Läheltä liippaa

Mikä mahtaa olla Kauhavan sijoitus? Ettei vain olisi yksittäisistä kunnista huonoin, kun väkivalta on selkäytimessä?
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005600099.html?share=ce112ddc129a3673b78a03f46c37f88a

23

602

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joo-en-lyö-ketään

      Sulla on vissiin joskus ollut joku kauheassa puutteessa oleva surkimus, kun tunnut puhuvan kokemuksen äänellä. Oot niin satanan ärsyttävä jotta sua ei voi olla hakkaamatta.

    • raakapeli

      Olen seurannut muutamaa tapausta erotilanteessa ja tullut siihen tulokseen, että Suomessa on sääntö syyttää miestä lyömisestä.

      Naista neuvotaan, että kunhan saat miehen lyömään itseäsi niin voitat kaikki asiat. Mies ajetaan kotoa pois, nainen saa lapset ja hyvän tulotason.

      Pitkän liiton ajalta ei ole yhtään pahoinpitelystä todistetta. Ei mustelmia, ei poliisiilmoituksia, ei naapurin kokemusta mutta kunhan nainen sanoi niin siitä tulee totuus.

      Lastensuojelussa, koulussa ja naisryhmässä sanotaan, että täytyyhän siinä olla jotain perää, kun nainen sanoo noin.

      Näistä esityksistä sitten laaditaan tilastoja joissa vaaditaan naiselle lisäsuojaa ja etuuksia. Nämä asiat on Suomessa menneet täysin överiksi.

      Jos todella naisella todetaan mustelmia ja poliisi selvittänyt jutun niin ehdottomasti miestä on rangaistava mutta nämä keksityt erotilanteen vuoksi tehdyt väitteet on rangaistava naiselle lasten huoltajuuden menetyksellä, niin johan loppuvat.

      Yhteen aikaan oli muotia syyttää miestä lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä mutta naiset luopui siitä, kun huostaanotto tapahtui sen jälkeen.

      • Urbaanilegendaa. Perättömästä syytöksestä saa kovan rangaistuksen. Se ei ole tarua, että naiset häpeävät ja piilottelevat vammojaan.
        Tuskin tuo edes riittää, että joka kolmas piestään jossain vaiheessa. Turhan moni myös puukotetaan humalassa hengiltä. 😡


      • mohammed_mean_agony

        Kyllä ne on pääasiassa tuontitavaraa.
        Tänään Kanta-Hämeen käräjäoikeus on poliisin esityksestä vanginnut 20-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä raiskauksen yrityksestä sekä pahoinpitelystä.
        Käräjäoikeudelta saadun tiedon mukaan vangittu mies on nimeltään Nyansumana Dampha. Taitaa olla jo kolmannen sukupolven Kauhavalainen.


      • mohammed_mean_agony kirjoitti:

        Kyllä ne on pääasiassa tuontitavaraa.
        Tänään Kanta-Hämeen käräjäoikeus on poliisin esityksestä vanginnut 20-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä raiskauksen yrityksestä sekä pahoinpitelystä.
        Käräjäoikeudelta saadun tiedon mukaan vangittu mies on nimeltään Nyansumana Dampha. Taitaa olla jo kolmannen sukupolven Kauhavalainen.

        Jos kaikki Suomalaiset raiskaajat pantaisiin vankilaan, niin vankien määrä moninkertaistuisi. Mistä ylipäätään löydettäisiin tila 15 000 raiskaajalle?
        Vankeinhoitolaitos on vain tyytyväinen etteivät naiset tee rikosilmoitusta kun raiskaaja on tuttu. 😒


      • Perheelle pitää olla sitä, ja tätä, mies pidentää työ päivää, niin mies on aina pois, ja ei ole läsnä, Miehen syy. Jos olet kotona, olet tiellä ja kuuntelet naputusta kuinka naapurissa on kaikki parempaa. Miehen syy. Sitten tulee nämä uusio perheet. Se on täysin "maharotoon" yhdistelmä, Siinä uusio äiti on sitten mustasukkainen miehen edellisestä parisuhteesta olevista lapsista. Miehen syy.. Kun nuoret miehet tajuaisivat naisen lokiikan, Ensin alussa kaikki näyttää auvoiselta, Sitten tulee raha riidat, kun miehen ei saisi olla tekemisis ex. vaimon ja lasten kans. Miehen syy.Vakka mihinkä menet, siellä on näitä eronneita ja karanneita korvaamattomia nais ihmisiä tuplaten miehiin verrattuna. Miesten syytä.


      • olisko_Suojaväri
        nuorissa_on_tulevaisuus kirjoitti:

        Jos kaikki Suomalaiset raiskaajat pantaisiin vankilaan, niin vankien määrä moninkertaistuisi. Mistä ylipäätään löydettäisiin tila 15 000 raiskaajalle?
        Vankeinhoitolaitos on vain tyytyväinen etteivät naiset tee rikosilmoitusta kun raiskaaja on tuttu. 😒

        Mahtuuhan jo LSKn tiloihinkin 500 raiskaajaa. Ja parhaimmillaan on löydetty tilat 30000 raiskaajalle ja vielä syötetty pahaa puuroakin.
        Olihan tilastoissa nuo Tapanilankin raiskaajat "suomalaisia", mutta kovasti olivat ottanneet aurinkoa.

        Mutta aina kun tapahtuu kulttuurin rikastus, niin syy tapahtuneeseen johtuu valkoihoisen miehen vihapuheessa. Jatkuva negatiivissävytteinen puhe saa kunniavieraamme raivonvaltaan. Kun vielä palleissa on kova paine, niin päässä oleva paine ja palleissa oleva paine täytyy jotenkin purkaa.

        Vikaa on myös kevytkenkäisesti pukeutuneissa valkoihoisissa naisissa.. köh köh myöhään illalla liikkuvissa naisissa... köh köh ylipäätään ulkoliikkuvissa naisissa. Miksi ihmeessä naisten pitää liikkua ulkona, kun kerran sisälläkin voi olla??

        Meidän on suvaittava kunniavieraitamme ja ymmärrettävä muita kulttuureita, jotka ovat kaikki parempaa kuin oma kulttuurimme. Sanonta maassa maan tavalla ei päde täällä. He tuovat kaikesta huolimatta omat maan ja uskonnon tapansa rajan yli vaikka ne ovat perussyyt omasta maasta poistumiseen.

        T. Orpo / Nerg epävirallinen muistio 2016

        Raiskaustapauksissa ehdollista ja korvaukset joita ei koskaan tarvitse maksaa,
        Käytettävä tuomiolauselma:

        Oikeus jätti nuorukaisen rangaistukseen tuomitsematta perusteella, ettei tällä ollut ollut tarkoitusta vahingoittaa tyttöä, vaan pikemminkin toimia tämän parhaaksi.

        Oikeuden mukaan nuorukaisen teot ovat olleet kulttuurisista syistä anteeksiannettavaan tekoon rinnastettavia. Olihan tyttö ollut liikkeellä yksin, ilman miespuolista saattajaa ja pukeutunut provosoivasti.

        Käräjäoikeus katsoi lisäksi, että nuorukaisen menettely johtui myös tämän alhaisesta koulutustaustasta.

        Suomalaistaustaisen on taasen hankala saada yli 2 vuoden vankeustuomiota lievästä sukupuolielimen luvattomasta käyttöönotosta.


    • Tuo raiskaus kortti, alkaa näyttämään samanlaiselta kuin rasisti kortti. Kun nainen tulee jäljestä päin katuma päälle, se olikin raiskaus


      • ILKKA-MATU-SANOMAT

        Ilmeisesti täytyy Ilkasta kaivaa ihan tuore!

        Julkaistu 13.03.2018 21:31
        Oikeusministeri Häkkänen haluaa kovempia rangaistuksia lapsiin kohdistuvista seksuaalirikoksista

        Oikeusministeri Antti Häkkänen (kok.) esittää lapsiin kohdistuvien seksuaalirikosten rangaistusten kiristämistä. Ministerin mukaan rikoslakiin tulisi lisätä uusi säännös törkeästä lapsen raiskauksesta sekä korottaa lapsen seksuaalisen hyväksikäytön enimmäisrangaistusta.

        –  Rikoslaki on yksi selkeä osoitus siitä, miten yhteiskunta suhtautuu lapsiin kohdistuviin rikoksiin. Sen takia haluan näitä kiristyksiä viedä eteenpäin, sanoi Häkkänen STT:lle eduskunnassa tiistaina.

        Jos kyse on samanaikaisesti raiskauksesta ja lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, rikosnimike voisi olla törkeä lapsen raiskaus, josta voisi saada 4–12 vuotta vankeutta.
        Eli matut ei pääsisi enää ehdollisella ja nimi lehteen näiltä "aikuinen mies" henkilöiltä, ettei erehdyttäisi luulemaan suomalaisten tekemisiksi.

        Kansalaisaloite lapsiin kohdistuvien seksuaalirikosten rangaistusasteikon koventamisesta luovutettiin eduskunnalle syyskuussa 2015.
        Kuinkas tuo nyt osukaan syksylle 2015, outoja yhteensattumia vai suoranaista rasismia ja monikulttuurisuuden "ymmärtämättömyyttä".

        Kymmenenvuotiaan tapauksesta keskusteltu

        Syksyllä herätti paljon keskustelua tapaus, jossa "aikuinen mies" (suvakkimedian harhauttava nimitys maahantunkeutujasta)
        oli sukupuoliyhteydessä 10-vuotiaan tytön kanssa.
        (Miestä) Matua ei tuomittu raiskauksesta, vaan hän sai vankeutta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.
        Syyte törkeästä raiskauksesta hylättiin, koska oikeuden mukaan tapauksessa jäi näyttämättä yhdynnän tapahtuneen vastoin uhrin tahtoa.
        (Samahan se on metsässä, neuvovat leikkimään kuollutta ja olemaan hiljaa, jos karhu pääsee iholle, niin voi selvitä?)

        Syyttäjä ja uhrin asianajaja hakivat miehelle matulle tuomiota myös törkeästä raiskauksesta ensisijaisesti sillä perusteella, että (mies) matu olisi käyttänyt tilanteessa lievää väkivaltaa. Uhrin edustaja vetosi myös siihen, että uhri oli nuoren ikänsä takia avuttomassa tilassa ja kyvytön vastustamaan tekoa.

        Hovioikeus kuitenkin katsoi, että nuori ikä ei riittänyt perusteeksi avuttomalle tilalle.
        Väkivallasta ei löytynyt oikeuden mukaan näyttöä. (No onneksi pikkupilillä ei saa isoa fyysistä vahinkoa, henkiset vahingot onkin sitten pysyvät ja ikuiset.
        Tuostakin tytöstä kasvaa isona rasisti,
        eikä se rasismi perustu ennakkoluuloihin vaan kokemuksiin.

        STT


      • nuorissa_on_tulevaisuus kirjoitti:

        Aika vähän sillä kortilla kuitenkin pelataan. Kun raiskauksen yrityskin on rikos, niin päästään jo lukuun 46 000 seksuaalirikosta joka ainoa vuosi. http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/tutkimus-vuosittain-raiskataan-15-000-naista/2363/
        Silti jotkut puhuvat täällä vuosia vanhasta kopelointitapauksesta, kun ei oikein ole esittää uusiakaan.

        Asioita voidaan tulkita niin monella tavalla. Nyky tulkinnan mukaan minäkin kuulun raiskaaja kastiin. Kun minäkin aikoinani flanelli housun pultusta pääsin pitkällä kielellä lipsuttelemaan, ja toisella silmällä seurasin, koska voisi tehdä seuraavan siirron, kun siihen vaiheeseen pääsi, niin usein onnistui. Nyt tuleekin kysymykseen ,oliko se raiskaus, kun neidillä ei petille mentäessä ollut tarkoitus antaa. Mutta se mieli muuttuikin, kiitos pitkän kieleni, en kuitenkaan irvistänyt kuin sonni, joka yrittää narrata pikkusonnia, että pahalle maistuu.


      • epäpätevä kirjoitti:

        Asioita voidaan tulkita niin monella tavalla. Nyky tulkinnan mukaan minäkin kuulun raiskaaja kastiin. Kun minäkin aikoinani flanelli housun pultusta pääsin pitkällä kielellä lipsuttelemaan, ja toisella silmällä seurasin, koska voisi tehdä seuraavan siirron, kun siihen vaiheeseen pääsi, niin usein onnistui. Nyt tuleekin kysymykseen ,oliko se raiskaus, kun neidillä ei petille mentäessä ollut tarkoitus antaa. Mutta se mieli muuttuikin, kiitos pitkän kieleni, en kuitenkaan irvistänyt kuin sonni, joka yrittää narrata pikkusonnia, että pahalle maistuu.

        Pitäisi olla toisenkin osapuolen näkemys asiasta. Väkisinkö hänet siihen petiin kaadoit, kun ei ensin halunnut?


      • nuorissa_on_tulevaisuus kirjoitti:

        Pitäisi olla toisenkin osapuolen näkemys asiasta. Väkisinkö hänet siihen petiin kaadoit, kun ei ensin halunnut?

        Ei siihen petiin ikään väkisin ole tungettu ,eikä kylään menty.
        Etelä pohjanmaan kulttuuriin on kuulunut jo 1800 luvulla on ollut tapana piikojen aitassa, ja talon tyttärien vintti kamareissa ovat nuoret miehet käyneet vähä "krossotelemassa" Tytölle oli enempi häpeä jos kukaan ei ollut kylässä käynyt.
        Nyt on vähä uudet tuulet ja kulttuurit tulleet maakuntaan.


      • mohammed_mean_agony

        Tuokin liippaa läheltä Kauhavaa?
        http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201803092200801050_u0.shtml?_ga=2.225342170.1956539606.1520854239-531599506.1460902416

        Mies raiskasi asunnollaan 16-vuotiaan tytön - sai yli 2 vuoden vankeustuomion.
        Päijät-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi raiskauksesta ja huumausainerikoksesta vuonna 1997 syntyneen Dilbirin Rashidin 2 vuoden ja 2 kuukauden ehdottomaan vankeuteen.

        Ihan tuoreita ei ole saatavilla, koska tapaukset halutaan salata viimeiseen asti. Vasta KäO käsittelyssä nuo sitten paljastuu ja ennemminkin jos juttulistan PK kohdassa on nimi.

        Ja tämä on ihan Kauhavaa

        Matulle yli kaksi vuotta vankilaa raiskauksesta
        mohammed_mean_agony
        22.9.2016 19:10
        Suomeen tullut turvapaikanhakija on syyllistynyt Etelä-Pohjanmaalla raiskaukseen viime kesäkuun alussa. (3.6. tarkalleen)
        ILKKA 22.09.2016 15:00 (Päivitetty: 22.09.2016 17:53)
        Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus on tuominnut elukan "miehen" 27-vuotiaan Al-Absawi Jaber Rekan Mohammedin (Huomaa nimi Mohammed)
        kahdeksi vuodeksi ja kuudeksi kuukaudeksi ehdottomaan vankeuteen.
        (Joten teon täytyy olla todella törkeä, kun matuilla on yleensä rangaistusasteikon alapäästä tuomiot, kun kuuluu kulttuuriin)

        Erilaisia korvauksia uhrille Mohammed määrättiin maksamaan yhteensä runsaat 13 400 euroa. (Mistä muka nämä rahat??? tuleeko koskaan saamaan)

        Oikeus määräsi miehen pidettäväksi edelleen vangittuna.
        Mohammed syyllistyi raiskaukseen viime kesäkuun kolmantena päivänä. Mohammed otettiin kiinni samana päivänä ja hän on ollut siitä saakka vangittuna.
        Raiskaussyyte käsiteltiin käräjäoikeudessa tämän kuun viidentenä päivänä. Oikeudenkäynnissä kuultiin viittä todistajina ollutta naista.
        (Todellakin 5 naista todistajina, alkaa vaikuttaa VOK-jutulta, ei mikään normaali "puskaraiskaus")

        Tuomio annettiin samana päivänä.
        Syyte käsiteltiin käräjäoikeudessa suljetuin ovin. Asiakirjat määrättiin salaisiksi tuomion lopputulosta lukuun ottamatta.
        REIMA LUUKKANEN

        Pohjanmaan poliisi: Lähtökohtaisesti raiskauksista ei tiedoteta
        22.09.2016 17:42
        Poliisi tiedotti tammikuussa 2016, että ulkomaalaisten osuus raiskauksista epäiltyinä on noussut. (Yllätikö ketään)
        Poliisihallituksen mukaan ulkomaalainen oli viime vuonna epäiltynä 217 raiskaustapauksessa.
        Pohjanmaan poliisilaitoksen viestintäpäällikön Mikael Appelin mukaan poliisi ei lähtökohtaisesti tiedota yksittäisistä raiskaustapauksista.
        – Raiskaustapauksia on aika paljon ja aika harvoin poliisi niistä tiedottaa. Ne ovat salassa pidettävää tietoa, joten niistä tiedotetaan poikkeustapauksissa.
        Mikä mahtaa olla vuoden 2016 todellinen luku? Jos tilastoinnissa käytettäisiin sitä, että jos on saanut suomen kansalaisuuden, mutta alunperin Asylum-hakija, niin luku voisi olla karmea.

        MUTTA Suvakkiporttiteorian mukaan asiathan on tapana yrittää kääntää päinvastaiseksi, joten avauksen säälittävyysprosentti on melkeinpä 100%


    • mohammed_mean_agony

      Taas asiaa suoraan matun selkäytimestä. Ilmoitapa notti koska ymmärrät, että riittää jo todisteet.
      Otit taas pataas 100 - 0
      Älä avaa sellaisia ketjuja joissa et voi pärjätä!

      14.03.2018 12:24 savonsanomat
      Parikymppiset miehet vankilaan seksuaalisesta hyväksikäytöstä – pakottivat teinitytöt suuseksiin
      Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut vankilaan kaksi miestä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tuomion mukaan miehet pakottivat 12- ja 14-vuotiaat tytöt antamaan heille suojaamatonta suuseksiä. Rikos tapahtui yöaikaan ulkona.

      Oikeuden mukaan Omer Abdulmaged Hameed, 19, ja Karrar Hayder Abbas Fahmi, 23, painoivat tytöt kyykkyasentoon ennen tekoa.

      Oikeudessa kuultiin todistajana viranomaista, jolle nuorempi tytöistä oli kertonut tapahtumista. Tytön kertoman mukaan hän yritti päästä pois, kun mies työnsi sukuelimensä hänen suuhunsa. Tyttö sanoi, ettei ollut huutanut apua, koska ei voinut. Hän kertoi, että myös vanhemmalle tytölle oli tehty samoin.

      14-vuotias tyttö kertoi esitutkinnassa maahan työntämisestä, muttei suuseksistä. Tytön kertomusta leimasi häpeä ja välttely, tuomiossa todetaan. Käräjäoikeus piti kertomusta uskottavana, vaikka tyttö ei kertonut kaikkia yksityiskohtia.

      Alle kahden vuoden tuomio ehdottomana, sillä teko oli niin vakava
      Oikeus katsoo, että miesten täytyi ymmärtää tyttöjen olleen alle 16-vuotiaita. Toisen uhrin mukaan oikeat iät oli kerrottu miehille.

      Oikeudessa Hameed kiisti, että olisi ollut sukupuoliyhteydessä uhrin kanssa. Fahmi taas kiisti syytteen, mutta myönsi olleensa suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä toisen uhreista kanssa.

      Oikeus tuomitsi molemmat miehet vankilaan. Hameed sai kaksi vuotta vankeutta ja Fahmi vuoden ja kymmenen kuukautta.

      Fahmin alle kahden vuoden vankeusrangaistus olisi voitu lain mukaan tuomita ehdollisena. Oikeus piti rikosta kuitenkin niin vakavana, että tuomitsi tämänkin vankilaan.

      Vanhemmalle tytölle oikeus määräsi maksettavaksi 3 000 euroa henkisestä kärsimyksestä ja nuoremmalle 4 000 euroa.

      Miehet tuomittiin myös huumausainerikoksesta. Oikeuden mukaan he olivat antaneet ainakin nuoremmalle tytöistä kannabista.

      Jecaterina Mantsinen / STT

      https://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Parikymppiset-miehet-vankilaan-seksuaalisesta-hyväksikäytöstä-–-pakottivat-teinitytöt-suuseksiin/1122791?pwbi=63eae07b5a9ad754a9e04f77c81bc7b6

      • Aloituksessa pohdin, että kuinka moni kauhavalainen nainen joutuu oman kumppaninsa hakkaamaksi. Kunpa joku vastaisi edes kerran itse kysymykseen, mutta aina nämä tuppaavat kääntyä offtopicista vänkäämiseksi.

        Vastaa siis jos tiedät, että piestäänkö Kauhavalla enemmän vai alle joka kolmas nainen omassa kodissaan, jonka pitäisi olla turvasatama?

        Jos nyt vängätään raiskauksista, niin suomalaiset ottavat pataan 15 000-3 ja kaupan päälle 46 000 raiskauksen yritystä joka vuosi.

        Joka ainoa raiskaus on aivan liikaa, mutta tuo 15 000 on käsittämättömän iso luku, jossa ulkomaalaisten tekemät ovat rikka rokassa.

        Tuo että kolmasosa pahoinpidellään oman kumppanin toimesta, tarkoittaa lähes miljoonaa naista ja kun monet heistä hakataan useita kertoja, niin voidaan puhua miljoonista väkivallanteoista! Kun vertaa tähän, niin tuo 15 000 raiskausta joka vuosi kuulostaa aivan liian pieneltä. Olen lukenut paljon suuremmistakin luvuista, mutta ne tutkimukset eivät ole olleet virallisia. 😡


      • Alla_huAk_Bar

      • väki_ja_valta

        Voihan tuon noinkin ajatella, mutta sitten pitää vastavuoroisesti tutkia että kuinka moni irakilaismuija saa kuonoonsa ja kuinka moni raiskataan irakissa.
        Tässä sulle unelmahäät, niistähän sinä varmasti haaveilet https://www.youtube.com/watch?v=A0uWMpzgYYI


      • jätesäkit_täynnäpaskaa

        Hyvin lähti hääkakusta käyntihin, naisella edessä ihana tulevaisuus ja säkki päällä.
        Se on käytännöllinen sellainen burka, jossa vaan silmät näkyy, saa kivasti kaikki mustelmat piiloon.


    • Taas kotoutettiin esimerkin voimalla, perinteitä kunnioittaen. 😏

      " Poliisi tutkii, tapahtuiko Hyllykalliolla torstaina henkirikoksen yritys – tutkinnanjohtaja kuvailee ”perinteiseksi suomalaiseksi väkivallanteoksi”
      ...
      – Poliisi tutkii yksityisasunnossa tapahtunutta perinteistä suomalaista väkivallantekoa, johon liittyy puukko ja alkoholi, hän kiteyttää. "

      Koko juttu netti-Ilkassa ja huomenna painetussa lehdessä.

      • selästäeläkkeellä

        Hai sie, perinteitä kunnioittaen.


    • mohammed_mean_agony

      "Taas kotoutettiin esimerkin voimalla, perinteitä kunnioittaen. 😏"

      Tuleeko sulle helposti jälkiä jos touhuat yhteisymmärryksessä?
      Mies kiisti väkivallan. Hänen mukaansa yhdyntä tapahtui yhteisymmärryksessä ja molempien suostumuksella. Naisen saamista vammoista löytyi kuitenkin todisteita.

      – Asianomistajan kasvoilla, kaulalla ja yläraajoissa havaitut vammat ja niistä esitetyt valokuvat huomioon ottaen hovioikeus katsoo, että vammat tukevat asianomistajan kertomusta kasvoihin kohdistuneesta lyömisestä, kaulalta kuristamisesta ja yläraajoista kiinnipitämisestä, tuomiossa todetaan.
      http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3880339/Mies tuomittiin vakivaltaisesta raiskauksesta vankilaan pakotti yhdyntaan ravintolaillan jalkeen jatkoilla

      Iltiksessä hyvä kiertoilmaisu
      Musta käänne:
      Henkirikosten määrä kääntyi Suomessa nousuun viime vuonna.
      Myös raiskaustapauksia tuli ilmi edellisvuotta enemmän.

      Ei mahtanu tulla yllätyksenä kellekkää raiskaus ja muut henkirikostilaston "yllättävä" kasvaminen, liekkö ilmaston muutos aiheuttanu ihmisiin käyttäytymis häiriöitä ja tällaisia mustia käänteitä. Ensi viikolla A-studiossa keskustellaan mustasta käänteestä, Asiantuntijoina: SomaLi Andresson, Osram Yanar ja Natzima Rasmayer. Yhteen ääneen toteavat, lisää rahaa kehitysapuun ja syy on natsien vihapuheissa.

      • Runoilijapoikarunoilee

        Poliiseillakin on nykyään hyvät tuntomerkit: Pahoinpitelijöillä oli tumma tukka.

        Poliisi kaipaa vihjeitä neljän tuntemattoman miehen porukasta, joka pahoinpiteli miehen Espoon Leppävaarassa keskiviikkoiltana noin kello 23. Pahoinpitely oli tapahtunut asianosaisen mukaan aivan yllättäen. Pahoinpitelijöillä oli tumma tukka.

        4 tummatukkaista mustaa käännettä käänsi miehen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2941
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      2065
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1845
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe