Altia viedään pörssiin alihintaan.

TunRosvot

Suursijoittajat käärivät Atiasta sivoiset summat. Altia viedään pörssiin alehintaan ja osakkeet menevät suursijoittajien taskuun. Saatte nähdä Altian kurssipompsahduksen ja pikavoittojen kotiutuksen.

10

136

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TOTUUSKOMISSIOSF

      Samat henkilöt, jotka olivat perustamassa, Altiaa, ovat veroparatiisikauppojen taustalla. He ovat itse kertoneet, että supo suojelee heitä, että voivat kuulemma tehdä, ihan mitä tahansa ihmisille Suomessa.

    • UgandaCaymanIslands

      Kokoomuksen puoluetukijoista löytyvät nimet. Ei luulisi olevan vaikea haarukoida, jos on talousrikostutkintaa Suomessa.

      Air Finlandin perustajissa, taisi olla samoja henkiöitä ?

    • AirFinlandAltia

      Siellä on yksi äärimmäisen älykäs henkilö, jolta puuttuu inhimillisyys ja empatiakyky. Löytyy siis Monien valtion omaisuuksien myynteihin ja kauppoihin, joissa me tavalliset ihmiset, eli Suomen valtio ja kansalaiset, ovat menettäjinä.

    • SuposuojeleeVerokeidasta

      Liittyy siis ja nimi löytyy Altian perustajista, Air Finlandista ja monista muista valtion rahojenryöstöistä.

    • Lisääfaktaa

      Päinvastoin, mitä itse katsoin Altian lukuja, niin oikea listautumishinta olisi maksimissaan 6 euroa, hinnassa on ylisubventiota jo 7,5 euron listautumishinnalla noin 25%, mutta jos listautumishinta on 9 euroa ylihintaa on peräti 50%. Ilmeisesti olettavat, että kansa ostaa Altiaa ihan vain huvikseen ilman järkisyitä, kun käyttävät Altian tuotteita. Instituutionaaliset sijoittajat osallistuvat kaikkiin anteihin mitä tarjotaan, koska eivät sijoita omia rahojaan ja tarjonta on suomessa vaatimatonta. Tästä syystä lähes kaikkien suomen pörssien yhtiöiden sadan suurimman omistajasta yli puolet on pelkkiä instituutionaalisia sijoittajia.

    • kossun.kuluttaja

      Tänään alkaa listautusmisanti, nyt ostoksille.

    • VALTAKUNNANOIKEUS

      Air Finlandin perustajat, ne nykyisin Usa:n kansalaiset, jotka tekevät, Suomen valtion ja verojenmaksajien rahoilla, nyt maanpetosnatolle hävittäjäkauppoja, ovat myös Altian omistajia.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15212563/altia-viedaan-porssiin-alihintaan-

      Valtionjohto Suomessa, on sekaantunut törkeisiin petoksiin ja valtion varojen kavalluksiin - Supo suojelee isoja talousrikoksia, veroparatiisivuotoja ja korruptiota.

      Yrittivät maanpetos-natomainontaa, ensin Aro-Janetski-nato-oikeudenkäynnillä, kun se paljastettiin - keksivät järjestää tuon lentokone-episodin - ÄärioikeistoVihreäthän ovat natotuspuolue.

      Hakivat kovasti huomioita, Suomen valemedioissa, muutaman päivän ajan, ennen kuin tuo "spontaani" lentokonenäytös tapahtui.

      Törkeitä valtion- ja maanpetoksia meneillään Suomessa. Supo suojelee Floridan talousrikollisten rikollisia toimia Suomessa.

    • KansaHyväksyyMurhaajat

      Kokoomus, johdossaan Häkämies ja Katainen, järjesti Kemira- ja Carunakaupat. Kaksi lehtinaista ja poliitikko murhatiin Imatralla yhteen kasaan vuosi sen jälkeen kun Häkämiehen kanssa Kemira-kaupat tehneet Yaran johtajat oli tuomittu Norjassa kahdesta törkeästä lahjonnasta pitkiin vankeustuomioihin v. 2015. Eikö muka kukaan journalisti ole ollut kiinnostunut selvittämään, lahjoivatko tuomitut myös Häkämiehen? Tekivätkö surmatut juuri sitä?

      Teräsvuori joka kaupitteli salaa Patrian aseita ja muuta valtion omaisuutta maailmalle, murhattiin Ugandassa kun matkakumppani Kokoomuksen x-ministeri Linden asui samassa hotellissa.

      Lehtinaisten murhaaja sanoi ensin motiiviksi, että häntä oli uhkailtu ja kiristetty, mikä osoitti että hänet olisi pakotettu surmatyöhön. Oltuaan poliisin huostassa muutaman päivän, kertoi poliisi murhaajan muuttaneen motiivia siten ettei kukaan uhkaillut, vaan hänelle oli tullut mielenhäiriö ja halu tappaa. Murhaajan äiti kertoi medialle, että poikaa oli vainottu noin puoli vuotta. Oli mm. uhkailtu osoittamalla pistoolilla päähän.

      Miksi poliisi muutti murhaajan kertoman motiivin? Muutettiinko se siksi koska poliisia oli kielletty tutkimasta, oliko murhaaja kiristetty ja pakotettu tekoonsa?

      Miksi poliisi kieltäytyi tutkimasta, oliko Linden osallinen matkakumppaninsa murhaan Ugandassa?

      Miksi YLE ja Suomen mediat valehtelivat päivittäin yli kuukauden, että ruotsalaismies oli murhattu Ugandassa samalla tavalla kuin Teräsvuori?

      Ruotsin mediat kertoivat muutama päivä miehen kuoleman jälkeen, että kyse oli sydänkohtauksesta, eikä tapaukseen liittynyt rikosta. Se mitä Ruotsi kertoi kuolinsyystä, on ollut YLE:n ja Suomen medioiden tiedossa 100 %:n varmuudella. Silti kansalle valehdeltiin tahallaan, mistä aiheutui se ettei Lindeniä tarvinnut pitää epäiltynä, eikä poliisn tarvinnut ryhtyä tutkimaan Lindeniä epäiltynä murhasta, tai sen järjestämisestä.

      FAKTAA ON, että kahteen eri surmatyöhön liittyen poliisi ja mediat ovat valehdelleet lukuisia asioita tahallaan. FAKTAA ON, että valehtelemala ja totuuksia pimittämällä on laistettu ainoastaan sellaista tutkitaa, joka olisi jouduttu kohdistamaan tiettyihin kokoomuspäättäjiin ja näiden tekemisiin.

    • VEROPARATIISITIEDUSTELU

      Veroparatiisirikolliset käyttävät Kela:a, Sos.virastoa, veropakolais-TE-toimistoa ym virastoja, laittomaan, poliittiseen urkintaan ja väkivaltaan Suomen kansalaisia vastaan

      VEROPARATIISITIEDUSTELULAKI OLISI KAADETTAVA - IHMISILLE OIKEUDET YKSITYISYYTEEN SUOMESSAKIN TAKAISIN.

    • Altian viimeisin hinta 7,53 €.

      Eipä tuolla olla puolen vuoden aikana juuri juhlittu, joten paljon melua tyhjästä eli salaliittoteoreetikkojen päistä taasen...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      273
      2760
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      210
      1771
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1482
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      1
      1231
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1176
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      237
      1086
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1022
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      953
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      75
      851
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      750
    Aihe