Tulikivijärven asukaskunta

4. Peto eli kolmiosainen tönijä ja ruuan tuhlari. Se alkaa näyttää selvältä ketä tarkoitetaan: Venäjä, Arabia ja USA-Britannia. Tänä päivänä juuri muita vaihtoehtoja ei ole.

EU puolestaan on kolme muuta petoa.

Väärä profeetta on ohjannut helvettiläisten toimia noin kuuden vuoden ajan. Kymmenen vuotta vielä pitää kestää. Vähitellen nuo ajetaan helvettiin.

11

326

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JT opettaa että pahat on tuhottava Jumalan valtakunnan edellä. Muussa tapauksessa Jumalan valtakunta perutaan. Sanoinkuvaamatonta silmitöntä ja eläimellistä pahuutta nuo kolme ovat viime vuosina osoittaneet aivan liikaakin.

    • Kaiken edellytys on että Jehova joka nyt on kuollut nousee eloon ja valtaan. Saatana joukkoineen joihin esim. Kristus kuuluu eivät tietenkään salli raamatun sanan toteutua, vaan vainoovat hyviä ja raamatullisia piirejä.

      Jehovan paluusta takaisin elämään ei vielä näy merkkiäkään.

    • Melko ilmeistä on että Jumalan valtakunta peruuntuu. Sen tilalle asetetaan saatanan joukkion valtakunnat. Saatana paljastikin erämaassa perustavansa oman version Jumalan Valtakunnasta. Ja kaikki palvelevat saatanaa. Vrt. Ilmestys 13.

    • Ikävä se on todeta, että hyville käy kehnosti. Kaikki järistetään ja jokainen osoitetaan valehtelijaksi. Kristus osottautuu saatanaksi ja taivas on sikojen ja koirien koti. Helvetistä löytyy synnittömät ja viattomat. Saatana onkin Jumalan voideltu ja Jumala itse hoitaa paholaisen tai Baalin virkaa. Kaikki on pois sijoiltaan vastakohtiin asti. Eikä sanaan voi luottaa.

    • Ettäkaikkeakans

      Älkää loukatko Sikoja ja Koiria ,ne ovat hienoja ja viisaita eläimiä.Huomattavasti jonkun alfan 123
      yläpuolella.Olkaa te alfat omissa helveteissänne ja taivaissanne pitkin ja poikin ,miten vain haluatte,mutta jättäkää viattomat eläimet rauhaan,niitä ette mukaanne saa.

    • Kun Jumala nyt sekoitti pakan niin, että totuuden juurta ei enää milloinkaan varmuudella löydetä. Vaan kaikki jää ajan hämärän peittoon. Ja kun osottautui, että Jumala itse on petollinen ja ilkeä niin yksi valovoimainen asia sentään pysyy voimassa ja pystyssä: PSALMIEN MUKAAN IHMINEN ON JUMALAN KUNNIA JA KIRKKAUS. Vaikka Jumala itse ei enää omaa kunniaa niin hän on onnistunut aikanaan luomaan tai löytämään persoonan, jonka kunnia ja kirkkaus on vastaan sanomaton: IHMISEN!

      Suuri valta turmelee ja kaikkivalta turmelee täysin. Tämän Simpan lain mukaan Jumala siis on täysin turmeltunut. Ihmistä Jumala on onnistunut säästämään saamasta valtaa ja siten turmelusta osakseen. Ihminen on pidetty hellässä huomassa ja vikoja vaillla - turmeltumattomuudessa.

    • Valitut menivät tekemään itselleen lapsia vaikka väkisin ja heidän tarkoitus on sulloa noiden lasten tieltä kaikki muut helvettiin, jopa omat veljensä. Valitut ovat esikoiseläimiä ja niiden pahuus on alati lisääntyvää.

      Jumala ei voi asiassa auttaa vähääkään. On vahvasti lahjottu jne.

    • Antakhamon_Setu

      Osiriksen tuomion eli sydämen punnitsemisen jälkeen huonot ihmiset heitetään manalaan, jossa on tulijärvi, jota vartioi neljä paviaania. Kristityn helvetti on kopioitu egyptin mytologiasta ja risti on Ankh.
      Aapeli ja Kain on Osiris ja Seth. Osiris on myös Jeesus, joka nousi kuolleista ja siirtyi taivaaseen tuomitsemaan eläviä ja kuolleita. Kaikki myytit ovat juutalaisten egyptistä kopioimia.

    • Egypti ja Assyriakin ovat Israelin RINNALLA melkein kaikessa. Nuo kansat ovat yhtä lailla Jumalan huomiota osakseen saaneet. Egypti sai mm. Jumalalta Mooseksen aikoihin 40000 vuotta tulevaisuuteen päin ulottuvan profetaaliset hieroglyfimerkit, joissa on kuvattu mm. helikopteri edeltäkäsin. En sanoisi kuitenkaan EGYPTIN tai ASSYRIAN olevan ISRAELIN ylitse, vaan ennemmin ISRAELIN rinnalla. Yksi edustaa Seemiä, toinen Haamia ja kolmas Jaafetia.

      Ylistetty olkoon Jumala, joka on suonut tiedon aarteita siunaukseksi Egyptille ja joka on luonut kaiken mitä maassa, meressä ja taivaassa on. Hänen luomistekonsa ja ihmeensä ovat moninaiset ja ihmetystä herättävät. Muistetaan kuitenkin, että aika tekee tehtävänsä ja Jumalatkin saattavat ajan myötä langeta. Monet enkelit ovatkin langenneet aikojen kuluessa.

      • Antakhamon_Setu

        Yllättävän positiivisesti suhtautuva vastaus kristinuskovaiselta. Tiedän, että teidän joukossa on monenlaisia, mutta ne riitaisimmat valitettavasti näkyvät eniten näillä palstoilla.


    • Noiden kolmen lisäksi kaiken salassa tapahtuvan tuhman toiminnan sallijat ja edesauttajat eli ENKELIT tehdään tulenliekeiksi ja tuuliksi. Myös ne kuuluvat helvettiin, vaikka kovin ne tätä kohtaa pelkäävät raamatussa ja tahtovat torjua sen tulemuksen.

      Vielä on kymmenen vuotta ehkä noin vuonna 2028 tulevaan tulikivijärveen. Mikäli Profeetta Danielin kirjan tuo seitsemäs luku onnistutaan täyttämään on se kuitenkin ihme. Sillä Saatana Jeesus tuli pelastamaan pahiksia ja julmureita. Hän luultavasti valehteli sanoessaan aikovansa täyttää lain ja profetiat. Ja paljon muussakin hän valehteli. Hän ei aio toteuttaa Danielin seitsemättä, vaan ennemmin tuhoaa orastavan Jumalan valtakunnan, asettaa sen tilalle turmion iljetyksen sekä tuhoaa myös Millenium valtakunnan.

      Raamattu tulee osottautumaan valheeksi ja samoin kaikki muut uskonnot. Yhtä ainutta arvollista ei ole TAIVAASSA, VAAN KAIKKI SIELLÄ MYÖS JEESUS OVAT SAATANOITA.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6749
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4380
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2793
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1653
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe