Tervetuloa kotiin-markkinointi

Härmänhäjy

Kauhava itkee kansanedustajiensa suulla, että miten Seinäjoki vie yritykset ja asukkaat. Samaan aikaan Kauhava mainostaa tonttejaan ja asumistaan naapurikuntien paikallislehdissä oikein etusivulla. Menikö niinkuin hyvin yhteistoiminnan näkökulmasta? Ja kannattaako enää itke Seinäjoen toimia jos itse oikeasti ei edes yritä peitellä samanlaista toimintaa. Luulisin, että tällä pelillä Kauhava katkaisee loputkin yhteistyömahdollisuudet naapurikuntiin ja julistaa sodan avatuksi. Luottamusta lienee turha rakentaa. Sanoisin amatöörien puuhasteluksi ja yleensä näiden vaikutus on päinvastainen. Kauhavan väestökato jatkuu!

42

1519

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rapaa-kunnat

      Seinäjoki osaa ryöstökalastuksen ja surkuamatta, hypätkääs vain siellä puntauskaupoissa-

    • Pianpois

      Kuka v.ttu haluaisi muuttaa tänne takapajulaan? Tuollainen mainostaminen on merkki suuresta epätoivosta ja paniikista, jota raju väestökato aiheuttaa virka- ja luottamusjohtajissa. Säälittävää. Itse muutan loppuvuodesta perheeni kanssa Tampereelle enkä voi suositella Kauhavaa yhdellekään asuinpaikaksi. Muuttakaa äkkiä pois, kun vielä jotain asunnoistanne saatte.

      • Punttashan meidän äänestämät kansanedustajat Vaasan sairaanhoidon päivystystäkin Seinäjoelle ,Asiassa, jossa ei ole mitään järkeä,(Mitenkähän Seinäjoella on Närpiön murre alkanut sujua.


    • Mitä_helkattia

      En tajua tuon avauksen pointtia.
      Onko tuo jotakin härmäläistä logiikkaa.

    • SeinäjokiCooperation

      Onhan Seinäjoki tehnyt yhteistyötä. Seinäjoki osoitti paikan ripustaa Kauhavan "tuu jo kotia" kyltin keskeiselle paikalle Pohjan Valtatien varteen. Itseasiassa sisäpiirin tieto kertoo, että kyltin kävi kiinnittämässä seinäjokelainen yritys. Itseasiassa koko kyltti on tehty muutenkin Seinäjoella, eräässä nimeltä mainitsemattomassa yrityksessä.

      Hienoa yhteistyötä mielestäni, että Seinäjoella nuonvaan mainostetaan naapurikuntaa omalla päätiellä, noinkin keskeisellä paikalla.

      En ole nähnyt, että Kauhavalla missään mainostettaisiin Seinäjokea.

      Mikä muu maakuntakeskus noin autuaasti mainostaa omalla pääraitillaan naapurikuntia. Ei tuu kyllä heti mieleen. Ei näy Vaasas Laihian mainoksia. Kyllä Seinäjoki on vaan aika reilu muita kohtaan, vaikka muuta väitetään.

      • hyvästivaan

        Meidän perhe muuttaa Seinäjoelle. Pitkään harkittu ja nyt toteutuu. Vaihdetaan paska koulu hyvään kouluun. Ikinä ei Kauhavalle takaisin tulla. Kaupunkiin oltiin yhteydessä monestakin asiasta. Ketään ei kiinnosta Kauhavalla kuntalaisen mielipiteet.


      • EnUsko_
        hyvästivaan kirjoitti:

        Meidän perhe muuttaa Seinäjoelle. Pitkään harkittu ja nyt toteutuu. Vaihdetaan paska koulu hyvään kouluun. Ikinä ei Kauhavalle takaisin tulla. Kaupunkiin oltiin yhteydessä monestakin asiasta. Ketään ei kiinnosta Kauhavalla kuntalaisen mielipiteet.

        Onko Seinäjoella jossakin terve koulu?
        Ei ole,mutta siellä ei vaan meuhkata asioista.


      • vapausvalitayeah
        EnUsko_ kirjoitti:

        Onko Seinäjoella jossakin terve koulu?
        Ei ole,mutta siellä ei vaan meuhkata asioista.

        Paska koulu voi tarkoittaa muutakin kuin seiniä, vaikkapa myös huonotasoisia opettajia, jotka kiusaavat toisiaan, koulunkäyntiavustajia ja lapsia, käytöshäiriöisiä, oireilevia lapsia, joita Kauhava on pullollaan sekä lisäksi muutama avustajaa kokoajan tarvitsevaa maahanmuuttajalasta. Sellainen koktaili on tuu jo kotia kaupungissa muhimassa. Niin ne homeiset tilat unohtui.


      • HehHeh

        Ja ajattelit, ettei Seinäjoella ole kaikkea tuota, mitä listasit. Heh, Heh. Kaksi lasta läpi peruskoulujärjestelmän Seinäjoella kaitseneena voin vakuuttaa, että kaikkea löytyy.


      • TrolliOlet
        vapausvalitayeah kirjoitti:

        Paska koulu voi tarkoittaa muutakin kuin seiniä, vaikkapa myös huonotasoisia opettajia, jotka kiusaavat toisiaan, koulunkäyntiavustajia ja lapsia, käytöshäiriöisiä, oireilevia lapsia, joita Kauhava on pullollaan sekä lisäksi muutama avustajaa kokoajan tarvitsevaa maahanmuuttajalasta. Sellainen koktaili on tuu jo kotia kaupungissa muhimassa. Niin ne homeiset tilat unohtui.

        Näitä lueteltuja epäkohtia löytyy Seinäjoelta potenssiin 3.


    • Hhffjbbbk

      Lappajärveltä katsoen tuollainen mainonta lähinnä naurattaa ja Kauhava ei tosiaan houkuta asuinpaikkana. Epätoivon Kauhavan väestöromahduksesta täytyy olla suuri, kun naapurikuntien asukkaita houkutellaan.

      • Kyllä Kauhava vielä sinullekin kelpaa, kun naapurikaupungit supistuvat yhden ( kalliin ) kaupan jääräpäisten eläkeläisten asuttamiksi lähiöiksi, joissa näyteikkuinoista on poistuneet kirpputorienkin pahvikyltit.
        Kauhavalla on kauppoja ja kaikenlaista pöhinää elokuvista lähtien. 😏


      • kiviputos

        Lappajärveläisenä olisin hiljaa!


    • Ggxjknvhb

      Kauhava on persees.tä. Kuoleva kaupunki eikä kukaan järkevä sinne muuta. Suunta on päinvastainen

      • Rakennettaisiinko kuolevaan kaupunkiin uusi ABC? 🤔


      • paab

        Onko varma kans?


      • nähtävää
        nuorissa_on_tulevaisuus kirjoitti:

        Rakennettaisiinko kuolevaan kaupunkiin uusi ABC? 🤔

        Olen tulkinnut että Apsi Apina ei tule. Vedättävät vaan osuuskaupalla viimeiseen asti sen kertomista. Sitten kun kerrotaan, selitetään että "konseptia on uudistettu" eli tehdään esim vain pelkkä kylmäpöttiasema No se riittää kauhavalaisille ja Apsi Apinahan tappaisi Shellin


    • onkokämpätmyyty

      Mitä muuten kuuluu Olaville Kanta-Homhen kesksutas? On aika hiljasta tontia?

    • Lähdejokotia

      Kauhavan asukkaaden kerjuukampanja naapurikuntien paikallislehtien sivuilla on saanut huvittuneet vastaanoton. Tunnen myötähäpeää. Kuka on painanut kauhavalaasta paniikkinappulaa?

      • johtavavirkamies

        Kauhavan seinäjokelainen kehitysjohtaja


    • Jgk

      Tuo mainoksen olisi voinut kääntää arabiankielelle ja laittaa nettiin.

