SOSIAALITURVA AJETAAN ALAS.

Pärskis71

Sosiaaliturva ajetaan alas tulevien 20 vuoden sisällä ja lopulta Suomesta tulee USA:n kaltainen slummien keskus. Maahanmuuttajaväestöä tänne tuodaan vielä 1,8 miljoonaa, joista jossain vaiheessa muslimiväestö perustaa omat puolueet ja vaativat Helsinkiin oman kalifaattinsa.

Suomen kouluihin muodostuu myös tulevaisuudessa samanlainen tilanne kuin Saksassa pahamaineisimmilla alueilla, joissa maahanmuuttajat ovat alistaneet väkivallalla kantaväestön kokonaan.

Poliitikot ja lobbarit sekä monikansalliset yhtiöt kehtaavat vielä nimittää tätä kehitysmaalaisten joukkoa potentiaaliseksi työvoimaksi, jolla voidaan parantaa Suomen työtilanteen kilpailua. Sillä voidaan romuttaa työehtosopimukset kokonaan ja hajoittaa myös ammattiyhdistysliikkeet. Lopulta AY-liikkeet tuhotaan kokonaan ja Suomen palkansaajien ansiot romutetaan Kreikan tavoin niin alas, että lopulta jokaisesta 420 euron kuukausipalkkaisesta orjatyöstä lähdetään kilpailemaan korkeastikoulutettujen voimin. Mutta jos joku hakijoista suostuu alentamaan kuukausipalkkansa 200 euroon, niin saa työn heti.

Tämänkaltainen toiminta on ollut Kreikassa jo täyttä arkea ja tuonkaltainen tilanne on monikansallisille yhtiöille yksi paratiisi, kun on kokonainen valtio, jonka ihmiset on alistettu taloudellisen väkivallan alle.

Tämänkaltainen nollakasvun lähtötilanne on ihanteellinen kaikille veronkiertäjille ja suuryhtiöille. Se maksimoi heidän voittonsa, mutta vielä se että nämä verenimijät tekevät maksimaalista voittoa, niin näiden parasiittiyhtiöiden tulos ei hyödytä Suomenkaan taloutta pennin vertaa. Koska jokainen heidän kotiuttamansa miljoonavoitto piilotetaan Sveitsin pankkeihin, Luxemburgin tai veroparasiitisaarille, jolloin kaikki tuo suuryhtiöiden voitto on valuuttaa pois kierrosta.

Sillä jokainen penni ja euro mikä lähtee pois kierrosta, aiheuttaa työttömyyttä ja köyhyyttä, koska raha ei kasva puussa. Sitä tulee lisää kiertoon vain lainan kautta ja mikäli ihmiset menettävät työpaikkansa ja ajautuvat sosiaaliluukuille, niin he eivät pysty enää ottamaan pankista velkaa. Tämä siis selittää sen, että miksi nyt myös Suomessa menee taloudellisesti yhä huonommin, sekä valtiolla että ihmisillä.

Työttömien reservi on työnantajille ihanteellinen tilanne, kun he voivat suoraan TE-keskuksesta saada ilmaistyön orjan ja käyttää heitä taloudellisesti hyväkseen.

Kuten olemme nyt nähneet, että kuinka pakolaiskriisi on lisännyt räjähdysmäisen kysynnän vastaanottokeskuksille. Niin muutamat rahamiehet ovat nähneet mahdollisuuden maksimaaliselle voiton tekemiselle ja Luona Oy:n kaltaiset ahneet yritykset yrittävät hyötyä nyt maksimaalisesti tästä pakolaiskriisistä. He ovat villinpien huhujen mukaan laskuttaneet yhdestä pakolaisesta 439 euroa päivä valtiolta.

Jos oletetaan, että Suomeen virtaa jatkossa n. 1000 pakolaista viikossa niin tämä tekee jo vuodessa 52 000 pakolaista. Jos näistä 52 tuhannesta pakolaisesta nämä Luona Oy:n kaltaiset verenimijät onnistuisivat laskuttamaan Suomen veronmaksajilta jopa tuon 439 euron verran. Niin vuosilasku tuollaisesta 52 000 pakolaisen pakolaisvirrasta olisi niinkin huima kuin 8,3 miljardia vuodessa. Onko Suomella tällaiseen varaa ?

Hallinto on nyt kilpaa heikentämässä Suomen työttömien, opiskelijoiden sekä eläkeläisten etuja. Eläkkeet ja sosiaaliturva on leikkurilistalla ykkösenä, mutta sen jälkeen tulevat opiskelijat ja opintotuki sekä asumistuet. Pakolaisten elämiseen kun täytyy jostain repiä rahaa, niin revitään se suoraan köyhimmiltä Suomalaisilta.

Mutta lopulta tullaan siihen tilanteeseen, että joudutaan kapuamaan Suomen työläisten kukkarolle ja ensimmäisenä tulevat huhujen mukaan 5 % palkkojen alennukset.

Kuitenkin vielä ennen tätä kriisiratkaisua Suomen ammattiyhdistysliikkeet täytyy hajoittaa ja homma on jo parhaillaan käynnissä.

45

632

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ThisIsOurFuture

      Niin totta :(

    • Pärskis71

      Suomen kuljetusala on joutumassa nollakasvun kohteeksi, kun kuljetusalan kilpailu vapautetaan tulevana vuonna Suomessa.

      Tämä siis tarkoittaa sitä, että sen jälkeen kuka tahansa ulkomaalainen vaikka Puolalainen rekkafirma saa alkaa toimimaan Suomessa ja halvemmalla hinnalla työskentelevät romuttavat kotimaisten kuljetusalan yhtiöiden kilpailun yhdessä yössä. Tämä tulee automaattisesti viemään kymmeniä tuhansia kuljetusalan työntekijöitä Suomen työttömien reserviin.

      Asiaa voitaisiin myös tarkastella siltä puolelta, että mikä näitä nollakasvun ongelmia aiheuttaa. Jos vaikka Puolassa ei olisi niin heikko talous, kuin Suomessa ja oletettaisiin että koko maailmassa olisi käytössä yhtä vahva valuutta. Niin olisiko silloin näitä ongelmia, että kilpailun vapautettua jostain toisesta maasta tulisi halvempia työntekijöitä murentamaan kilpailu?

      Ei olisi mutta niin kauan kun on olemassa köyhempiä maita, niin niiden maiden toimijoita käytetään entisten rikkaiden teollisuusmaiden talouden romahduttajina.

      Moniko rekkamies Suomessa on valmis alentamaan palkkansa Puolalaisen rekkakuskin tasolle ? Jos joku näin tekisi, niin niillä ansioilla ei kukaan tulisi Suomessa toimeen ja käteenjäävä osuus olisi vähemmän kuin mitä tulisi sosiaaliluukulta.

      Tosin viime vuosina Suomalaisten rekkakuskien palkkoja on poljettu jo oikein surutta. Mutta nyt ollaan tultu jo siihen pisteeseen, että tarvitaan jo halvempaa ulkomaalaista työvoimaa ja Suomalainen rekkakuski siirretään työttömyyskortistoon.

      Vain kapitalistisessa talousjärjestelmässä käytetään sanaa "kilpailu" siitä, että mitä enemmän päästään työntekijältä riistämään, niin sitä parempi kilpailu.

      Tilanne ei eroa siitä, että pankkiryöstäjät kilpailevat keskenään, että kuka saa tehtailtua eniten pankkiryöstöjä. Se joka ryöstää eniten on kilpailun voittaja.

      Talousjärjestelmässä ongelmaksi on muodostunut se, että koska eri maiden talous voi toisissa maissa paremmin ja toisissa heikoimmin. Joten lopulta köyhimpien maiden ihmiset on pakotettu lähtemään liikkeelle ja näitä ihmisiä sitten käytetään halpatyöorjina eripuolilla maailmaa. Mutta kuitenkin kaikista surkeimmat olot ovat lapsityön orjilla, joita on myös Applen ja Samsungin yhtiöillä käytössä.

    • pier

      Tällä menolla tuo tapahtuu kahdessa vuodessa.

    • sdfghjk

      Meillä on pitkä matka USA:n malliin Sossuturvaa ei pysty ajaa alas ennenkuin lähes kaikilla on aseet joilla voi puolustaa omaisuuttaan. Amerikkalaisilla ei ole mitään mahdollisuuksia luopua aseista köyhät poimis kuin mansikan varakkaamman omaisuuden talteen.

      • Åkemies

        Siksiköhän Suomessa asuntomurrot ovat yleisiä, kun tietää rosvot ettei siellä tn ole aseita ja jos on ei saa ampua rosvoa. Kiinni jäädessään saa ehdollista tuomioita jonka aikana ei ryöstele ja homma taas jatkuu kunnes taas saa sen ehdollisen.. vai olenko väärässä luulossa.?
        Firmat ovat suojattuja ja vartioituja joten rosvot on siten ohjattu kansalaisten omaisuuden kimppuun?
        Asia olisi korjattavissa, kun jonkun kotiin murtautuminen täytyisi tietää heti ehdotonta kovennettua vankeutta verrattavissa jonnekin autopajaan tehtyyn murtoon.


      • sdfghj
        Åkemies kirjoitti:

        Siksiköhän Suomessa asuntomurrot ovat yleisiä, kun tietää rosvot ettei siellä tn ole aseita ja jos on ei saa ampua rosvoa. Kiinni jäädessään saa ehdollista tuomioita jonka aikana ei ryöstele ja homma taas jatkuu kunnes taas saa sen ehdollisen.. vai olenko väärässä luulossa.?
        Firmat ovat suojattuja ja vartioituja joten rosvot on siten ohjattu kansalaisten omaisuuden kimppuun?
        Asia olisi korjattavissa, kun jonkun kotiin murtautuminen täytyisi tietää heti ehdotonta kovennettua vankeutta verrattavissa jonnekin autopajaan tehtyyn murtoon.

        "Asia olisi korjattavissa, kun jonkun kotiin murtautuminen täytyisi tietää heti ehdotonta"

        Tämä ei auttais vaikka jenkeissä on kovemmat tuomiot aseet niin siellä reilusti enemmän vankeja (koska jopa kuolemanvaarassa olevan on pakko ryöstää jos aikoo syödä)
        Vankeja olis ihan tuhottomasti jos tuomiot ois pitkii mutta aseilla ei vähennättäs "yrittäjien" määrää oleellisestti.


    • vääräpalstaaaa

      Ketjun aloitus tullut nyt aivan väärälle palstalle... siirry yhteiskunta

    • hjuytrt

      En tiennyt että näinkin huono laki on Suomessa. Yle tänään--------Suomen verotuskäytäntö houkuttelee sijoittamaan ulkomaille.Suomessa toimivilla säätiöillä on yhteensä miljardien omaisuus.
      Mahdollisen lakiuudistuksen myötä sijoitukset kotimaisiin pääomasijoitusrahastoihin olisivat säätiöille verovapaita, kuten yleisesti Euroopassa.
      Suomen nykyinen verotuskäytäntö houkuttelee säätiöitä sijoittamaan kotimaan sijasta ulkomaille. Länsimaissa yleinen käytäntö on, että yleishyödylliset säätiöt eivät maksa veroja sijoitustoiminnan tuotoistaan.

    • Voivoivoiiiimitenkäy

      Leena sitten saat varoa. Köyhät alkaa varastaa.

    • hfdjjdfjdfj

      40% pääkaupunkiseudun sosiaalikuluista maksetaan vieraskieliselle väestölle. Maahanmuuttoa ei suomessa ole saatu kuriin. Päinvastoin suomi on ainoa euroopanmaa, jolla on voimakkaita vetovoimatekijöitä, kuten sosiaaliturva, ilmainen hammashoito ja laajennettu terveydenhoito paperittomille.

      Ympäri maailmaa mainostetaan taas kuinka suomeen kannattaa juuri nyt muuttaa.

      Ei varmaan mene kuin 2 vuotta, kun koko maan sosiaaliturva on alasajettu. Kiitos kokoomuksen, keskustan, rkpn, sdpn, vihreiden ja erityisesti vasemmiston.

    • gjfgjgfjgfj

      Ministeri Mykkänen kertoi jo verkkouutiset julkaisussa, ettei suomella ole varaa yhtä aikaa sekä vapaaseen maahanmuuttoon, että nykylaajuiseen sosiaaliturvaan. Jommasta kummasta on luovuttava. Arvaan, että sosiaaliturvasta.

    • Pärskis71

      Ja nyt SOTE "UUDISTUS", eli vanhusten, vammaisten hidas EUTANASIA.Ei enää voida sanoa että Suomi on hyvinvointivaltio. Demokratiasta kapitalismiin jossa lapset, työttämät ja vanhukset kärsii. Eihän niiden huudoista päättäjät välitä … kunnes itse tarvivat hoitoja ja sitten ostavat yksityiseltä ymmärtämöttö millaista on elää julkisten hoitojen varassa. Vuosikaudet ollaan oltu parantamassa kasvavaa lapsien pahoinvoitia ja psykiatrisia tarpeita. Vanhukset jotka ovat rakentaneet tämän maan jätetään ”kotihoivaan” jossa hoitaja käy kymmenissä kodeissa vuoronsa aikana. Eipä siinä viedä suihkuun ja ulos taikka jokapäivä vaippoja vaihdeta sekä kuulumisia kysytä. Iäkäskin kuoli kun ruoan jakelija vei edellistä pois kun ei ollut syönyt. Ei voinut katsoa onko asiakas elossa! ”Nurkkaan, hiljaa ja kuole äkkiä pois” mentaliteetti. Suomessa on sama raha pysyy ja valuu pienelle prosentille. Tuntuu osingot ja niiden kasvattaminen on nykyään tärkeintä ja lakia väännetään niiden maksimoinniksi. Kaikki tämä säästö jäisi pois jos palattaisiin siihen että osinkoja jaettaisiin vähän kuten ennen. Rahat sijoitettaisiin yhtion kasvuun ja kehitykseen. Työntekijöitä palkattaisiin ja työ tuntuisi turvalliselta sekä tuote olisi laadukasta kenties edullista joten ihmisten kulutus kasvaisi. Pelko työpaikan menettämisestä vahenisi. Veroja tulisi lisää. Nykyään firmat tekevät suurimpia voittoja ja mitä tekevät? No potkivat porukkaa pihalle jotta seuraavat osingot olisivat suurempia vähemmillä työntekijäkustannuksilla. No robotit tulee 🙂

      • hjuiyt

        "Vanhukset jotka ovat rakentaneet tämän maan jätetään ”kotihoivaan” jossa hoitaja käy kymmenissä kodeissa vuoronsa aikana"
        Vanhukset eivät kuulu vammaishoitolain piiriin, joilla menee pelkästään henkilökohtaiseen hoitamiseen 1500 €/kk per asiakas keskimäärin.


    • Pärskis71

      Suomi OY AB:ta ollaan nyt pumppaamassa perikatoon ja pelin henki on selvä. Hyvinvointivaltiota ollaan nyt ajamassa alas ja sen jo EU komissaari Olli Rehn myönsi medialle myöntämällä, että hyvinvointivaltion leikkauksia tullaan tekemään.
      Eliitti ei kykene ajattelemaan mitään muuta kuin vain heidän omaa etuaan. Elinkeinoelämän keskuskauppakamarikin pitäisi nimetä eliitinkeinotteluelämän keskuskauppakamariksi. Eivät nämä veroparatiiseilla ja osingoilla rikastuneet osaa enää ajatella Suomen kansan etua, vaan he haluavat vain turvata oman pääomansa ja riistää mahdollisimman monelta työtä tekevältä köyhältä viimeisetkin tuhkat pesästä. Siihen tämä koko nollakasvu-kapitalismi perustuu.



      Sitten vielä kehtaavat mediassa alkaa syyllistämään työttömäksi heitettyjä laman uhreja, että työttömät olisivat itse syypäitä työttömyyteensä, vaikka tämä kaikki on ollut rikollisten pankkiirien ja monikansallisten yhtiöiden ahneuden seurausta. Kapitalismi on kulkeutumassa kohti sen lopullista tuhoa ja merkit on jo ilmassa, koska öljytynnyrin hinta lähenee jo kohti 20 dollaria per pönttö. Siinä vaiheessa alkaa vaihtoehtoiset energialähteet päästä markkinoille ja historia kokee suuren teknologisen muutoksen. Johan olisi aikakin ottaa nuo Nikola Teslan vapaaenergia patentit laajemmille markkinoille pois sotateollisuuden kätköistä.

      • pulu_ei_ole_zulu

        Nikolai Tesla meni pulun kanssa naimisiin. Lähde Wikipedia.


      • ihan-älyttömyyksii

        Eikö sun mielestä ole ok leikata vanhusten "etuisuuksista"?
        Älytönhän tilanne on nyt? Joku luumusukka saa eläkettä enemmän kuin joku työntekijä palkkaa? Sen lisäksi Luumusukalla pitäisi olla oikeus? ilmaiseen siihen ilmaiseen tuohon ja vähintäänkin valtion tukemaan...
        Samoin nuortenpsykiatriassa ihan oikein pistää säästölinjaa päälle? Jumi mitä ongelmii nuorilla on siis OIKEITA ongelmii? Koko henkinen hoito mennyt yli rajan osa on epävarmoja seksuaalisuudestaan ja tarvii apuu osa ei osaa valita kynsilakan värii ja tarvii kriisitukee ja muuta tollasta P*********AA!!!


    • KohtaArkipäiväistä

      Hyvä kirjoitus. Kiitos siitä. Tämä on niin totta jo osittain nyt.

    • Pärskis71

      SOTE:n perimmäinen tarkoitus on lopettaa julkinen terveydenhoito mikä perustui verovaroin kerättyyn kansalaisten peruspalveluihin. Uusi malli ajaa sisään vakuutukset sekä sitä kautta eriarvoiset palvelut. Tähän on päädytty koska nykyinen maahanmuuttopolitiikka sekä työttömyyden kasvu vähentävät verovaroja. Vielä kun verovaroja ei käytetä peruspalvelujen ylläpitämiseen vaan ne uppoavat suuriin yritystukiin, niin SOTE soppa on valmis. Samalla lääkärit saavat perustella omia yrityksiään ja hinnoitella sekä valikoida mieleisensä potilaat niin amerikkalainen businesmalli on valmis. Uudessa SOTE:ssa käy niin että kukaan ei halua olla vastuussa pitkäaikaistyöttömistä, eläkäläisista, vaikeista potilaista koska vakuutusyhtiöt eivät halua kalliita hoitoja maksella, eivätkä yksityissairaalat halua ottaa niistä vastuuta jos jokin menee pieleen säästökustannus syistä. Vielä kun valuutusyhtiöt ja yksityissairaalat saavat lyödä hyntyyt yhteen niin uudeksi SOTE nimeksi voidaankin valita COMA (Cash Only Mother f..A).

      • kateellisiako

        Miksi pitäisi olla julkinen terveydenhoito? (ilmanen / halpa)
        a:henkilöllä on rahaa? henkilö maksaa omat terveydenhoito kulunsa?
        b:henkilöllä ei ole rahaa? sosiaalihuolto maksaa terveydenhoito kulut?
        Reiluu helppoo ja tasapuolista?


    • Pärskis71

      Näyttää varsin selvältä: jos esim. pitkäaikaistyöttömällä, tai eläkeläisillä on nopeasti etenevä syöpä, nopean hoitoon pääsyn ansiosta saa selvitä leikkauksella ja solumyrkyillä.
      Uuden sotu-käsittelyn etu valtiolle on, että tuolla byrokratian portaissa ehtii kuolla ennen hoitojen aloitusta, ja siten säästyy valtio isoista syöpähoitokuluista.
      Säälimätöntä mutta tehokasta, rikkoo ihmisoikeuksia, mutta kukapa köyhistä...

      • vanhus.kuolee

        "tai eläkeläisillä on nopeasti etenevä syöpä"
        Vaikka eläkeläisen syöpä hoidettas? niin ei se takais etteikö eläkelläinen siittä huolimatta kuolis esimerkiksi vanhuuteen.
        (nykyisin pystytään pitämään ihminen hengissä vaikka olis kuinka huonokuntoinen? Joten pakko pistää asioille selvät rajat)


    • Entinen.Hyvinvointimaa

      Missään maassa terveydenhuollon yksityistäminen ei ole tuonut säästöjä, vaan hyvin kalliiksi sellainen järjestelmä tulee.

      Meillä on ollut hyvin kustannustehokas terveydenhuolto kansainvälisesti - tätä olisi voitu kehittää edelleen - nyt se ollaan romuttamassa ja voitot tulevat keräämään ulkomaiset jättiyritykset. Tämän uudistuksen jälkeen ei ole enää paluuta entiseen.

    • etsityinvalmiina
    • Pärskis71

      Ennen poliitikot ajattelivat kansalaisten etua. Hyvinvointivaltio rakennettiin, kun rahaa oli vähemmän. Nyt selitellään, että kaikkea pitää purkaa, kun muka ei ole rahaa mihinkään. Ja syy löytyy markkinoiden kaikkivoipaisuudesta (vai milloin markkinat tyytyvät kohtuuteen ja ilmoittavat, että tarpeeksi on saatu), globalisaatiosta (osakkeenomistajat siirtävät työpaikat maihin, jossa työntekijöitä voi riistää ja ympäristöä tuhota helpoiten ja sitten myydään tuotteet kalliiseen hintaan esim. Suomessa ja rökälevoitot verotetaan muualla. Hyvinvointivaltion idea on, että saat hyvän koulutuksen ja maksat sen myöhemmin takaisin hyvänä työntekijänä tai yrittäjänä) ja poliitikot ovat tyhmiä ja täysin lobbareiden vietävissä. Kansalaisten hyvinvointi ja mielipiteet eivät niitä kiinnosta. Esim. nyt Sotesta valehdellaan kirkkain silmin, vaikka kaikki tietävät, että se on lopun alkua.

      • Äänestäisin

        Kun noin kade olet poliitikoille, niin mitäpä jo Pärskis71, alkaisit poliitikoksi? Sanakin on sulla hallussa.


    • TältähänTämäNytNäyttäisi

      Niin totta. Kyllähän tässä näyttäisi sellainen maailmanlaajuinen uusjako olevan käynnissä. Suomi on muun Euroopan vanavedessä päässyt rikastumaan paljoltikin kolmansien maiden halvan työvoiman ansiosta. Nyt nuo vaativat Lähi-Idän ja Afrikan köyhät jakoa tasaisemmaksi. Kannattaa antaa osansa suosiolla, että vältytään sodalta ja kapinalta. Maailman laajuisesti ajateltuna me ollaan täällä pieni, etuoikeutettu vähemmistö, joka pitää viimeiseen asti kiinni omista eduistaan. Tasaisempi jakaminen tarkoittaa kyllä sitä, että me joudutaan joistakin asioista luopumaan ja antamaan "niille muillekin" jotain.

      • nnhgds

        Jos aletaan jakaan tasasemmin niin ei valtiolla ole varaa elättää eläkeläisii? taikka kouluttaa nuorisoa? Eli ei oo jakovaraa taikka heikommat kärsii. Pitää vaan olla karski ja valita kärsiikö suomalaiset? taikka aavikkokansa.


      • Maailmanonnellisinkansa

        Kärsimisellä Suomessa ja kärsimisellä aavikolla on ero. Suomessa nyt kuitenkin vielä on se sosiaaliturva ja asumistuet, on lapsilisät ja maksuton koulutus ja vielä kouluruokailukin. Eihän tänne kukaan haluaisi, jos täällä ihan tosissaan kärsittäisi.

        Sitä paitsi onhan tilanne myös niinkin, että jos tänne ei jostain tule lisää väkeä, niin meidän nyt työssä käyvien eläkkeille ei ole parinkymmenen vuoden päästä maksajia. Väki vähenee. On meidän etu ottaa tänne nyt ne maahantulijat, jotka tänne haluaa muuttaa. Ehkä näistä sodan trtaumauttamista ei kaikista koskaan tule veronmaksajia, voi olla, mutta jos he nyt ovat täällä, niin voidaan edes toivoa, että heidän lapset sitten aikoinaan maksavvat meidän eläkkeitä.


      • karsijakorjaasatoo
        Maailmanonnellisinkansa kirjoitti:

        Kärsimisellä Suomessa ja kärsimisellä aavikolla on ero. Suomessa nyt kuitenkin vielä on se sosiaaliturva ja asumistuet, on lapsilisät ja maksuton koulutus ja vielä kouluruokailukin. Eihän tänne kukaan haluaisi, jos täällä ihan tosissaan kärsittäisi.

        Sitä paitsi onhan tilanne myös niinkin, että jos tänne ei jostain tule lisää väkeä, niin meidän nyt työssä käyvien eläkkeille ei ole parinkymmenen vuoden päästä maksajia. Väki vähenee. On meidän etu ottaa tänne nyt ne maahantulijat, jotka tänne haluaa muuttaa. Ehkä näistä sodan trtaumauttamista ei kaikista koskaan tule veronmaksajia, voi olla, mutta jos he nyt ovat täällä, niin voidaan edes toivoa, että heidän lapset sitten aikoinaan maksavvat meidän eläkkeitä.

        Jaa haluut tasapuolista kärsimystä mailmaan? eli suomi hoitas oman osuutensa nälkäänkuolevien osalta? niinkö? (no pistä lista ketkä tapetaan nälkään suomessa?)
        aina voidaan neuvotella?
        Ja tietenkin saman "ihmisryhmän" annetaan kuolla aavikolla nälkään?
        Parinkymmenen vuoden kuluttuu koneet tekee duunit ne ei veroo maksa (paitti jos lainsäädäntöö muutetaan)
        Ihmisii liikaa? Vähennetäänkö suhteessa maakohtasesti? nykyiseen väestömäärään? Vai pidetäänkö kriteerinä pankkitiliä, ihonvärii? ny alkaa oleen karsinnan paikka.


      • kannibaalit.tulevat
        karsijakorjaasatoo kirjoitti:

        Jaa haluut tasapuolista kärsimystä mailmaan? eli suomi hoitas oman osuutensa nälkäänkuolevien osalta? niinkö? (no pistä lista ketkä tapetaan nälkään suomessa?)
        aina voidaan neuvotella?
        Ja tietenkin saman "ihmisryhmän" annetaan kuolla aavikolla nälkään?
        Parinkymmenen vuoden kuluttuu koneet tekee duunit ne ei veroo maksa (paitti jos lainsäädäntöö muutetaan)
        Ihmisii liikaa? Vähennetäänkö suhteessa maakohtasesti? nykyiseen väestömäärään? Vai pidetäänkö kriteerinä pankkitiliä, ihonvärii? ny alkaa oleen karsinnan paikka.

        Kyllä oli kalastaja Linkola ihan oikeassa että maailmassa on todellakin liikaa ihmisiä.
        Maapallo ei pysty elättämään nykyistä määrää.
        Seuraavaksi varmaan ihmiset alkavat syömään toisiaan, vai onko muuta vaihtoehtoa, häh?


    • Pärskis71

      Jos sote hyväksytään, niin se on viimeinen naula hyvinvointiyhteiskuntaan. Sitten jyllää vaan markkinat ja niiden omistajat!

    • älähuolisssss

      Älä ole huolissaan kyllä pääset jatkossakin mielenterveyspalveluihin.

    • Pärskis71

      Brysselissä mellakoitiin äskettäin oikein kunnolla, kun väestöllä tuli mitta täyteen veronkorotuksista sekä sosiaaliturvan heikennyksistä. Mellakkapoliisit saivat käyttää pamppujaan, eli ns. Nokialaista nuoriso-ohjaajaa.
      Suomen valtamedia oli kuitenkin melko hiljaa tästä satojatuhansia ihmisiä keränneestä kahakasta.

      Arkadianmäen edessä ei vielä olla nähty samanlaista hulinaa, mutta kenties vielä lähivuosina kun tämä Suomen hallinnon kurjistamispolitiikka jatkuu, niin jossain vaiheessa myös autoja poltetaan myös Helsingissä. Aina kun luullaan, että tämä Suomen kansa on perin nössöä sakkia, kun eivät uskalla osoittaa julkisesti mieltään laajemmalla vahvuudella.

    • osoitaihanvaanitseksesi

      Mieltä voi toki osoittaa, mutta ei se auta muuttamaan yleismaailmallisia trendejä. On sanottu, että viisaus on sitä, että osaa sopeutua vallitseviin olosuhteisiin. Mitä auttaa hakata päätä seinään? Muutos tässä näyttää olevan käynnissä, eikä kukaan varmaan tiedä, mihin tämä muutos johtaa.

      Jos oikein huonosti käy, niin tosiaan saadaan aikaiseksi ghettoja ja ongelmalähiöitä, joissa kukaan ei käy töissä eikä maksa veroja. Sitten varmaan joudutaan palaamaan 1920-luvun tilanteeseen, jolloin Suomessakin kuoltiin nälkään. Kun suomalaisten määrä joka tapauksessa vähenee, niin veronmaksajia tarvitaan, mutta jos maahantulijoistakaan ei saada veronmaksajia, niin valtio ei voi maksaa eläkkeitä eikä mitään muitakaan tukia, Jos Suomi kuihtuu, niin valitettavasti paras ja kykenevin aines lähtee ensin liikkeelle ja muuttaa muualle, missä saa töitä ja paremman toimeentulon. Tänne jää vain se porukka suomalaisista ja maahantulijoista, joka ei töihin kykene, ei kelpaa tai ei halua tehdä mitään.

      Parhaassa tapauksessa, jos kotouttaminen onnistuu, saadaan maahantulijoista tai heidän lapsistaan kasvamaan uusi sukupolvi työntekijöitä ja veronmaksajia, jotka aikanaan maksavat meidän eläkkeet.

    • vuokraorjuutus

      Ei se kotouttaminen ole onnistunut Ruotsissakaan...

    • helenashemu

      Hei!
      Miksi eivät Suomen omat syrjäytyneet kelpaa tulevaisuuden työntekijöiksi? Entä kaikki oman maamme työhalukkaat työttömät? Miksi ei ojennettaisi työmahdollisuutta kehitysvammaisille suomalaisille, he kaipaavat tunnetta tarpeellisuudesta. Pienellä työpaikka-koulutuksellahan ja suurella porkkanalla vain ohjattais nuoret kokeilemaan eri koulutuksia ja työpaikkoja. Palkan työstä pitää kuitenkin kannustaa eikä lannistaa. Nuoria ei tarvitsisi kotouttaa, vaan saisivat elämälle sisältöä ja merkitystä. Heitä tarvitaan. Tulevaisuus on nuorissa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6123
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3886
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2254
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1880
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1333
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      959
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      36
      901
    Aihe