Kenen asialla Hangon demarit ovat?

identiteettihaussa

Minua mietityttää suuresti Hangon demarien toiminta ja yleinen käsitys SDP:n tavoitteista. Puolueen kotisivulla sanotaan: "Meille demareille tärkeää on työ ja työelämä, julkiset palvelut ja turvalliset asuinympäristöt, heikoimmista huolehtiminen, ympäristöongelmien poistaminen sekä sivistyksen vaaliminen. "
Perataan näitä kaikkia esimerkein
- kikyn vastustaminen toi Suomeen yli 100.000 pitkäaikaistyötöntä ja syrjytyviä lisää.
- paikallinen sopiminen toisi lisää työpaikkoja, sitäkin vastustetaan.
- Hangossa turismin edistämisessä erityisen tärkeää on majoituskapasiteetin lisäys. Turismille varatun keitaan Tehtaanniemen muuttaminen asuntoalueeksi ei edistä ympärivuotista turismia eikä turismista eläviä yrityksiä ja työpaikkoja. Demarit ajoivat näyttävästi tätä ratkaisua,
- valtakunnan tasolla samanlaisten oikeuksien mahdollistaminen köyhille kuin rikkaille päästä nopeasti hoitoon ei ole demareiden agendassa. Demarit haluavat vahvistaa kuntien tuottamaa terkkaria, vaikka se on osoittautunut tehottomaksi. Tavoitteena siis edelleen pitää vähäosaiset terkkarijonoissa. Valinnanvapauskokeilu on osoittanut, että nimenomaan työssäkäyvät ovat valinneet nopeamman hoitoon pääsyn. Ihmiset haluvat parantaa nopeasti työkuntoaan. Demarit eivät edistä tätä omalla kannanotollaan.
- ristiriitaa tuo se, että Hangossa Attendo hoitaa terkkaria ja demarit itse juuri ostivat Tradekan kautta soteyerityksen. Siis soteyrityksiä kuitenkin tuetaan ja halutaan olla niiden kanssa tekemisissä. Miten se nyt sitten oikein on? Puheet ja teot?
- kunnan lähipalveluja ovat uimahalli ja jäähalli. Demarit ovat näyttävästi ajaneet meille SPA:n, joka ei sovellu kaikkein pienemmille ja jonka pääsymaksu on 20 euroa. Ei täytä tarpeita. Yksinhuoltajaäidin perheen ja pitkäaikaistyöttömän tavoittamattomissa. Jäähalli on alihankittu Karjaalta. Hangon terveyskeskuksessa palvelu on mitä on, ei saa kaikkia normipalveluja, pitää mennä sen takia yksityiselle.
- liikenneturvallisuus, melu, päästöt, hiilineutraalius paranisivat, jos satamatoiminnot keskittäisiin Koverhariin. Nyt lisätään toimintoja kantakaupunkiin. ?
- alikulkulkukäytävä helpottaa radan ja Korsmanninkadun ylitystä, mutta lisää koululaisten onnettomuusriskiä Tarhakadulla, jossa liikenne lisääntyy. ? Demarit ajoivat näyttävästi alikulkuratkaisua. Asiat pitäisi miettiä loppuun asti eikä kerätä jääräpäisesti irtopisteitä.
Demarit ajoivat näyttävästi tätä.
- koulunkäynnin keskeyttäminen tai opiskeluun hakeutumattomuus on suurempaa demariperheissä kuin muissa perheissä. Kysymys on enemmän kannustuksesta kuin rahasta. Työläiset ovat nykyään kapitalisteja, on talot, talon pihalla kaksi autoa ja vene laiturissa.
- Hangossa lukioiden elinvoima vaatii yhteistyötä. Koulujen yhdistäminen on mahdollisuus, Ei ne rakennukset, vaan mitä niiden sisällä opetetaan.
- Sivistyksestä ym. huolehtiminen vaatii näkemystä ja tekemistä enemmän kuin tyhjiä puheita. Ei-puolueen vanhan säilyttämispolitiikka on tyhjä lupaus.

Siinä muutama esimerkki. Miten on se heikoimmista huolehtiminen? Onko se unohtunut kaupunkimaasturin ratissa? Heikompia on edelleen. Keskeinen tavoite näyttää olevan omakehu ja puolueen hiekkalaatikon hiekkalinnat, ei kaupunkilaisten tarpeista huolehtiminen. Meitä on vielä 8000 täällä Hangossa, Onko parempaa luvassa? Kuka huolehtisi heikoimmista?

9

197

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hjänkälä

      Hirveetä soopaa toi edellinen. Onneksi tollanen tyyppi ei ole päätäntävallassa. Tai mistäs sen tietää kuka tämän demarivihaajan oikea henkilö on ? Demarit oli muuten ainoo porukka joka oli yksimielisesti jäähallin kannalla ja on edelleen viemäs asiaa etiäpäin.

      • Pekkajaäänestäjä

        Postaus aamulla 08.33. Olisi parempi nukkua öisin niin texti olisi lyhyempi/selvempi. Joskus on tullut mieleen, olisiko parempi että henkilö, joka on saanut n. 10 ääntä vaalissa, olisi valtuustossa eikä nimettömänä näillä palstoilla. Ainakin yleisö saisi paremman kuvan oikeasta minästä.


      • voikoollatotta

        pettynyt demari vauhdissa. kauna voi itää kauan, kun kukkoilijat pistävät ruotuun.


      • voikoollatotta

        siellä on urpilaiset ja rinteeläiset, vastakkaisasettelua ja kaunaa sisäisestä vallankaappauksesta jokunen vuosi sitten, kun öykkärit otti vallan. Hangon pomottajat ovat saattaneet saada veden läikkymään yli reunojen. Muissakin puolueissa on pomotusta. Vaalien ääniharava valtimo syrjäytettiin törkeästi kokoomus-leirissä. hiekkalaatikkoleikit näyttäytyvät kansan pahoinvointina. taas rakennettiin tuosta vaan 6 miljoonan laituri koverhariin, mutta kansalle tarjotaan pettuleipää.


      • kylmääkyytiä
        voikoollatotta kirjoitti:

        siellä on urpilaiset ja rinteeläiset, vastakkaisasettelua ja kaunaa sisäisestä vallankaappauksesta jokunen vuosi sitten, kun öykkärit otti vallan. Hangon pomottajat ovat saattaneet saada veden läikkymään yli reunojen. Muissakin puolueissa on pomotusta. Vaalien ääniharava valtimo syrjäytettiin törkeästi kokoomus-leirissä. hiekkalaatikkoleikit näyttäytyvät kansan pahoinvointina. taas rakennettiin tuosta vaan 6 miljoonan laituri koverhariin, mutta kansalle tarjotaan pettuleipää.

        Kansalle palturia ja puolet petäjäistä,


    • JaNeMuut

      Kuten aloittajan tämänkertainen nimimerkki kertoo niin identiteetti on haussa, voi toki kestää kauan ennenkuin se löytyy, jos koskaan.

    • JokaisenOikeusOnKyllä

      Jokaisella on oikeus tuoda mielipide päivänvaloon ja olla myös vaaleissa ehdokkaana tai toimia luottamushenkilönä lautakunnassa tms.

    • haluantietää

      Kenen asialla Hangon demarit ovat?

    • Lotsoflaughts

      Luultavasti olevinaan kansan puolella!? Tarkentakaa jos tiedätte enemmän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3537
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1650
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe