuotias Gunnarsson. On, ihmeellinen sattuma, erikoinen elämäntapa, että hänen tiensä vei USA:n mantereelle! Henkilö murhattiin, loppui tutkimushaaraa. Vaatisi kaivelemista, kuka hänet murhasi, mielenkiintoista.
      3. E-Afrikan tiedustelupalvelu ja Graig Willamsson kuullostaa uskottavalta, hyvältä hämäävältä sekoittavalta salajuonelta.

      janne 30 (kirjoitti)
      Aika mystinen juttu,olin itsekkin etsintäkuulutettuna Palmen murhasta. Oli animaatio valokuva iltapäivä lehdissä epäillystä murhaajasta,mikä oli mun näköinen.Kolme kertaa olin poliisikuulusteluissa. Onnex mul oli 500 todistajaa,etten voinut tehdä sitä,koska olin 500 m päässä murhapaikalta Suomalaisessa ravintolassa pokena.Aika outo juttu kun ajoin aamu neljältä murhapaikan ohi niin yhtään poliisia ei näkynyt mailla halmeilla,eikä mitään ratsioita ulosmeno väylillä. Miettikääpä sitä ???

      Funtsikaa nyt vaan sitä ettei kukaan ampunut ketään. Jos olisi ampunut niin minne hän katosi. Juoksi raput ylös ja yksi silminnäkija tai kaksi heitä oli oikeasti nimittäin Yvonne Nieminen ja tämän ulkomaalainen seuralainen. Sitten tuli kuvioihin se Haamumies. Sen kuvaa levitettiin mediassa niin usein että luulisi painuneen jokaisen mieleen. Sitten sanotaankin että mies ei olekaan murhaaja. Helppo se on nyt kaikkien muodostaa uusi mielikuva meuhaajasta varsinkin kun Petterssonkin on sotkenut teidän päänne. Miksi se on niin vaikea kuvitella että koko mueha oli bluffia. Vi måste diskutera eller va. Va va va va vavavavavavavavavavavavavaavvvavva?

    • vitunmulkut

      Mä kävin kerran kusemassa sen muistolaatan päälle. Niin vituttaa tää paska valehtelu valtamediassa. Ei sitä Palmee kukaan tappanu. Joku sano ihan oikein että Palme haluttiin pois politiikasta. Minä luulen että Palme itse suostui murhansa lavastamiseen. Ei minulla Palmea vastaan mitään ollut, mutta nyt voi alkaa olemaan, jollei kohta paljasteta sitä bluffia. Aika olis jo tehdä se.

      Eikö maailma kyllästy jo noihin lavastus juttuihin. Mikkelin panttivankidraama oli lavastettu ja sama Psilan ploiisitalon pommi-isku. Ei siten rtteikö siellä olisi jotain pamahtanut, mutta se eyyä ne henkilöt jotka siihen sekaantui eivät oikeesti ole sitä mitä heistä sanotaan. Näissä tempauksissa on aina jokin asia takana. Halutaanko tiedustelulain laillistamista tai jotain. Melkein kaikki Euroopassa ja Jenkeissä tehdyt terroriteot ja kuoluampumiset on lavastettuja ja teihin ne uppoaa kuin häkä täydetä. Siis täydetä kuin häkä. Mistähän tollainenkin sanonta tulee.

    • AjatelkaaOpetusta

      Tulee kirjoitusvirheitä vitusti. Konekin kääntelee diftonkeja nurin niskoin. Onko muille käynyt niin. Tässä toi korjattu versio. Muistatteko tapaus Breivikin. Mikä opetus sen takana oli.

      "Näissä tempauksissa on aina jokin asia takana. Halutaanko tiedustelulain laillistamista tai jotain. Melkein kaikki Euroopassa ja Jenkeissä tehdyt terroriteot ja kouluampumiset on lavastettuja ja teihin ne uppoaa kuin häkä täydestä. Siis täydestä kuin häkä. Mistähän tollainenkin sanonta tulee."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      121
      1718
    2. Olisi hauska tietää

      Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
      Ikävä
      61
      1096
    3. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      144
      1059
    4. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

      Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
      Ikävä
      97
      895
    5. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      76
      890
    6. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      23
      861
    7. Minun on vaan päästettävä irti

      Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
      Ikävä
      37
      840
    8. Kertoisit jo

      Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
      Ikävä
      42
      749
    9. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      60
      745
    10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

      Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
      Sinkut
      156
      721
    Aihe