Ei homo mutta piiskaa

asdfh5426

kiihottaa se että miespuolinen ihminen piiskaa, mutta en ole tippakaan homo. Onko tämä normaalua Toiseksi haluaisin pitää nenääni miehen takalistossa mutta jotenkin arveluttaa se jos siellä on miehen sukuelin vieraillut. Haluaisin siis umpiheterojen miesten perseidenhaistelupiirin itselleni. Lisäksi muutenkin harrastan miesten houkuttelemista kämppääni, sillä miehet kiinnostavat vaikken ole homo. Siis tavallaan miesfetissi olematta kuitenkaan homo.

30

1141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • YouWhatMate

      .... anteeksi mitä? :D

    • Nahkavyö

      Missäpäin olet? Kutsu kylään 52v ukm...

      • Nahkavyö

        Ensin taas kysellään ja kun olisi tarjolla,niin...?.?.?


    • tulesuloskaapista

      Aika homolta tuo minusta kuulostaa.

    • cvbbnm

      Taidat olla BI ja maso. Mutta kyllä sun kannattaa olla homo, sellaisia kaikki mielellään piiskaa.

    • Millaine oli/on isäsuhteesi?

      • Anonyymi

        Miten tää nyt liittyy mitenkään mihinkään?


    • Anonyymi

      Aloittaja on ihan oikeassa tuon piiskaamisen suhteen. Väkivahva mies piiskaajana pystyy homman hoitamaan. On äärettömän kutkuttavaa, jos tietää saavansa piiskaa, vaikka kuinka yrittäisi estää.

    • Anonyymi

      Ei minuakaan mitkään homojen intiimit hommat kiinnosta, mutta olisi varmasti järisyttävä kokemus, jos joku heteromies oikeasti piiskaisi. Fantasioissani operoi useitakin miehiä, joista jokainen pystyisi minut piiskaamaan voimiensa puolesta. Harmi vain, että tosielämässä sellaista sattuu harvoin.

      • Anonyymi

        Mitäpä se sitten haittaisi vaikka piiskaaja tekisi muutakin kuin vain piiskaisi. Jos on kyky piiskata väkisin, niin on kai silloin kyky tehdä muutakin. Sinä vain vikisisit, kun piiskaaja naisi sinut ja ottaisi muutenkin seksuaalisesti käyttöönsä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäpä se sitten haittaisi vaikka piiskaaja tekisi muutakin kuin vain piiskaisi. Jos on kyky piiskata väkisin, niin on kai silloin kyky tehdä muutakin. Sinä vain vikisisit, kun piiskaaja naisi sinut ja ottaisi muutenkin seksuaalisesti käyttöönsä.

        Tuollaisen pystyvän miehen kanssa tehdään sellainen sopimus, että saa piiskta, jos pystyy homman sovitulla tavalla hoitamaan.
        Saa jyystää, jos...
        Saa sitoa, jos...
        jne.
        Kumpikin osapuoli saa ehdotella, mutta molempien täytyy asian hyväksyä.
        Oikea suomalainen mies ei sanojaan syö , vaan antaa piiskaa vaikka väkisin, jos kerran on niin luvannut.


    • Anonyymi

      MINKÄ TAHANSA seksuaalissävytteisenkin asian haluaminen toiselta mieheltä on homoutta!.miksi pitää kiemurrella?

      • Anonyymi

        Kuten esimerkiksi luvan pyytäminen jotta saisi naida sen eukkoa.


    • Anonyymi

      Paras vaihtoehto sinulle olisi, jos joku homo sinut piiskaisi.

    • Anonyymi

      Ei siinä ole mitään "homoa" kun kaksi heteroparia leikkii porukassa. ..ja vaikka olisikin niin mitä sitten. Meistä on kivaa jakaa harrastusta edes jonkun kanssa, ettei tarvi olla vain kahdestaan ja pitää harrastus salaisena. ..niin joo...piiskaleikkejä harrastamme

    • Anonyymi

      Homouttakin on niin montaa sorttia , homo parit 247 , hintelä homot , neitihomot , bodarihomot , perushomot, maahanmuuttajahomot , perheenisä homot , viikonloppuhomot , kesähomot , kertahomot , kännihomot...ja naisilla taas jokainen mies joka ajattelee seksiä yli kerran kuussa on homo ja jos ehdottaa muuta kuin lähetyssaarnaajaa pimeässä makkarissa on piilohomo....jasitten tämä homosapiens.
      Aina pitäny ite naisista ja lapsiakin on mutta kun eteen tuodaan pienessä hiprakassa löysä iso veltto suonikas kyrpä , tiedä vaikka suihinlaittaisin.
      Ja jos kiinteälle lihaksekkaalle perskannikalle hierontaa antaisin saattaisin kiihottua ja jos moiselle saisin kontata edessä , sisään ottaisin ja silti tykkään naisista , kovista ja pehmeistä
      Olishan se jännä tunne vetää käteen kyrpää joka sitten laukeaa milloin hyvänsä ja jos silmät olisi sidottu olis kiinnostava ottaa suihin koko lasti , silti tykkään naisista.

      • Anonyymi

        Minulla särähti korvaan nuo hintelä homot. Kiinnostaisi tietää onko heteroissa hiteliä, vai onko se vain homojen yksinoikeus?


    • Anonyymi

      Niin se menee, että pistetään hetero kiinni ja vejetään persus paljaaksi. Sitten mennään sen eteen ja kysytään, jotta ottaako suihin. Kun ei ota, annetaan pakaroille kunnolla pauketta ja sitten kysytään, että joko kyrpä maistuu. Jos ei vieläkään, annetaan lisää pauketta. Kyllä lopuksi maistuu ja kun on imaissut kullin kunnolla kovaksi, painetaan anukseen.

      • Anonyymi

        Täst mie tykkäisin kuin hullu puurosta. Tuollainen olisi varmaan monen toive, mutta taitaa hyvin harvoin tekijöitä löytyä.


      • Anonyymi

        Ikää en osaa sanoa ihan tarkkaan, mutta olin n.14-15 v. Aikuinen mies, vieläpä melkoisen tukeva, juoksi minut kiinni. Kuulosti kuin hirvilauma olisi tullut perässä, kun hän oli kitereilläni. Oli selvää sprintteriainesta, vaikka oli yli kolmekymppinen. Mies tarttui lujalla kouralla niskasta ja vielä ravisteli, kyllä katosi halut rimpuilusta. Marssi takaisin isännän talolle alkoi. Koko matkan aavistelin pahinta ja niinhän siinä kävi, että perille päästyämme sain kunnolla selkääni.

        Olihan siitä pysyvätkin seuraukset, jos minä näen livenä aikuisen miehen juoksevan täysillä, niin mulle tulee ankara seisokki. Ihan parasta katseltavaa on, kun 400m juoksija vetää täysillä ohi. Jalkapallossa noita nopeita miehiä näkee myös usein. Kannattaa istua niin lähellä rataa, että kuulee töminän.


    • Anonyymi

      Kyllä voi haluta mieheltä piiskaa, vaikka muuten vehtaa naisten kanssa. Jos oikeasta piiskaamisesta puhutaan, niin siihen tarvitaan riski mies, että se aidolta tuntuu. Itse en niin kovasti sitä piiskaa halaja, mulle riittää, kun joku jätkä näyttää, että hän pystyy homman hoitamaan. Riittää, että pystyy pitämään vaikka polvellaan poikittain ja läpsyttelemään paljaita pakaroitani. Jos toinen pystyy väkisin hommen hoitamaan, niin minkäs sille sitten voi vaikka hän kovemminkin kurittaa. Mutta jos mennään pitemmälle ilman minun lupaa, niin eikö silloin voi käyttää hampaitaan.

      Häpeä piiskauksessa koukuttaa ei kipu, vaikka ihan mielelläni katson videoita, joissa jätkä saa kovan kamppailun jälkeen kunnolla saparolleen. Homma ei sivullisen silmin näytä onnistuvan, jollein kunnolla läpsytellä. Oma tahtoni nujertuu jo kummasti, kun toinen mies ottaa täydelliseen hallintaan ja paljastaa pakarani, ei paljon tarvitse läpsytellä. On sen verran tukala ja nöyryyttävä tilanne, että siitä vapautuakseen lupaa vaikka mitä ja häpeä syö kummasti miestä.

      On myös mahdillista, että mies saa kunnon löylytyksen, vaikka kukaan ei häneen koske, mutta häpäistyksi hän kuitenkin tulee.

      Kirjoitti Heikko-Heimo

    • Anonyymi

      Ei sen piiskaajan tarvitse mikään hirmumies olla voimiltaan. Olin 17 v ja veli 19 v kun suuta soiteltiin ja veljeä pilkattiin. Minä olin enemmän se suunsoittaja. Lopulta veli tuskastui ja sanoi, että olet sinä jo yhden selkäsaunan edestä leukojasi repinyt. Hän lähti ulos, mutta palasi sieltä melkoisen risun kanssa. Veli oli tietenkin numeroa suurempi kuin minä, mutta ei minua se huolettanut. Ajattelin, että se vain pelleilee sen selkäsaunan kanssa.

      Mutta oikea vääntö siitä kuitenkin syntyi ja veljen näppivoimat tuntuivat melkoisen rautaisilta. Tosin olin minä kaveriporukassa paininut ja tiesin, että melkein aina kaveri tuntuu pirun voimakkaalta, mutta olin minä heistä voittojakin saanut, joten kaipa minäkin tunnuin niiden mielestä voimamieheltä.

      Veli kävi päälle kiihtyvällä raivolla, parin minuutin kuluttua olin jo melkoisen hengästynyt, mutta veli ei kun yltyi menossa. Melkoisen harppauksen kohti voittoaan hän sai kun onnistui repimään multa verkkarit nilkkoihin. Kohta se jo ensimmäisen kerran sovitteli, kuinka minä pysyisin mahallani hänen sylissään. Pari yritystä vielä ja hän oli keksinyt hyvän otteen. Makasin hänen polvillaan ja vasemmalla kouralla hän tarttui minua oikeasta ranteesta tiukalla otteella, niin että minun käteni kulki hänen vasemman reitensä alitse. Nyt olin hänellä sellaisessa otteessa, että en päässyt ylös enkä vierähtämään lattialle. Jaloilla pystyi vielä sätkimään, mutta en jaksanut. Veljen oikea käsi oli vapaana ja siihen hän ylettyi ottamaan piiskan. Ja sitten se alkoi. Vitsaa tuli lujaa ja nopeasti, tuskin meni puolta minuuttia, kun minä jo parkua vollotin. Veli pakotti minut pyytämään anteeksi puheitani. Ei minun auttanut muu kuin suostua.

      Kun pääsin pinteestä, ajattelin että lyön häntä puukolla tai koukkupuntarilla päähän, mutta en tohtinut ryhtyä sellaiseen, sillä hän saattaisi suuttua moisista aikeista ja piiskaisi minut vieläkin kovemmin.

      Veljen kanssa tultiin juttuun hänen poismenoonsa asti lähes kuuskymppisenä. Mutta koko ajan minulla oli sellainen tuntu, että vanhempana veljenä hän pysti halutessaan minut piiskaamaan. Ehkä hänellä oli se voima psyykessä. Voitti hän minut voimaa vaativissa lajeissa, mutta ei hirveän paljoa. Esim. kuulassa 4 metriä parempi ja penkkituloksessa 30 kg parempi.

      Nykyisin elelen itsekseni ja muistelen veljeä, joka oli kova poika antamaan selkäsaunan.

    • Anonyymi

      Minä olen ilmeisesti sellainen hintelä homo, koska lähes 2-metrinen minua vanhempi serkkupoika aina joskus paukutteli pakaroilleni. Oli ihan olemista, etten ulahdellut toimituksen aikana. Hän oli kovasti kiinnostunut piiska-asioista.

      • Anonyymi

        Tuon takiako piti nostaa neljä vuotta vanha aloitus pintoihin?


    • Ei se on niin iso ero jos se on mies eli nainen joka antaa minulle piiskaa mutta en kehtaisin otta miehet tänne piiskaa minua mutta kyllä naisia on terveettullut tänne!

    • Anonyymi

      Osana omaa fetissiäni on raipan käyttäminen sidottuun kohteeseen, etupäässä naiseen.
      Olen löylyttänyt myös miestä mutta se on rajoittunut minun omaan "sadistiseen" (?) tyydytykseeni eikö mihinkään fyysiseen kontaktiin tai haisteluun.
      Hogtied pakettiin vuoteelle sitomani ja suukapuloimani hepun avuttomuuden osoittamisen huipuksi vapautan oikean käden ranteen siten, että ylettyy siittimeensä ja sitten pakotan raipalla vauhdittaen hepun runkkaamaan.
      Lopuksi vapautan kädet mutta jätän jalat köysiin ja poistuin ennen kohteen vapautumista kokonaan.

    • Anonyymi

      Tuskin aloittajan aprikointi juolahti aikoinaan kenenkään raipparangaistuksia antaneen piiskurin mieleen

    • Anonyymi

      Varmaankin oli henkilöitä, jotka hakeutuivat piiskaajan rooliin, eivätkä tienneet mitään nimeä omalle viehtymykselleen. Ehkä jopa kuvittelivat, että kaikki ajattelee asiasta samate kuin hän itse. Jos esim. poliisista oli mukava piiskata nuoria miehiä, niin hänen piirissään rötöksiä voi hyvittää selkäsaunalla. Joku toinen poliisi ei ikinä kuritukseen ryhtynyt.

      • Anonyymi

        Kyllä minä mieluusti olisin tyttöjen pakaroita pehmittänyt.
        Paljon miedommin ja minäkin voisin olla piiskattavana.


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 51 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      404
      12985
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2562
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      61
      2544
    4. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      141
      2170
    5. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      37
      2057
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      171
      2018
    7. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      81
      1957
    8. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      42
      1515
    9. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      22
      1450
    10. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      60
      1449
    Aihe