sähköauto vie öljyn meiltä pois

autoiluuneikuulupelko

kuluu noin 10-15 vuotta ja sähköauto on korvannut polttomoottoriautot. jo nyt saksa kiusaa dieselautoilijat luopumaan autoistaan. sama trendi jatkuu. voitte uskoa että suomi on etupäässä tuhoamassa elinkeinomme kieltämällä dieselin. samalla öljyn käyttö vähenee merkittävästi. en toivota sähköautoa tervetulleeksi koska se tuhoaa minunkin elinkeinon. tarvin autoa jolla voi ajaa 700 km peräkärry perässä pakkasillakin. sähköauto ei kuljeta peräkärryä tuollaisia matkoja koskaan. latausaika pelastaisi homman jos se tapahtuisi 10 minuutissa.

maailma menee vikasuuntaan. tuodaan toimimattomat sähköautot markkinoille ja vielä itseajavat jotka aiheuttaa paljon kolareita pohjolan lumisilla pimeillä teillä. pelko kuuluu olennaisena osana tulevaisuuden autoiluun. pelko tekniikan pettämisestä ja kolarista.

7

168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bensamoottori

      Olet oikeassa"" sähkö autot on parhaimillan ihan etelän maissa......Täällä meillä on tuo kylmys talvi joka verottaa auton käyttöä vaaditan lämmitys kesällä esim ilmastointi sun muut jutut,,,teho akuista hupenee;; turhaa vouhutusta koko juttu matkat vielä sähköautolla aika pieniä pitäisi lataa joka nurkassa;;,, Mitä dieselin tulee no se on kaikista pahin saastutaja autotehtaat ei pysty kriteereitä enään kiristään moottori teknologiaa että pakoputkesta tulisi vaan puhdasta josta kukatkin tykkäisi:))),,, Suomi on sellainen maa joka matkii muita aina, ( paitsi autoverotuksessa )
      ) kohta täällä ei saa diesseleillä ajaa paitsi tiettynä päivinä näin se vaaaaaaan menee uskokaa vaan<<<<

    • Fkkffkfkkffk

      Onpa siinä peloteltu reppana.

      • kjhfkjhkjhkjfd

        Nää on niitä jotka uskoo uutisia. Siis "virallisia" uutisia. Kun Matti Vanhanen sanoi että ostakaa ihimiset vähäpäästöisiä dieseleitä, niin nämähän ostivat. Nyt kun vihervasemmiston hallussa oleva valtamedia pelottelee käyttökielloilla niin nämä myyvät hädissään dieselinsä pois ja halvalla koska silloin on fiksun ostajan markkinat.

        Sähköautoilussa on vielä sellaisia esteitä että se ei pitkien välimatkojen maassa yleisty vielä pitkään. Lyhyet ajomatkat ja tuntien latausajat ovat yhä todellisuutta propagandasta huolimatta. Se ihmeakkukin on ollut ihan kohta tulossa jo 70- luvulta lähtien. Myöskään sähköverkko ja sen ominaisuudet eivät ole lähelläkään sitä mitä sen täytyisi olla laajamittaisen latauksen mahdollistamiseksi. Asia kun on hieman monimutkaisempi kuin vain että lykätäänpä töpselit rasiaan.


      • kaasussaonprutkua

        lisäisin sen että mun mielestä auton kuuluukin saastuttaa. mitä fiilistä on autossa joka ei edes käynnisty ennen liikkelle lähtöä. miten sähköautot lämmitetään talvisin? akun tehoista iso osa menisi lämmittämiseen suomessa. tätä ei tajua päätäjämme. vai olisko sähköautossa lisävarusteena valopetrolimämmittimet? ja toiseksi, mitä järkeä enää on yrittää maailmaa puhdistaa kun on 100 vuotta tuupattu paskaa taivaalle ja ihmispopulaatio kasvaa sellaista tahtia että päästöt ei vähene vaikka kaikki autot muutettas sähköautoiksi.

        kaasuautolla sentään saa moottorin äänet ja riippumattomuuden. kaikki autot voi muuttaa kaasuautoiksi muutamalla tonnilla. se on halpaa eikä saastuta. se jopa toimii suomessa.


    • ZJJ

      Niin, mutta riittääkö tarjolla oleva sähkö lisääntyvään sähköautoiluun?
      Keskeneräisiä ydinvoimaloita joka puolella.

      • jkhfvjhfvk

        Viherfasisteille hyvä tekosyy rajoittaa yksityisautoilua...


    • 1.___-Markkinat

      Sähköautot yleistyy. Bensiinin ja dieselin käyttö vähenee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4803
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1121
    10. 23
      1102
    Aihe