Näistä kaikista laulukilpauluista

Xfaktorista

Jokaisessa kilpailussa parhaiten pärjää ne jotka osaa kiljua kaikkein korkeimmalta, kuten taas todistettiin. Idioottimaista, ei mitään tekemistä musiikin tai laulutaitojen kanssa. Ai niin, parhaiten pärjää ne, josta tuottajat tykkää.

4

111

Vastaukset

  • Joo, osaavat huutaa karmeella äänellä. Laulaa nämä eivät osaa, ei tule ääni luonnollisesti ulos, ei ole kaikupohjaa, ei sävyjä, tosi kapee ääniala ja tasapaksua väkinäistä vääntämistä.
    Sitten on nämä nenäänsä laulavat kopioijat vielä erikseen. Aivan hirveetä kuunneltavaa.

  • Yleensä ei hetkauta nuo lukuisat lukuisat laulukilpailut että kommentoida juuri viitsisi edes omalla kotisohvalla, näitä kaiken maailman kisoja ja yrittäjiä kun piisaa ettei mukana meinaa pysyä, saati että kukaan jäisi hevillä mieleen. Mutta tämä X-factor - ihme yhtye semmoinen jossa vain pari naista ja ulos pistetään - että he pääsivät messiin - porukka joka sentään oli siis ihanko eri sfääreissä. Että kyllä siinä suut loksahti tuomarikollegoilla auki ja aivan syystä. Ihmehomma ettei lähteneet ne poikaiset - JOS nyt yleensä piti kenenkään paikkansa luovuttaa. Mutta - Makuasioitahan nämä toki. Vaan jotenkin ajattelis, että eikös tuo liene ensinnäkin duo. Plus että se iso torvipoppookin oli jo valmista kauraa, että mitä lie tuolta hakivat. Mutta no, se on toinen juttu.

    • Aika vaikea vertailla, kun olivat niin eri planeetoilta. Tarkoitan juuri näitä poikasia, valmiskauratorvisoittajia, vintagetätejä ja duoräppäreitä.


  • Tismalleen juurikin noin. Kaikki tahtoo laulaa hoi laarilaarilaa :D Yrittäjiä piisaa vuodesta toiseen. Kiva noita joskus on kattella joskin kun kaikki tahtoo laulaa, niin jonkunhan pitäis jäädä jo kuuntelupuolellekin. Että missä markkinarakova kaikille, kun laumoittain kiljuen rynnitään kisaamaan paikasta auringossa. Suht harvat kuitenkaan etenevät siitänsä siihen. Mutta yrittänyttähän ei laiteta sano.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.