Respectiä maahanmuuttajille

AbdirahimHUSUHussein

"Te valtaväestön edustajat vain olette siinä onnekkaan etuoikeutetusta asemassa, että teillä on mahdollisuus purjehtia läpi elämän ilman pelkoa siitä, että ne yhtäläiset mahdollisuudet päättyvät ihonväriisi. Tai sitä, että kaikki sinun edellytyksesi mitätöidään pelkästään taustasi perusteella".

http://abdirahimhussein.puheenvuoro.uusisuomi.fi/252399-respectia-maahanmuuttajille

Ruskeat siskot ja veljet. On aika vaatia enemmän yhteiskunnaltamme ja niiltä ihmisiltä, joista se koostuu. Aika lopettaa piileskely pelon tai häpeän vuoksi. Aika sanoa, että nyt on saatu tarpeeksi ja asioiden on parempi alkaa muuttua. Ei valheita, tyhjiä lupauksia eikä silmien ummistamista – on ihan sama, kuinka noin tekevät ihmiset motivoivat tekonsa tai kuinka he perustelevat nykytilanteen oikeutuksen.

Me maahanmuuttajat tehdään niitä duuneja jotka monille suomalaisille eivät kelpaa. Meikäläiset todellakin muuttaa työnperässä. Me maahanmuuttajat pidetään huoli niistä vanhuksista, joiden asia monia ei kiinnosta muulloin kuin silloin, kun sillä pääsee lyömään maahanmuuttajia. Me maksetaan niitä veroja, joista sossurahat tulee niin, ettei lusmuilijoiden tarvitse vahingossakaan ottaa vastuuta omasta elämästään.

Kaikki te mutsienne kellarissa asuvat, internetin keskustelupalstoilla aamukolmelta kännissä ahdistustanne möykkäävät tyypit, jotka syytätte maahanmuuttajia kaikesta, joka teidän omassa elämässänne on pielessä (Esimerkkeinä: koulutuksen, työn, naisen ja näköalojen puute...), miettikääpä voisiko syy olla ihan omassa itsessänne ja omissa valinnoissanne?

Me elätetään teitä eikä toisinpäin. Sä tarviit meitä ja tää maa tarvii meitä. Ala siis elää sen mukaisesti ja osoita jotain kunnioitusta. Me ollaan samassa veneessä kaikki suomalaiset.

38

693

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Menikö_kaaliin_saatana

      Hussein sen sanoi: Me elätetään sinua eikä toisinpäin. Sä tarviit meitä ja tää maa tarvii meitä. Ala siis elää sen mukaisesti ja osoita jotain kunnioitusta !

    • hikinauha00
      • äläsekoita

        Kyseinen uutinen käsittelee nimenomaan turvapaikan hakijoita.
        Ei maahanmuuttajia.


    • ris.Pekti

      Te mustat ja ruskeat ette koskaan opi ajattelemaan itse. Teitä viedään kuin pässiä narussa. Jos te ynmmärtäisitte asioden oikean laidan, ette olisi lähteneet pois omista maistanne. Nyt kun olette täällä te toteutatte juuri sitä jota HE joiden röyhkeyden takia te sanotte joutuneenne muuttamaan ovat halunneetkin. Nimittäin sitä että te täällä sekoitatte meidän entisen elämäntapamme .
      Nuo jotka käyvät sotia ympäri maailman luoden hätää ja sekasortoa saavat yhä lisää valtaa maailmassa kun muut valtiot kustantavat teidän elämäänne täällä. Se auttaa hyökkäävää valtiota kilpailussa hyvinvoinnista kun meillä ongelmat lisääntyvät.
      Olet kai kuullut "Hajoita ja hallitse" politiikasta. Maailma on sikäli erilainen että nyt eivät kansakunnat ole riidoissa keskenään vaan riitaa synnytetään kansakuntien sisälle.
      Kun ihmiset keskittyvät ajattelemaan ongelmiensa ratkaisuja he eivät näe niitä ongelmia joita tapahtuu piilossa. Ongelmat ovat kuin savuverho tai ihmiskilpi jota käytetään hyväksi.
      Nyt kuulit, että sinun määrittelemäsi valtaväestö on yhtälailla hyökkäyksen kohde kuin tekin. Hyökkäystapa vain on erilainen.
      Mikäli te olisitte kanssamme oikeasti yhteisessä rintamassa yhteistä "vihollista vastaan" asia olisikin ok.
      Silloin sinun ajamasi asia olisikin ihan turhaa, koska me haluamme oikeasti myös teidän parastanne. Mutta esittälläsi tavalla se ei onnistu.

    • Kenessä_syyt

      Sä tarviit meitä ja tää maa tarvii meitä.

      Kuulehan Abdirahim HUSU Hussein, tämä maa tulee vallan hyvin toimeen, ilman sinua ja kaltaisiasi. Sieltä mistä tänne tulit, siellä varmaan kaivattaisiin sinua ja kaltaisia pistämään pyöriä pyörimään ja maata rakentamaan.

    • Heh meille kunnon suomalaisille kyllä käy että vaihdetaan maksumiehen rooleja. Mitäs suvakki tähän?

      • kaikkimukaanvaan

        Ei maksumiehenroolia tarvitse muuttaa.
        Parempi on, että kantiksetkin osallistuisivat enemmän yhteiskuntamme kehitykseen.
        Työpaikkoja jää paljon täyttämättä, vaikka korvauksilla eläviä on pilvin pimein.


    • dfgdfgsfvg

      Jos ne kerran maksaa kaiken niin tuet pitää heti lopettaa ei voi saada tukia ja olla töissä vai tekeekö ne pimeetä duunia ja siitä maksaa muiden elätyksen.

      • hd663

        Joo. Tukia ei enää tarvita maksajille. Hienoa!


    • Funlandiankansalainen

      Respectiä ei tule ilman tekoja. Ei sitä huutamalla saada vaan työtä tekemällä ja yhteisön hyväksi puurtamalla. Minun on kovin vaikeata tuntea respectiä elintasopakolaisille, jotka tulevat pelkästään loikoileen. Usein väitetään, että menihän suomalaisakin USA/Kadadaan ja Ruotsiin ja jotkut jopa Australiaan. En tiedä kuitenkaan kenenkään heistä olettaneen, että ko isäntä valtiot elättää heidät työtä tekemättä. Kaikki joutuivat työpaikansa itse hakemaan ja elantonsa hankkimaan. Valtiot eivät maksanet yhtikäs mitään. Respecti hankitaan sitä ei osteta tai siihen pakoteta.

    • Pyydän_Hussein

      Ruskeat siskot ja veljetkö, nyt rupee repimään kansaa kahtia ? Teitte sen jo kotimaassanne, älkää tuoko noita tapojanne tänne suomeen.

    • Tosiasiassahan elättämisen hoitavat keski- ja suurituloiset, taustasta tai väristä riippumatta. Toki huommionarvoista on, että Suomessa syntyneestä ehtii tulla reippaammin kuluja ennen kuin hän alkaa tuottaa kuin vastaavan koulutuksen muualla hankkineesta tai ylipäätään vanhempana saapuvasta, jota ei tarvitse niin pitkään elättää ennen kuin hän alkaa niin sanotusti maksaa takaisin - jos alkaa.

      Kaikkihan me tosiaan olemme samassa veneessä, mutta osa soutaa ja pyrkii toimimaan yhteiseksi eduksi. Osa puolestaan nurkuu ja valittaa, miten muut tekevät liian vähän ja liian huonosti. Nurkujia tulee kaikista lähtökohdista samoin kuin tekijöitäkin.

      • NatzimaRasistmayer

        "Kaikkihan me tosiaan olemme samassa veneessä"

        Vedäppä nyt jo huppu päähäsi ja pakene vinkuen vaikkapa Afganistanin vuorille niiden laittomien maahantunkeutujiesi kanssa...


      • Enoch

        Kuinka monta kahvila-ravintolaa täältä vielä puuttuu, kun nämä tulokkaat lähinnä niitä perustelevat?
        Kerro UrbanLeggins!:D


      • muualla
        Enoch kirjoitti:

        Kuinka monta kahvila-ravintolaa täältä vielä puuttuu, kun nämä tulokkaat lähinnä niitä perustelevat?
        Kerro UrbanLeggins!:D

        Eihän ne kahvilat ja etniset kaupat ole kuin suojaverhoja päätoimelle. Isännän otteet alkaa nousta pintaan. Olemme orjia omassa maassamme.


      • No huumekauppan suojaverhoja ne kahvilat on. Että silleen.


    • Funlandiankansalainen

      Ei yhteskuntaa pidä yllä pelkästään keski- ja suurituloset vaan myös pieni tuloiset. Ilman pieni tuloisten kulutusta esim ruokaan, asuntojen vuokriin, sähköön, kulutukseen jne maa olisi polvillaan tuota pikaa. Pieni tuloiset ovat tämän maan moottori, jos suuri tuloiset ovat ohjelmisto ja keskituloiset vaihdelaatikko. Ilman pieni tuloisia maa ei toimi. Moottorista on pidettävä huolta. Jos se ei tomii, ei tarvita muitakaan muuhun kuin työntämään.

      • Totta kai kaikki työtä tekevät pitävät yhteiskuntaa yllä omalla työllään ja ovat tarpeen, ei kai kukaan muuta väitäkään. Elättäminen on kuitenkin keski- ja suurituloisten harteilla. Sieltä se veropotti kertyy, jolla yhteiskunnan kustannuksia hoidetaan ja heikompia autetaan.

        Tähän keskusteluun olennaista kuitenkin on se, että ei ole niin, että 'maahanmuuttajat elättävät' eikä niin, että 'kantasuomalaiset elättävät'. On niin, että työtä tekevät ja kylliksi tienaavat elättävät lähtökohdista riippumatta.


    • EiMitäänEtuOikeuksia

      Respectiä vaatii siis Husu.

      Minäpä kerron tarinan: olen ollut tietyssä paikassa asiakaspalvelijana, ja kiitän Luojaani eli sitä ainoaa oikeaa Jumalaa, jonka tunnen, että pääsin paikasta ehjin nahoin ja vain joitakin henkisiä kolhuja saaneena.

      Tosin en unohda niitä kolhuja koskaan. Mistä ne tulivat?

      Ne tulivat Husun maanmiesten ja -naisten tavasta kohdella meitä, kantasuomalaisia, jotka yritämme parhaamme, jotta kaikkien, HUOM! siis kaikkien asiat hoidettaisiin kuntoon.

      Mitä sain vastineeksi: nimittelyä - milloin olin h-ra, milloin r-sisti, milloin mitäkin. Uhkailtiin, että tullaan takaisin, ja niin myös tehtiin, ja seurue oli kasvanut muutamalla henkilöllä, jotka huusivat suoraa huutoa, kun eivät saaneet tahtoaan läpi. Sylkivät lattialle ja huusivat, ja katsoivat nenänvarttaan pitkin kuin mädännyttä makkarapötköä.

      Miksi eivät saaneet tahtoaan läpi? Siksi, että kohtelin kaikkia asiakkaitani samalla tavalla ja Suomen lakien mukaisesti ihonväristä riippumatta, enkä suostunut antamaan erivapauksia kenellekään mistään syystä. En kantasuomalaisille, enkä muualta tänne tulleille.

      Toivoin silloin ja toivon edelleenkin, että jostakin tulisi JOKU taho, joka todellakin opettaisi ihmiset käyttäytymään siten, kuin meidän, siis suomalaisten, oletetaan käyttäytyvän - riippumatta siitä, mistä itse kukin tulee tai minkävärisen nassun on sattunut saamaan.

      Husu tuntee ilmiselvää ylemmyyttä, onhan hänet valittu KANSANedustajaksi. Suomen kansaa en tosin tunnusta hänen edustavan, niin törkeää hänen kielenkäyttönsä tuossa nimenomaisessa blogissa ja aiemmissa kommenteissaan on.

      Jaa että respectiä? No, Husulle tiedoksi: olet saanut suomalaiselta yhteiskunnalta paljon, koulutuksesta lähtien, joten uskoisin, että palatessasi kotimaahasi Somaliaan voisit auttaa maasi kehittämisessä paljonkin, ja sitä kautta saisit myös sitä respectiä.

      Iso kirja sanoo: joka itsensä ylentää, se alennetaan. Muista sinäkin Husu nämä sanat.

      Tähänastisilla lausunnoillasi saat osaksesi jotain aivan muuta kuin mitä vaadit.

      • ustte5363

        Asiaa. Respektiä.


    • HUSULLE

      Mee opeta niitä heimolaisiasi ihmisten tavoille !
      Oot SINÄ aika tyhmä, kun et tajua, että se hyväksyntä ON ANSAITTAVA, EIKÄ SITÄ SAA VAATIMALLA !!!

    • totuutta-hieman-

      """Te valtaväestön edustajat vain olette siinä onnekkaan etuoikeutetusta asemassa, että teillä on mahdollisuus purjehtia läpi elämän ilman pelkoa siitä, että ne yhtäläiset mahdollisuudet päättyvät ihonväriisi. Tai sitä, että kaikki sinun edellytyksesi mitätöidään pelkästään taustasi perusteella"."

      V.ttu mitä sontaa.....Tummille maahanmuutajille räätälöidään ohituskaistoja koulutuksessa ja työelämässä "positiivisen syrjinnän" hengessä. Jos he eivät tästä huolimatta pärjää on syy tietysti mystinen "rasismi". Todellinen syy johtuu geeneistä.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Positiivinen_syrjintä
      https://mvlehti.net/2018/02/19/maahanmuuttajille-kuorma-auton-ammattikurssi-150e-kantasuomalaiselle-1500e-syrjintaa/
      https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/310337-tutkimus-suomalaiset-opettajat-suosivat-maahanmuuttajaoppilaita-arvosanoissa
      https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/uutinen/sok-sijoittaa-fimin-avulla-miljoona-euroa-maahanmuuttajien-tyollistamiseen/3119075_384136

      "Maahanmuuttajia koulutetaan yritysten työvoimatarpeisiin yksityisellä pääomalla. Euroopan investointirahasto sijoittaa kokeiluun 10 miljoonaa."
      "Parhaillaan ovat menossa varastoalan ja bussikuskien koulutukset, sanoo maahanmuuttojohtaja Sonja Hämäläinen työ- ja elinkeinoministeriöstä."
      https://www.is.fi/taloussanomat/yrittaja/art-2000005236536.html

    • Eisympatiaahusulle

      Eipä tarvitse ihmetellä miksi Afrikka on ,sitä mitä on,jos maat ovat täynnä tuollaisia olentoja
      kuten Husu klaaneineen.Sääli,muuten luontonsa puolesta kaunis maankolkka.

    • Heh uuden tutkimuksen mukaan saksassa 88% mamu naisista on työttömiä. Mitäs suvakki tähän?

    • Kiihkohtomasti
      • Kirja_sopii_kaikille

        Maahanmuutto – kriitikon käsikirja

        Mitä maahanmuutto maksaa Suomelle? Onko turvapaikkajärjestelmästä tullut elintasosiirtolaisuuden väylä? Miten monikulttuurisuus liittyy Lähi-idän konflikteihin? Suomen Perustan uutuuskirjassa Maahanmuutto – kriitikon käsikirja Simo Grönroos ja Marko Hamilo kokoavat tiiviissä muodossa yhteen tietopaketin maahanmuuttoon ja monikultuurisuuteen liittyvistä ongelmista. Teoksessa tarkastellaan lisäksi maahanmuuttopolitiikan vaihtoehtoja sekä pohditaan maahanmuuttoon liittyvään yhteiskunnalliseen keskusteluun ja päätöksentekoon liittyviä ongelmia. Maahanmuutto ei ole mikään luonnonvoima, johon ei voitaisi vaikuttaa – esimerkkejä hyvistä maahanmuuttopolitiikan käytänteistä löytyy maailmalta runsaasti.

        http://www.suomenperusta.fi/julkaisut/


    • Hoplaax

      Husu on tyypillinen viidennen kolonnan edustaja. Tuollaisia kun pääsee Suomen päättäviin elimiin soluttautumaan, suomalaisuuden olemassaolon lähtölaskenta on alkanut.

    • lojkjoh

      Muuten varmaan asiallinen kirjoitus, mutta kun lähtökohtainen fakta (kuka elättää ketäkin) on jo niin perusteellisesti väärin, niin ei viitsi paljon muuhunkaan kommentoida.

    • Loukkaavaa-sisältöä

      Aloittaja on täysi idiootti.

      "Maahanmuuttajat" eivät ole mikään yksi homogeeninen joukko, eivätkä kaikki heistä todellakaan sisälly aloittajan mainitsemiin "ruskeisiin siskoihin ja veljiin".

      Teksti sisältää muutenkin niin törkeää yleistämistä ja niin irvokkaita stereotypioita, että se on todistetusti rasistinen.

      Voisiko ylläpito pikaisesti poistaa sen tältä palstalta sääntöjen vastaisena?

    • gdffgfg

      Kerrankin hyvä provo. Voi uskoa, että joku ajattelee tosiaankin noin. Mahtavaa.

      Olemme todellakin siinä etuoikeutetussa asemassa, että olemme rakentaneet maamme, arvomaailmamme, taloutemme ja hyvinvointimme omin voimin ja niitä suurella hinnalla sodissa puolustaneet. Elämme länsimaisen kulttuurin arvojen mukaisesti, ja meillä on hyvinvointivaltio, demokratia, tasa-arvo, uskon- ja sananvapaus sekä ihmisoikeusasiat reilassa - te kehitysmaamuslimithan ette edes sellaisia arvoja halua vaan elätte yhteisöissänne omien lakienne ja arvojenne mukaisesti: pakkoavioliittoja, äärisovinismia, fundamentalismia, kunniaväkivaltaa, integraatiohaluttomuutta - noissa vesissä seilaatte omalla veneellänne liian suuri osa ja loppuun asti leikitte viatonta vaan eipä mene läpi enää.
      Lisäksi olette tilastollisesti suomalaiselle yhteiskunnalle suuri taloudellinen taakka siinä missä turvallisuusuhkakin; emme tiedä lainkaan keitä te oikeasti olette ja mistä edes oikeasti tulette.
      Tänne pyrkivien valehtelijoiden määrästä voi myös päätellä ettei suomalainen rehellisyys tai vähäinen korruptio ole mielekkäitä juttuja teille.

    • gdfdgfdgf

      Narsistinen ja etuoikeutetusti sellaiseksi itsensä tunteva syyttää vain muita, ei näe kerrassaan mitään vikaa itsessään. Ei somalien kunniaväkivaltaa, sukuelinten silpomisia, pakkoavioliittoja, islamismia, syrjäytymistä tai integraatiohaluttomuutta - kaikki on kerrassaan hyvin rinnakkaisyhteiskunnassa, etenkin kun se on piilotettu kantaväestöltä.....

    • muualla

      Husu menee vain sinne ihannemaahansa takaisin eikä ala suomesta samanlaista persläpeä tekemään. Ottaa sitten koko klaaninsa mukaan myös.

    • mitään_respectiä_vttu

      Mitäs yhteiskuntaa hyödyttävää duunia husumusukin oikein muka tekee? Ei ole vaan selvinnyt, onko hyödyksi exkepulista demariksi heittäytynyt Afrikan sarven husumusu kovastikin paljon mielestään? Arveleeko pääsevänsä eduskuntaankin neuvomaan suomalaisia ja kertoilemaan islamin satuja?

    • EllunKanaset

      Tänne vaan kaikki! Kyllä meidän KELA elättää!

    • minulle_pelkkää_ilmaa

      Nuo ei ansaitse pienintäkään respectiä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6233
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3986
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      262
      2397
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1940
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1403
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe