Eikö näitä "Bitcoin"-ponzeja ole jo riittävästi?

RiittääJo

Onecoin tuli ja meni, Dagcoin tuli ja mikäs tämä Leocoin on, eikö näitä nyt ole tarpeeksi?

Onko tämä Leocoin jonkun entisen Unaico/Sitetalk-aktiivin systeemi...?

Hoh hoijaa...

37

1110

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KaikilleOnTilaa

      Lisää tulee, suomen markkinoille tarvitaan useampia, koska rahanahneita höynäytettäviä riittää keskimääräistä enemmän.

      Ehkä meissä on jokin rampauttava geenivirhe, joka altistaa erityisesti tällaisille kryptovaluutta tyyppisille puljauksille.

      Hienoja ja termejä ja komeat nettisivut, äkkiä mukaan ennen kuin naapurin Reima-setä ehtii ensin! Nehän voi kolikot loppua kesken!

      Ai niin, ainahan niiden määrää voi lisätä, eiköhän niitä kaikille riitä. Kaikki voivat rikastua, kaikki on mahdollista!

    • OneCoinrules

      Miksi olen ollut n. 25v "höynäytettävänä" useissakin verkostoissa samaan aikaan?
      No minäpä kerron;

      Yksinkertaisesti siksi, että olen pyöreästi sanoen satoja tuhansia voitolla vaikka joillakin on tullut takkiinkin, niin kokonaisuus on hyvä keskimäärin.
      Jonkinlaisena harha-askeleena pidän WinCapitaa jossa jouduin maksamaan n. 25K takaisin, mutta toisaalta se oli korotonta lainaa 8v. ilman syytteitä ja parasta oli että opin treidaamaan valuutoilla kavereiden kanssa ja osaan asetta riskitasot ja stop lossit niin että jos olisi rohkeutta ollut vetää isommilla vivutuksilla niin olisin tehnyt sieltäkin huipputilin, mutta en ole käynyt liian ahneeksi ja voitolla ollaan siinäkin.
      Yleisesti ottaen paras työkalu on laaja globaali verkosto joka rullaa aina vähän erilaisessa järjestyksessä.
      Tähän en laske edes bitcoinien ja muutaman muun kryptovaluutan omistuksia, koska ne ovat vielä vaiheessa. En myöskään osakesalkkuni nykyistä arvoa.

      • FAKTAAKEHÄÄN

        Hahah, " yksinäinen kusettaja" Verkostojamppa on menettänyt ystävänsä moneen kertaan.
        Soopatykki laulaa edelleen "parasta oli että opin treidaamaan valuutoilla kavereiden kanssa ja osaan asetta riskitasot ja stop lossit niin että jos olisi rohkeutta ollut vetää isommilla vivutuksilla niin olisin tehnyt sieltäkin huipputilin"
        MISTÄ SE TILI TULEE VERKOSTOHIMMELEISSÄ?
        UUSILTA HÖYNÄYTETYILTÄ JOS ET SATU HOKSAAMAAN.


      • PojatTreidaa

        On pelottavaa, että tämä kaveri tuntuu olevan ihan tosissaan tässä asiassa.

        "Jonkinlaisena harha-askeleena pidän WinCapitaa jossa jouduin maksamaan n. 25K takaisin, mutta toisaalta se oli korotonta lainaa 8v. ilman syytteitä "

        Jaa että "Jonkilainen harha-askel" kun opit treidaaman valuutoilla kavereiden kanssa. Hmmm.... täytyy kuitenkin lähteä siitä, että kirjoitus on kuitenkin suht´laatuisa provo. Vaikea sanoa ihan varmasti.

        Jos kaveri on ihan vakavissaan tuon kirjoittanut, ei ole ihme että tämä maa on suohon uppoamassa. Miten verottaja suhtautuu näihin "satojen tuhansien voittoihin"? Varmaan hyvin myötämielisesti - kunhan on kk-ilmoituksen ajallaan tehty.....hah hah hah.

        Eräänlaista pohjasakkaa ovat nämä yhteiskunnan vapaamatkustajat, säännöt ovat vain muita varten, pääasia että opin treidaamaan kavereiden kanssa.


      • KunnollisetIhmiset

        Vivutus

        Treidaaminen

        Stop loss

        Syytteet

        Ahneus

        Pyramidi tilittää "tuottoja" ...... niin mistä. Treidaamisen tuloksena? Hah! Vivutuksen tuloksena - tuloksena pikemmin vitutus jne.

        Älä Jantteri suotta meille esitä noiden tyhjänpäiväisten termien kautta. Olet siis ollut erilaisissa ketjukirjeissä ja kultainen-rinki - tyyppisissä hölön pölön systeemeissä mukana koko aikuisikäsi ja selittelet kivoilla termeillä, kuinka mukavaa on olla mukana tuottavissa "pisneksissä"

        Mutta toisaalta, se on sinun oikeutesi. Meidän muiden onneksi 95% ihmisistä ei ajattele ja toimi niin kuin sinä ja treidaamaan oppineet kaverisi.


      • Jaahas, ja joulupukki asuu Korvatunturilla. Ja tonttuja pyörii nurkissa jouluna.

        Kuulepas puupää, et sinä mitään voitolla ole. Paitsi kuvitelmissasi.

        Valuuttakauppa on nollasummapeliä, siinä voi voittaa vain tuurilla. Ja jos käyttää velkavipua, häviämisen riski kasvaa järjettömäksi.

        Treidaamista sinä taidat harrastaa vain kuvitelmissasi. Puupää.

        Hauska kirjoitus joka tapauksessa. Tässä näemme aidon kaksiaivosoluisen logiikkaa.

        MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAHAAAAA

        Poijjaat!! Taasen!


      • Svidu mitä skeidaa. Kuka helvata edes viittii tollaista kirjoittaa. Vai muka satojatuhansia voitolla?!? Ja että muka globaali verkosto?!? Kenelläkään verkostomarkkinoijalla ei ole isomaa kuin parin tai kolmen henkilön "verkostoa", ehkä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Paitsi tietenkin päiväunissa.


      • Hei idiootti, onko tullut lisää stop and losseja, onko tullut lisää voittoja? MUAHAHAMUAHAHAA

        Stop and loss, MUAHAHAMUAHAHAHAA

        Sama asia kuin että pay and lose, MUAHAHAMUAHAHAAA

        Tämä uuno ei käsitä mistä hän puhuu. Valuuttakaupassa voitolle jää ainoastaan meklari. Se ei ole mikään SIOITUSkohde. Paitsi että uuno puhiu myös "osaskesalkustaan". Se lienee kuitenkin uunon päiväunia, ei tuolla järjellä osata osakkeita ostaa tai myydä.

        MUAHAHAMUAHAHAHMUHAHHAAAAA

        Poijjaat!! Taasen!


    • tolkku_ja_mulkk

      Tässä menee vellit ja puurot sekaisin. Oliko kyse bitcoineista vai verkostomarkkinoista?

      Sitten: onko kukaan, ikinä, siis ikinä missään millonkaan huijannut toista epärehellisessä tarkoituksessa ihan KÄTEISELLÄ RAHALLA?

      Ja: Onko jollekulle epäselvää mitä tehdään kun joku asia, mikä tahansa asia nousee arvossaan? MIkä kohta siinä kuulostaa pyramidilta? Enpä silti epäile: ihan selviä rip-off ponzi-alt-coineja liikkuu, ei ole pakko ostaa ja sitten niputtaa kaikkea samaan.

    • Hohhoijaa

      Koittakaa nyt jumalauta jo yrittää erottaa pyramidi ja vm/mlm. Ja sitä vm:ää opetetaan yliopistoissa, ei pyramidipelejä.

      • kerroppasse

        Missä yliopistossa opetetaan verkostomarkkinointia, eli pyramidihuijausta?


      • USA:ssa mikjä tahansa nyrkkipaja saa tituleerata itseään "yliopistoksi". Oikeasti VM ei ole millään tavoin noteerattava "tieteenala" tms. VM on aina pyramidihuijaus silloin kun siihen liittyy suosittelupalkkio uusien jäsenten värväämisestä.


      • jdskjkefigwia
        Avotampio_ kirjoitti:

        USA:ssa mikjä tahansa nyrkkipaja saa tituleerata itseään "yliopistoksi". Oikeasti VM ei ole millään tavoin noteerattava "tieteenala" tms. VM on aina pyramidihuijaus silloin kun siihen liittyy suosittelupalkkio uusien jäsenten värväämisestä.

        Leocoinissa nimenomaan pitää värvätä saadakseen kunnollisia palkkioita. Voisiko olla että coiniin "sioittaminen" ja kyseiselle koinille maksetut "tuotot" maksetaankin värväystuloista, siältäen ehtoja siitä, kuinka monia kukin on saanut värvätyksi mukaan.


      • PelottaaJo

        Eikös se ole jonkun Ex-Wgi/Sitetalk - svedun viritys?


      • fhifhwigfigi
        PelottaaJo kirjoitti:

        Eikös se ole jonkun Ex-Wgi/Sitetalk - svedun viritys?

        Aina näissä joku kärkipäässä oleva ensin mukaan tullut tunkki pääsee tekemään jonkin aikaa pääkallorahoja, käymään eventeissä ulkomailla, ja sen kautta puhumaan uusia mukaantulijoita mukaan.
        Ponzeissa tulonmuodostuminen perustuu liittymismaksuihin ja niiden jakamiseen siten että pieniä murusia jaetaan mukaan kutsuneelle ja suurimman osan rahoista pitää toiminnan perustaneet huijarit itse.


    • Coinisti2017

      verokalenteri 2018 voitte itse lukea coinistin tuloista, on kärkijoukossa.

    • hfauahsvbasigd

      Dan Andersson, kilpenä Rune Evensen

      Jarle Thorsen on tuomittu vilpillisestä kirjanpidosta ja oli rekrytoija epäonnistuneille pyramid / Ponzi-huijauksista WWA, WGI, Giicorp ja Plexpay.

      Rune Evensen oli rekrytoija pyramidi / Ponzi- huijauksille Plexpay, Giicorp, Alson Price ja T5PC.
      Thomas Nordlund, Kenny Nordlund ovat GIIcorpista , T6Pokerista , Entertainment expressista ja muista huijauksista.

      Rune Bodel ja hänen veljensä ovat GIIcorp , T6Poker , Entertainment Express .
      Mehran Muslimi - Paikallinen gangsteri Marbellassa, Espanjassa, jolla on pitkä historia telemarkkinointipetoksista ja muusta rikollisesta toiminnasta.


      Terje ( terry) Ortiz Lien on toisen kaverin Thomas Oyen entinen "sidekick".
      Hän on Sitetalk-kahvin takana.

      Perustajan suhteet rikollispiireihin ovat näyttävät. Onkohan rehellisiä mukana ollenkaan?

      • KauheaaKatsoa

        Aivan totta! Hemmetti sentään, EE eli Entertainment Express, siinä oli varsinainen jymäytys!!

        Ja taas moni suomalainen maksoi.....taisi olla 2003 tai 2004 luokkaa, kun svedut kääri suomesta isot hillot talteen, ja yhtäkkiä homma katosi kuin pieru saharaan.


      • PonzipaPonzi

        Toistelet kolme kertaa samaa asiaa tähän samaan ketjuun peräkkäin.

        Se että saat pieniä summia rahaa nostetuksi on tavallista Ponzeissa. Pieniä summia annetaan ulos jotta laittaisit ISOJA SUMMIA sisälle, kun ovat "ostaneet" luottamuksesi.

        Luonnollisesti kun yrität isoja summia alkaa kotiuttaa, tulee jos jonkinlaisia selityksiä ja esteitä sille miksi juuri nyt ei voi nostaa, MUTTA IHAN PIAN voi taas nostaa.

        Odottaessasi koska voi nostaa voit silläaikaa laittaa lisää rahaa sisälle mukamas kasvamaan korkoa.

        Edes noita pieniä summia eivät itse maksa, vaan maksavat niistä rahoista, jotka myöhemmin mukaanliittyneet ovat huijareiden tileille maksaneet.

        Kuten huomasit, se että saa rahaa ulos EI tarkoita sitä etteikö homma jokatapauksessa olisi HUIJAUSTA ja PONZI!!!


    • Louhia1

      No miks mun ystävällä on ystäviä n. 280 ja se nostelee päivittäin tuolta rahaa ja uusin nosto oli n. 90€ ja on käyttänyt n. Vuoden kato uusin video youtubesta onko bonzi vai ei ja ei todellakaan ole, se vain näyttää siltä. Ps. Pahoittelut kun tuo tuli monta kertaa, ei ollut tarkoitus. Jos voisin kuvaa pistää tänne niin näyttäisin kaikki maksut mitä ystävä on saanut ja minä. Eli on legitti. Älkää ladatko jos ette usko, simple as that.

      • PonzipaPonzi

        Nämä "ystävät" aiheuttavat Ponzeissa näitä "pääkallorahojen" kertymisiä, joista sitten antavat pienissä erissä ja pitkällä aikavälillä "palautuksia" joita tuotoiksi olette ymmärtäneet.

        Tosiasiallisesti odottavat vain että saisitte vielä lisää "ystäviänne" mukaan toimintaan, ja ennenkaikkea laittamaan euroja perustajien tileille.

        Homma on Ponzi, joten lopettakaa ennenkuin alatte ahneuksissanne "sijoittamaan" tuhansia euroja Ponziin.

        Nämä odottavat että laittaisitte mahdollisimman paljon rahaa sisälle, ja jopa että alkaisitte tekemään "kimppasijoituksia" esim 10.000 euroa, tai vaikka 100.000 euroa, kuten edesmennyt Oncoin huijauskin yritti.

        Moni ihan järkevän oloinen heppu meinasi tosissaan haksahtaa myymään "tuottamattomia osakehuoneistojaan" ja SIOITTAA rahat Onecoiniin.

        Kun tarkemmin asiaan perehdytte, huomaatte että kyseessä on PONZIHUIJAUS, jossa tavoite on vain saada TEIDÄT haalimaan lisää uusia mukaantulijoita mukaan menettämään rahansa ulkomaillatoimivien huijareiden taskuihin.


    • ManiVeska

      Kyllä ensi vuonna rahat varmasti palautetaan. Ei varmana ole manit veskassa.

      • Gryptomaker

        Itse olen käytyänyt about n.2-3 vuotta ja maksuja saanut hyvin paljon, toi on ihan rehellinen sivusto ja on ollut pystyssä jo n. 5v. Itsekin luulin aluksi ponziksi tai pyramidihuijaukseksi mutta n. 2 vuoden jälkeen en epäile enään yhtään koska olen saanut tuolta ihan hyvin coineja. Tossa yks rehellinen video. --> https://youtu.be/Dxpf7Tu1A4E


      • CarlsP

        Ei voi olla ponzzi kun Englantilainen proffessoori oikein mukana...


      • Gryptomaker kirjoitti:

        Itse olen käytyänyt about n.2-3 vuotta ja maksuja saanut hyvin paljon, toi on ihan rehellinen sivusto ja on ollut pystyssä jo n. 5v. Itsekin luulin aluksi ponziksi tai pyramidihuijaukseksi mutta n. 2 vuoden jälkeen en epäile enään yhtään koska olen saanut tuolta ihan hyvin coineja. Tossa yks rehellinen video. --> https://youtu.be/Dxpf7Tu1A4E

        Kysytäänpä näin päin: millaisen tuoton olet saanut pääomallesi vuositasolla? Prosenttiluku ainoastaan kiinnostaa, ei sijoitetut rahasummat.

        Jos tuottoprosentti per vuosi olisi esim. 10% ja pysyisi samana, sinun täytyisi pitää sijoitettu pääoma sidottuna 10 vuotta ennen kuin olet saanut "omasi pois" ja tämän jälkeen tuo pääoma tahkoaa puhdasta voittoa.


      • Gryptomaker kirjoitti:

        Itse olen käytyänyt about n.2-3 vuotta ja maksuja saanut hyvin paljon, toi on ihan rehellinen sivusto ja on ollut pystyssä jo n. 5v. Itsekin luulin aluksi ponziksi tai pyramidihuijaukseksi mutta n. 2 vuoden jälkeen en epäile enään yhtään koska olen saanut tuolta ihan hyvin coineja. Tossa yks rehellinen video. --> https://youtu.be/Dxpf7Tu1A4E

        Heh, aika rankasti tätä tylytetään netissä: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4559797.0

        Eikä ihme. Kerrohan tarkemmin _MITÄ_ kolikkoa tässä ollaan louhimassa? Miten nämä tuotot syntyvät? Ei suinkaan vain myöhemmin liittyneiden jäsenten maksuista?

        Olihan niin että siellä louhitaan jotain kolikkoa, jota sitten voit myydä jossain pörssissä (missä?)? Tosiaan, MISTÄ nämä tuotot syntyvät?


    • Gryptomaker
      • Minä luulen ettei siellä mitään louhita. Kyse on jostain aivan muusta.

        Tietokone halutaan valjastaa tämän "palveluntarjoajan" verkkoon ja siitä maksetaan palkkiona bitcoineja tms. Se mihin tämä "palveluntarjoaja" sitten käyttää verkkoonsa kaapattuja tietokoneita on arvailujen varassa. Mutta jotain sellaista josta "palveluntarjoaja" tekee tiliä ja pystyy jakamaan potista vielä murusia "louhijoillekin".

        Kyllä tuollaiselle konseptille bisnestä löytyy, ei ole ongelma. Mutta oikeasti näillä tietokoneilla ei louhita yhtään mitään. Tällä ei ole mitään tekemistä kryptovaluuttojen kanssa.

        Suosittelisin ettei kukaan asenna tämän "palveluntarjoajan" virittelemiä ohjelmistoja.


      • eiuskotaeiuskota

        Miten niin monero on kannattava? Kryptovaluuttojen kurssit ovat spekulatiivisia. Nousu tai lasku ei perustu mihinkään.

        Ja eikös siellä maksettu louhintabonukset bitcoineina?

        Eikä ladata, ei me uskota


      • Häh häh, mitenkäs isoja maksuja tämä meidän teinipoikamme sieltä tienaa?

        Sano nyt! Kyllä me tiedämme että teinille satanen on sama kuin "maailma aukeaa"!

        Häh häh.

        No, millaisia summia sieltä saa teinipoika nostettua? Vai saako oikeasti mitään?

        MUAHAHAMUAHAHAM UHAHHAHAHAAAAA

        Poijjaat!! Taasen!


    • PONZIHUIJAUS

      Tässä ilmeisesti louhitaan jonkun hyödyksi, olisiko mustalainen keksinyt uuden koijauksen.

      • Maailmassa ei ole ilmaisia lounaita. Ei tämä cryptobrowser myöskään tee tätä eikä tarjoa tätä hyvää hyvyyttään. Joka tapauksessa liittyjän kone kaapataan näiden omaan käyttöön. Nykyäänhän maksetaan jopa ihmisten selaushistoriasta jotta mainoksia osataan kohdentaa. Tämä käyttötarkoitus lienee siitä vähiten rikollisesta päästä.

        Siitä vaan asentamaan cryptobrowser ja laittakaa se oletusselaimeksi. Kun menet nettipankkiin, niin en hämmästyisi vaikka kirjautumistiedot välitettäisiin saman tien cryptobrowserporukalle. PYSYKÄÄ KAUKANA TÄSTÄ!

        Jos käytte Cryptobrowserin sivuilla, niin huomaatte ettei tämä "viritys" kerro itsestään yhtään mitään. Ei nimiä, yhteystietonakin vain hämärä mailiboksi. Sounds legit?


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1074
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      897
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe