Tulikivijärven asukaskunta

4. Peto eli kolmiosainen tönijä ja ruuan tuhlari. Se alkaa näyttää selvältä ketä tarkoitetaan: Venäjä, Arabia ja USA-Britannia. Tänä päivänä juuri muita vaihtoehtoja ei ole.

EU puolestaan on kolme muuta petoa.

Väärä profeetta on ohjannut helvettiläisten toimia noin kuuden vuoden ajan. Kymmenen vuotta vielä pitää kestää. Vähitellen nuo ajetaan helvettiin.
Ilmoita


JT opettaa että pahat on tuhottava Jumalan valtakunnan edellä. Muussa tapauksessa Jumalan valtakunta perutaan. Sanoinkuvaamatonta silmitöntä ja eläimellistä pahuutta nuo kolme ovat viime vuosina osoittaneet aivan liikaakin.
Ilmoita
Kaiken edellytys on että Jehova joka nyt on kuollut nousee eloon ja valtaan. Saatana joukkoineen joihin esim. Kristus kuuluu eivät tietenkään salli raamatun sanan toteutua, vaan vainoovat hyviä ja raamatullisia piirejä.

Jehovan paluusta takaisin elämään ei vielä näy merkkiäkään.
Ilmoita
Melko ilmeistä on että Jumalan valtakunta peruuntuu. Sen tilalle asetetaan saatanan joukkion valtakunnat. Saatana paljastikin erämaassa perustavansa oman version Jumalan Valtakunnasta. Ja kaikki palvelevat saatanaa. Vrt. Ilmestys 13.
Ilmoita
Ikävä se on todeta, että hyville käy kehnosti. Kaikki järistetään ja jokainen osoitetaan valehtelijaksi. Kristus osottautuu saatanaksi ja taivas on sikojen ja koirien koti. Helvetistä löytyy synnittömät ja viattomat. Saatana onkin Jumalan voideltu ja Jumala itse hoitaa paholaisen tai Baalin virkaa. Kaikki on pois sijoiltaan vastakohtiin asti. Eikä sanaan voi luottaa.
Ilmoita
Älkää loukatko Sikoja ja Koiria ,ne ovat hienoja ja viisaita eläimiä.Huomattavasti jonkun alfan 123
yläpuolella.Olkaa te alfat omissa helveteissänne ja taivaissanne pitkin ja poikin ,miten vain haluatte,mutta jättäkää viattomat eläimet rauhaan,niitä ette mukaanne saa.
1
Ilmoita
Kun Jumala nyt sekoitti pakan niin, että totuuden juurta ei enää milloinkaan varmuudella löydetä. Vaan kaikki jää ajan hämärän peittoon. Ja kun osottautui, että Jumala itse on petollinen ja ilkeä niin yksi valovoimainen asia sentään pysyy voimassa ja pystyssä: PSALMIEN MUKAAN IHMINEN ON JUMALAN KUNNIA JA KIRKKAUS. Vaikka Jumala itse ei enää omaa kunniaa niin hän on onnistunut aikanaan luomaan tai löytämään persoonan, jonka kunnia ja kirkkaus on vastaan sanomaton: IHMISEN!

Suuri valta turmelee ja kaikkivalta turmelee täysin. Tämän Simpan lain mukaan Jumala siis on täysin turmeltunut. Ihmistä Jumala on onnistunut säästämään saamasta valtaa ja siten turmelusta osakseen. Ihminen on pidetty hellässä huomassa ja vikoja vaillla - turmeltumattomuudessa.
Ilmoita
Valitut menivät tekemään itselleen lapsia vaikka väkisin ja heidän tarkoitus on sulloa noiden lasten tieltä kaikki muut helvettiin, jopa omat veljensä. Valitut ovat esikoiseläimiä ja niiden pahuus on alati lisääntyvää.

Jumala ei voi asiassa auttaa vähääkään. On vahvasti lahjottu jne.
Ilmoita
Osiriksen tuomion eli sydämen punnitsemisen jälkeen huonot ihmiset heitetään manalaan, jossa on tulijärvi, jota vartioi neljä paviaania. Kristityn helvetti on kopioitu egyptin mytologiasta ja risti on Ankh.
Aapeli ja Kain on Osiris ja Seth. Osiris on myös Jeesus, joka nousi kuolleista ja siirtyi taivaaseen tuomitsemaan eläviä ja kuolleita. Kaikki myytit ovat juutalaisten egyptistä kopioimia.
1
Ilmoita
Egypti ja Assyriakin ovat Israelin RINNALLA melkein kaikessa. Nuo kansat ovat yhtä lailla Jumalan huomiota osakseen saaneet. Egypti sai mm. Jumalalta Mooseksen aikoihin 40000 vuotta tulevaisuuteen päin ulottuvan profetaaliset hieroglyfimerkit, joissa on kuvattu mm. helikopteri edeltäkäsin. En sanoisi kuitenkaan EGYPTIN tai ASSYRIAN olevan ISRAELIN ylitse, vaan ennemmin ISRAELIN rinnalla. Yksi edustaa Seemiä, toinen Haamia ja kolmas Jaafetia.

Ylistetty olkoon Jumala, joka on suonut tiedon aarteita siunaukseksi Egyptille ja joka on luonut kaiken mitä maassa, meressä ja taivaassa on. Hänen luomistekonsa ja ihmeensä ovat moninaiset ja ihmetystä herättävät. Muistetaan kuitenkin, että aika tekee tehtävänsä ja Jumalatkin saattavat ajan myötä langeta. Monet enkelit ovatkin langenneet aikojen kuluessa.
1 VASTAUS:
Yllättävän positiivisesti suhtautuva vastaus kristinuskovaiselta. Tiedän, että teidän joukossa on monenlaisia, mutta ne riitaisimmat valitettavasti näkyvät eniten näillä palstoilla.
+Lisää kommentti
Noiden kolmen lisäksi kaiken salassa tapahtuvan tuhman toiminnan sallijat ja edesauttajat eli ENKELIT tehdään tulenliekeiksi ja tuuliksi. Myös ne kuuluvat helvettiin, vaikka kovin ne tätä kohtaa pelkäävät raamatussa ja tahtovat torjua sen tulemuksen.

Vielä on kymmenen vuotta ehkä noin vuonna 2028 tulevaan tulikivijärveen. Mikäli Profeetta Danielin kirjan tuo seitsemäs luku onnistutaan täyttämään on se kuitenkin ihme. Sillä Saatana Jeesus tuli pelastamaan pahiksia ja julmureita. Hän luultavasti valehteli sanoessaan aikovansa täyttää lain ja profetiat. Ja paljon muussakin hän valehteli. Hän ei aio toteuttaa Danielin seitsemättä, vaan ennemmin tuhoaa orastavan Jumalan valtakunnan, asettaa sen tilalle turmion iljetyksen sekä tuhoaa myös Millenium valtakunnan.

Raamattu tulee osottautumaan valheeksi ja samoin kaikki muut uskonnot. Yhtä ainutta arvollista ei ole TAIVAASSA, VAAN KAIKKI SIELLÄ MYÖS JEESUS OVAT SAATANOITA.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tulikivijärven asukaskunta

4. Peto eli kolmiosainen tönijä ja ruuan tuhlari. Se alkaa näyttää selvältä ketä tarkoitetaan: Venäjä, Arabia ja USA-Britannia. Tänä päivänä juuri muita vaihtoehtoja ei ole.

EU puolestaan on kolme muuta petoa.

Väärä profeetta on ohjannut helvettiläisten toimia noin kuuden vuoden ajan. Kymmenen vuotta vielä pitää kestää. Vähitellen nuo ajetaan helvettiin.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta