Miksi tänne kirjoittaa sellaiset jotka eivät usko

Enkeleihin_

Eikä niiden olemassaoloon? Muiden kirjoituksia vain pilkataan ja ivataan.
Kyllä olette henkisesti sairaita ja vähä-älyisiä yksilöitä, jotka tällaista teette.
Ettekö muuhun kykene? Syy siihen, ettette ole itse kokeneet enkeleiden läsnäoloa,
ettekä nähneet niitä on teidän henkisyytenne taso.
Luuletteko te, että korkean henkisyyden tason omaavat enkelit
vaivautuvat sellaisen seuraan, joka ei heidän olemassaoloon usko? Ei tietenkään.
Ei henkiolento näyttäydy sille, joka ei siihen usko.
Se joka uskoo, kokee myös enkeleiden läsnäoloa ja johdatusta omassa elämässään.
Pysykää rienaajat pois tältä palstalta.

31

411

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • korttipois

      Kun väistää enkeliä liikenteessä ja aiheuttaa syyttömien kuoleman, ei se usko ole merkityksetön.
      Jokainen kaistapää on uhka terveille.

    • Umpihulluseon

      Naapurin hullu akka näkee enkeleitä ja kaikenlaisia pörriäisiä, lisäksi luulee olevansa joku intuitiivinen parantaja.

      • sairaustottaon

        Juuri näin se skitsofrenia ilmenee. Pitäisi käyttää niitä lääkärin määräämiä lääkkeitä.


    • " Miksi tänne kirjoittaa sellaiset jotka eivät usko Enkeleihin_
      Eikä niiden olemassaoloon? Muiden kirjoituksia vain pilkataan ja ivataan."

      Sun täytyy perustaa faseen "uskon enkeleihin" suljettu ryhmä, jossa voit pitää kuplaasi puhkeamattomassa , neitseellisessä kunnossa.

    • nää_on_näitä

      Ihminen tuntee menettäneensä jotakin kun ei ole omaa kokemusta, mitäpä siihen muuta kuin pilkka. Onhan kuitenkin tuhannet jotka lukevat mutta eivät reagoi, ei viitsi kinata onnellisen kokemuksen muistosta.

      • Vikaapäässä

        Kaikkein tyhmimmät idiootit luulee että kameran linssiheijastukset on jotain enkelipalloja.


      • lääkeunohtuikait
        Vikaapäässä kirjoitti:

        Kaikkein tyhmimmät idiootit luulee että kameran linssiheijastukset on jotain enkelipalloja.

        Eräs mustiin enkeleihin uskova tyyppi näytti kerran valokuvaa mulla siis sellasta vanhaa paperikuvaa, jossa oli sukulaisia.Kuvassa oli just tollanen kirkas linssiheijastuma. Voiko ihminen olla niin yksinkertainen, että ei kertakaikkiaan ymmärrä tuota linssiheijastumasta tulevaa palloa valokuvaan????Tuo kyseinen henkilö väitti sitä ennusmerkiksi, että ko henkilö, jossa linssiheijastuma on, kuolee seuraavaksi. Ko henkilö on elänyt jo ylikymmenen vuotta sen valokuvan jälkeen ja usea sukulainen ennen tuota palloheijastumahenkilöä kuvassa on kuollut.

        Jotta näin niiden hullutusten kanssa. Muistakaahan ottaa lääkkeenne!!!


    • tupuna10

      uskoisn, että moni ateisti kirjoittaa täällä palstalla sentakia, että heillä omatunto kolkuttaa ja siksi kiinnostus Jumalaa kohtaan herää, jos vaikka saisi vastauksen niihin kysymyksiin, mitä heillä on sisällä.

      • Jos tuo jumala joskus ilmestyy toivon hänen olevan ertyisen raakalaismainen ja julma kristinuskon- ja muhammadanisminharhaisille epäjumalanpalvojille.


      • Anonyymi

        "uskoisn, että moni ateisti kirjoittaa täällä palstalla sentakia, että heillä omatunto kolkuttaa ja siksi kiinnostus Jumalaa kohtaan herää, jos vaikka saisi vastauksen niihin kysymyksiin, mitä heillä on sisällä."

        Alku oli oikein. Jotkut varmaan kirjoittavat siksi että omatunto kolkuttaa. Se kolkuttaa siksi että pelätään asioiden menevän aivan mahdottomuuksiin jos palstalla ei kukaan edusta järjen ääntä.


    • EnkeliTaivaan

      Kun näet enkelin, nappaa siitä video ja lataa youtubeen. Niin johan epäilijöiden leuat loksahtavat!

      Jos videolla ei näy enkeliä, niin lääkärille mars. Hallusionaatiot on aika tavallisia eikä välttämättä vaarallisia, joten ei kannata huolestua.

      • tuskin saat siitä kuvaa kun näkymätöntä ei voi kuvata tai havaita,kuten sähkövirtaakaan et näe johdossa.tunnet sen kun otat johdonpäästä kiini ja saat 220v sätkyn


      • Anonyymi
        RT70 kirjoitti:

        tuskin saat siitä kuvaa kun näkymätöntä ei voi kuvata tai havaita,kuten sähkövirtaakaan et näe johdossa.tunnet sen kun otat johdonpäästä kiini ja saat 220v sätkyn

        "tuskin saat siitä kuvaa kun näkymätöntä ei voi kuvata tai havaita"

        Niinpä, sen vuoksi onkin huolestuttavaa kun jotkut silti ovat näkevinään enkeleitä.


    • skeptokraatti

      Enkeli on myyttinen mielikuvitusolento siinä missä menninkäinenkin. Pointti on vain siinä, mihin muut uskoo, jotta sinäkin uskallat uskoa.

    • »Miksi tänne kirjoittaa sellaiset jotka eivät usko enkeleihin eikä niiden olemassaoloon?»

      Koska haluavat kertoa mielipiteensä enkeleihin uskomiseen. Ei tuollaista oikeasti tarvitse kysyä. Kyllä sinä tiesit vastauksen.

      »Muiden kirjoituksia vain pilkataan ja ivataan.»

      Sitä tapahtuu kaikilla palstoilla kaikista aiheista kaikenlaisten ihmisten tekemänä. En ole vielä silmäillyt tätä palstaa, mutta olen varma siitä, että sinulla on uskomuksistasi johtuva taipumus tulkita pilkaksi ja ivaksi sekin, mikä ei sitä oikeasti ole.

      Olen ainakin huomannut, että te erikoisiin ja objektiivisesti todistamattomiin asioihin uskovat ihmiset koette lähes aina suorastaan vainoamisena sen, että uskomuksenne kyseenalaistetaan. Muutenkin sellainen asetelma, että koetaan tarvetta kysyä, että "miksi ette anna minun uskoa kuin haluan uskoa" on jo sellainen, että pitäisi hälytyskellojen soida.

      »Kyllä olette henkisesti sairaita ja vähä-älyisiä yksilöitä, jotka tällaista teette.»

      Noh, noh. Nyt jos ihan vakavasti mietitään tätä asiaa, niin kenet luulet vakuuttavasi tuollaisella väitteellä? On fakta, ettei enkeleistä ole mitään objektiivisia todisteita, vaan sen sijaan jotkut ihmiset kaikesta huolimatta uskovat niihin milloin mistäkin syystä.

      Ketä luulisit pidettävän henkisesti sairaana ja vähä-älyisenä, jos tätä asiaa tarkasteltaisiin siltä kantilta, että onko järkeä uskoa enkeleihin vai onko järkeä kyseenalaistaa se? Miksi kyseenalaistaminen mitenkään edes olisi sairaampaa ja vähä-älyisempää kuin sokea uskominen?

      »Ettekö muuhun kykene?»

      En ole itse tätä ennen kirjoitellut tänne, joten en vielä tiedä kuulunko aloituksessa määrittelemääsi ryhmään. Minä kykenen kyllä vaikka mihin, eikä se, että teen jotain tarkoita sitä, että teen eksklusiivisesti vain sitä ja pystyisin vain siihen.

      Ja miten niin kykene? Mihin pitäisi kyetä? Kykenetkö sinä perustelemaan asiallisesti miksi näkemyksiäsi ei saisi kyseenalaistaa? Etkö kykene siihen, kun aloit heitellä syytöksiä henkisestä sairaudesta ja vähä-älyisyydestä? Etkö muulla tavoin kykene ilmaisemaan asiaasi uskomuksiisi kohdistuvaan skeptiseen suhtautumiseen?

      »Syy siihen, ettette ole itse kokeneet enkeleiden läsnäoloa, ettekä nähneet niitä on teidän henkisyytenne taso.»

      Yksinkertaisempi selitys olisi, ettei enkeleitä ole olemassakaan, vaan niiden koettu kohtaaminen johtukin kokijan henkisestä tasosta. On tiedossa, että ihmismieli tuottaa erilaisia harha-aistimuksia ja -käsityksiä niin yleisesti terveenä kuin sairaanakin, niin selvinpäin kuin päihtyneenäkin, niin unessa kuin valveella, niin vakaasti rullaavassa elämässä kuin kriisissäkin jne.

      Tuohon kun vielä laitetaan kulttuuri päälle, niin saadaan kaikenlaisia taruhahmokohtaamisia. Trendit elävät aikansa. Kukaan ei tänä päivänä väitä näkevänsä pihatonttuja muuna kuin puutarhakoristeina, mutta kaikenlaisissa naistenlehdissä ja vaihtoehtohömppäpiireissä on cool uskoa enkeleihin ja vielä naama pokkana väittää kaverille, että parvekkeella just kävi sellainen - höyhenhän siitäkin todistaa! Silti Saunatontun kanssa saunovaksi itsensä tervehtivää pidettäisiin hulluna. Tästä lisää myöhemmin tässä kommentissa.

      »Luuletteko te, että korkean henkisyyden tason omaavat enkelit vaivautuvat sellaisen seuraan, joka ei heidän olemassaoloon usko? Ei tietenkään.»

      Enkeleiden olemassaolon kyseenalaistavat eivät tietenkään luule noin. Tuo on kuitenkin epäoleellista enkeleiden olemassaolon osoittamisen tai sen kyseenalaistamisen siitä muutoin keskustelemisen kannalta, että keille enkelit muka väitetysti suostuisivat näyttäytymään ja keille ei ja miksi ja miksi ei.

      »Ei henkiolento näyttäydy sille, joka ei siihen usko.»

      Nythän tosiaan yrität pedata etukäteen asian jo määritelmällisesti niin, että "jos et usko niin et saa todisteita", ja sellainen on lähtökohtaisesti jo niin naurettava tapa yrittää puolustaa omaa näkemystään, että sitä jo ansaitseekin niskaansa vähintään ämpärillisen tai kaksi pilkkaa ja ivaa. Mikä tahansa asia voitaisiin suojata kritiikiltä ja kyseenalaistamiselta keksimällä hatusta tuommoinen väite, että "jos et usko niin se ei näyttäydy." Todellisuudessahan sitä näyttöä nimenomaan vaaditaan, jotta asia voidaan hyväksyä. Uskoa sitten voi ilman näyttöä tai sen kanssakin.

      »Se joka uskoo, kokee myös enkeleiden läsnäoloa ja johdatusta omassa elämässään.»

      Varmasti, mutta se kokemus ei ole todiste niiden enkeleiden läsnäolosta ja johdatuksesta. Se kokemus on vain kokemus, ja voidaan selittää muillakin tavoilla kuin sillä miltä ne tuntuvat. Sitä paitsi kun joku väittää kokevansa jotain, niin silloin ei voida vielä tietää puhuuko kokija edes totta. Emme me ikävät ateistiset skeptikot voi tietää ovatko enkeleitä hehkuttavat kirjoittelijat huomionhaluisia mytomaanisia pikkuprinsessoja vai kokevatko he oikeasti niitä kokemuksia, mistä kertovat. Sen me kyllä tiedämme, että paskapuhetta ja huuhaata tähän maailmaan kyllä mahtuu.

      »Pysykää rienaajat pois tältä palstalta.»

      Entä jos ne eivät pysy?

      • Ai niin, siitä Saunatonttuasiasta yms. ei tullutkaan lisää tuossa kommentissa, koska tila loppui kesken. Enää en jaksakaan jatkaa tästä aiheesta tällä erää kovin pitkälti, joten lyhyesti sitten:

        Missä menee raja, että mihin asioihin on OK uskoa ja mihin ei? Milloin on OK todeta, että nyt sinä sisko/veli/täti/serkunkaimankummi hyvä olet sekaisin? Joidenkin ihmisten maailmankuviin mahtuvat hyvin enkelit, demonit, saunatontut, jumalat, kummitukset ynnä muu. Joidenkin maailmankuvaan ei kuitenkaan kuulu mikä tahansa.

        Olen nähnyt jumaluskoisten ihmisten nauravan sille, että lapsille kerrotaan tontuista. Niin... lapsille kerrotaan. Sitten jotkut uskovat vastaavia juttuja vielä aikuisinakin, ja nauravat kun lapsille kerrotaan satuja joulupukista ja tontuista. No eikö siis käy, että voi uskoa mitä vaan? Vai saako jotain uskoa kritisoida?

        Jos minä jankkaisin, että Hitler-setä ja Stalin-isukki asuvat meillä, niin uskoisitko? Jos minä vain vakuuttaisin, että kyllä minä näen heidät ja minä heidän kanssaan joka päivä palaveeraan ja välillä käymme uunittamassa muutaman juutalaisen ja ampumassa pari kulakkia - ja hei, älä nyt hermostu, ne ovat noiden ihmisten aaveita vain eivätkä tietenkään oikeita! Mutta minä saan uskoa aaveisiin, enkö saakin? Entä jos minä väitän, että sinun mutsisikin on meillä täällä henkenä killumassa samoissa meiningeissä? Missä menee raja?


    • Enkelignostikko

      Olet oikeassa mutta hyväksy ja saa mielenrauha sen suhteen että he jotka pilkkaavat elämäntehtäväkseen jäävät tänne kun enkelit eli ufot polttavat tämän maan.
      Siinä heille tulee kaipaamansa todisteet.

      • Varaan kaljaa ja naposteltavaa tuota odottaessani.

        Millä kanavalla?


    • Mei pilkata enkelei. Noon ihan hyvii tyyppii. Kumme kokoonnutaan jutteleen muitten uskomusolentojen kans teelle ja korpulle, nii kyl enkelitkin tulee mukaan. Mut jos joku tulee kysyyn meilt, et ollaaks me olemassa, nii sanotaan kyl, et ooks kahedorga, ku uskot kaikenlaisiin enkeleihin, maahisiin, kyöpeleihin sun muihin. Ei me olemassa olla, mut ei se meitä millään taval niiku haittaa.

    • BeenThere

      Itse kyllä uskon, mutta tiedän, että on kyseessä on yksi lopun aikojen eksytyksistä. Enkeleitä on sekä langenneita että Jumalan enkeleitä. Ne, joiden kanssa kommunikoitte, ovat demoneita. Lukekaa hyvät enkeleihin "hurahtaneet" Raamattua ja kysykää hengiltä, joiden kanssa olette tekemisissä, tunnustavatko ne Jeesuksen Kristukseksi, Vapahtajaksi. Tätä langenneet enkelit eivät pysty tekemään. Rukoilkaa ainoastaan Jumalaa Jeesuksen nimessä, älkää kadotukseen joutuvia henkivaltoja, koska ette tiedä, minkä kanssa olette tekemisissä.

      • olet oikeassa,enkeleitä on kahdenlaisia hyviä ja pahoja.näyttää siltä että suurin osa kirjoittajista ei usko henkiolentoihin,saatana nimenomaan haluaa ettei häneen uskota,


      • RT70 kirjoitti:

        olet oikeassa,enkeleitä on kahdenlaisia hyviä ja pahoja.näyttää siltä että suurin osa kirjoittajista ei usko henkiolentoihin,saatana nimenomaan haluaa ettei häneen uskota,

        Vai keksikö saatana kirjoittaa raamatun, mutta käytti vanhoja tarinoita uudelleen?

        Typeryyttäsi et ole tarkistanut uskonharhojen perusteita ja kuulut siis epäjumaliin uskovien sankkaan joukkoon muhammadanisminharhaisten kanssa.


    • Ehkä yritämme auttaa niitä herkkäuskoisia, jotka tuhlaavat rahansa ja terveytensä ties mihin uskomushoitoihin, jotka todistettavasti eivät toimi? Tai no, ei se ole syy haukkua enkeleihin uskovia, enkä niin toki teekään. Vasta jos joku alkaa esittämään tyhmää perustellessaan enkeleiden olemassaoloa, on eväät haukkumiseen annettu.

      • Enkeleilläkauppaa

        Enkeliterapioilla kusetetaan tomppeleita sen minkä vaan ehditään.


    • Anonyymi

      "Muiden kirjoituksia vain pilkataan ja ivataan."

      Sehän on helposto korjattu. Näytä niille pilkaajille oikea enkeli, kyllä leuat loksahtavat!

      • Erityisesti jos Lusse tulee kylään :-)


    • Anonyymi

      Jos näet enkeleitä, niin kannattaa ottaa niistä video kännykällä. Jos videolla ei näy enkeleitä, niin kannattaa hakeutua lääkäriin. Hallusionaatiot eivät välttämättä ole vaarallisia, mutta säännöllisinä ne voivat olla osoitus vakavasta terveysongelmasta.

      Ja tämä ei ole vinoilua vaan ystävän neuvo, Pidä huoli itsestäsi! Parempi käydä lääkärillä turhaan, kun jäädä käymättä, kun tarvetta on.

    • Anonyymi

      miksi te sivullisten uskomisia tai uskomatta jättämisiä pilkkaatte ja vähättelette? koskeeko asia teihin noin kovasti? eiköhän ne ole jokaisen henkilökohtainen asia.

      • "miksi te sivullisten uskomisia tai uskomatta jättämisiä pilkkaatte ja vähättelette? koskeeko asia teihin noin kovasti? eiköhän ne ole jokaisen henkilökohtainen asia. "

        Jokaisen oma asia S24:n keskustelufoorumilla?

        Pistä ne kädet ristiin ja mutise jotain kehittävää.
        Se on todellinen yksityisasia, edes jumala ei sitä kuule.


      • Heikkolahjaisetkin saavat äänestää, joten kyllä taikausko vaikuttaa meihin kaikkiin.

        Lestapääministeri muuten juuri viimekaudella osoitti, ettei taikauskokaan auta, kun kusessa ollaan.


    • Anonyymi

      *
      Ryhmä I:

      Yoh ilm. 1:27-1-317

      Olette osa likaista historiaa, jota ei kukaan arvosta. Vartalonne ja mielenne kuoli elämälle 12 vuotta sitten viimeistään. Illuminatinne eteni vain sen valinneiden keskuudessa. Mielenne palautetaan takaisin alkuperäistilaan, mutta vain valituilla vuonna 2007 Vatikaanissa pettäneiden keskuudesta. Sieltä valikoidaan henkilöt sukuineen, joiden alkuperäinen mieli ja vartalo palautuu katumaan kuolemansyntejään ja ns. saatananpalvontaa. Teitte massamurhan sanouduttuanne irti ihmisyydestä, osuitte onneksenne vain sieluttomien keskukseen Piazza Von Tia Tir More Moratianin linnassa numero II sekä siitä eteenpäin itään edeten tuhositte joukkoaseellanne 9 miljardia ryhmän II edustajaa.
      Teitä edustavat suvut:
      Uusimaa-Seppänen-Ahlback-Pulkkiss-Kari-Anttonen-Viljanen-Nokelainen-Mustafa-Stepanus-Vatanyar jne. Kuulutte ihmisiin, joilla on elinaika rajattu, kun kuolema tulee lähiaikoina kaikille (te tiedätte sen jo. Olette itse nimenne laittaneet kirjaan Yoh ilm 1:27-1-317

      Ryhmä II
      Hylätyt ihmiseläin oksettavuuden tarjoajat, jotka eivät ole minkään arvoisia.

      Seuraavat eivät selviä, vaan joutuvat suoraan helvettiin, sillä heistä on suurin osa oman lapsensa murhaajia tai VAIN alaikäisten lasten MASSAMURHAAJIA. Toki he murhasivat myös aikuisia. Lisäksi olette tyhmiä, ihmissyöjiä ja roskakansaa. Syötte roskakodeista ja kuolleen ihmisen pilaantuneesta jalasta palasia valehdellen, että se on hyvää. Ette usko vaikka sairastutte syömisistänne ja teoistanne. Te olette ryhmä mortals, joka tarkoittaa sanantarkasti käännettynä kuolevaista (senkin valehtelette tarkoittavan kuolematonta). Olette tyhmin kansakunta kautta koko maailmankaikkeudenhistorian. Teiltä otetaan elämä pois varoittamatta. Uusia jäseniä liittoonne ette saa, koska heidät tapetaan toimestamme ja he tietävät sen. Teitä on enemmistö koko ihmiskunnasta. Te olette oksettavimmat kautta historian suvut: Anthoni-Antonius-Marionettis sekä teidät valinneet, joita en tule koskaan nimeltä mainitsemaan.
      Te joudutte helvettiin varoittamatta, enkä kerro tuhoutuuko se koskaan! Aikavettä ette saa yksikään.

      Hyvästi paskakansa!
      *

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe