Mistä kumppani yksinäiselle miehelle?

yksinoonnmä

Olen 47 vuotias hyvin yksinäinen mies. Elämäni on mennyt ilman yhtäkään seurustelusuhdetta. En ole koskaan pitänyt naista kädestä, en pussannut, enkä harrastanut seksiä. En koskaan ja ikää 47 vee!
Sosiaalinen elämäni on olematonta. Elämäni on ollut työttömyyttä ja pätkätöitä. Maallista mammonaa ei ole kertynyt. Olen täysin raitis kaveri, enkä siis kulje kuppiloissa. Harrastuksia on mutta nekin ovat yksinäistä puurtamista eikä niissä kohtaa ketään. Juoksua, hiihtoa, pyöräilyä.
Itsetuntoni on heikko ja olen luonteeltani introvertti.
Kroppani on kunnossa 185 ja liki 90 kiloa.

Olen täysin kyvytön tekemään aloitteita. En yleensäkään puhu kenenkään kanssa oma-aloitteisesti ja keskustelut joita käyn ovat vaibvaantuneita ja ei oikein keksi mitään puhuttavaa. Olen toisten seurassa koko ajan varuillani.

23

618

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Veikkaan

      Veikkaan, että moni nainen etsii just sun tyylistä ihmistä. Jotenkin kuvittelisin, että jonkun harrastuksen kautta voisi tutustua. :) vaikkapa joku sellainen, missä tehdään pareittain jotain.tsemppiä ;)

      • why.do.that

        Mies on 47 ja totaalikokematon ja sinä luulet että moni etsii hänen kaltaistaan?
        Kyllä jos tuollaista miestä moni etsisi niin miehellä olisi ollut jo monta naista siihen 30v ikään mennessä..
        Miksi te naiset yritätte aina sumuttaa meitä miehiä kauniilla valheilla?


    • Et sä täysin kyvytön tekemään aloitteita voi olla, kun teit tännekin tämän aloituksen :D.

      No, mutta, ei todenteolla. Kyllä varmasti kiinnostus jollakulla herää jo noista sun mitoista (jotka muute kuulostaa aika hyvältä) ja urheellisuudesta, jos laitat viestin Tinderiin tai Fonecta Finderiin tai mitä vittuja näitä nyt on.

    • ylösjaulosssss

      Kukan ei tule kotoa hakemaan. Nettitreffit voisi olla se josta joku löytyisi ja sitten harrastukset. Mutta kuitenkin tilanne on se että jollakin tapaa on tuotava itsensä esiin.

      • adfdsf

        Kotoa tulee halemaan vain ne joiden ei toivo tulevan


    • orastavakevät

      Luulen, että ongelman ydin on tuossa huonossa itsetunnossa. Silloin alkaa jo etukäteen pelätä toisen reaktiota, ylitulkita tilanteita, on alttiimpi jännittämään ja miettii asioita onnistumisen ja epäonnistumisen kautta sekä etsii hyväksyntää liian hanakasti. Sosiaalisia taitoja voi harjoitella. Kannattaa hakeutua tilanteisiin, joissa kohtaa muita ihmisiä. Mieti, mikä harrastus olisi sellainen, joka kiinnostaisi sinua ja jossa tapaisit muita. Voisitko liittyä vaikka juoksuseuraan tai ilmoittautua juoksukouluun? Hiihtoa ja pyöräilyäkin varmasti harjoitetaan jossain myös porukassa. Uusiakin harrastuksia kannattaa miettiä, mutta sellaisia, jotka aidosti kiinnostavat. Kun ihmiset tapaavat toisiaan yhteisen kiinnostuksenkohteen merkeissä, juttua syntyy luontevasti. On asia, joka yhdistää. Kannattaa laittaa se kumppaninetsintä ajatuksissa sillä tavalla taka-alalle ensin, ettei vaikuta liian innokkaalta. Voi keskittyä siihen, että sosiaaliset tilanteet alkavat ensin tuntua luontevilta ja vuorovaikutus ihmisten kanssa toimii. Jos sinulla ei ole paljoa (miespuolisia) kavereita, olisi hyvä ajatus panostaa ensin ehkä vaikka siihen.

      Silloin kun ei luota itseensä, alkaa paradoksaalisesti keskittyä liikaa omaan itseen. Yritä suunnata ajatukset ulospäin, toisiin ihmisiin. Kysele ja kuuntele. Yleensä ihmisistä on mukavaa, kun toinen osoittaa kiinnostusta omiin ajatuksiin ja kokemuksiin. Kun tavataan yhteisen harrastuksen merkeissä, syntyy luontevasti jutunjuurta, eikä huomio ole niin paljoa sinussa vaan enemmän siinä tekemisessä.

      Jos yhtään kiinnostaa, suosittelisin niinkin radikaalia "shokkihoitoa" kuin harrastajateatteria. Siinä oppisi olemaan esillä, ihmisten parissa, heittäytymään uusiin tilanteisiin ja sietämään noloutta ja epäonnistumisia ja suhtautumaan niihin lempeydellä ja huumorilla.

      Toinen vaihtoehto voisi olla jonkinlainen vapaaehtoistyö. Se voisi vahvistaa itseluottamusta ja antaa kokemuksen siitä, että sinuakin tarvitaan. Lisäksi toisten auttaminen on piirre, jota monet varmasti arvostavat myös parisuhteessa.

    • yksinainavaa

      Minä olen koko ikäni etsinyt miestä joka EI olisi seurustellut aiemmin. Sen takia, että silloin ei ainakaan olisi niitä exiä taakkana. Olen liikaa tavannut miehiä jotka ei muuta tee kun puhuvat existään ja haikailevat niiden perään. Unelma olisi mies joka ei ole seurustellut koskaan. Mutta vaikea on sellaista löytää. Iälläkään ei ole merkitystä. Itse olen 29-vuotias nainen ja yksin ollut hyvin kauan. Sosiaalista elämää ei oo ollenkaan. Olen myöskin introvertti.

      • Olet.hyvä.nainen

        Etsit siis seurustelematonta miestä, mutta mitenkäs tuo oma seurustelu- / seksihistoria? Kalaisesi nainen on monen miehen unelma. Olet vielä nuori joten aikaa sinulla on, mutta toistase on ap:n kaltaisilla joilla ikä alkaa tulla vastaan.


      • Olet.hyvä.nainen
        Olet.hyvä.nainen kirjoitti:

        Etsit siis seurustelematonta miestä, mutta mitenkäs tuo oma seurustelu- / seksihistoria? Kalaisesi nainen on monen miehen unelma. Olet vielä nuori joten aikaa sinulla on, mutta toistase on ap:n kaltaisilla joilla ikä alkaa tulla vastaan.

        Sorry kirjoitusvirhe. Kaltaisesi eikä " kalaisesi" : )


      • EksätönEksynyt

        Missä päin maailmaa asustat? En ole itse käytännössä seurustellut, joten ei ole eksiä joiden perään haikailla. Kuitenkin vaihtelu olisi enemmän kuin tervetullutta tähän arkeen ja itse mielelläni juttelisin sellaisen naisen kanssa, jolla a) ei ole eksiä takana b) haluaa tutustua ihmiseen, jolla ei ole eksiä takana.


      • rumajasairas

        Jos minua tarkoitat niin minä olen Jyväskylästä. Miehetön ollut 10 vuotta koska kukaan ei halua rumaa, lihavaa ja mielisairasta naista.


    • sairasjaruma

      Seurustellut olen yhden kerran 10 vuotta sitten. Itse olen kyllä sitä mieltä että tällaista kohta 30-vuotiasta naista joka ei ole enempää seurustellut pidetään ihan outona. Ihmetellään, miksen ole kelvannut kellekään. Miksikö? Koska olen ruma, ylipainoinen ja mielenterveysongelmainen.

      • yksinoonnmä

        Ei seurustelemattomuus päällepäin näy. Kun esim. työpaikoilla tulee yksityiselämä puheeksi, niin olen humannut että minua pidetään automaattisesti perheellisenä ja lapsia omaavana miehenä. Vaikka todellisuudessa olen ollut akaton koko ikäni. En ole heillä elämääni sen enempää avannut kun puhe on kääntynyt yksityiselämään. Todennut vain ettei ole lapsia ekä kumppania.


      • SinäEtOleRuma

        Moni nainen pitää itseään rumana vaikka olisikin nätti tai söpö, koska miehet ei uskalla sitä tulla sanomaan. Ylipainoinen voi hyvinkin olla suloinen ja ihana, itse tykkään ainakin sellaisesta naisesta joka näyttää naiselta ja omistaa söpöt pyöreät posket :) Luulenkin, että ainut este seurustelemattomuudellesi on mieliala, eli uskot liian vahvasti ettet kelpaisi kenellekään. Tosiasiassa näin ei ole!


    • pella_siivoaa_vessoja

      Vanhimmat-huoneessa on eräs nimimerkki bella__n. Hän on alituisessa miehen
      puutteessa. Ikää muorilla on tosin jo pian 80 vuotta, mutta menoa se ei tunnu
      haittaavan. Ota rohkeasti häneen yhteyttä, niin asiasi korjaantuvat. Pelkään
      tosin, että et ole riittävän varakas muorille, hänelle kelpaavat vain paremmin
      tienaavat miehet, kuten komisariot ja diplomi-insinöörit. Mutta jos onni kuitenkin
      suosii rohkeaa, niin ainakin WC-tilasi tulevat olemaan puhtaat, olihan tuo muori
      ennen eläköitymistään ammatiltaan miesten vessojen siivooja.

    • 573788383

      Hah, oon täysin samanlainen persoona kuin aloittaja, paitsi että olen tehnyt kokopäiväduunia koko nuoruuteni ja sen myötä myös varallisuutta kertynyt. Oon tosin jokusen vuoden nuorempi. Mutta naisten suhteen täysin samat sanat. Kaikki kokematta aina ensisuudelmasta lähtien.
      Hölmökin tajuaa, ettei tässä enää ketään löydetä. Juna on mennyt ja kyydistä jäätiin. Olen huomannut, että mietin nykyään lähes päivittäin yksinäisyyttäni ja naisettomuutta. Mietin, mikä minussa on vikana, miksi minulla on ollut näin huono tuuri ja mitä olisin voinut tehdä nuoruudessani toisin? Miksi jotkut löytävät kumppanin helposti ja jotkut eivät koskaan?
      Parisuhteeseen pääseminen ei ole kiinni ulkonäöstä, varallisuudesta, älykkyydestä, sosiaalisuudesta tai esim. luonteesta. Mistä se on kiinni, kukaan ei osaa sanoa. Se on täysin tuuria ja sattumaa.
      Mutta sen olen todennut, että mikäli mies haluaa Suomessa parisuhteen, hänellä ei saa olla mitään vaatimuksia naisen suhteen. Ihan vain siksi, koska se vapaan naisen löytäminen on jo sinällään niin suuri ihme, mies ei saa nirsoilla. On vain huolittava hänet, joka näyttää sinulle vihreää valoa.

      • orastavakevät

        Sanot, ettei parisuhde ole kiinni ulkonäöstä, varallisuudesta, älykkyydestä tai sosiaalisuudesta, mutta jotenkin se on kiinni iästä? ("Ei tässä iässä enää ketään löydetä, juna on mennyt"). Kyllä kaiken ikäiset löytävät kumppaneita. Monet eroavat tai jäävät leskeksi vanhemmalla iällä.


      • mielisairas.afr.m.ex

        No kelpaanko minä? Ei n******n h****t kellekään kelpaa. :)


    • Yksinpimeässä

      Missä asut? Lähdetkö sokkotreffeille Helsingissä samantyylisen naisen kanssa?

      • yksinoonnmä

        Asun lähellä pk-seutua. Minkä ikäinen olet ja mitä sinulla on mielessä?

        Tällaisen palstan kautta on vaikea sopia treffejä kun ei voi tietää kuka on kuka


      • Löysinsieltä

        Laita ilmoitus treffipalstalle ja ala valitsemaan. Varmasti löytyy joku kiinnostunut.


      • why.do.that

        Tyypillinen nainen, ensin ehdottaa tapaamista ja vaikka ap vastaa 5 minuutisssa niin nainen katoaa. All talk no walk.


    • SweetLorettaMartin

      Luin ketjun. Oon reilusti yli 4-kybänen yxinäinen nainen. Olen ollut yli 10 vuotta seurustelematta. Oon liian älykäs, varovainen, nirso ja varsinkin pelokas. Urheilen enkä polta. Turvallisuutta ja luotettavuutta kaipaan, ja pitää olla hauskaakin. Joku kiva pääkaupunkiseudun / lähialueen miekkonen, noin 38-49 vuoden väliltä, vois kirjoittaa mulle, jos teitä täällä on: ritva.hap(A T)gmail.com

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2646
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1991
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe