Koulutus vähentää rasismia

loppututkinto

39

604

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kopissa.ovat.katkolla

      Rasistit suorittavat (kuoppaa kohti) syventäviä opintojaan elämänkoulun kemianluokassaan kokeilemalla tupakkaa ja alkoholia päivittäin. Normaali ihmiset kokeilevat näitä vain 15-vuotiaina.

      Muslimit taas elävät raittiina ja terveinä ja perustavatkin perheitä saaden useita lapsia.

      • häoäo

        Jep, sitä "tervehenkistä elämää" voi näin ennakolta piipahtaa katsomassa Malmössa tai Pariisin mamulähiöissä. Tepsuttele siellä vähänaikaa ja tule sitten kertomaan kuka on rasisti ja kuka ei. jos olet nainen, niin opit pikavauhtia paikkasi. Vääräuskoisille osoitetaan pian oma arvonsa ja homojenkin arvon he tietävät tasantarkkaan. Mutta eihän se ole rasismia, eihän? Päinvastoin, Moisten juttujen arvosteluhan on juuri sitä suvaitsemattomuutta ja rasismia.

        joku voi olla erimieltä siitä, onko nainen, joka on suljettu kotiinsa miehensä omaisuudeksi saamatta edes roskia viedä ilman kaapuaan, kovin terve. Tutkimusten mukaan Suomen somalinaisista yli 70% on vakavan ylipainoisia ja vain joka kymmenes heistä osaa lukea ja hekin huonosti tai erittäin huonosti. Heillä ei ole hajuakaan miten maailma heidän ympärillään toimii. He ovat vain lapsentekokoneita jotka siirtävät keskiaikaista kultturiaan ja arvojaan lapsilleen. Tervettä on myös silpoa pikkutyttöjä.

        Koraanissa oikein ohjeistetaan, että jos kohtaat kapealla tiellä vääräuskoisen, niin vääräuskoisen on väistettävä sinua, jos sinä väistät vääräuskoista niin allahi suivaantuu. Mutta eihän se ole rasismia?


      • Siis.eihän

        Tietenkään ei khat ja olusetkaan kuulu epäterveellisiin elämäntapoihinLukemattakaan muista piristeistä. Raittius on laaja käsite. Olisiko aika lukea enemmän faktoja.


      • OlemieshankiHD

        Suvaitsevaiset ovat suvaitsevaisia niin kauan, kun ollaan samaa mieltä heidän kanssaaan. Sitten kun joku on eri mieltä heidän kanssaan , niin suvaitsevaisuus lakkaa ja rasismikortti lentää kehiin. Totuushan on se , että islam on kehitysmaiden uskonto, ja siellä missä islam hallitsee, hätä ja kurjuus vallitsee. Tätä ei kukaan voi kiistää. Seuraavaksi purkaa tätä, jos kerran afrikkalaiset (mustat) ovat yhtä älykkäitä kuin valkoiset, niin miksi Afrikassa on kaikki päin helvettiä. Onko totuuden sanominen rasismia? Okei, sitten olen kait rasisti, Olen ylpeä suomalaisuudesta ja upeasta maastamme, enkä halua islamin ja Afrikan ongelmia Suomeen. Eläköön kaunis ja vapaa Suomen maa. PS. Olen käynyt 68:ssa valtiossa, mm. Sudanissa ja Syyriassa. Voin sanoa, että elämme maailman parhaassa valtiossa.


      • sdfghjkll

        Muslimit raittiita? Khattia kanssa!


      • tosisuomalainen

        suvakkiapina puhuu paskaa.itse kävin peruskoulun uudestaan ja vielä lukionkin iltakoulissa,ja olin peruskoulussa ja luikiossa koulun parhaita .peruaskouliun päättärin keskiarvo oli9,96 ja lukion päättärin keskiarvo oli varmaan yli 9 en ihan tarkkaan muista..silti vastustan saatanallista ja saastaista homotusta ja homovouhotusta.se ei ole tervejärkisen touhua ja vastustan saatanallista ja saastaista "matutusteollisuusbisnestä" ihan suomalaisten veronmaksajien rahoilla.suvakkiapinan on hyvä rääpiä suutaan netissä,kun on juuri läpäissyt apukoulun ala-asteen heikolla menestyksellä ja ei pysty muuhun ,kuin lipittämään kaljaa ja punkkua räkälöissä ja pössytteleen huumeita jaräyhäämään turuilla ja toreilla punavihreässä kuplassaan.ps olen muuten ihan raitis,tupakka japäihteet eivät kuulu elämääni.


    • pussauskoppi

      Ei mikä tahansa koulutus. Sen pitää olla naistutkimusta tai vastaavaa hömppää. Hyödyllisille aloille kouluttautuvilla rasismi pysyy yleensä ennallaan. Jos on huonosti toimeentuleva, niinkuin huonolla koulutuksella yleensä on, niin joutuu suuremmalla todennäköisyydellä rasismia lisääviin kohtaamisiin toiseuden kanssa. Kohtaamisteoria toimii.

    • Korkeimminkoulutettu

      Pissa- ja kakkaleikit yliopistolla.

      • 666655

        Tarkoitat varmaankin sukupuolien tutkimusta. Kuinkas monta niitä taas olikaan?


    • hyvinkotoutunut

      En tunne yhtään rasistia,olen PS jäsen,ainakin Hallaaholla varmasti korkeampi koulutus kuin kirjoittajalla,ja esittää perusteet miksi on oikeassa.Mulla TEKU päästötodistus ja opinnäyte työ tehtynä

      • ostitsiansäkissä

        Et ole siis tutustunut muiden puolueesi jäsenten mielipiteisiin.


      • y365e6

        Olen tottakai, mutta sinä et ole.


      • Surullinen_tilanne
        ostitsiansäkissä kirjoitti:

        Et ole siis tutustunut muiden puolueesi jäsenten mielipiteisiin.

        PS on nykyään (melko yllättäen) ainoa puolue, joka on kiinnostunut naisten asemasta. Kaikki muut kumartelevat patriarkaalisille kulttuureille ja kuuntelevat muslimimiesten mielipiteitä ilman, että kotona synnytyskoneena toimivaa naista huomioitaisiin lainkaan.

        Vain PS uskaltaa todeta, että turvapaikanhakijoiden kotimaissa on ongelmia, joita ei voida ratkaista niin, että muualle maailmaan siirretään sieltä ihmiset ja se sama, karsea kulttuuri, jossa ne ongelmat syntyivät. Muut ovat hiljaa, kun afgaanimies kieltää vaimoaan menemästä kouluun Suomessa tai pakottaa tyttölapsensa käyttämään huivia, vaikka tämä ei sitä haluaisi päähänsä.

        Omaa kulttuuriaan kritisoivia, fiksuja maahanmuuttajia eivät muut puolueet myöskään kuuntele. Sitä ollaan vain ihan ymmällään, jos vaikkapa irakilainen sanoo, että 90% Irakista tulleista turvapaikanhakijoista tulee lähettää takaisin Irakiin tai että naisten asema on Irakissa huono.

        Unelmointi ei poista sitä tosiasiaa, että EU:n pakolaispolitiikka on katastrofaalisen pieleen mennyt projekti, joka ei auttanut lähtömaiden tilanteita lainkaan. EU vain kerää veronmaksajien rahat ihmissalakuljettajille ja vie köyhiltä naisilta ja lapsilta miesten avun. Samalla sananvapaus on positettu kokonaan monista EU-maista ja ideologioiden kritisointi on leimattu "rasismiksi".

        PS on mielestäni kultturi- ja taideasioissa huonoin mahdollinen puolue. Sieltä on tullut aivan hölmöjä ideoita ja kommentteja. Silti, tämän hetken suurimmat ongelmat ovat liiallinen väestönkasvu ja köyhien maiden ongelmien siirtäminen kaikkialle sen sijaan, että niitä pyrittäisiin ratkaisemaan. Nämä asiat menevät nyt kaiken muun ohi. Jos löytyisi naisten ja lasten oikeuksia sekä sananvapautta kannattava ehdokas vaikka vasemmistoliitosta, niin äänestäisin häntä. Mutta kun ei sellaista ole.


    • skdslkdk

      Suvakki saa todistuksensa suvakkiudestaan töölön sukupuolitautiklinikalta.

      • Selväkopläkki

        Kyllä nämä öyhöttäjä-rasset ovat yleensä vailla akateemista koulutusta ja usein myös vailla mitään ammattikoulutustakin.


      • ye653

        Onko omakohtaista kokemusta?


      • hyvinkotoutunut
        Selväkopläkki kirjoitti:

        Kyllä nämä öyhöttäjä-rasset ovat yleensä vailla akateemista koulutusta ja usein myös vailla mitään ammattikoulutustakin.

        Joskus suomessa sanottiin että Afganistanista tulijat melkein pelkkiä akateemisia,miksi he sitten puukottaa?,taas saksassa yksi.Ollessani KTK teknisten PLM suurimmat ongelmat akateemisten kanssa,eivät ottaneet toisia huomioon ollenkaan.Palkanlaskijalle valittivat aina palkanlaskun virheellisyydestä vaikka koulutettu palkkakirjanpitäjä.Eivät omaa palkkaansa osanneet laskea,opettajat


      • jhgftyeu
        Selväkopläkki kirjoitti:

        Kyllä nämä öyhöttäjä-rasset ovat yleensä vailla akateemista koulutusta ja usein myös vailla mitään ammattikoulutustakin.

        Jos itse olisit koulutettu niin tietäisit että tuo on ad hominem-argumentti. Älä vihaa viestintuojaa vaan viestiä.


    • 45545543
    • Mahumetti

      En ole rasisti. Olen ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut, ja nyt yli 30- vuotisen työuran jälkeen eläkkeellä. Olen kielitaitoinen ja matkustellut työasioissa ja lomilla lähes joka puolella maailmaa.

      Vastustan hallitsematonta maahanmuuttoa ja mielestäni kielteisen, lainvoimasen turvapaikkapäätöksen saaneet pitää pikaisesti palauttaa lähtömaihinsa.

      • gyndel

        Samoin. Eikä se ole edes mielipideasia, vaan Suomen lakikin määrää niin. Ulkomaalaisten elättämisessä taas ei ole mitään järkeä, eikä oleskelupa ole mikään ihmisoikeus.


    • tiliakkus

      Ymmärtääkseni rasistit eivät ole pakkosiirtäneet yhtään muslimia Suomeen, eikä suvaitsevaisilla ole ollut kovaa tarvetta muuttaa islamivaltioihin nauttimaan kulttuuririkkaudesta.
      Suomen itsenäisyydestä on maksettu kova hinta, sodanjälkeen maamme on rakennettu suomalaisten työllä. Jokaisella maalla on samanlainen mahdollisuus jos haluavat,mutta luuserit katsovat oikeudekseen saada kaiken ilmaiseksi.

    • kolmois-DI

      Minäkin kolmen korkeakoulun tutkinnon suorittanut en hyväksy maahan muuttoa.

    • hyvinkotoutunut

      Kun olen lukenut TEKUssa Tuotantotaloutta seurasin M-V medias oli viimeviikolla kerätty lista viroista/työsuhteista jotka liittyy maahanmuuttoon suomessa .Niitä oli satoja nimikkeitä,pelkästään niiden henkilöiden palkka vääristää Huoltosuhdetta,josta KOK oli huolissaan 1970-L korvaamattomasti.Tuottavaatyätä tekevien verotus noussee pilviin..Niitä virkoja ei tarvis ollenkaan jos ei olis haitta maahanmuuttoaSitten vielä manuille itselleen menevät rahat.2005-6 tuli Afrikasta paljon ja 2014 oli lehdissä hesa,,vantaa,,espoo toimeentulotuista 21-25% maahanmuuttotaustaisille ,ei 10v työllistyneet.

    • hyvinkotoutuneet

      Tämä lauma , n 200 eri virkanimikettä,kun tekis tuottavaa työtä joka nostaa BKT ,ei olis suomessa työvoimapulaa ollenkaan.Kun katsoo isänmaallisten videoit MV ,nämä vanhat herrat on suomessa töitä tehneitä pienipalkaalla.Ja heidä kimppuunsa joka miekkariss anäyttävät rassukoilta työnvieroksija nuorilta,elävät korvauksilla.Tampereella 2v sitten hyökkäsivät isänmaallisten päälle heittivät kylmää vettä pakkasessa,kuvasivat itse tapahtumaa,MV lehteen oli linkitettyä se ja IP osoite mistä nettiin laitettu ,omistaja oli Lastentarhanopettaja ammatiltaan

      • Enemmänharkintaa

        Ei tavikset noita IP osoitteita pysty hankkimaan


      • Huuuuiiiiii
        Enemmänharkintaa kirjoitti:

        Ei tavikset noita IP osoitteita pysty hankkimaan

        Vuoristonöyhö näkee sinunkin iipeesi.


    • miksieipoistettu

      Miksi tälläinen laiton kuolemalla-uhkailu-aloitus on palstalla?

      • Käsittämätöntärasismia

        Maailman menoa palstalla vielä näkyvissä? russofobin uhkaus ja kehotus syyriaketjussa.


      • kopissa.vähän.virikkeitä

        Mikä ihmeen uhkailu?

        Rasistit saavat joskus skitsofreenisiä ajatuksia.


    • Hyväontaas

      Aivan, mutta Joseph Goeppels oli oppiarvossa filosofian tohtori

    • ys5537

      Mikä rasismi? Ulkomaalaiset täällä raiskaavat, ryöstävät ja pahoinpitelevät suomalaisia. Sitäkö aloittaja tarkoittaa rasismilla?

      • stop_islam

        Islam on silkkaa rasismia!


    • Justiinsa_joo

      Kun kerran koulutus vähentää rasismia, täytyy Lähi-Idän miehille saada nopeasti lisää koulutusta. Siellä asuu tutkimusten mukaan maailman rasistisin väki. Jos sieltä tulee joku tänne päin, on hänelle aivan ehdottomasti järjestettävä koulutusta, jotta hän voi toimia monikulttuurisessa Suomessa.

    • vbnbvnvn

      Koulutus lisää tuloja ja asuinalueen sitten voi voi valita samanhenkisten keskuudessa ja maahanmuuttajat eivät täten kuulu asuinalueen arkipäivään ja voi tarkastella kaupungilla turvallisen matkan päästä ja osallistua tapahtumiin joill nostaa sosiaalista statusta suvaitsevaisuudella.

    • me-he

      Noo siinä tapauksessa suomessa välittömästi lopetettava kaikki edes koulutukseen läheisestti viittaavakin. Rasismi on tervehenkistä kilpailua HUONOMPIA muunmaalaisii kohtaan?
      Värillä ei niin välii? Joskus se kyllä helpottaa henkilön ulkomaalaiseksi tunnistamista.

      • nurkantakunen

        Totta.Joissakin tapauksissa poliisin luonnehdinta tuntomerkeissä kieltämättä erikoinen..esim."tummanruskeat silmät" kertoo kyllä kaikille muille paitsi suvakille rodusta,,tai ihonväristä! Ja näitä tuntuu riittävän!


    • Sekoboltsisuvakit

      Ja sitten kun on opiskellut ja ymmärtänyt vielä enemmän kuin mitä suvakkiuteen tarvitaan, ei ole enää hallitsemattoman islamilais-maahanmuuttomyönteinen. Eikä käytä sanaa rasismi kohdissa joihin se ei kuulu.

    • rasistimatut

      Suomeen on tullut valtava määrä kehitysmaamuslimeja ja afrikkalaisia. Nämä ovat tuoneet mukanaan todellisen rasismin. Islam, kehitysmaamuslimien tyyliin, on jo ideologiana täysin rasismille perustuva.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      336
      3794
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1689
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      57
      1458
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1308
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1292
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      57
      1264
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1221
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe