Skan mestaruus jo sovittu?

CalleDeCacca

Kun katselee tuomari toimintaa Pietari Skan venäjän mestaruus otteluissa alkaa pakostakin ajatella uskaltavatko tuomarit edes viheltää skalle jäähyjä.
Miksi esimerkiksi täysin selvä Skan paitsio maali Severstalia vastaan jätettiin hylkäämättä Severstalin valmentajan haastosta huolimatta. Tilanne katsottiin nauhalta, vhssiä kelattiin, nähtiin maali paitsioksi mutta ei hylätty.
Eivätkö tuomarit uskaltaneet hylätä presidentti Putinin suosikki seuran maalia? Veikkaan että eivät.
Mikäli venäjän sarjan tuomari toiminta ei päättäjiä miellytä voi tuomari joutua tuntemaan sen nahoissaan.
Tuorein esimerkki lienee muutaman päivän takaa kun KHln pelaajayhdistyksen puheenjohtaja Andrei Kovalenko ei hyväksynyt tuomari tuomari Vladislav Kiseljovin antamaa 2 minuutin huitomis jäähyä että pillastui niin että veteli itse Kiseljovia niin pahasti turpaan että tuomari jouduttiin kuljettamaan ambulanssilla sairaalaan. Aikaisemmin talvella tuomari Pavel Komarov löytyi kallo murtuneena lentokentältä missä hänen kerrottiin kompastuneen bussissa. Lääkärit kuitenkin olivat eri mieltä asiasta, heidän mukaan Komarovin vammat olivat syntyneet lyömisestä.
Kenties joku ei pitänt Komarovin tuomari työskentelystä?
Kaksi asiaa on varmaa. Pietari SKA voittaa Venäjän mestaruuden ja khllän tapainen sarja ei voi koskaan kamppailla laadukkaan nhllän kanssa maailman parhaan jääkiekko sarjan tittelistä.
Liekö khl edes sm-liiga tasoa? Ei minusta ainakaan. Jokereiden pudotuspeleissä lyömä Sotchi ei pelitasoltaan ainakaan ollut mestis joukkuetta kummempi.

5

286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gfdgh

      "Ei minusta ainakaan. Jokereiden pudotuspeleissä lyömä Sotchi ei pelitasoltaan ainakaan ollut mestis joukkuetta kummempi."

      KHL:n ongelma on tiukka palkkakatto, joka on sama kaikille joukkueille eikä se huomioi eri maiden verotusta. Venäjällä on tasavero 13% tuloista riippumatta, Suomessa taas miljoonatuloista menee veroa 55%.

      Venäjän rikkaimmat seurat keräävät siis kaikki parhaat pelaajat, mikä tekee sarjasta epätasaista muutaman joukkueen dominointia. Tätä ei pysty kiertämään edes talousdopingilla, kuten jalkapallossa pystyy ja pytyn voittaa aina venäläinen seura. Esim. Jokereilla ei ole mitään mahdollisuutta voittaa KHL:llää.

    • CalleDeCacca

      Kerron muutaman faktaa miksi jokerit aloittaa kohta jo niin tutuksi sille tulleen hiihtoloman!
      Yksi. Taitotaso moskovalaisten eduksi on valtava, Tska moskova vetelee jokereita puhtaasti ottelusarjoin 4-0 turpaan! Ei kahta sanaa.
      Mikäli Jokerit olisi pelannut Sm-liigassa, missä esimerkiksi pelaa euroopan kovin jääkiekkoseura JYP, tuolla pelillä mitä se on esittänyt hiihtoloma olisi alkanut yhtäaikaa sarjan heittopussien vaasan sporien,ilveksen,kookoo ja hpk kanssa.
      Jokerit ei osaa menestyä, se ei osaa voittaa jääkiekossa. Ainoa mitä se kuulema osaa on velkaantua, näin ainakin iltalehti meitä eilen hauskuutti.

    • Tapparaaa

      Pääasia on että jokerit ei pärjää ja tekee tappiota,näin tamperelaisena se tuntuu vaan niin hyvältä kun tuo narrilauma rypee!

    • jhhgfddfg

      Eipä mennyt mestaruus pietariin. TsSKA tiputti SKA:n kuudennen pelin jatkoajalla. Sen verran mitä seurasin sarjaa, niin jos ei parempi, niin ainakin miellyttävämpi joukkue meni jatkoon. Jotenkin ylimielisen ja laiskanpulskean oloista surffailua SKA:lta välierissä, TsSKA taas painoi sata lasissa ja otti taisteluvoiton pöhöttyneistä tähdistä.

    • tyhjrf

      Putte meni kostamaan SKA:n tippumisen Znaroksille, potkut tuli maajoukkueesta. Aika älyvapaa kosto kuukausi ennen kisoja, mutta eipä Venäjä ole tunnettu järkevistä ratkaisusta mitä tulee urheiluun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1620
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1267
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe