Tiputetaan pois ne joissa olisi X-Factoria

äksfaktor

Ei voi millään ymmärtää miksi kaikki, jotka ovat hyviä, tiputetaan pois?! Eikö tämä ohjelma juurikin etsi näitä, joissa olisi tätä jotain. Hohhoijaa!

7

176

Vastaukset

 • Juuri eilen tapahtui suuri vääryys, kun hyvä laulaja tiputettiin pois siinä lopussa. Tällä suomeksi laulavalla pojalla oli todella hyvä ääni ja ajattelin jo valmiiksi, että alan seuraamaan jatkoa ja hänen pärjäämistään!!
  MG tiputti ja jätti kilpailuun räppärin, joka oli kyllä maailman surkein ja ala-arvoisin!!!

 • Minusta siellä on ollut vasta tasan 2 laulajaa tähän mennessä. Se vanhoja laulellut + toinen poika joka putosi. Muut ovat olleet tähän mennessä aivan ala-arvoisia.

  Bändeistä, en ymmärrä miksi ne 50-lukua kopioivat naiset saivat jäädä? Ei niillä ollut mitään uutta annettavaa eikä edes kunnon lauluääntä verrattuna alkuperäisiin.

  Ja tuomarit ne vasta sikahuonoja ovat. Formaatti on mennyt lapselliseksi vouhottamiseksi.

  Yksi asia mikä minua myös ärsyttää on Michael Monroen hikoaminen. Onko sillä joku mummotauti, eli vaihdevuodet, onko se sairas, vai miksi sillä aina valuu vesi valtoimenaan.

 • En ymmärrä tuota Aaltosta..miks ihmeessä se tiputti Merin pois?????? Sillä tytöllä oli niin erikoinen ja hyvä ääni ja hän oli se syy miksi vielä seurasin ohjelmaa. No eipä tarvi enää :((

  Miksi aina huonommat pääsee jatkoon??

  • Samoin, pidin hänen äänen väristään. Ei mitään väkisin väännettyä keinotekoista, vaan lahjakkaalle ihmiselle tunnusomaista aitoa ja koskettavaa. Aika lailla epäselväksi jäi, mikä mahtoi olla pudottamisen syy.


  • pahoillaniminäkin kirjoitti:

   Samoin, pidin hänen äänen väristään. Ei mitään väkisin väännettyä keinotekoista, vaan lahjakkaalle ihmiselle tunnusomaista aitoa ja koskettavaa. Aika lailla epäselväksi jäi, mikä mahtoi olla pudottamisen syy.

   En minäkää oikeen ymmärrä miks tiputti. Tuntu jo huonolta pilalta, kun noin hyvä laulaja poistetaan kisasta. Ei siis mitään järkeä!!


 • kestää pöhönaamaista kv prinsessaa enää toista kertaa? Luulen että käy kunnon ja hermojen päälle pahemman kerran.

 • Kateuksissaa tämä prinsessa tiputtaa pelistä kaikki itseään paremmat laulajat ja jättää keskinkertaisuudet kisaamaan. :D

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  164
  6689
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  172
  3201
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  68
  1949
 4. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  134
  1298
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  31
  563