    • SisäistäMuuttoaOn

      Härmistä kantakauhavalle mutta se ei tilannetta juuri muuta.
      Tarvitaan porukkaa myös kauempaa,työpaikkoja on kun vielä löydetään tekijöitä.

    • Kettuja

      Sitä mä vaan ihmettelen, minkä takia Alahärmään rakennetaan 8-kerroksinen kerrostalo. Meinaan niin kuin pitkällä tähtäimellä ajateltuna. Kuitenkin tulevaisuus näyttää ankaraa muuttotappiota. Jäniksillekö se kerrostalo tehdään?

      Ihmiset kuitenkin muuttaa jo ennaltaehkäisevästi pois, varmistaakseen työssäkäyntimahdollisuutensa. Moni muuttaa Seinäjoelle, taikka kauemmas, Tampereelle, Helsinkiin, parempien työmahdollisuuksien perässä. Ja tulevaisuutta ajatellen. Alahärmässä ja koko Kauhavalla yleensä ei ole tulevaisuutta, missään taajamassa.

      Kannattaisi vain aloittaa hidas kokokauhavan alasajo, loivalla siirtymäajalla. Nollasummaperiaatteella. Välttämättömiin toimiin keskittyen ja "teipillä korjaten", ja muutoin säästöliekillä, päämääränä valmistaa ihmisiä poismuuttoon koko alueelta.

      Mitään järkeä ei ole enää tässä vaiheessa investoida hulppeisiin kerrostaloihin, eikä muuhunkaan. Suunta on poispäin, itseään ei kannata huijata.

      • kiviputos

        Kauhavalla on vanha varuskunta täynnä ihmisiä jotka tarvii asunnot, härmäläiset tekevät heille kerrostalon


    • Allabat

      Kaupunki ostaa sitten tyhjän kerrostalon hyvällä hintaa, jotta grynderit saa voittoa. Ei täältä oo suunta kuin poispäin!

    • Paniikkinappula

      Kauhava saa mainostaa vaikka miljoonalla eurolla tonttejaan. Sitä tosiasisaa se ei kuitenkaan poista, että tämä on ankea kaupunki, väki vähenee yhdessä palveluiden ja yritysten kanssa. No mamutuksella saatiin pieni piristys, mutta todellisuudessa sekin karkottaa täältä väkeä.

      • Mikäs_palvelu

        On vähentyny?
        Lisäähän niitä on tullut koko ajan ja uusia yrityksiä syntynyt.
        Kunnon uimahalli puuttuu,ei oikeastaan mitään muuta.


      • polskimaan

        Onhan Kuntsarilla uimahalli! Eikös sekin alue ole Kauhavaa ja kantaKauhavaltahan on tie Ylihärmään. Sinne vaan polskimaan!


      • Ruanda
        polskimaan kirjoitti:

        Onhan Kuntsarilla uimahalli! Eikös sekin alue ole Kauhavaa ja kantaKauhavaltahan on tie Ylihärmään. Sinne vaan polskimaan!

        Kuntsarin allasosasto on vähän pieni, ja monisairaita senioreita kuntoutuksissa aika paljon. Se ei oikein tavan tallaajaa houkuta, sinne sairaiden vanhuksien sekaan mennä. Ja kuntsarilla tahtoo olla sitä vanhusporukkaa aika paljon, linja-autoilla tuodaan senioreja sinne ympäri Suomen.

        Tämän takia tarttis oman uimahallin, omalle väelle, kauhavalaisille. Härmän kuntsari olkoot sitten Rauman ja Ranuan vanhuksille, hoitoineen ja ruokineen.


    • Markkijahärmätmaksaa

      Tottahan te saatanat tarttetta uimahallinkin.

      • Kyllä näin iso kaupunki oikeasti tarvitsee virkistysuimalan keskustaan. Härmän kuntokeskus on kuten tuossa jo sanottiin, liian pieni ja kuntoutujien käytössä.
        Nuoret ja lapsiperheet istuvat vähän huonosti samaan laitokseen.
        Pelkkä kanttinen allas sauna eivät enää houkuttele, vaan altaassa täytyy olla reittejä joita pitkin voi seikkailla, putouksia, ulkoilma-allas, liukumäkiä ja hierovia suihkuja.

        Saunoja pitäisi olla useampi, tavallinen, höyrysauna ja yhteissauna rohkeimmille.

        Tarjolla pitäisi olla myös ruokaa ja juomaa, jotka maksetaan rannekkeella tai muulla vedenkestävällä tavalla. Tämä tietysti tilassa joka matkii eteläisten maiden allasravintoloita, eli aurinkolamppuja lämmittämään, palmuja ja muuta vihreää runsaasti.

        Hotellihuoneitakin pitää tietysti olla, mutta kannattaako Kauhavalle uusia hotelleja perustaa? Lentohotellin yhteydessä olisi tilaa rakentaa.
        Ei muuta kuin kunnan päättäjät sinne yhdessä visioimaan uutta turistihoukutinta. En usko, että tämä häviäisi edes pandoille houkuttimena. 🧜🏽‍♀️


      • YönAhkera

        Ei me, eikä te. Vaan me kaikki. Tuskin härmäläisiäkään huvittaa sairaiden vanhusten seassa polskia. Kyllä härmäläiset lapsiperheet tämän tästä ajelevat Lapualle tavallisten ihmisten uimahalliin.


      • OlipasTyperäKommentti

        Jälleen kerran.


      • että-uiskentelemaan
        YönAhkera kirjoitti:

        Ei me, eikä te. Vaan me kaikki. Tuskin härmäläisiäkään huvittaa sairaiden vanhusten seassa polskia. Kyllä härmäläiset lapsiperheet tämän tästä ajelevat Lapualle tavallisten ihmisten uimahalliin.

        Tehkää kantakauhavalle omien yrittäjienne toimesta erittäin steriili uimahalli! Väkeä ainakin riittäisi, sillä onhan Vokissakin useita uimahaluisia.


      • Skruntsi

        Sian väriset ei menis enää uimaan talvella kun huomaisi että joillakin on pysyvä rusketus ja ne ajattelis jotta noiden täytyy olla paskaasia.
        Kesällä kaikki on saman värisiä tai ainakin yrittää olla.


      • EiJuntteja
        Skruntsi kirjoitti:

        Sian väriset ei menis enää uimaan talvella kun huomaisi että joillakin on pysyvä rusketus ja ne ajattelis jotta noiden täytyy olla paskaasia.
        Kesällä kaikki on saman värisiä tai ainakin yrittää olla.

        Kyllä Kauhavalaisista valtaosa on sen verran matkaillut ettei toisen värinen iho enää hätkäytä.


    • Loistoajatus

      Sen uimahallinHan voisikin tehdä Alahärmään, koska sinne ei ole juurikaan investoitu.

      • härmäläisethaisee

        Ei kuoleviin sivukyliin kannata investoida, otetaan rahat pois vaan


    • Rappiooo

      Kauhavan väki vähenee. Syynä paskat palvelut, mamut ja ihmeellinen ilmapiiri. Ei tänne kannata muuttaa, kun kaikki täällä olevat haluavat täältä pois. Sen todistaa joka vuotinen muuttotappio, joka suurin koko maakunnassa.

      • olisikoreilua

        Lentosotakoulun yrittäjät vois tehdä uimahallin johonkin tyhjilllään olevista halleistaan. Siinä olisi käden ojennus kuntalaisille, joiden talojen arvo on laskenut roimasti vokin takia. Eikös sitä kiinteistöveroakin saatu taannoin anteeksi aikamoinen summa.


    • Rilliriittää

      Härmään uus uimahalli Kantamutiaasille riittää kesällä Lummukan hiatamonttu.
      Härmäs sentään kesälläkin käy jo milioonan verran väkiä.

    • Ehkä sen uimahallin kannattaisi kuitenkin rakentaa lähelle Härmäntornia, koska siitä tulee ajan mittaan lakeuden Varissuo pienoiskoossa. Allas olisi sitten mustanaan väkeä. 🤔

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1412
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe