Tiputetaan pois ne joissa olisi X-Factoria

äksfaktor

Ei voi millään ymmärtää miksi kaikki, jotka ovat hyviä, tiputetaan pois?! Eikö tämä ohjelma juurikin etsi näitä, joissa olisi tätä jotain. Hohhoijaa!

7

177

  Vastaukset

  • Juuri eilen tapahtui suuri vääryys, kun hyvä laulaja tiputettiin pois siinä lopussa. Tällä suomeksi laulavalla pojalla oli todella hyvä ääni ja ajattelin jo valmiiksi, että alan seuraamaan jatkoa ja hänen pärjäämistään!!
   MG tiputti ja jätti kilpailuun räppärin, joka oli kyllä maailman surkein ja ala-arvoisin!!!

  • Minusta siellä on ollut vasta tasan 2 laulajaa tähän mennessä. Se vanhoja laulellut + toinen poika joka putosi. Muut ovat olleet tähän mennessä aivan ala-arvoisia.

   Bändeistä, en ymmärrä miksi ne 50-lukua kopioivat naiset saivat jäädä? Ei niillä ollut mitään uutta annettavaa eikä edes kunnon lauluääntä verrattuna alkuperäisiin.

   Ja tuomarit ne vasta sikahuonoja ovat. Formaatti on mennyt lapselliseksi vouhottamiseksi.

   Yksi asia mikä minua myös ärsyttää on Michael Monroen hikoaminen. Onko sillä joku mummotauti, eli vaihdevuodet, onko se sairas, vai miksi sillä aina valuu vesi valtoimenaan.

  • En ymmärrä tuota Aaltosta..miks ihmeessä se tiputti Merin pois?????? Sillä tytöllä oli niin erikoinen ja hyvä ääni ja hän oli se syy miksi vielä seurasin ohjelmaa. No eipä tarvi enää :((

   Miksi aina huonommat pääsee jatkoon??

   • Samoin, pidin hänen äänen väristään. Ei mitään väkisin väännettyä keinotekoista, vaan lahjakkaalle ihmiselle tunnusomaista aitoa ja koskettavaa. Aika lailla epäselväksi jäi, mikä mahtoi olla pudottamisen syy.


   • pahoillaniminäkin kirjoitti:

    Samoin, pidin hänen äänen väristään. Ei mitään väkisin väännettyä keinotekoista, vaan lahjakkaalle ihmiselle tunnusomaista aitoa ja koskettavaa. Aika lailla epäselväksi jäi, mikä mahtoi olla pudottamisen syy.

    En minäkää oikeen ymmärrä miks tiputti. Tuntu jo huonolta pilalta, kun noin hyvä laulaja poistetaan kisasta. Ei siis mitään järkeä!!


  • kestää pöhönaamaista kv prinsessaa enää toista kertaa? Luulen että käy kunnon ja hermojen päälle pahemman kerran.

  • Kateuksissaa tämä prinsessa tiputtaa pelistä kaikki itseään paremmat laulajat ja jättää keskinkertaisuudet kisaamaan. :D

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   2171