Vasemmistolainen on henkisesti lapsi aikuisenakin

PieniPiruVasempaan

Vasemmistolainen ihmiskäsitys nostaa jalustalle henkilön, joka elää hetkessä ilman tulevaisuudensuunnitelmia.

Ihanne on impulssiivinen ihminen, joka valitsee jokaisessa hetkessä helpoimman tien koska kaikki muu olisi väärin häntä itseään kohtaan. Jos vasemmistolainen opiskelee, hän opiskelee alaa, jolla todennäköisesti ei saa työtä ja jossa ei tarvitse katsoa huomista pidemmälle ja usein ei edes huomiseen aamuun.

Vasemmistolainen ei pysty itse elättämään itseään. Siksi hän tarvitsee vihollisen.

Vasemmistolaisen vihollinen on ihminen, joka on suunnitellut tulevaisuuden ja toteuttaa sitä. Se on ihminen, joka ei ehkä ole koskaan saanut käytettäväkseen yhtä suuria resursseja kuin mitä vasemmistolainen on käyttänyt, mutta hän on käyttänyt resurssit säästeliäästi ja tehokkaasti ja hiljalleen parantanut asemaansa.

Kun vasemmistolainen on ensi nuorena tuhlannut kaiken ilman huolta huomisesta, hän kääntyy vihollistaan kohtaan ja havittelee sen omaisuutta vain koska sitä on enemmän. Osittain myös siksi, että omat rahat on loppu ja kivan pitää jatkua - mikään muu ei olisi vasemmistolaiselle hedonistille oikein.

Jos kaksi ihmistä lähtee samoista lähtökohdista ja päätyy omien valintojensa kautta eri lopputulokseen, niin kummallakaan ei pitäisi olla mitään oikeutta toisen omaan. Se on liberalismia.
Vasemmisto ajaa vapautta, mutta vain itselleen.

23

233

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ÄlyHoiÄläJätä

      Kirjoitus oli taas kerran yksi hyvin valaiseva esimerkki siitä miten oikeistolaisisilla on vääristynyt kuva vasemmistolaisista. Ihmettelen todella tuota hyvin suppeaa ajatusmaailmaa ja tietämättömyyttä.

      Tiedoksi aloittajalle, niin Vasemmistolaisissa on tavallisia palkansaajia, lääkäreitä, pappeja, ja yrittäjiä sekä muita vastaavia. Heitä jotka näkevät nenäänsä pidemmälle ja ymmärtävät olennaisen, sekä kansan, kuin maamme taloudenkin kannalta.

      Raha ei saa keskittyä harvoille ja valituille, jolloin valtaosa rahasta päätyy kassaholveihin, eikä tue taloutta, eikä luo työpaikkoja, joka vähitellen pitkässä juoksussa johtaa taantumaan.
      Tämän ovat ymmärtäneet monet järkevät lukeneet ja hyvin ansaitsevat, he joilla ahneus ei ole sumentanut aivoja ja jotka tajuavat sen, että loppupeleissä nämä ruohonjuuritason työläiset tekevät työt, jotka tuo leivän meidän kaikkien pöytään, ja että he ovat se arvokas pääoma joka tuottaa, joten heidän hyvinvoinnistaan kannattaa pitää huolen.

      Robotit ovat tulleet jäädäkseen, varjopuolena ne vievät työpaikkoja, mutta he eivät kuluta puolestamme, eivät käytä palvelujamme, eikä kierrätä rahaa ja ne ei tee uusia veronmaksajia ja infrastruktuurin pyörittäjiä.

      • HyväPalkansaajat

        Sekin vielä, että joku menee äänestämään oikeistopuolueita oman edun vastaisesti. Moni vaurastunut palkansaaja ei ymmärrä, että heidän mahdollisuutensa varastumiseen on johtunut SDP puolueen politiikan antamista edellytyksistä ja joku mahdollisuuden saanut tavallinen palkansaaja on pärjännyt saamillaan korteilla paremmin kuin toinen, samoin kuin päärjämiset keillä tahansa yrittäjillä ja politiikoillakin. Pärjääminen ei tarkoita sitä, että nyt on oikeistolainen.


      • termit_kuntoon

        haluan puuttua tähän saamillaan korteilla pärjäämiseen. Kun Suomessa on sangen syrjintää vastustavat lait ja tasa-arvo jollain tapaa toiminnassa niin mitä ovat ne kortit jotka tämän vesittävät? Kun Suomen sanotaan olevan hyvinvointivaltio jossa asuu maailman onnellisimmat ihmiset ja PISA-testit sujuvat kai aika hyvällä tasolla niin mitä ovat nämä kortit? Kuka jakaa nämä kortit? Kenelle ja miksi? Miten se jako tapahtuu? Onko Suomessa pärjääminen korttien varassa?

        Vai onko kyse siitä, että laiska, kohtuuton, heikkolahjainen tai henkisesti lapsi on ikävämpi ilmaisu kuin "saadut kortit" ? Onko helpompi vedota joihinkin illusatorisiin kortteihin ja maailman pahuuteen kuin oman elämän kuntoon saattaminen? Onko vaikeaa ottaa vastuuta itsestään kun on niin huonot kortitkin, ja kääntäen kuuluuko parempia kortteja kantavien kantaa vastuu muiden huonoista korteista? Korttipelien logiikalla tämä on aika ontuvaa nollasummapeliä. Onko omien asioiden oma laiminlyönti, leväperäisyys tai kerrassaan ryssiminen (anteeksi, ei venäläisille pahalla, kyse on perisuomalaisesta ilmaisusta) yhtä kuin "saadut huonot kortit"?

        Oikeasti "huonot kortit" saaneita lienee 2 % väestöstä tai alle. Siis niitä joiden pälli ei oikeasti riitä yhtään mihinkään ja hyvin perustein voidaan katsoa syyntakeettomiksi, kerrassaan holhottaviksi. Sellaiselta ei voi vaatiakaan omien asioiden hoitoon kykyä ja se voidaan sallia kliinisin perustein. Hyvinvointiyhteiskunnan kuuluukin hoitaa nämä vähäosaiset. Näiden poloisten pälli ei kyllä riitä mistään korteistakaan länkyttämiseen. Mainittu prosentti perustuu Gaussiin. Se joka Gaussia epäilee promotoi silloin ainoastaan sellaista ajatusta että näitä tapauksia olisi merkittävästi enemmän, mikä ajatuksena kaivaa itse omaa hautaansa.

        Kuka muistaa enää termiä yhteiskuntakelpoinen? Saako huonoilla korteilla siihen sitten jotain handicappia, asettumalla em. onnettomien ihmisten ryhmään? Mitä tarkalleen ihmisenä voittaa ryhtyessään väkisin debiiliksi? Edelleen: mitä lasketaan huonoiksi korteiksi, ja ovatko ne suhteellisia? Mikä on huonoin mahdollinen kortti, ja mikä paras? Kyllä kai niistä tulee olla perillä. Miltä ne näyttävät?

        Selittämisen taakka on tällaisten ilmaisujen esittäjällä ja käyttäjillä. Ennenkuin kuulen uskottavaa tai rehellistä selvitystä on pakko päätyä seuraavaan. Lapselle sallitaan se, ettei ole kasvanut vielä kypsäksi omien asioiden hoitamiselle, jolloin aikuistuminen ilman kasvamista kypsäksi, vastuulliseksi tai edes viitseliääksi tarkoittaa huonojen korttien saamista, jolla voi puolustaa jatkossakin omaa leväperäisyyttään ja hällä-väliä-elämäntapaa.


    • pitkäsatu

      Mihin avaajapelle pyrkii jorinallaan.?

    • Kohtuuttomuus

      Lapsena menin mistä aita oli matalin ja oli paljon muuta hauskempaa tekemistä kuin lukeminen, niin siitä olen saanut maksaa sen, että olen ollut pienituloinen, vaikkakin olen tehnyt vastuullista ja yhteiskunnalle hyödyllistä työtä.

      Ei me kaikki voida olla hyvätuloisia yritysjohtajia, jonkun on hoidettava nuo heikommin palkatutkin ja likaisimmatkin työt, hoidettavia lapsia, siivottava, myytävä, palveltava, tehtävä ruokia ja korjattava sitä sun tätä. Ok jos ja kun saat edes kohtuullisen palkan ja saat pitää työsi sekä tulet nippa nappa toimeen, sekä selviät kunnialla perheesi elättäjänä.

      Entä kun on ollut pieni palkka, ja toimeentulo, ja kun olet raatanut tunnollisesti työsi eteen lähes koko elämäsi ajan, ja jos sairastut tai jäät itsestäsi riippumattomasta syystä ikäihmisenä työttömäksi, tahi eläkkeelle, niin huomaatkin, että nyt saat pientä eläkettä, työttömyyskorvausta, sairauspäivärahaa, ja että Hallitus rokottaa juuri eniten meitä pienituloisia. Vaikka voidaan sanoa, että meitä on käytetty aikaisemmin hyväksi ja teetetty pienellä mitättömällä palkalla työt, joiden hedelmät on muut hyväosaiset korjanneet.

      Siis joku kohtuus riistollakin. Rikkaiden etuuksiin kuuluu, että he elävät leveämmän pöydän ääressä, kun muut tekevät heidän eteensä ne raskaimmat, vaativimmat, ja likaisimmat työt, hoitavat ja opettavat heidän jälkikasvujaan.

      • NäinSeMennöö

        Te olette hyödyttömiä ja turhia sen jälkeen jos teistä ei ole enää kapitalisteille hyötyä.


      • silmäni_aukenivat

        Ensin puolustat huoletonta lapsuuttasi ja nuoruuttasi, sitten vähäistä opiskeluasi ja hauskanpitoa sillä että ne pienituloisetkin työt (aivan oikein) on myös jonkun tehtävä. Tämähän ei liity millään tapaa siihen että eläkkeesi tulee olemaan pieni? Tässä kohtaa se siis tapahtuu. Se hopealangan katkeaminen. Muu kaikki riisto ja hyväksikäyttö pienellä palkalla jne. sen jälkeen onkin sitä tavanomaista liturgiaa ja itkemistä.

        Luultavasti sinun kuuluu saada samaa eläkettä kuin suurituloisten niin oikeus toteutuu, tai ehkä hallituksen ei pitäisi rokottaa hauskaa pitäneitä niin paljon. Mahdollisesti olet sitä mieltä etteivät suurituloiset juuri veroja maksa.

        Kiitos, nyt ymmärrän.


    • PieniPiruVasempaan

      Ajattelin laittaa hiukan vastapainoa tuolle oikeistolaisuuden arvostelulle.
      Arvostelu osui aika hyvin maaliinsa.

      Miksi omaisuus ei saisi mennä niille, jotka tekevät sen eteen töitä?
      Jokainen voi parantaa omaa asenmaansa huomattavasti vain tekemällä enemmän. Hyvin harva asia vaatii suurta älykkyyttä. Ahkeruudella pääsee pitkälle.

      On nurinkuirista, että menestyminen sallitaan erityisesti niille, joilla on hyvät geenit kunhan ei menesty teknisellä tai taloudellisella alalla.

      Jääkiekkoilijan suuret palkkiot hyväksytään, vaikka sen koko uran aikana tehty työmäärä rajoittuu muutamaan vuoteen ja menestyminen on erittäin riippuvainen geeneistä. Kaikein lisöksi hyvät jääkiekkoilijat tulevat jääkiekkoilijasuvuista (varmaan geenien takia). Sen sijaan useamman polven taloushemmoja paheksutaan.

      Myös lottovoitto on hyväksytty tapa rikastua. Se ilmeisesti johtuu siitä, ettei varmasti ole tehnyt mitään ansaitakseen sitä.

      Kaikenkaikkiaan vasemmistolainen ajattelu perustuu vihaan niitä kohtaan, jotka tekevät systemaattisesti ja pitkään töitä tavoitteiden saavuttamiseksi - ellei kyse ole taiteilijasta tai jääkiekkoilijasta.

      Ei ole mitään syytä sille, miksi erinomainen sijoittaja ei ansaitsisi rahojaan yhtä hyvin kuin urheilija ja paljon enemmän kuin lottovoittaja. Ei ole myöskään mitään perustetta sille, miksi 10 kertaa enemmän tekevä ihminen ei saisi 10 kertaa enemmän tuottoa.

      Laiskan palkitseminen suuremmalla osalla työnsä tuloksesta kuin ahkeran johtaa yhteiskunnan rapistumiseen koska työ ei kannata. Jos työ ei kannata, yhä useampi jättää sen tekemättä milloin milläkin verukkeella. Sitä ei minkään maan talous kestä, kokeiltu on ja kokeilu on käynnissä mm Venezuelassa.

      • järkeäjärjestelmään

        Kokoomuslaiset ovat suurin verovaroja kuluttava ryhmä. Kokoomuslaiset ovat rikastuneet veronmaksajien rahoilla eivät omalla työllään , maatalous erinomainen esimerkki.
        On kansantaloudellisesti järjetöntä rahoittaa kannattamatonta yritystoimintaa joka mahdollistaa pienen ryhmän rikastumisen muiden tekemällä työllä , näinhän kokoomuslaiset yrittäjät toimivat , elävät verovaroilla tekemättä työtä.


      • PieniPiruVasempaan
        järkeäjärjestelmään kirjoitti:

        Kokoomuslaiset ovat suurin verovaroja kuluttava ryhmä. Kokoomuslaiset ovat rikastuneet veronmaksajien rahoilla eivät omalla työllään , maatalous erinomainen esimerkki.
        On kansantaloudellisesti järjetöntä rahoittaa kannattamatonta yritystoimintaa joka mahdollistaa pienen ryhmän rikastumisen muiden tekemällä työllä , näinhän kokoomuslaiset yrittäjät toimivat , elävät verovaroilla tekemättä työtä.

        Tuota noin, miten sen sanoisi ilman, että joudut naurunalaiseksi kaikkien silmissä...
        Sanotaan sitten suoraan: maanviljelijät ovat Keskustalaisia, siis Keskusta, ei Kokoomus.

        Annetaan kuitenkin pisteet siitä, että yritit ja molemmat alkavat K:lla. Kristilliset olisi ollut vielä enemmän pielessä eli et alittanut tasoasi, ehkä jopa hiukan ylitit koska ensmmäinen kirjain on sentään se, joka kirjoitetaan isolla.


      • kusetuskos
        PieniPiruVasempaan kirjoitti:

        Tuota noin, miten sen sanoisi ilman, että joudut naurunalaiseksi kaikkien silmissä...
        Sanotaan sitten suoraan: maanviljelijät ovat Keskustalaisia, siis Keskusta, ei Kokoomus.

        Annetaan kuitenkin pisteet siitä, että yritit ja molemmat alkavat K:lla. Kristilliset olisi ollut vielä enemmän pielessä eli et alittanut tasoasi, ehkä jopa hiukan ylitit koska ensmmäinen kirjain on sentään se, joka kirjoitetaan isolla.

        No eipä se et maajussit? Mutta markkinataloudessa maksetaan 4 miljardia yritystukea? Eli enemmän kuin maataloustukea, tämähän on aivan fantastista vai mitä porvari? Mites se Stubilo keksikään omasta päästään................


      • vasassa
        PieniPiruVasempaan kirjoitti:

        Tuota noin, miten sen sanoisi ilman, että joudut naurunalaiseksi kaikkien silmissä...
        Sanotaan sitten suoraan: maanviljelijät ovat Keskustalaisia, siis Keskusta, ei Kokoomus.

        Annetaan kuitenkin pisteet siitä, että yritit ja molemmat alkavat K:lla. Kristilliset olisi ollut vielä enemmän pielessä eli et alittanut tasoasi, ehkä jopa hiukan ylitit koska ensmmäinen kirjain on sentään se, joka kirjoitetaan isolla.

        Koski on kokoomuslainen veroloinen.


      • järkeä_jaossa_halvalla
        järkeäjärjestelmään kirjoitti:

        Kokoomuslaiset ovat suurin verovaroja kuluttava ryhmä. Kokoomuslaiset ovat rikastuneet veronmaksajien rahoilla eivät omalla työllään , maatalous erinomainen esimerkki.
        On kansantaloudellisesti järjetöntä rahoittaa kannattamatonta yritystoimintaa joka mahdollistaa pienen ryhmän rikastumisen muiden tekemällä työllä , näinhän kokoomuslaiset yrittäjät toimivat , elävät verovaroilla tekemättä työtä.

        parahin järkeä järjestelmään: Mietitäänpä hetki sinun järkeäsi. Kirjoitit
        "On kansantaloudellisesti järjetöntä rahoittaa kannattamatonta yritystoimintaa joka mahdollistaa pienen ryhmän rikastumisen muiden tekemällä työllä , näinhän kokoomuslaiset yrittäjät toimivat , elävät verovaroilla tekemättä työtä."

        Kääntäen: on siis mielestäsi kansantaloudellisesti järkevää rahoittaa kannattavaa yritystoimintaa joka mahdollistaa suuren ryhmän rikastumisen jne.

        Tämä talouden Nobel-palkinnon arvoinen mielipide menettää hiukan uskottavuutta sen rinnalla että mielestäsi yrittäjyys (varsinkaan jotenkin "kokoomuslainen") ei tarkoita työntekoa ollenkaan. Tämä kertoo sen, ettet ole yrittäjä, tai ainakaan enää. Ja tämä taas päätellen siitä että mielestäsi kannattamaton yritystoiminta voi ylipäänsä yhtään ketään rikastuttaa kovin pitkään. Niin, onhan tämä kyllä järkevää jos yhä asuu 50-luvun Neuvostoliitossa.

        Jos seisot totisesti mielipiteittesi takana et voi olla töissä ollenkaan. Yksityiselle yrittäjälle et voi tehdä työtä, koskapa työsi on kannattamatonta ja rikastuttaa vain yrittäjää, joka on ilman muuta kokoomuslainen joka elää verovaroilla tekemättä työtä. Voi miettiä mitä teit työksesi missä ainoastaan köyhtyy ja miksi siihen suostuit. Valtion yhtiössä taas palkkasi maksaa "valtio"... joka muuten pyörii kuulemma verovaroilla. Muussa tapauksessa, sossutukesi maksaa lopulta myöskin muuan "valtio"...

        Olen taipuvainen uskomaan että valtio koostuu siinä asuvista ihmisistä, myös sinusta. Olet varmasti selvillä suhteestasi ja asemastasi valtion kanssa.


    • MaataIousIoiset ovat seIIaisia kun sinä vasemmistoIaiset kuvaiIet! MaataIoussyöttiIäät saavat viiden (5) miIjardin vuosittaiseIIa tueIIa noin neIjän ja puoIen miIjardin tuIoksen!
      TääIIä insinöörinä esiityvä kepuänkyrä ei edes tiedä miten paIIon tiIavuus Iasketaan!
      HuIIujen huoneeIIa tuuIee.
      KepuhuIIuuden ytimessä ToIIiskomaassa, entinen EteIä-Pohjanmaa, tyhmyys, viha, kauna ja kateus on puhjennut upeaan kukkaan. Tämä varsinainen syöttiIäsmaakunta ei pysty koskaan edes itseään eIättämään, vaan Ioisii toisten työn tuIoksissa.
      On heiIIä, siis kepuänkyröiIIä ja varsinkin toIIiskoiIIa, ja vain heiIIä, Ioputon viisauden ja tiedon Iähde ja se on ÄIypeIi. Siinä peIissä ihmispaskaa nämä mitättömät paskiaiset vetävät naamoihinsa

      • PieniPiruVasempaan

        Kirjoituksesi on hyvä esimerkki siitä, että vasemmistolaisuus perustuu vihaan ja kateuteen.
        Jutussasi ei ole päätä eikä häntää :D


      • asijantuntija

        Oikeistolaiset voimat ovat muuttaneet suomen venäjänkaltaiseksi "varkaiden valtakunnaksi" , kuten eräs HS toimittaja venäjää kuvasi.
        Porvarilliset voimat ovat tuhoamassa suomen atomipommin kaltaisella SOTE ratkaisullaan.
        Viha köyhiä ja työttömiä kohtaan on nykyhallituksen käyttövoima.


      • PieniPiruVasempaan
        asijantuntija kirjoitti:

        Oikeistolaiset voimat ovat muuttaneet suomen venäjänkaltaiseksi "varkaiden valtakunnaksi" , kuten eräs HS toimittaja venäjää kuvasi.
        Porvarilliset voimat ovat tuhoamassa suomen atomipommin kaltaisella SOTE ratkaisullaan.
        Viha köyhiä ja työttömiä kohtaan on nykyhallituksen käyttövoima.

        On huomioitavaa, että et pysty perustelemaan väitettäsi millään mittarilla.

        Jos oikeistolaiset voimat olisivat todella vallalla, meillä ei rikkain 10% maksaisi 70% kaikista veroista, vai olisiko se luku vielä korkeampi, jos SDP olisi vallassa?


    • MrBurns

      Mielenkiintoinen dokkari. Mielenkiintoinen näin sote keskustelun alla, minuuteista 16:12 eteenpäin Saksalainen näkökanta yksityistämiseen. Oikeistolaista vai vasemmistolaista ajattelua?
      https://www.youtube.com/watch?v=DuNLJkOVzVg

    • arvokas_kokemus

      Allekirjoitan suurelta osin aloittajan teorian. Seurustelin vuosia naisen kanssa joka SALASI vasemmistolaisuuttaan. Asia kävi ilmi sellaisissa merkeissä mikä tekee hallaa aatteen oletetuille omille periaatteilleen. En minä mikään yltiökapitalisti ole, kiinnostaapahan vain että rahaa riittää huomisellekin. Voin sallia myös jopa ajatusleikin ja keskustelun vasemmistolaisuudesta. Mietin vaan että miksi mikään luultavasti jollekulle omalta tuntuva ja vakaasti perusteltu aate pitää piilottaa ja vissiin hävetä? Kuinka rehellisenä voi kihlattua pitää kellekään tai millekään kun piilottaa niitä kommahtavia lehtiään ja aatettaan (ja kaljapullojaan) mutta istuu mukavasti amerikkalaisen moottoripyöräni kyytiin jonka ostin miljoonaperinnölläni? Yltiöleveä amerikanauto mallia "Imperial" olisi ollut kornia nähtävää sekin. Lailliselle perintökaarelle en voi äkkisältään sentään mitään, ja enpä ehtinyt ostaa meille kämppää joka olisi voinut vaikka kelvata suoraan ilman työntekoa.

      Jatko-opintoni aikanaan edellyttivät ylioppilastutkintoa ja se Ullanlinnanmäki oli kuulemma juuri oikea paikka minunlaiselleni riistoporvarille, vaikken ole vappuja koskaan mennyt siellä viettämään kun ei ole tuntunut "aatteellisesti" tärkeältä. Hänen valistamana korkeakoulu kuuluu siis riistäjille. Tätä kuuntelin kun kannoin häntä kotiin jättämättä heitteille. Eipä lukenut exäkään milloinkaan moista kapitalistista oppiarvoa, kävin hänen mielikseen kyllä parikin kertaa Hakaniemessä... joustaa voi ilmeisesti kun on sittenkin siihen varaa ja varma itsestään, eikä ehdottoman kiveen hakattuja, elämää kuristavia periaatteita. Näinpä sitten todellisia maailman vääryyksien poistajia ja elämänsä voittajia Voiton Päivänä, hurmoshenkeä ja erilaista uskomatonta puppua. Vaikka yritän jotain sallia ja ymmärtää homma meni sietämiseksi ja kaatui siis taas minun kannettavaksi.

      Nyt myös tiedän miltä kuulostaa jokseenkin alkoholisoitunut vasemmistolainen ja siten oikein reilusti emansipoitunut nainen jolta evätään pääsy ravintolaan liikojen pohjien vuoksi. Tätä ei pelasta tai muuta yksikään koulutettu tai älykkäänä pidettävä lääkäri, toimittaja ja mitä niitä olikaan. Heidän vahinkonsa on samaistua siihen mitä tässä tarkoitan.

      Mielenkiintoista oli myös nähdä kuinka vasemmistolainen järjesti minut asunnottomaksi. Pidin perintöäni salassa, koska halusin nähdä kuinka tavallista asiansa hoitavaa duunaria vasemmistolainen kohtelee ilman että raha vaikuttaa asiaan. Aloin väsyä erilaiseen leväperäisyyteen, jatkuvaan siivottomuuteen, laiminlyötyihin kissoihin, juomisen katsomiseen (kun laki vaatii selvää kuskia) ja ihme pilvilinnoihin. Hermo meni ja kävin kuulemma pelottavaksi. Voihan olla toki aika ärsyttävää kun yritän olla sananmukaisesti tolkun kunnollinen. Sen voin myöntää ilomielin.

      Kiitos hänelle. Nyt tiedän. Nykyään menee oikein mukavasti.

    • Per-kel
    • Peräänkulutus

      Meillä on koulutus ja palkansaajat parasta olemassa olevaa pääomaa, johon kannattaa satsata nyt ja tulevaisuudessa.

      Osaaminen, työnilo, terveys, hyvinvointi ja innovatiivisuus on se, joka tuottaa ja pitää talouden kunnossa ja talouskehityksen maailman kärjessä.

      Työntekijöiden arvostaminen ja heidän huomioiminen sekä ottaminen mukaan päätöksiin ja suunniteluun kantaisi hedelmää, ja loisi yhteistyö henkeä ja päästäisiin parhaaseen mahdolliseen tulokseen.

      Nykyään suunta on huolestuttavalla tavalla kääntynyt toiseen suuntaan, ja työnilo sekä yhteenhiileen puhaltaminen on enää muisto vain.

    • RealismiaKehiin

      On mielenkiintoista seurata miten vasemmistolaisuutta herjataan. Täälläkin on selvästi menossa vasemmistolaisten herjaus, ilmeisesti tavoitteen on kerätä tietämättömien kannatusta/ hämärtää todellista tietoa todellisesta poliittisesta edunvalvontajärjestelmästä. Onko etujeni vastaisesti todella hienoa äänestää porvaria. Kyseessähän on selvää mielikuvamarkkinointia.
      Ettekö ymmärrä / hyväksy että politiikka ja ammattiyhdistystoiminta on vain omaa sekä oman ryhmän edunvalvonta, samoin kuin työantajajärjestöilläkin.
      Jokaisen ihmisen tulisi ymmärtää, että kaikissa vaaleissa kannattaisi äänestää ainoastaan omien etujensa puolesta työskenteleviä puolueita / edustajia.
      Kokoomus on suurpääoman sekä erittäin suurituloisten edunvalvontapuolue. Suomessa omaisuutensa / tulojensa mukaisesti tähän ryhmään kuuluisi n. 5 % ihmisistä. Keskustapuolue on suurtilallisten edunvalvontapuolue, joita on alle 2-3 % ihmisistä. SDP on hyväpalkkaisten edunvalvontapuolue, joita on n. 20 % ihmisistä. Vasemmistoliitto on pienipalkkaisten, pieneläkeläisten, sairaiden, työttömien, jne. edunvalvontapuolue.
      Lisäksi on lukuisia yhden asian- sekä aatteellisia pienpuolueita.
      Pääministeri ja hallituskin lainsäädäntöelimenä näyttää nykyisin olevan liittynyt osaksi poliittisen taustansa edunvalvontaa, vaikka sen pitäisi toimia koko kansan hyvinvoinnin vaalijana.
      Median omistaa valtaeliitti, joka toimiin omien sekä oman viiteryhmänsä edunvalvojana, jolla valtaeliitti pyrkii varmistamaan kansan enemmistön kannatuksen, vaikenemalla/ kertomalla osatotuuksia, sekä esittämällä jopa muunneltua totuutta.
      Osana edunvalvontaan toimii myös lobbaus, mielikuvamarkkinointi, harhautusyritykset, lahjonta, jne. tavoitteena lakiesityksen kannatus, jotta saadaan turvattua lakisääteisesti oman ryhmänsä edut.
      Millähän edunvalvontaryhmittymillä on varaa käyttää rahaa markkinointiin?

    • siirieisuvaitse

      Aloittaja kuvasi likipitäen täydellisesti vasemmistolaisen ,tuohon liittäisin vielä henkilökuvauksen:Miespuolinen vasemmistolainen villapaita päällänsä,pitkä tukka "muodikkaasti" miesnutturalla, pitkä parta harvana harottaen ja vihreätä teetä pikkukupista lipittä'mässä pikkusormi pystyssä opettavaisia "totuuksia" jokaiselle mielellään kertoilemassa!

      Tai suunnittelemassa "alpakkajuttuja" samanhenkisessä porukassa,,jossa ei karsasteta jointinkaan vetäisyä!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      151
      2682
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      179
      1568
    3. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      103
      1463
    4. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      129
      1432
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1197
    6. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      42
      1155
    7. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1142
    8. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      101
      1130
    9. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      49
      1117
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      75
      1007
    Aihe